ИД е принудена да намали заплатите на бойците си до 50%

Поради намалени способности да добива, рафинира и пренася петрол, групировката "Ислямска държава" е била принудена да намали заплатите на бойците си с до 50%.

Обратно в новината

Коментари - ИД е принудена да намали заплатите на бойците си до 50% | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

алооо дир.бг не се излагайте !!!!! за 15 минути 2 лъжливи статии айде спрете се !!! приходите на ИД намаляха защото русия затрудни петролния бизнес на ердоган и ИД, сащ нямат никакви заслуги също така за другата статия - бежанския поток не се е увеличил заради ударите на русия, увеличи се заради поканите на меркел и парите които им раздават като дойдат, а ударите на русия бяха след това... елементарна хронология... друг е въпроса "писача" колко пари е взел за тая лъжлива статия, съжалявам това не е журналист, срамота!

Ама чакайте, те тези хора не се ли биеха само защото вярват в победата на исляма по целия свят ? А сега разбираме, че всъщност били на заплата....

Четейки по-долу някои от писанията на хрантутниците стигам до извода, че те по нищо не се различават от неграмотните, но предани комунистически пропагандатори.Пишуркат и пищят, опитвайки се да изкарат бялото-черно.Факт е, че ИД взе да бие отбой едва тогава, когато ги подкараха с голямата сопа.И другия неоспорим факт-това не го направиха САЩ и съюзниците им, а Москва и редовната армия на Сирия.Всичко останало е пропаганда на ниво ТКЗС от 50-те години на миналия век.И после Столенберг-кой ми сра в гащите, т.е.,защо имаме проблеми с руската пропаганда.Не, нямате проблеми с руската пропаганда,дами и господа НАТО-вци, а имате проблеми със своята собствена такава.Явно предназначена за промити и скудоумни индивиди.Явно, за западноевропейска и американска аудитория.

Хрантутник си ти!На Путин.Неговите бомби избиват жени и деца о противници на Асад,но падат далече от главорезите на ИД.Добре,че са Американците да нанасят удари по техни позиции и да нарушат бизнеса с нефт и оръжие на Путин!

VVP, хрантутник жалък, хайде, не нам.Къде беше бе, герой,когато НАТО-вски бомби убиваха хиляди цивилни в Ирак, стотици-в Югославия?Или това бяха демократични бомби,А инфантиле промит?Не, наистина не сте по-горе от средностатистически колхозен пропагандист от средата на 50-те.Когато се формираха ТКЗС-тата.Ама то явно, че КОМУНИЗЪМ и ДЕМОКРАЦИЯ с идиоти се прави.

Е, ти ме разсмя истински, пич! Да не си дрогиран?!

Отново бспутоатакистки демагогии.NATO не са избивали хиляди цивилни в Югославия.Там го правеха воюващите помежду си.И главно сърбите.В Ирак също.Цивилните жертви не са от NATO бомби,а от гражданската война която се разгоря в последствие на падането на Садам.Цивилно население избива Путин в момента в Сирия и Украйна.За да увеличи натиска към Европа и да изтъргува отмяна на санкциите.Демекдругарю Русия избива жени и деца с гравитационни бомби,а също и противниците на Асад.Но не ИД.С тях прави бизнес като им продава оръжие.

VVP,тези си ги говорете на сбирките по инструктаж.Аз, за разлика от теб не се съобразявам със спуснати ми оттук-оттам опорни точк.Това да ти е ясно.Информация не черпя само от заготовките на CNN,SKY,още по-малко от елементаризираните BTV,НОВА и т.н.Що се отнася до бомбардиповките в бивша Югославия, не ми говори,че нямаше цивилни жертви-журналисти в Белград, атакуван влак, убити в Ниш,Батайница и други градове.Иначе,и вие, хрантутниците, като някогашните колхозни пропагандатори не мислите, а повтаряте едни и същи, спуснати ви фрази.С една дума-предани.Ами, предан,приятелю, може да бъде само ИДИОТ.Затова казвам-явно и демокрацията,както комунизма стана удобна за промити, слепи и инфантилни ИДИОТИ!!!Разбира се,бомбардирайки Ракка,примерно, естествено може да има и цивилни жертви.Ами, когато в Афганистан избиха лекари и ранени, под предлог-борба с талибани, какво каза тогава?Ако си гледал кадри от Сирия, нещо,в което много се съмнявам, трябва да си забелязал, че въпреки ожесточените боеве има цивилни граждани.Тези, които не са успели да се евакуират.Ами, за съжаление, те са потърпевши, но както от едните, така и от другите.Циничното е, че когато демократичните идиоти, насрали целия пейзаж в Близкия Изток бомбардират и избиват, това е нормално.

И още нещо-би ли ми обяснил какво значи гравитационна бомба?Извода,който си правя,е,че си просто инфантил, бутащ си гагата и коментиращ неща, за които си подочул нещо от българските СМИ.

Мноого по- добре ще ги работи, отколкототези Неуправляемите и корумпирани "Униформени"! И на Народа ше олекне, и парите ще стигат за Пенцийте? Давай Румянке, ще те потрепиме! АВГЗ "Бабички във Гладна кома"

ударя 2 ракии мога да се изтапаня и да кажа, че марсианците са ме нплюли. И като са стотици защо само един го разправя? НАТО нямат ли техника - да докажат. Нета е пълен с руските удари по ИД - някой да се е оплакал, освен бандюгите

За това ли американците постват руско видео с УЖ проведени от тях въздушни удари? А те никога не са пуснали и едно видео до сега за нанесени поражения срещу терористите, защо? В западната преса имаше голям скандал по този повод. Защо не го пишете?

ето ти го писа .

Anachronos

A медиите за какво са? За зарибяване със някакви овирусени игрички и лотария ли?

Няколко години сащ и нато си хвърлят бомбите в пустинята, идват руснаците за 3 месеца и спират доходите на идил и виждаш ли това бил успех на сащ!!! :)))))) Виц на седмицата, а може да стане на месеца!!! :)))

Целя свят гледа американски и Западни телевизии, каквото те кажат това е:))) Ти си пей руски песни, никой не те чува!

Anachronos

Народът в САЩ не е толкоз прост колкото им се иска на управляващите. Хората виждат измамата. Вече се водят дебати дали изобщо САЩ трябва да се меси повече, защото явно за 4г. не са постигнали нищо. Същото се случи и в Афганистан и в Либия и в Ирак. За Виетнам дори няма да споменавам.

"Причината за финансовите затруднения на терористичната групировка са водените от САЩ въздушни удари"... Ето това е типичен пример за едностранчиво и тенденциозно изопачаване на реалните факти и елементарна манипулация!

А и как от няколко хиляди метра разпозна самолета?!?!

бе тия бойци от идил нямат ли профсъюзи да се застъпят за тях ? ще трябва всеобща стачка като в гърция !

а какво да очаква на ТУРСКАТА граница ако не каже това?

Американския долар! Когато американците започнат да ''бомбардират'' с доларови ''техники'' никой не може да издържи! Глупавите руснаци дрънкат тенекии,а американците пушат пури, пият уиски и вече точат зъби как да анексират Сибир и Кюрдистан !:)) ИДИЛ вече не са им нужни, бавно и полека САЩ ще ги задушат икономически !

оръжието е направо смъртоносно. Скоро САЩ ще го има в такова голямо количество и толкова ненужно, че направо ще е смъртоносно за американците - ще ги затрупа и няма да има от къде да дишат. И ще ти кажа защо - 1. САЩ и КИТАЙ игнорират $ и се разплащат с юани. 2. Индия и Иран игнорират $ и се разплащат с рупии - нещо да ти намирисва?

намирисва разбира се ! на претоплена манджа брикс намирисва !

сибир е за китай , и там няма да се месим !

Причината за финансовите затруднения на терористичната групировка са водените от САЩ въздушни удари, смях в залата. СИЛЕН СМЯХ!!!

петко , изтървал си овцете петко ! гаси и бегай ги търси !

не се маскирай Шаро! не мързелувай Тичай си след залъка!

По същия начин убива и Русия и ИДИЛ! Свалиха цената на петрола и Русия и ИДИЛ фалират!

го ликвидира - руснаците вадят все по-модерни оръжия - щото са убити. вече пържат мюслитата с лазери от космоса

брезови кори с картошки:)))

така ми дойде добре тази новина със сутрешното кафе, че 5 минути съм се смял с глас. САЩ видите ли нанасяла въздушни удари, ама ИДИЛ май не е разбрала. Щото ако е изтървала някоя бомба сигурно предварително сградата е била опразнена. И какво й пречеше на САЩ да има такива успехи ПРЕДИ да се включи Русия? Демагогия за наивници - ама вече даже и Канада не им се връзва - изтегли си самолетите, като преди това го направи Германия. Турско-сороските драскачи скачат върху клавиатурите да пляскат. Ама само с лъжи работата не върви. Задниците на САЩ и подлогата им Турция лъснаха пред цял свят. Единствен, който се бори ЕФЕКТИВНО срещу ИД и й разкатава мамата е Путин - с цената на много средства, включително и човешки жертви.

вицовете ти са постни и бездарни като на къци вапцаров !

не са мои бе - поне чети какво е написано и осмисляй, ако не те затруднява цитирам "заяви на конференция в Лондон Даниъл Глейзър" аз не съм Даниъл Глейзър - той ги разправя вицовете, аз съм само един скромен зрител на клоунския фокус

тия гадове от идис с този си акт нанасят тежак удар на финансовата стабилност на рамзан кадиров и чецня!!

Башар Асад е избивал сирийски граждани и продължава да избива с помощта на джужето ЛилиПутин. Време е НАТО да направи един огромен резерват на мястото на Москва - така ще ни отърве от Путя и путиновата пияна руска сган !!!! Стотици народи ще са благодарни

кой реже глави и прави клипове? кретен

кретена - той от кравешкото лай.о дето се е насадил не може да си подаде носа

кретена - той от кравешкото лай.о дето се е насадил не може да си подаде носа

Ако това го пишеш само за да си против те разбирам! Обаче ако това си го мислиш- спирай всякакви хапчета и карай на чист въздух щото няма измислени хапове, които могат да ти помогнат !!?!! НАТО да плаши руснаците- те такъв смях не бях чувал !!! Що не четеш коментарите на американските военни специалисти за въоръжението на "Красная" ????

ДУХАЧ

И децата вече знаят,че Москва вместо да се цели в Ислямска държава, нейните действия са насочени предимно срещу враговете на президента Башар Асад Преродилата се империя на злото със своите интереси и въоръжения е заплаха за мира и сигурността на планетата

БРЦК

Какви тъпотии написа , и после си ги опроверга. Написал си 2 напълно противоречиви тези: 1. Руснаците не бомбят ИДИЛ 2. Руснаците бомбят 'враговете' на Асад. Обаче си забравил да отчетеш факта ,че ИДИЛ е най-големия враг на АСАД.

ли?:) Това ли ви е източника?:)

Те американците са бомбардирали идил с ПРЪЦКИ С ЛУК!!! ЗАТОВА И СА ИМ НАМАЛИЛИ ДОХОДИТЕ!! ХАХАХАХАХ БАСИ ДЕБИЛИТЕ!!!

танкисте , пише се вие. вии е само в пловдивскитИ села !

Скоро май няма да заработиш турски лири:) Жалък си:)

а на другите положително ли влияе?!? Ти си топа на топ идиотите по света.

бре:) Да не е от сирийския център за наблюдение на човешките права в ЛОНДОН?!:) ДЕТО ОНЯ НЕ Е ХОДИЛ В СИРИЯ ПОСЛЕДНИТЕ 15 ГОПДИНИ...И РАЗКАЗВА КАКВО СТАВАЛО В СИРИЯ.>МУХахахахахахаха Смешни сте европедалите рбе:) Никой ви не вярва вече:)

Стана ясно, че Русия НЕ бомбирдира ИД, а се намеси в гражданска война от страната на Асад! Така че Путионидът да си помисли НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ДА СИ СЕ ПРИБЕРЕ В СТЕПТА ПРИ МЕЧКАТА и да хване да се занимава със СКАПАНАТА СИ ДЪРЖАВА.С пияници, с безпризорните деца! ДА СЕ ОТТЕГЛИ ОТ МЕЖДУНАРОДНАТА СЦЕНА ДОКАТО Е ВРЕМЕ.Иначе ще го оттеглят!

ако можеш да смяташ кажи колко % са 60 милиона гащноци от 320 милиона население. Нещо май почти всеки 5 е мизерник въ ввеликите щати,а? Що така бе миме ?

това са колкото 30 000 000 от 140 000 000 рубашки ! пиши байрам в москва и тледай ! пиши байрам в вашингтон и също гледай !

Всички вече са убедени,че незаконната търговия с петрол на ИД е пред фалит единствено заради ударите на американската авиация.Както и това,че американците са превзели Берлин през ВСВ!

Бахти тъпите путльовци са тия луди крави и европедали:) Те нанасяли удари и затова паднали доходите на ИДИЛ и Ал Кайда...АЛО МАЛОУМНИТЕ ФАКОВЕ!!!! НЕ ВИЕ А РУСНАЦИТЕ НАНЕСОХА УДАРИТЕ И СМАЧКАХА ИДИЛ!!! СКАПАНИ АНГЛОСАКСОНСКИ ПЕДАЛИ!!! РУСКИТЕ ВКС И СИРИЙСКАТА АРМИЯ ЗА ДВА ДЕНА СТИГНАХА НА ТУРСКАТА ГРАНИЦА!! А ВИЕ ЗА ПЕТ ГОДИНИ ПРОЙЗВЕДОХТЕ САМО ПРЪЦКИ С ЛУК..И ГРЪМНАХТЕ ЕДНА ДЕТСКА ТРИКОЛКА И ДВА БУЛДОЗЕРА...ОСВЕН БОЛНИЦИТЕ,СВАТБИТЕ И ПОГРЕБЕНИЯТА КОИТО ВЗРИВЯВАТЕ ИМА НЯМА ПРЕЗ СЕДМИЦА!!!

големи букви , малко мозък

По структурите на Гробарите, идват избори, много ще са полезни Бойците ! Ще ни БИЕ БОЙКО за Десети път, и ще се хване за Третия мандак ! То даже, и Тръмпи ги препоръча, като храненици на Обон- гоу, и Кили- демократката!

Значи Путин бомбардира жени и деца и е пръв боец срещу ИДИЛ.Продава оръжие на ИДИЛ и е велик.Стана ли ви ясно неуважаеми путлераси,че вашата пропаганда е куха като на путин рублата.американците и коалиция са най ефективни срещу ИДИЛ.А не посраните космически войски на Путин.Които стрелят по жени и деца.

щом го казва американски министър на финансите...той сигурно е заместник точно по финансите на ИДИЛ.

Не се заблуждавайте! И без заплати бойците на ИДИЛ ще се бият със Запада и Русия. Това са хора доброволци и го правят за идеята! Рано е още да се радваме ....

Голям смях пада в нета , чак едно USB ми изпадна от компа , та реших да видя какво става , ХА,ха ..... Чак в детската градина знаят , че като секна алъш-вериша на МИНДИЛ с турция ,няма от къде да дойдат заплатките .Дядо Иван се погрижи за това , ав не чичо Сам

Американските лидери, по-скоро военни, са меко казано гьон сурати и уникално тъпи. намаляване на приходите на ИДИЛ се дължи на действията на Русия. За всички стана очевадно, че те създадоха и подкрепят ИДИЛ. Безнадежденн идиотизъм!!!

баси значи не руските а американските удари им ударили добива на петрол:) много нагли тия мерикански чафути бе

Както винаги, краварите са супер нагли, намалили заплатите поради ударите на САЩ?!Голям смях и нито дума за руснаците, които за 10 дни направиха повече, отколкото те за 1 година!Намалиха ги, защото Русия им врътна кранчето, не вие, долни наглеци!!!

Много информирани! А социални осигуровки внасят ли им за пенсия на терористите?

Хахаха, ТЕ били пак първите миротворци и ТЕ нанесли удари. Ако не беше Русия, досега отрочето ви щеше да е завзело цяла Сирия

Свързвате ли фактите? Русия удари и краката на "държавата" са разклатихаа. Значи това е пътя, а на Меркел и е мъчноо това каза тя в Турция. За какво - ми за ДАЕШ, не могат си върши работата хорицата щот тия от въздуха им пречат, пък и Турция закъса с петрола. От евросолидарност не ги пишем тия работи, но НАТО като вземе едни мерки, ще видите тогаз, аха...

путин им е намлил заплатите, какво изненадващо има. самият путин си намали заплатата заради лошата си икономика

Как не ви е срам да пишете такива гнусотии бе!

Завалийте. Как ще си изхранват семействата сега?

"този мръсен долен окупатор,путлераст и нафтово джудже" ей Кончите ще ви бием и ще ви пращаме на баданарката . Юди самовили.

ех , тези руснаци , толкова са лоши ! не стига ,че избиват главорезите , ами на туй отгоре им намаляват заплатите ! но аз искам да видя , кой накрая ще донесе демокрацията !

Готините светлобежови кубинки си остават бонус за "бойците" - същите като на войниците в армията на САЩ.

Тоя сладур дето е написал таз "статийка" поне малко вярва ли си на това дето го пише! Мисля че не! Личи си че не вярва защото дори няма и опит да ни уеди в "тезата си", "фактите" му куцат. Американците, а след тях турците са основните купувачи на евтиния петрол на ИД и трупат пари от ситуацията. И как ви изглежда на този фон изказването ИД губи приходи заради унищожени от американците рафинерии. Американците пунтират дейност и хвърлят по някоя и друга бомба в пустинята. Ей, стига сте заблуждавали, вече почти не остана някой да вярва на тез поръчкови новини.

Ти да видиш! От три години пускат бомби и едва сега се почувствал ефекта! Брех! Тва краварите се имат за най-умни! Колко са самонадеяни само! От техните самолети ИД е загубила приходи в петрол! Щото сега ми се изясни, че пътя към Турция минава през Ирак! - да си продават петрола ... Добре, че сте вие кравари, че да разберат хората от свобода и демокрация!

Какви са тези новини с един месец закъснение? Това да не е 19ти век да чакам да разбера какво се е случило по телеграфа. Беше обявено преди месец ако следите новините по конфликта. Ама следим трънци.