Местан обяви името на партията си - ДОСТ

Демократи за отговорност, солидарност и толерантност (ДОСТ) ще се казва партията на Лютви Местан.

Обратно в новината

Коментари - Местан обяви името на партията си - ДОСТ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе харсъзи, Дост е на турски, а на френски е Бел Ами. Може да апроксимира и като Гей Ами, но ние сме широко скроени и толерантни..... За това сме готови да следваме другаря Местан.

Не е нормално в България да се регистрира толкова отявлена турска-ислямистка партия. Една партия трябва да работи за страната си, не за чужди интереси. Тоя дори не си дава зор да прикрива в чий интерес ще работи, от две изречения в изказването му едното да разяснява какво значело на турски името на кочината му. Наглост, позволена му от тъпата ни толерастерия.

"Дост" на турски означава приятел. А защо не е с българско име. Нали не била турска партия.

На този му се облажи политиката, но дано Българският съд реши друго.

....защо всички се правят на "луди,слепи,не добре чули ,не видяли"???..кому е от полза това???...този от снимката..(нямам в речника си достатачно обидна дума)...този си е турчин по сазнание и убежденiя...защо седи в балгарското народно сабрание???..прави мизерии и бяга да се крие в турското посолство..обикаля Bалгарiя с турски антураж ?!?...винаги зaщитава турски позиции и интереси..от какав зор този седи в Hародното Cабрание..че и партiя саздава?!?...каде спят балгарските разузнавателни служби???..каде спи прокуратурата?...този е срещу Bалгарiя и балгарщината..срещу православието...каквато дарява сме!!!...ако пак всичко си е в реда на нещата..нека правителството да обяви,че сме офицiaлно тyрска провинцiя..и да грабваме калашниците...мамицата ви..вие срам, грях,свян..нямате уроди продажни...дедите ни са бранили дарявата ни и са плащали с кравта си..а вие изчадiя продажни я продадохте за пари!!!! безродници!!!

Bedni mi prosti NARODE moi,dokoga 6te tarpim tezi otvratitelni i nagli mangali da ni pravqt na idioti. Dali smradlivia Dogan e nai-golemia patriot v stranata ni. Ne e li vreme da poiskame smetka ot vonq6tata pomia v parlamenta nare4ena deputati. Turcite, v turskia parlament.Za6to trqbvaturci da mi opredelqt jivota. Za6to trqbva da me zalivat den i no6t s turski seriali i da slu6am samo -dobre do6la,dobre zavarila,kako, batko i tem podobni. V BG parlament samo BG partii.

местан от гаджалистан

ДОСТа глупости, ДОСТа тъпотии, ДОСТатъчно, 26 години ,ДОСТа много са партиите, време е за промяна, да изметем боклука, за да има повече раДОСТ за народа нека покажем .!. на партиите .!.

НАГЛОСТ

кандидатурата на бг за шеф на оон БОКОВА Я ГО ПРЕВЕДЕТЕ ОТ ТУРСКИ ТОВА Е СРАМОТА С ТАКОВА ИМЕ

русолюбците загубиха поне 10 места в парламента ! трудно се преглъща това !

Друтарю Местан, защо не я кръсти гюзель гютверен? Ако имащ доблест преведи...

пишеш на турски , като ИВАН на български!

не лъжи още отначало. Не си имал предвид думата ДОСТ - приятел. То не е забранено , въпреки че е на турски, но е познато и на много българи. Явно много сте го уйдойдисвали да се получи. Явно ГЕРБ ви е повлияло, но то не е само името, а и съдържанието, лидерите и електората - има ли го, няма ли го.-

Този,живущият в американското посолство "български "парламентарист, вместо да го натикат в затвора за държавна измяна,му позволяват да щъка из страната и да прави нова партия . Е, няма такава "дръжава" !!!!!!!!!!!

ами тези ,които живeят и се контролират вече 26 год от православното и братско нам руско посолство са истинските предатели и причинта в българия и трева да не никне!

Отиди на лекар, ако реши , че си добре , тогава бягай на училище!!!

ето - бизнесът идва!-партия,влияние върху група хора и обръчи от бизнеси!тук няма да видите истински инжинери технолози,машиностоители,но партии и поитици дал господ в изобилие,не ви ли омръзна и не се ли поучихме ние българите че с това истинска икономика и държава не се гради?

Какъв ДОСТ,какъв пост и тинтири-минтири като и за последния БЪЛГАРИН с живо българско самосъзнание е ясно,че това е поредното клониране на откровено ТУРСКИТЕ партии в България,които подкрепяни от БЕЗРОДНИЦИТЕ в съдебния и висш политически слугинаж,който е и управляващ сега България с евроатлантически и реално протурски симпатии в годините на т.н.ДЕМОКРА/Д/ЦИЯ РЕАЛНО ОБЕЗБЪЛГАРЯВА и ЕТНИЧЕСКИ унищожава БЪЛГАРСИЯ НАРОД! Стигна се на практика до НАЛУДНИЯ АБСУРД пробългарските партии като АТАКА,която възникна като отговор на турската наглост и управленското ибрикчийство,да бъде публично унизявана и громена от властовите и журналистическите продажници,защото е за дружба с Русия и славянството,които са доказана наша историческа среда,а вековния ни враг Турция да ни е "приятел"????? и сега турски партии да са безпроблемно във властта и да никнат необезпокоявано от удобните властови управници и съдии!??? Жалко за мъките и саможертвата на предците ни,които през вековете на ТУРСКОТО РОБСТВО останаха БЪЛГАРИ и се БОРИХА за БЪЛГАРСКАТА свобода и срещу турския тиранин,за да я има сега България. ПОЗОР и СЪД за сегашните властови и съдийски ПРОДАЖНИЦИ,които не се свенят да громят българското и да се кланят на турското и новоевропейско господство!!!

а защо "пробългарската " атака все руски знамена развява ?

...и зaщо да не развяват руски и балгарски знамена??? ..а ???..защото Rусiя 2 пати ни освобождава и ни е браTcки народ...а сега кефиш ли се а ибрикCiо безроден??..да гледаш турсkи филми..да ти подменят исторiята...да ти летят турски самолети в небето..децата ти да ходят с корана в чантата за уCIилище..да ти нарежда Dавутуглу...кеф ли ти е а маршо миризлива ???

машалла! "Демократи за отговорност, солидарност и толерантност" има един прост принцип валиден за българските политически партии-- каквото е в името на дадена политическа партия, точно това е, което тя не е!

Мадам В.В.В. (Валерия Велева Вечната) чете ДИР! Вчера поставих въпроса за парите на Местан, днес рано сутринта, разярената КМД (Кака Маца на Доган) питаше същото. Сякаш не знае "как става това". С ПАРИТЕ.

си е кръстил партията ДОСТ.Със същия успех можеше да е АРКАДАШ.

Не се тревожи, днес е ДОСТ, утре ще има АРКАДАШ, след това ГЬОТВЕРЕН, и накрая ще дойде МАНАФ. Последният не подбира, а кара наред - мъжко, женско, каквото му попадне.

Този още ли не е в затвора?! Г-н Главен прокурор,г-н Боко ,ако имате малко чест и достойнство досега щяхте да разпоредите задържае под стража на въпросната личност Местан ,за подозрение ,най-малкото ,в Държавно предателство.

Еех, Лютфи - баща ти ти подари маслинова градина, ти я сечеш за дърва за огрев! Не забравяй, че лесно е да призовеш шейтаните, ама голям зор е после да ги разпъдиш!

Той е тютюнджъ , какво ти разбира от зейтинови дървета :)

Ако има държава ,тази партия не трябва да бъде регистрирана.Основания -дал господ.А другите две( турски) да бъдат забранени.

циганин, какво иска, копане ли

чета, и разбирам че ,бсп и атака не могат да преглътнат факта, че влиянието на ахмед доган и дпс намалява ! русолюбци , в родината ни има три турски партии ! що не ревете срещу дпс , а ревете срещу другите две ?

Много ми е болно и мъчно, че както вървят събитията БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА с векове история БЪЛГАРИЯ в днешно време върви към унищожителен колониализъм,наречен за благозвучие "демокрация" и към зашеметяващо ОБЕЗБЪЛГАРЯВАНЕ,съчетано с НАГЛО политическо присъствие и участие в НС и управлението на страната на ТУРСКА партия.И сякаш малко е това унизително и унищожително за България БЕЗОБРАЗИЕ,та вече дойде времето ТУРСКАТА партия да се клонира така, че в недалечно бъдеще турските партии да са повече от случайно появилите се български!??? Такъв срам,позор и обезродяване БЪЛГАРИТЕ не сме познавали и търпяли и през византийското и турското РОБСТВО и затова и днес има БЪЛГАРСКИ народ и ДЪРЖАВА.Обаче ще ги има ли в недалечно бъдеще щом социалната и народностната РАЗРУХА в България,наречена "демокрация" върви с такъв зашеметяващ и убийствен за БЪЛГАРИТЕ темп?!!!

ТОЗИ ИЗСМУКАН ГЕЙ ПАК ЛИ ТРЯБВА ДА ГО ХРАНИМ И СЛУШАМЕ

Мамати циганска ще дойде и вашето време 500 години стени разигравали като маймуни но и вашето време ще дойде . Няма да има прошка!

"прословутата реч на Доган" Медиите и техния услужлив език..

изпълнител на ТУРСКИ задачи,шпионин и враг на БГ

историята се повтаря,а да видим сега садат ще регистрира ли втора етническа партия,вапреки решенията в конституцията,а да видим балгарският сад, колко е балгарски и колко спазва конституцията.

По- ще ѝ отива "Прост", а може и "Спорт" - от същите букви се състои...

Аз мисля да регистрирам нова партия под името: Хора за Уравновесяване на Йерархията. Добре ли е името?

МЕСТАН -СКРИШНИЯ.ТАЗИ НЕВЕСТУЛКА ЩЕ СЕ ТЪПЧИ С БЪЛГАРСКИ КЮФТЕТА И ЩЕ РАБОТИ ЗА ТУРЦИЯ

Решиха да играят на сигурно, залагяйки на двете страни -проруската и евроатлантическата. ДПС може само да расте докато един ден не стане първа сила официално... доста тъжно

Д до тук О османски С сополиви Т тулупи

Брадат козел много скоро пак ще се криеш в посолството

...този в дранголника..до живот и без право за помилване...за дарJAвна измяна.......каква партiя ще прави тази откровено турска гнилоч???...и всичките ни "политици заедно с него !!!..до кога ще тарпим тези миризливи и продажни ла.ина ???..народе балгарски сабуди се и ги изрини веднаж и за винаги!!!

А може ли некой ибрик отвреме-навреме?

На Местан искам само да кажа поговорката: Ески дост душман олмаз, олса да якъшмаз! Стар приятел враг не става и ако стане то е недостойно!

Местан каза сутринта по Нова телевизия, че партията му е дясна (що за дясна партия на беден, прехранващ се с тежък труд от тютюнопроизводство електорат). Или може би той разчита на чантаджийте по министерствата?

Разчита на братята Сигани. На тях не им пука, дали са "леви" или "десни" кебапчетата и кайметата.

Атака няколко години я протака...

Сички руски кавали квичат че им осветиха най законсперирания агент Доган

Потърсената закрила в турското посолство си е парекселанс политическо убежище!! Що ще един български политик от парламентарно представена политическа партия, разчитаща НАЙ-вече на българи с турско самосъзнание и/или изповядващи ислям, с представителство в българския парламент, което не е за подценяване, в чуждо и то ТУРСКО посолство???

ТОЙ се отби само да си вземе заработеното

ДОСТ-БАСТА-КЕНЕФ

ГАДЖАЛ Гражданска Алтернатива за Демокрация и Живот на Анадолските Лайнари!

един от наи големите бандити в бг ислямист и българомразец прави нова противоконституционна партия за да вреди на страната планът на доган е вече в деиствие

Би ли разказал нещо за "плана на доган"?