Ердоган заплашил да наводни Гърция и България с мигранти

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган заплашил, че ще наводни Европа с мигранти, ако лидерите от ЕС не му предложат по-добра сделка за справяне с кризата.

Обратно в новината

Коментари - Ердоган заплашил да наводни Гърция и България с мигранти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малииии.. този направо ме хвърли в оркестъра.. Не се изхвърляй като чикия на плет, защото никой няма да подкрепи Турция да влезе в ЕС. Ще го гледаш през крив макарон..

''...Ние трябваше да удържим част от тези средства и да ги използваме за създаването на зона за безопасност в Сирия, така че да решим проблема с бежанците", е казал турският президент на европейските lideri..'' ====================== Ердоган е с класи над така наречените лидери - НАТО отдавна трябваше да е вС ирия за да създаде такива зони...тогаз исил и путкин щяха да само подробности от пейзажа

хайде, нощната смяна застъпи. Двойно ли ви дават нощем, че сте толкоз активни, или са ви вербували директно от места с часова разлика 7-10ч, та толкоз много тролите нощем.

...и този се мисли за политик???...прост ,див,елементарен,лажец.крадец,двуличник,изнудвач,Jихадист.....политически клоун..труп

ма нищо.. просто ни знай ся ко можи са мушни през отворена врата.

Какво друго могат да направят, горките, освен да шантажират? Добре, че още не са казали как искат да компенсират онези територии, които ще загубят от кюрдите, защото най-вероятно е апетитите им да сочат към нас. Слушах какво проповядва имама Хафъзов при Д. Цонев. Такова нахалство! Защо не показаха откъси от неговите изяви в НС и антибългарските му изказвания? Той бил демократ и европеец, но не показа как изглежда жена му - опакована като истинска "европейка". Ще престана да гледам БНТ, ако канят такива гости!

При такъв шантаж ЕС да даде милиардите на България и Гърция за укрепване на границата. Никакви преговори повече с Ердооган - дайте му възможност да се самооразкрие. И по процедурите на международното паво ще бъде осъден за разпространение на радикален исляям в чужди държави, за сделки с ДАЕШ, за гонения сещу кюрдите и още, и още...

PO GOLIAM REKETIOR OT TAZI BURGIA V SVETA NIAMA

ЕРДОГАН СЪЗДАДЕ И ИЗГРАДИ ДЪРЖАВА ДАЕШ (ИДИЛ), ЗА ДА ИМА КЪДЕ ДА ИЗБЯГА СЛЕД КАТО СЕ РАЗЦЕПИ ТУРЦИЯ НА СЪСТАВНИ ЧАСТИ И ГО ПОГНЕ СОБСТВЕНИЯ МУ НАРОД ЗА ТОВА.

Едно такова решение ще бъде антибългарско.Ако се включва НАТО, защо само по море? Да пази и нашата граница от към Турция. Ако приматите влизат в България, участието ни в НАТО е безсмислено.

Е БРАВО ! ТИ СЕГА ЛИ ГО РАЗБРА ?! КАКВО Е СПЕЧЕЛИЛА НАПРИМЕР ГЪРЦИЯ ОТ ЧЛЕНСТВОТО СИ В НАТО ?! ЗАГУБИ ЛИ КИПЪР ?! ВЛИЗАТ ЛИ И ТУРСКИ САМОЛЕТИ ВЪВ ВЪЗД.ПРОСТРАНСТВО ?!

Днес по покана на Путин в Москва се открива представителство на кюрдската партия Демократичен съюз. Казвам ви аз, че трябва спешно да внесем проектодекларация в ООН за признаване на автономна държава Кюрдистан. Ще обещаем на Ердоган, че Бокова ще подкрепи декларацията. И Ердо че се спихне за секунди, ще забрави и за милиардите, и за наводненията.

A зададе ли си въпроса какво ще стане после . Tова дето мислиш хич не е хубаво за теб. Aко ти стиска ей го на Tурция Dиарбекир на 2 часа със самолет, можеш да отидеш да помогнеш на терористите , вчера турските новини съобщиха че са изпратили при Aрхангел Mихаил 3-ма сърби- снайперисти .

Лъжат те, не им вярвай. А пък и ти разбираш турския от преди 150 години, може да не си доразбрал на сегашен турски.

Едни мангали или други мангали - избора е ваш!

Предлагам да наводним Кюрдистан с автомати Калашников и РПГ и тогава да го видим Ердоганя кво ще прай!

Амчи това вече е направено! Наши автомати, мини, снаряди, патрони са вече неотменна част от снаряжението на Ислямска държава и сие! Как мислиш нашите бомби стигат до там? През Турция! Другия път е с кораби и самолети на НАТО до Йордания, а от там - в ИДИЛ!

И то чрез фащ - нали точно с рпг се изтрепаха техните "специалисти" тук...

T.урците те чакат особено путки като теб , (ороспу чоджу)

И след такава неуважително и нагло изказване на този самозабравил се Ердоган, ЕС трябва веднага да прекрати преговорите им за влизане в ЕС. Колкото до бежанците - ограда по цялата граница и всички да минават през КПП-та. Който не отговаря на самолет или на автобуси обратно в Турция, Дано братята руси приключат по-бързо с ИДИЛ и сателитите на Турция. това ще облекчи нещата.

В резултат на абсолютно пагубната политика на т.н. дебилни евро сили, отново Русия трябва да се намеси , за да защити християнството...

Меркел плахо стиснала ръка на терориста-феодал, а зад нея се вее турския флаг, а не германския... какво доживяхме от менторката !

На следващата среща в този формат, освен всичко описано от теб като атрибути на снимката, очаквайте Меркелица с ФЕРЕДЖЕ!

Имам чувството, че Ердоган изнудва и заплашва ЕС! Турция трябва да бъде изключена от НАТО и ясно да му се каже на Ердоган, че членство в ЕС ще видят през крив макарон! Но след като в ЕС всички са с меки китки, така ще е! А баба Меркел да бъде публично линчувана!

Всяка нощ когато спя на меко и в огнището светлее жар, нейде из родопските полета тихо, тихо крачи граничар...

...тихо, тихо крачи еничар! :(

си мисли а?! Че ние сме евротолерасти като педалите от гехсъюза ли?! Нали кат ги видим мюслитата да нападат майка България първата ни работа ще бъде да ги изтребим!!!

Единствената държава която те подкрепя изцяло догане е България а ти така ли ни се отблагодаряваш .Ще съм щастлив най-накрая да легализираш гей-браковете

МИНИРАЙТЕ ГРАНИЦАТА!! ТУРЧУЛЯТА ДА СИ НАЛЯГАТ ПАРЦАЛТИТЕ-ИНАЧЕ-БОЙ!!!

Той само да пробва !

Ама нали ЕС му отпусна пари, за да не допуска тази паплач тук. Меркелката като си занесе пърделника в Анкара, това ли договри с него?

Европа и САЩ засега не могат да озаптят това бясно куче Ердоган. НО вчера говорителят на Държавния департамент на САЩ заяви, че не признават Кюрдската партия за терористична организация. Ердоган е бесен....меко казано. В същото време Франция по националната си телевия се отчете за "високоточните си удари в Сирия".... и познайте! Показа кадри от руското министерство на отбраната. Нагло е присвоила видеото, а те бяха показани преди два месеца и ги има на руския сайт на отбраната. Но поне бяха махнали текста на кирилица. Докато американците, излъчвайки ги като свои, даже не се бяха сетили да изтрият кирилицата.

За това си имаме и поговорка: "С чужда пита помен правят"! Иначе били се борили с Ислямска държава!?!? Как ще се борят със себе си?

Нищо не може да направи,просто проси пари

Може да пусне към Европа, тоест организирано да извози струпалите се на сирийско-турската граница джихадисти. Спомнете си колко "сирийски бежанци" сее оказаха, че въобще не са сирийци. Арестуван терорист в Германия, който е преминал границата като сириец, но се оказва, че е афганстанец, представил се като беежанец. И след като прочетете докладите на разни там европейски органи, се оказва, че процента на сирийските бежанци е мизерен - към 2%. Останалите са от Африка, Аффганистан...

Разрешена стрелба на външните граници на ЕС по нелегално пресичащи въпросните граници.Гарантирам,че след първите 10-15 показни разстрела ще секне изведнъж трафика......При подобни кризи е нужна твърдост и решителност,граничещи дори с жестокост за да се предотврати катастрофата,надвиснала над Европа!!!

Ердоган ми прилича на Путин по политически маниер. Вместо да вкара интелект н апрогрес, той упитребява всяка ситуация за лигави домогвания или тежкотоварни надскачания чрез количество човешки бройки, т.е. брой население. Отвратителна личност, която ще опропасти Турция. Както и Путин Русия. Това, че поради голямото население на държавите си могат да си го позволят, не променя факта, че щом го правят, са тъпаци. Това е реалността. Ако един човек привъзможност прави магарии, той си е простак. Ако при възможност за магарии избере конструктивно поведение, следва доказано градивни политики на поведение, тогава е личност. Отвращават ме лумпени, които се радват на надмогванията на по-големия. Говори ясно за ретроградност и уродливост. Изпълват ме с гордост от човешкия дух и морал хора, които се придържат към доказано градивните ценности, независимо от шанса на момента. Такива хора, личности или маса хора, правят света готино, творческо и перспективно място за живеене.

Тук гледат, към нашата земя - Тяхната я искат кюрдите! Тресат народа ни - Тях, земята им се тресе! Късат жива плът от народа ни, настройват откъснатите срещу нас - там ще видим! Засега навлизат чужди. Тук насъскват чистокръвни българи срещу българи и им строят джамии. Там - мюсюлмани срещу мюсюлмани воюват. ИМА БОГ! Няма значение как го назовават. България е свещена земя. Да не посягат на нея, защото са длъжници на народа й от миналото. Ще си навлекат ГНЕВА БОЖИЙ!

ЕРДОГАН НА ПРАКТИКА УСКОРЯВА ПОЛИТИЧЕСКОТО СИ ПАДЕНИЕ!!!БЕЗ ПОДКРЕПАТА НА ЕВРОПА И РУСИЯ,ТУРЦИЯ ЩЕ СПРЕ ДА СЕ РАЗВИВА ИКОНОМИЧЕСКИ!!!ЕС ВМЕСТО ДА ДАДЕ ТЕЗИ ПАРИ НА ОТКРОВЕН ИЗНУДВАЧ,ДА ЗАСИЛИ ОХРАНАТА НА ГРАНИЦИТЕ!!!ТОГАВА ЕРДОГАН ДРУГА ПЕСЕН ЩЕ ЗАПЕЕ!!!

точно така. Това е чисто изнудване. Да осигурят границите по море и суша с войници и огради и да финансират лагер на сирийска земя. А ако има турци жални за Турция да си ги пратят обратно и да им отнемат гражданството

И как си представяш американците да позволят подобно разваляне на плановете им за нас? Никой пръста си няма да мръдне, за да ги спре!

Kоментираш без да си запознат с истинската информация по този въпрос . Tурците досега са похарчили за бежанците около 8 милиарда долара , което е нищо с унизителното з милиарда евро на EO. Kризата ще завърши с пълна икономическа блокада на Pусия ,след което руснаците ще напуснат масово страната си. Bиж забравил си да сложиш на ника си падащият руски су-24.

НЯМАМЕ МОДЕРНИ ОРЪЖИЯ, НО И ТОВА ЩЕ НАМЕРИМ. ДАЙ БОЖЕ МИР НА ЗЕМЯТА И ДОБРОСЪСЕДСТВО! Не си играйте с огъня. Но и бъдете нащрек, не заспали кокошки!

анализи за Ганю, за политици за... Само да не се налее с кръв окото на балканджията! Много бързо ще сберат цялата предателска паплач и напред с тях на границата, докато я изхвърлят. Ще ни плашат със самолети ли? - и на това ще се намери отговор. Давайте от сега да изкопаем канали и да ги бетонираме по цялата граница. Там всакаква сухопътна техника и войска ще си намери края. Бетон и желязо не струва много. Човешка сила - колкото искаш. РАСТЕ ДОБРОВОЛЧЕСТВОТО - ЧУВСТВА СЕ. Даже в нашата младеж, която си мислим, че е мързелива, консумативна и зомбирана с интернет клюки и игри.

не могат ни уплашат с бежанци - ще умрат от глад тука, а като тръгнат да крадат, циганите ще им видят сметката - борба за територия. Може да поканим циганите да оформят нещо като строителни войски на границата - бързо, бързо ще направят телена ограда, и желязо ще намерят, и ток ще краднат - тел и ток - ХА ДА ВИДИМ НАКЪДЕ?

Господин Ердоган води една от най-лошите политики във световен мащаб ?Затри си взаимоотношенията със Русия , и Китаи за да слугува на други ?Затри си Туризма и сега иска компенсация.от Европа ..Наглост ? Не иска ли да му дадем България ? Къде ни е правителството сега ? Да поиска от ЕС пари за охрана на границите а Ердоган да Пуска който иска ....Дпс вън от България ...Или да си праща във Германия мигрантите по воден път ?Та нали там са най приети :)

Да ги пращаме нашите налични "бежанци" в германия по вода! На шлепове по Дунава и у немско. Хем екскурзийка ще им спретнем, хем ще финасираме речното си корабоплаване, хем може и да потопим някой и друг шлеп. Да им върви по вода в новия им дом - било Германия, било дъното на Дунава...

Алчният монополизъм немски изнесе технологиите си в Турция още през 80-те г., създадоха ги като икономика, от началото на 60-те приеха турци да живеят и работят в Германия, наливаха пари в Турция, а сега - да са им честити. Храни куче да те лае! Нато им създаде армия и въоръжение- Сега им се джигерят от позицията на успяла икономика с армия. И Меркел И Юнкер сигурно скляпат недоумяващо като мижатурки. Каква жалка картинса. На всичкото отгоре им обяснява, че се борил с ИД - каква наглост, при положение че руснаците предоставиха видеоматериал за колоните от цистерни, пътуващи за петрол до ИД и границата. Цистерните на сина му. Борел се с кюрдите - не давал да правят държава. Ами и ние не даваме на наша земя да си правят държава подстреканите мюсюлмани, начело със същия.

атентатите в Париж били дело на бедни и изолирани арабели!!! СМЯХ! Атентаторът се оказа изучен арабин. От добро семейство, а не бедно, плащали образованието на децата си до степен на висше образование. А ако са се изолирали с бурките от обществото, то парижани няма да им дърпат бурките и да ги канят на разговори и на танци.

"В интервюто Лавров заяви още, че отстраняването на кюрдите от преговорите за Сирия е високомерна позиция на Турция, която никой повече не споделя."- ей-това изречение от друга ДИР-ова новина най ми хареса! Турция трябва да изчезне от картата на света и Кюрдистан, отрязващ източната половина от Турция, е само началото, първата стъпка!Тая гнойна пъпка, земя на злото, Турция, трябва да бъде заличена вовеки веков!

Cтиска ли ти балкански шопар , айде чакаме те кокушмуш домуз

Единица за простотия - една меркелица. Единица за наглост- ер-доганица.

Ааа! Единицата за простотия е ПСАКИ! Меркелица е единица за безочие!

"Той е подчертал, че Турция се бори с "групировката Ислямска държава, с Демократическия съюз (партията на сирийските кюрди) и с всички" За всичките и за кюрдите разбрах, но не разбрах как се бори с ИДИЛ.

Как как? Взема нефт за рушвет! Дава рушвет - фанатици, оръжия, болници, обучение, пари, закрила и всичко необходимо за успешното тероризиране на съседната светска държава Сирия! Играе наедро - Османска Ислямска Държава!

NATO да затвори ЕВРОПЕЙСКИТЕ Граници с Турция и с Шесте милярда да върне със самолети 1/Един Милион нАВЛЕЦИ/ по 200EUR = 200-Miliona-EUR в Търция, която ги натресе в Европа по иСЛИЯМСКА поръчка.

Шест милиардя евро са доста пари. Добре, съюзнико-твои са. Ашкуслун ! Спри ги, хаейрсъзино такъв! Искаш да наводниш България? С какво, емиранти ? Ние ще ги спрем /срещу 1.5 млн./ -в МОЯТА СМЕТКА. Заб. Последните 2 световниэ войни, доказаха ли ти, че можеш да се ебаваш с Туск, Меркел, Путин и т.н., но не и с мен? Ще бъде жалко, ако не си наясно....Обичам Балканската взаимопомощ!

швабите може да се плашат ама нас да ни плашиш с това все едно да плашиш куче със суджуккккк

нека ги пуска!бяхме бедни,ама тати откакто го командироваха на границата да ни пази от мигранти - видяхме се спари, ей хора,видяхме се спари.вече ходя на училище с 2олв за закуска и показвам на децата да видят кво е тва 5о евро

не бойте се деца!!!!!!!местан и дост ще ви защити! ИСКАМ АНКА КАРТЕЧАРКТА!ЧАПАЙ СЛЕЗ ОТ НЕЯ!!!!!!!!!!!!!

Май Бай, ние сме в отбора на идиотите, благодарение на "идиотите", които ни управляват! А "Идиотите" ни управляват от средата на четиринадесети век...

Цитат:В сайта, който е специализиран в разпространението на финансови новини, са публикувани протоколи от среща, състояла се миналия ноември, между Ердоган и председателя на Европейския съвет Доналд Туск и председателя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер, посочва Ройтерс, цитирана от БТА. Да се чуди човек какво правим при тези завършени идиоти, за които до скоро си мислех, че само полуидиоти.

Не се коркайте толкоз, военните са го нарочили вече! А козата до него, ще блее някъде на друго място...

А бе фес мазен ,веднъж помоли за помощ, после рева за помощ сега вече плашиш--нещо не тали сърби ? Защо не отидеш да се оплачеш на северния си съсед ?

А Ердоган каза ли че територията му може да намалее?

какво да му отговорите и му се връзвате на думите на този самазабравящ се "налудничав политик"?! Вземете та спешно се съберете и за 24 часа, по взаимно съгласие, изпратете необходимите полицейски и военни сили по всички външни граници на ЕС за пълното им прикритие. А за страни като нас, Гърция и Италия, включете и Македония и Сърбия, изпратете и полицейски и военни сили от всички страни на ЕС за да прикрият напълно границите ни по суша, въздух и вода. По вода блокирайте в международни води всички опити за излизане на мигранти още при напускането на териториалните води на Турция. По суша изпратете и достатъчно инженерни части за създаване на допълнителни граничи заграждения и жива сила за прикритие на границите така, че никой човек да не може да мине. Направите ли това незабавно самият Ердоган ще запее съвсем друга песен и сам ще търси начин да спре тези мигранти, защото те ще наводят неговата страна и нямайки как да я напуснат и да заминат в ЕС ще се превърнат в огромен вътрешен проблем за Турция, в резултат на което Ердоган повече няма да е на власт.

А вода от Босфора за БТРте резак такъв?