Задържаха младежа, извършил убийството в Кърджали

17-годишният младеж, който вчера застреля 30-годишен мъж на пазара в Кърджали, е задържан, съобщиха от Окръжната прокуратура.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха младежа, извършил убийството в Кърджали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От прочетеното си направих следните изводи: - всеки, който иска може да се сдобие с бойно оръжие и е добре да направя това, щото от затвор се излиза, ама от гроб - не - вендетата е разрешена и свободно прилагано право в България - достатъчно е семейният съвет да реши, че си заслужава - ако искаш да си добър и семеен човек, трябва да искаш и да можеш да си откраднеш за жена момиче, което си което си пожелаеш - под благосклонния поглед на държавните власти...

От тази новина си правя страшния извод-17 годишен пикльо вади боен пистолет и стреля на месо.Как и от къде го е придобил,това важното.Не ми се мисли какво правят по-големите от него и за какво се подготвят.ДАНС!!!!!!

someone

това са обичаите на българо-мохамеданите, не на ромите. при ромите булката се купува, при българо-мохамеданите мъжете от неиния род решават тя при кои друг род отива и за кои мъж от рода ще се омъжи. в родопските села все още се прави.

Тези със странните небългарски имена разиграват Капулети и Монтеки ли? Изобщо защо ми съобщават новина за някакви хора, които не са българи. То сигурно и в Намибия има подобна драма през ден, но никой не ни информира за това.

После да не кажат, че ние българите сме изроди и нз си кви. Е тука да видят и турчолята какви са.

Защо!?

Правосъдието, ЕК и НПО-тата няма ли да се захванат, как така се краде булка?

Как да интегрираш някой в 21ви век, когато той живее още в средновековието?

Един циганин по-малко и един в затвора! чудесна новина! Да се избиват по-често помежду си!

По добре , че не е застрелял котка, отърване от панделата няма тогава. Пък сега ще порасне докато мине делото по непредпазливост и неизбежна самоотбрана.

..."Той призна, че е чувал, че братът на Махмуд е отвлякъл някакво момиче, но не знае подробности." Ами за отвличане може и да се стигне до убийство! Хората не са предмети и не може просто така да си отвличаш, когото си искаш, защото ти е кеф. Като не става с бой и 20гр. олово вършат работа!

Шибани цигани. Страшното е, че до 20 години те ще преобладават и тогава ще ви светнат доста неща.

Тия маймуни отвличат млади булки-деца и няма правосъдие, а оня нещастник от Стрелча решил да топне мачока и сега ще го разпнат на кръст? Ебати държавата????

Баси животните има по тези географски ширини.

Не го закачайте това момче, не си губете времето. Само го закарайте до Петляно да се извини на близките на убития...

сега засегнатата фамилия, ако има в нея истински мъже ще тръгнат за мъст. надявам се. така ще се съкратят бройките на джангали в България.

someone

мъстта ще доведе до нови убииства.

като гледам кво става при нашите братя с новата партия, къв партиен живот водят по селата и мога да си представя из сокаците в Диарбекир ква е хавата. Обаче по телевизията им промиват мозъците със Златният Век

в Диарбекир се води гражданска война между кюрдите и ердоган. Но по нашите медии мълчат като риби.

Цялата фамилия на Махмуд са добри хора, от 20 години живеят в Петлино, каза още кметът." Чудни хора! Добрички хора! Ангелчета направо! Само дето отвреме навреме се избиват помежду си.

Хората трябва да знаят за какво иде реч. Това "отвличане" е част от циганската сватба. Значи - даден циганин си харесва дадена циганка за жена. Или родителите на едно цигане харесват за снаха дадено цигане. Сядат двата рода и се разбират колко трябва да плати рода на момчето. Тогава се организира т.нар. отвличане естествено със знанието и съъгласието на двата рода. Често момето обаче не само, че не иска но и не знае. Но него никой не го пита - дъртия циганин я е спазарил. Следва церемонията с чистия или оцапан чаршаф - девствена ли е или не и ако всичко е ОК следва веселбата. Когато обаче родата на момъка не плати или плати по-малко тогава се подажа сигнал за отвличане с "изнасилство" и полиция и прокуратура почват да си губят времето с тежки обвинения за изнасилване на непълнолетно лице, експертизи и т.н. Междувременно ако двата рода се разберат, т.е. плати се исканата сума, жалбата се оттегля или направо вдигат сватбата и делото пак се прекратява заради сключения брак. В случая явно е имало отказ да се плати а пък момето опозорено, вайкат се сега кой ще го вземе, паднала му е цената значи. И братчеда с по-горещата кръв е защитил честта на браткедката.Сега другите ще си отмъщават а ни ще плащаме разходите.

Безплатно си написал хубава статия! Браво! Само с клишето, че ще плащаме ние не трябваше да свършваш, няма връзка със събитието.

И този факт, разказан в материала идва да ни подскаже, че по-ниско интелигентните са по-устойчиви и нямат спирачки. Ако не се вземат мерки веднага, тези, с малкото мозък дето малко приличат на човеци ще ни избият. Загиналият е човек на 30 години с 2 деца!!! 2, а не 12! А 17-годишният като по-приспособен кой знае колко ще направи!

До къде я докарахме 17-сет годишнни да се рахождат въоръжени, при това за да има такова хладнокръвие и рутина за годините си, трябва да има значителен опит с побой и проблеми със закона.

До това води простотията.

"На ония, младите години бях деликанлия, буйна кръв. Не бях едро, ала яко. Мартинката ми лаеше на гърбината, в пояса нож до нож. Два ли, три ли бяха, не ги помня, а ливорверът ей тука, на кълката. Всички ме знаеха, че си не поплювам, та щом някой се наканеше да си краде жена викаха мене. Жененето не ставаше тогава с кандърми в ония мъжки времена. "

я напиши за бабото погрешка дето го отвличат

Не тийнейджър ( т.е. юноша на български), а ЦИГАНИН т.е. цигане!

17 годишен циганин! Не "младеж"!

тои че е младеж - младеж е, ама се съмнявам да е ученик.

къде е държавата ??? как така кмета чул че са отвлекли мома и нищо ??? Ние в Диарбекир ли снме или какво ? Какви са тези пазари за булки на по 14г ? как се продава човек като животно ??? КЪДЕ Е ШИНАБ..АТА ДЪРЖАВА ????????????

се сещаш, че тя, държавата, не може да знае, че в Н-тото село отвлякли булка. Особено, ако за роднините и и за общността, в която тя живее, това се има за нещо нормално! Държавата са хората! а хората ни са....цигани...За съжаление е така! Има цели села само с цигани или турци, какво очакваш?

Затова друг път когато има теми свързани с Турция, да не ми коментираш, че Диарбекир бил в Азия, че ние сме видиш ли били европейци, че сме били цивилизовани. Тия са с турски имена, обаче в другите екшъни участват и с български, като Тодор и Поничките, след това бандитите обирджии от Средец и т.н. и т.н.

От колко годинки децата става булки? Нещата не опират само до отвличане ,а до сексуално посегателство над лице което законите в тази държава поставят под закрила!!!

И след разпита ще го пуснат.

начи кмета е знаел че има отвлякано момиче и не е суобщил в полицията? и отвличането и покриването на престъпление са престъпления.

Е какво толкова, " добри хора са", каза кметът...Едно отвличане си е като да отидеш сутрин за кисело мляко...

Не "младежа" а МАНГАЛА!

17-годишен циганин и все ище ходи на учлище? аи стига бе! ако 17-годишния e все още ученик - значи има надежда за циганския етнос...

Може да повтаря 5-ти клас момчето!

17 годишен младеж, а като му видиш антропологията на суратя 17 годинки отма в софийски градцки му давам.

Мръсни, долни, мазни свини цветнокожи! Това са орки, и то цветноккожи-не са българо/мохамедани!! Българо/мохамеданите са трудолюбиви хора и с бял цвят на кожата, а тези бяха цветнокожи, но с имена на чалми!!! Истинския проблем са точно тези примати, които се множат в гетата на всеки град!!!

Добри хора, които отвличат булка?! Що за хора с дивашки нрави, за които няма закон?

От каква възраст децата могат да са булки? ''Добри хора'' ма се занимават с отвличане и педофилия .

добрата фамилия от 20 г живее там и отвлича моми ! от къде ли са се преселили ?

2016 г Европейски съюз... Крадат се булки като в праисторията... Нямам думи...

Би ли посочил къде в ЕС закон позволява отвличанията? Посочи само една държава и кой закон позволява отвличанията?

Би ли написал една държава в ЕС, където се разрешават отвличанията и в кой закон го пише? Всъщност никъде по света не са разрешени отвличанията, но е разрешено да изядеш жена си ако умираш от глад в Саудитска арабия. Няма как да не е вкусно, когато умираш от глад! В СССР Чекатило си ги похапваше , но пък един изяден комунист никога не се губи в природата, защото се превръща в своята истинска същност след преработка в червата.

Гума... България е все пак в ЕС... За нея става на въпрос.

както си се разпенявил, та за България става въпрос. момето е отвлечено, но нещо да си чул ,че има разследване, залавяне или наказание? Бебето на 2016 година е родено от 12-годишна. Тук това е нормално. Нещо да си чул - някой да влязъл в затвора? А относно Чикатило спомени ,че той е украинец, а също спомени на Менсън или оня тип "човекоядец от Милуоки", които също похапвали

еми както казва Европа - оставете хората да си живеят според обичаите. изтеглете жандармерията и полицията от района. и пуснете малко от випБрадерските журналисти и предавайте в реално време шоуто което ще последва...

Също така във всяка циганска махала да се спуснат по 50 бидона ракия, спорове като този къде ли не...

криво я разбирате европата... обичаи, обичаи ама кoгато става дума за престъпления - се намесва закона...