Арестуваха четирима гранични полицаи в Свиленград

Четирима гранични полицаи от граничното полицейско управление в Свиленград са арестувани. Между задържаните има служител на ръководна длъжност.

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха четирима гранични полицаи в Свиленград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мноого л...на се изляха. Ако неса виновни . Какво? Министъра ще им се извинява по Канал 1. Как ще работят след това.

Ма разбира се, че пречат на нечий бизнес. В България ченгета да се замесват в престъпни схеми е немислимо.

И за какво става дума, значи и гранични полицаи са корумпирани и то с превоз на имигранти, демек замесени са с внос и износ на терористи казано другояче. Ами МВР - там бъка от корумпирани ченгета на всяко стъпало в стълбицата. Ами НАП - инспекторите, че и персонала зад гишетата, ами общините - Боже мил, те дължат сумати пари на бюджета, а персонала им толкова разгънат и всички пътуват без пари - с карти които им плащаме от бюджета за сметка на общините. Ами разните министерства,, то от където и да се погледне много чиновници, още по-много корупция. Малки заплати и корупцията се разраства, всеки се спасява според възможностите си. Така че май митниците не са само те, дори прекалено се плюе по тях, а другите са някъде встрани и то умишлено може би.

починали от студ 2 емигранти - следва зрелищна акция по арест на полицаи от Свиленград. То хубаво, ама какъв е смисъла? И митничари арестуват по 20-30 души, но после ги пускат! Кого ще излъжат с такава пиар акция? никой не вярва вече на Бб, Бъчварова и Цацата!

Ми то в МВР където и да разровиш все мирише. Голяма метла и здрав кръст иска прочистването, ако някой има дупе да го направи.

Дир, толкова пъти четем подобни новини, че докато не научим за някой осъден, а не възстановен на работа, по-добре да не ги публикувайте.

Като свършите в Свиленград, идете из района на Малко търново, Царево и изобщо в Странджа. Местните откога разправят, че пътеките за нелегално преминаване са известни и на гранична полиция, освен на каналджиите, ама тарамбуките не спират да прииждат. И все ви се падат откъм глухата страна явно, защото не сме чули за акции там!

Ти да мълчиш! Родната полиция е безкомпромисна, напълно си заслужава привилегиите и числеността, тя е безкомпромисна и безкомпромисно работи за сигурността на гражданите, дори когато слага каски и почва да ги налага с палки! Полицейските служители са образовани, безкомпромисни, компетентни и неподкупни и тия постоянни и редовни случаи на изобличени и арестувани полицаи са изключения, към които МВР ще бъде безкомпромисно! И въобще... не се обаждай! Такива елементи като теб са известни на полицията и внимавай да не бъдеш безкомпромисно респектирана и в процеса да скъсаш полицейски ръкав, да паднеш върху полицейска кубинка, докато други двама полицаи те държат, за да не се самонараниш, да си увиеш главата с тоалетна хартия и да принудиш безкомпромисните органи да приемат (с отвращение) от теб всичките ти налични пари!

Правителството на ГЕРБ е това, което прави "зрелищните" и "показните" акции! И пак то е правителството, при което има най-много "показни" разстрели и атентати!Срещу факти не се спори, може само да се "сигорвинсонизира"!

Ха-ха-ха! Полицаи и митничари за пример, но в домовете им са открити големи суми пари? Наши момчета, знаят си работата, бравос!

Кой има осъдителни присъди? Я припомни, че не се сещам? Всичко се обжалва в момента, няма нито една окончателна присъда!

а защо пък да не е затова щото е взел пари и не ги е отчел по нагоре

ли и аз да изцвиля заедно с теб? Това ще направи ли полицията ни по-добра?

Да се закрие граничната полиция в Свиленград!Ето, митницата я закриха и нещата се оправиха!Поне никой не пише нещо за митницата!

Българина за пари продава и майка си.И тея копелета не правят изключение.Корупция и подкупи особенно в тази сфера.......бол.А управниците си затварят очите.Наркодилърите ги вардят полицайте ,чадър се казвало.Чадър има и над тези с цигарите.Всеки е човек на някой.Добре че като си тръгнем за оня свят там няма мой и твой човек.Иначе някой ще сме си постоянно умрели а някой винаги живи.

До тук си прав/а Но за ония свят , не се знае, може и там да сме "познати" на някой

А защо няма митница между България и Румъния? Нали не са членки на Шенген.

Зaтoвa и мнoзинa oт пoзнaвaщитe гo дoпycĸaт, чe apecтът мy мoжe и дa e cлeд фaлшив дoнoc нa ĸaнaлджии, ĸoитo мy имaли зъб oтдaвнa. БНР съобщи, че при претърсване на домовете на задържаните са открити големи суми пари. Багу у зъбо

кви каналджий бре, за цигари е патакламата. Искат да пушим само с бандерол

ИМЕНАТА,ИМЕНАТА-ДРУГАРИ УПРАВНИЦИ!!!СТИГА ЗАГАТКИ???

стефчо, имената+фамилийте+длъжноста ги има качени ама ти не знаеш къде да търсиш

Колко сме лесни! Имената и ... в Белене! После, щракай с пръсти! Ама кви са тия имена, кво са праили, щоса баш тия? Бе, кво ми дреме, сеир да има за нас. После може и ние да сме сеира, ама кво от тва?

кбива ли така! Наградете го още неднъж с банкова сметка "Каналджия на годината". Вчера 7-8 леко загорели обекта се мотаеха с банички в уста близо до парк-хотела в София. Един малък, но сплотен колектив на път за културните държави...

абе гламаци , защо си плюете в лицето Не ви ли е срам ! продавате се за жьлти стотинки на цигани - каналджий, на сутеньори, на цигани джепчий.......И после излизате и протестирате . Кой ви вярва , кой ще ви подкрепи. Все повече си мисля , че вие сте престьпна порода!!!

Въобразявам ли си или след някой по-значим и видим за обществото гаф на управляващите следва звучна акция от рода "вършим си работата независимо, че сме некадърни и крадливи безхаберници". Тези кокошкари в митницата трябва да правят компания в ареста на доста политици от всички партии и техните лакеи.

Ако сред тях има един терорист, който да гръмне нещо значимо, после ще се обръщат към всички българи, че са го пуснали. Но пък от другата страна на границата ни в Гърция са наредени стотици трактори, които са затворили пътя, но никой не ги нарича терористи.

Някой средно интелигентен и нормален човек, може ли да обясни защо между България и Гърция- страни членки на ЕС, има митница-на"Кулата"

Защото ние сме в Европейския съюз, но НЕ СМЕ в Шенген, където няма граници, или поне нямаше до скоро такива. Там ,обаче, тировете минават през митница задължително, а леките коли и бусчетата преминават границата/образно казано/, защото по нищо не може да се разбере, че си в другата държава-напр. Австрия и Германия. Само една указателна табела съобщава, че вече си на територията на Германия.

доноса фалшив и парите фалшиви

Само тези да са с мед да ги намажем.За всички е ясно, че трафикът по границите се движи от полицаи и митничари.Бежанци са разказвали по евроканали, как на българската граница полицаите са им вземали всичкити кинти и цености и са ги били и пропускали и т.н.Само като им видите физиономиите на митничари и полицаи може да се уплашите от зверските им погледи.

Такива са българските полицаи.Алчни и безкруполни каквито са и техните началници в МВР.

От което и КПП да влезнеш в Боколандия впечатлението което оставят митническите и полицейските служители е че,с 700 лева заплата не възможно да се хранят такива мазни физиономии!

Опитали са часпром, затова.Или някой прескочен по веригата ги е предал.

"Чacoвe нapeд paйoнът бe oтцeпeн oт мecтнaтa пoлиция, a движeниeтo нa aвтoмoбили в oтceчĸaтa зaбpaнeнo." Тези "часове наред" преди или след като са го вързали? Ако е преди: Оня отива. Гледа бътя блокиран. Промъква се между полицаите и те ХОП! Ако е след: Защо? За да ги снимат от телевизията ли? Нещо много миризлива тази "новина" брей....

в БГ е да проснат някой на земята само по "предположение".

Що? Другаде как правят? Или ти по-далеч от ваше село не си ходил и не знаеш?

Нали става въпрос за колеги, от полицията даже и инициалите им не казват. Когато престъпникът е циганин тогава казват инициалите му само, за да не се разбере по името му че е циганин. Когато е редови българин обаче, тогава се съобщава пълното му име, всякакви подробности за него, както и хубава снимка от ФБ профила му.

Абсолютно вярно! Вчера от бтв навряха микрофона в лицето на брата на застреляния обирджия в дома му; Дето се вика тялото още не е изстинало но за "топрепортерката" няма спирачки.

При така действащата система няма митничар или граничен полицай който да не взема рушвет! Законът не предвижда затвор ...най много до уволнение да се стигне! В митниците и на КПП тата постовете са заети от шуроваджанашки кланове обслужващи властоимащите... Затова и ще слушаме как АЛО ВАНЬО звънял на ЕГН!!!

гранична полиция не е към НАП. Още малко и Москов ще изкараш виновен

За какво ти е НАП за да пълниш джобовете...Нали точно това беше и идеята едните да дебнат другите...а стана така че,и митничари и КПП ейци работят само часно..

Реч на фатмак пред строя. -Старшината рушвет не взема. Той шкафче има.

Тези кьорфишци вече не работят! Това, че са правят показни акции само задълбочава мнението, че системата е гнила и парите вървят на горе. Какво стана с арестуваните митничари. Пак същото - много шум за нищо. Половината ги освобождават веднага, а другите съда ги възстановява. После "закривате" митницата, пък тя си е пак там, само лапачите се местят по на север или изток. Работете тихо и да има резултата! Питаха няква Тиква в Лондон - кога ще ги стигнем румънците? 1000 пъти се препоти, защото няма какво да каже. Истината е, че целия народ иска да зададе тези и по-тежки въпроси и ще ги зададе, но на улицата.

Какво общо имат граничарите с митницата?

Фалшив Донос. Ако ДАНС си вършат работата както трябва, не може да има фалшив донос. Има и корумпирани Шефуве в митницата и Гранична Полиция, които опитват с фалшиви доноси да петнят некорумпирани служители, но това може бързо да се разбере. Може да се окаже че няколко големи Шефове участват в Обща Схема за трафик. Още преди ареста, ще е ясно, дали тия гранични полицаи са корумпирани или не. Би трябвало да разпитват служителите ОЩЕ преди арестите, за да знаят, кой участва в СХЕМАТА за трафик и кой не участва, а ще свидетелства по- късно, след залавянето на корумпираните. Естествено, ако Шефът на граничарите не е арестуван, би трябвало и разпитите да останат тайна, до преди арестите, и да не ги пускат в разни деловодни програми.

Зрелищен кьоркфишек тип Бочко, за сплашване на тези, които не му плащат комисионната! (:

Полицай, митничари, съдий, политици, депутати, министри са тинята на България, която трябва да се изрине. Всичките тези категорий са здраво свързани в една зловеща верига, наречена "мафия"

А къде да ги крият, ако са умни като теб. Кажи на нас, непросветените.

Колко професионално.

инфинити

Граничните полицаи на Капитан Андреево са по-корумпирани от митничарите,но нали са колеги на полицаите от ДАНС все им се разминава и показно удрят само митничарите !!!

Както е написано,не е 100% сигурно,че има предвид,че на всички домове от претърсените са намерени пари!! Разбира се,не е ясно и обратното!! Ще видим......

Ако не оставяш децата да се давят в морето-както в Гърция-или от целия държавен апарат се намерят трима-четирима каналджии-както в България- получаваш упреци,че си "неблагонадежден" и "бита карта"...... Ако целият ти държавен апарат се състои от каналджии и твоят президент е шеф на търговията на петрола на терористите,получаваш три милиарда и Шмеркел на крака,да ти свири на кавал..... Еврогейски педалолиберализъм,приложен от мухлясали мозъци,принадлежащи на илоти на гнилоча.....

Ехеееееее!!! Ако почнат и турците така за трафика на хората и терористите,ще останат без полиция,жандармерия,армия,министър председател,президент,парламент,кметове,общински съветници,брегова охрана....... Абе въобще,който остане последен,трЕб`а да се самоарестува!!:):)))))) Красота,красота...:):))))))

Sm3hurk0

хората направиха пачки по време на Югоембаргото.... и тогава имаше подобни сцени.... и мутри прекарваха влакове в Югославия... Сега не е по-различно.... Който успее да се обалагодетелства от мигрантството - това ще му остане... Не ги оправдавам за подобни деяния, особенно от тези, които са се клели в българското знаме за вярност Не ми пука за корумпираните.... Живота си върви и колелото на живота се върти. И ето заради такива ... се слага клеймо на цялата милиция. Навсякъде има черни овце... във всички професии.

Узунов, Тишков, Димитров, Иванов + 10 000$

Затова ли стачкуват? Ами нямали пари хората и като се пенсионират откъде ще си набавят такива странични доходи? Живи да ги ожалиш!

,,синдикатът,, не прощава на членовете с нередовен ,,членски внос,,!!! абе що не ,,тръшнат,, някои от ,,некое,, нпо!!!

Това сме българите. Ако веднъж те наградят за честност, сто процента ще използваш привилегията за мошеничество. Това е в кръвта ни и никога, никога няма да бъдем свестен народ. Това е комунистическата ПРОКАЗА която ще тегне винаги над нас българите.

а откритите пари са спестени от сакуски. няма нужда да публикувате имената и снимките, само теглото ако може

Аз занесох парите в къщата му по указание на преведените през границата мигранти !

Лелеее, вртора потресаваща новина за два часа!!! Първата беше: "ИД е принудена да намали заплатите на бойците си до 50%"... Абре хора - ка тъй да се живее вече??? Ни митничар да си, ни терорист! Вместо да се кротнат за по 1-2 депутатствания...

Полицаи и корупция?! Не, това в България не е възможно да се случи, моля ви!

Във всяко стадо си има мърша, зависи какъв е %. Досега митниците мяха 1, та добре, че някой се сети, че и граничарите са стадо. Все пак е справедливо, дано темида да си е на място, ще видим. Но все пак мисля, че да вземеш такса спокойствие е малката злина отколкото да вкарваш престъпници и изнасилвачи, визирам Германия.