Сотир Цацаров поиска имунитета на депутат от ГЕРБ

Депутатът от ГЕРБ Иван Миховски ще подаде писмено заявление за съгласие да бъде свален имунитетът му, след като вчера главният прокурор е внесъл искане в НС.

Обратно в новината

Коментари - Сотир Цацаров поиска имунитета на депутат от ГЕРБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А къде е записа след катастрофата където псува жената. Зашо го скриха от vbox? Защо само имунитета, да си дава и оставката и без това никой не го иска.

Незнаех че Миховски е станал депутат. Сега ще влачи любовницата си в София, а няма да я мъкне в околностите на града ни.

Престанете вече с тези глупости Миховски е човек като всички нас, на всеки може да се случи такова нещо. Откъде знаете какво точно е станало и какъв човек е той, че вие ще го съдите. Момчето е подало писмено съгласие за снемае на имунитета, това не е ли достатъчно да се види, че не е нагльор, престанете вече все пак е човек с душа и сърце не го познавате не знаете нищо за него НЕ КОМЕНТИРАЙТЕ. Колко жестоки могат да са хората, не е за вярване. Ндявам се всичко да свърши с добър край за инж. Иван Миховски подкрепям го напълно защото е човек и ние сме хора със мечти и тревоги та човека има малко дете нека бъдем по добри кой родите би направил нещо с което детето му ще се срамува и той като нас родителите искаме децата ни да се гордеят с нас. Да стана депутат но това не го прави лош човек, змиярник и всичките тези помий който изляхте. С теб съм инж. Миховски желая ти успех!!!

Какво чаровно 30 +момче,от автомонтьорче със техникум се издигнало до депутатче от Герб,естествено!тва само в Бг демокрацията може да се случи!

При Борисов няма 6-5! Стъпиш ли накриво - бам! Няма чадъри, няма "мой човек"! Кога ще втаса "матряла", че България удари джакпота с Борисов? Истинският стопанин на България!

"0,48 промила на хиляда"!!!!!!! Не съм вярвал,че може да има толкова неграмотни и тъпи драскачи!!!

Браво, че си е дал имунитета момчето от ГЕРБ. За разлика от Болен и неговите циркове, които правеше...

0.48 промила на хиляда ?? стига бе ! журналистиииии!!! ми то тогава не е пил нищичко бе ! това прави 0.48 на 1000000!

Направо е алкохол в хомеопатични концентрации. Ако намислят хомеопатична гроздова - смятай, ние пием ние караме!

Sm3hurk0

какъв имунитет, к'ви 5 лева... Имунитет да има само в парламента, а извън него, да важат законите, както за всички останали. Не визирам конкретния случай, а по принцип!

Може?Пак манипулирате!

Иван Миховски е роден на 20 юни 1980 г. в Троян. Завършил е Техническия университет в Габрово. Управител е на фирма Женен с една дъщеря. ЗАЩО НЕ НАПИШЕТЕ НЕЩО ЗА БЛЪСНАТАТА ЖЕНА ???????????????

Sm3hurk0

следствена тайна.... пречи се на разследването... Може да се накърнят правата на... От 9 кладенеца вода ще донеса и няма да Ви дам да пиете... Абе, България ! Тук всичко е възможно ! Който иска - намира начин. Който не иска - търси причина за оправдание.

а на тебе защо ти е ? име , години , адрес,телефон, имотно и семейно положение ???

депутат автомонтьор със средно образование Евала българи браво Ще се оправиме ама друг път !!!! Апропо много ми напомня за моя шеф---същия ...тенекеджия- суппер разбирач..ама босс и.....гол

Ех цаца и за смях не ставаш защото саде отвръщаваш,,Какъв имунитет за гражданско престъпление ще искаш а за служебните престъпления си траеш, Прах в очите на слепите май се напъвате да хвърляте ама го правите срещу '''вентилатор''

Проста физиономия

Прост като гербер и началника си!

Естествено, че ще си даде имунитета! Те съдиите за убийство на пътя дават условни присъди, а тоя само е блъснал лекинко... Дори може да го потупат по рамото, а жената да я осъдят заради възпрепятстване на народен избраник!!! И все пак, ако получи дори и условна присъда, ще е морално ли да остане депутат?!

Предложих в предишен коментар от къде тази птица има пари за мерцедеса и дира ми изтри коментара!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

От къде имаш пари,за водка,товарищ?

не сваляне на имунитет, а затвор,без значение партийната принадлежност!само така ще спрат да се мислят за богоизбрани и ще работят за народа, а не срещу него!

А какво ще е наказанието за пешеходката,която пресича на платното,а не на пешеходна пътека? Тя спазила ли е правилата?Помислила ли е за живота си?

дир,когато пишете нещо поне се консълтираите с по компетентни личности.про мила означава на хилияда.недопустимо е да пишете 0.58 промила на хилляда.пълна езикова неграмотност от страна на журналистите ви

По принцип не може да те учи на морал човек с 6 апартамента, когато други нямат и един, човек с 5 къщи или човек с мерцедес С350

Всеки може да причини произшествие.в случая проблема е че е депутат,пил е и е от герб.ще си свали имунитета и край.ще си получи заслуженото по закон.да но жената няма трайни последствия от птп-то. Все пак не е крал като гюнай сефер и приятеля му съпартиец ,христо бисеров все от дпс.и все оправдани от правосъдието.

Кара пян мерцедес и блъска пешеходец. Типичен представител на човек с власт, който се е самозабравил.

А на теб, като ти гледам грамотността си типичен представител на Фикусовия електорат.

Изял съм една буква на пиян. Едва ли е определящо.

Прав си , пълно е с ганьовци с власт, особенно от Герб!

Ах колко сме праведни!!!!А дали пробата за алкохол е вярно отразена но ето ви закона важи и за гербаджии!!!!!!!!!!!!

Ние в пресцентъра на ГЕРБ заменяме имунитет срещу оставка.

сега на тоя дупетат трябва да му наложат на-тежкото наказание за назидание!(споко! знам че това е чиста фантазия и никога няма да стане!)

Ако не беше направил това щеше да си остане известен само на майка си и неизвестен за българския народ пратил го в НС,абсолютно мутренско излъчване,не можещо да раздели един хляб на 10 деца-е такива са в НС,СРАМ!

Най добре, делят хляба в бсп и дсб ! Вземат хляба а децата да му мислят.

Очевидно е,че имунитет трябва да притежават само за действията си,като депутати. Ония 17 бройки,които са скрили имущественото си състояние- изготвили са документ с неверно съдържание,защо са без образувано досъдебно производство?

Пострадалото лице има право да поиска обвиняемият да бъде освободен от наказателна отговорност и делото да се прекрати. Така или иначе може да се наложи и административно наказание, ако има достатъчно данни. За пострадалото лице е важно да получи обезщетение от застрахователното дружество и да се възстанови. Така, че фактът, че Цацаров иска снемане на имунитета е улесняване а обществените отношения, а не гола пропаганда. Дори и с ниска степен на обществена опасност, целта е спазване на закона от всички.

Вчера прочетох, че за 3 чувала въглища един несретник е бил осъден на ГОДИНА и ПОЛОЕИНА затвор, но при политиците винаги закона се заобикаля.

Ах колко е съвестен - подписал без възражения, признава си грешката, сигурно и жената е посетил в болница и е предложил финансова помощ. Да се молим такива пияни шофьори да ни блъскат, а и депутат и с Мерцедес - ммм, трябва да мечтаем да ни газят такива.

0.48 е позволена "доза", за нея не се носи отговорност, ще го преследват затова че я е блъснал на кръстовише, защото е пешеходна зона!

Това може да е натамънено да влезне в позволената норма. Със сигурност при деянието не е знаел на колко промила е.

DIDA

А бе бастун, не прочете ли, че е БИЛ ПИЯН!?

Аз никъде не прочетох, че е бил пиян! Ама бастуни тук видях много /и ти си един от тях/! Човека си е подал молба за снемане на имунитета, адмирирам това! Не е като разни сидеровци, шишовци и други, които е видно, че са престъпници, ама тц седят си в парламента!

ТОВА Е ГЕРБ!!!МИЛИЦИОНЕР ПЛЮС Д.С.!!!ХА-ХА-ХА!!!ЗАПОЧВАТ ДА СЕ ДЪНЯТ-ДРУГАРИТЕ!!!

Не търсете имунитета на Миховски, а на мутрата Борисов!!!!

Пиян, блъска жена и ... още е депутат??? ГЕРБ с какви принципи влязоха в политиката и докъде я докараха?!

Реформаторите си имат депутат-убиец на пътя, осъден условно.

Мда... защо ли не се учудвам... В Троян знаехме за инцидента, факта за употребата на алкохол обаче не беше упоменат никъде , сефте

Историята и не само у нас показва, че престъпниците обикновено не ги осъждат за основната им престъпна дейност!

Е на това се вика пиар акция. Няма да се сетят да проследят далаверите с магистралите или съдбата на над 20 милиардния заем.

Крайно време е имунитетът на депутатите да важи само по отношение на законодателните им инициативи! Пил , блъснал, набил , убил - всичко това касае животът и поведението им като граждани-членове на обществото и в този смисъл - защо е тази разлика между "обикновените" хора и "избраниците" му?!

Така е по закон ама като се знае при нас колко важат законите за наглеците защо се учудвате,

И този е поне за условна, ама чисто по български се почва от кокошкарите, епизодично и колкото да не заспи вечен сън прокуратурата...

За БГ това е голяма новина поради това че нищо не се случва в нея! Чудя се за какво ще се пише ако не стават катастрофи и кражби и най вече какво ще дават жалките ни телевизии особено бтв

Театро за простосмъртните, чийто пари ядат ! Аааа...КТБ ?

Един депутат (от вечните - сменя партиите и сега пак е депутат) предизвика катастрофа и уби човек. Една година условно и май 200 бона обезщетение. А този е счупил краката на жената. Кога ще му четат оправдателната присъда?

О-о, чудеса! Днес отсъства образът на вожда и учителя на целокупния български род, а се кипри едно прегрешило пиянде от партията-майка. То е съгрешило преди четири месеца, но ако Цацурата не бе се сетил, че може да иска имунитета и на безгрешниците от ГРОБ, едва ли щяхме да научим нещо за случая.

Защо Цацаров трябва да иска имунитета на този депутат?! Човешката логика диктува, че като си направил такова произшествие, трябва САМ да си свалиш имунитета и да поемеш отговорността за постъпката си! Хубаво е подписал акта без възражение, трябвало е и втората стъпка да направи. А за шофирането на една-две бири - у нас се смята за нормално, щом можеш да си стоиш на краката и да караш.

Човешката логика диктувала! Ама това не е човек! Това е депутат!

Интересно ми е как ще гласува за колегата си Борислав Великов, който беше премазал човек,осъден условно и сега пак е депутат ?

... като всеки българин!

Да не забравяме само че всеки може да стане участник в ПТП с пострадал/и , и че депутатите ни без значение от коя партия са български!

Като прочетох заглавието,помислих,че са хванали някой депутат в корупционни схеми.Пък то пътно произшествие.На всеки може да се случи.Обаче сега ще кажат: ето виждате ли. Има осъден депутат вече.

Много вода ще изтече докато му кажат присъдата. Сега ще стане едно разиграване, докато на жената не и писне и не поиска сама да свали обвиненията. Или максимум една глобичка - дневния му надник за ходене до НС да пие едно кафе.

Това е! Задминахме румънците! Ония вкарали някъв си съдия за 22 години в затвора за вземане на подпук, вкарали в затвора некви бивши министри и депутати, водят дела срещу премиер и столичен кмет. Ма тука голямата новина - главния прокурор иска имунитета на депутат от управляваща партия, щото счупил краката на жена на пешеходна пътека. Бе направо го оправдавайте, къв е смисъла от целия цирк ?

Нагъл тип!Нека сам се откаже от имунитета си, иначе ще прилича на Волен!

Наказанието му ще е снемане на имунитета. Нищо повече. На Сидеров 4 пъти му снемаха имунитета, и какво от това. Бил ударил полицай. Голяма работа. Да не е ударил гл. прокурор или съдия от ВСС.