Канада изтегля 6-те си самолета за въздушни удари срещу ИД

Канада прекратява участието си във въздушните удари срещу "Ислямска държава" в Ирак и Сирия.

Обратно в новината

Коментари - Канада изтегля 6-те си самолета за въздушни удари срещу ИД | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КАНАДА СЕ ОПИТВА ДА СЕ ИЗТЕГЛИ ОТ ИЗМИСЛЕНАТА КОАЛИЦИЯ НА САЩ!!!ЯВНО НЕ ЖЕЛАЯТ ДА ГИ СВЪРЗВАТ С ТЕРОРА,КОЙТО САЩ НАЛОЖИХА В РЕДИЦА СТРАНИ ОТ РЕГИОНА,ЧРЕЗ СЪЗДАДЕНАТА И ПОДКРЕПЯНА ОТ ТЯХ ИД!!!САЩ ПОГАЗИХА ВСЯКАКВИ СВЕТОВНИ ОБЩОПРИЕТИ НОРМИ!!!ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО САЩ,ЩЕ ОСТАНАТ СКОРО БЕЗ ПОДДРЪЖКАТА НА СВОИТЕ ВАСАЛИ!!!

До Кобра11 НАТО никога не е имало единна стратегия. САЩ И НАТО са като единния БОГ - Бог Отец и Бог Син. Когато, както е удобно! НАТО е 80 % САЩ, другото са слуги!

Абе умник другите отделят 1,3% от бюджета си. Не е както при соца --над 20%.Затова фалира целия СОЦ. Това го чака и другаря ви путин.

на ангро го даваш за соца.

Ще обучават "радикали" в суверенна сържава. Откъде ли са го научили това канадците? А откъде ли после ще тръгне поредната терористична групировка и дали няма да е насочена срещу Ирак?!?

Тия пък кaнaдците кои бяхa и когa сa се били срещу нaс ,че изобщо не си ги спомням,знaм,че,ни финaнсирaхa тaйно,aмa дa сме се били с тях не,сигурно е били пиянско сбивaне в някой бaр !

То се разбра,че само Путин бори Ислямската държава-другите с действие или бездействие я подпомагат.

Голям борец е тоя Путин!Избива жени и деца,а с ИД търгува с оръжие!

снaбдявa ИД с оръжие,трябвa дa си пълен дебил,и безкруполен лъжец !

Офицерите от ИД са от партия БААС на Садам Хюсеин. Всички са възпитаници на Москва

Абе тия кюрдски войници в Северен Ирак ги обучават НАТО-вци - канадци и американци, пък НАТО-вецът Ердоган ги трепе. Какво ли ще излезе от тази история и дали НАТО има единна стратегия?

И що така?

СТИВЪН ХАРПЪР НАПРАВИ КАНАДА МРЪСНА ДУМА!!!! ЖАЛКО ЧЕ НЯМА СМЪРТНА ПРИСЪДА В КАНАДА!

Ха, че то досега имаше ли удари от страна на Канада?

... и тия понеже са демократични си избраха гей и гледай са кво става...

Вашия Вожд и Учитер, другаря ви Ленин Хем е ПЕДАЛ хем е СИФИЛИСТИК. Пое,,авали са го ЗИНОВИЕВ и ТРОЦКИ.

"Двама терористи от "ИДИЛ-ИД-ДАЕШ-умерена опозиция" евакуирани от Алеппо в турция си говорят: -Ти какво ще правиш сега? -Как кво,чакам да ми оправят паспорта тук в турция и тръгвам към Европа като "мирен бежанец,жертва на сирийския режим". -Е кво ще правиш там? -Нали онзи ден от НПО-то дето ми оправя документите казаха,че европейките са леки жени,а и плащали добре в ЕС на "бежанците". -Аз ще ида при Абдул,дето уби ония християни в Ракка,сега си има негово "НПО за спазване и наблюдение на човешки права" в Европа и получава грантове в евро и долари."

добре, че е руската мечка че половин свят още половин век няма да се оправи с ид и т.н.

На Канадците им писна да убиват Джихадисти и решиха да си починат от войната , а може парите свършиха за бензин , та се взеха да обучават Кюрди , най -големия враг на Анкара ! Такива са англо-саксонците , много шум и тишина !

Абсолютна демагогия. Изтегляли се били - ами изтеглете се напълно! Единственото, което става ясно е, че и Канада, подобно на други страни от 'Алианса' минава в сива позиция - ще обучава бойци, но какви не е ясно.

Предполагам, че канадските "инструктори" ще идат да понатрупат боен опит и биография. На тая тема ония са преди тях.

Липсата на ,,силната армия" на Канада е голяма загуба за американската коалиция. Хахаха.

Когато човек умре той не осъзнава какво се случва. Тежко им е на другите.... Същото е и като си прости - та така и ти dimbi74

Новата мисия най-малко две години Явно това са темповете на американската коалиция от 60 държави. За съпоставка в този темп до лятото руснаците вече ще са изчистили главорезите от Сирия, независимо от яката подкрепа на същата тая коалиция за тях.

А Канада е страна членка на НАТО, май има разпад на т.нар. западна антитерористична коалиция.

Голяма файда беше ! Отчетохте дейност и сега какво , очаквате награда ? Да го духате демагози такива с меки крайници !

ИДИЛ ще си отдъхне

Канада, Австралия и Нова Зеландия бяха миролюбиви, неутрални и откъснати от световните проблеми кътчета на спокойствието. В последните години станаха доста войнстващи, проамерикански и антируски настроени. С новия си премиер Джъстин Трюдо Канада се връща към това, което беше преди 9-те войнстващи години с Харпър като премиер. Остава същото да се случи и с другите две страни.

айде ходи чети история преди да си пишеш глупостите.

Оооо, това са страни, чието население е потомство на емигранти, престъпници и паплач асорти. Ти какво очакваш? Надушили са се, че са от една порода.

Разбрал е за предстоящото разполагане на 150 000 войска от новосформираната сунитска коалиция начело със Саудитска арабия и реши да духне преди канадците да влязат във военен конфликт с тях. Онези и кюрдите на практика са врагове.

Защо тогава се увеличават инструкторите трикратно?! Нещо ти се губи логиката. Канада просто не вижда смисъл да върши мръсната работа на Русия и Турция.

То пък една работа сте свършили, чак руснаците ви завиждат.

Стига мурзилски номера по форумите, бе другару. Новият министър-председател на Канада е част от ислямисткото лоби. Точно затова изтегля силите от там. Канада се запътва по пътя на Германия. Който избира изроди ... жъне ислям.

Само не разбирам - що така бе, другари демократи - значи някой печели избори и ако не е играе по свирката на САЩ го обявявате за ислямист. А оръжия за масово поразяване има ли в Канада ? Кога ще започваме да нанасяме въздушни удари там ?

Айде стига, бе тарикат- да помогнели! И тези инструктори-200 бройки!По кормуване ли са?