Берлин и Анкара искат НАТО да се намеси в бежанската криза

Турция и Германия ще поискат от НАТО да помогне за охраната на турското крайбрежие и за възпирането на трафикантите, които изпращат бежанци към Европа.

Обратно в новината

Коментари - Берлин и Анкара искат НАТО да се намеси в бежанската криза | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Берлин може да е най богатата държава в Европа, но с тази канцлерка се оказа най-неадекватната държава.Танте Меркел е изкукуригала и е време вече да се маха.

много ми хареса написаното под фотографиите на двамата лъжци - ха-ха-ха! все едно казват: еее там, там зад хоризонта е изхода от кризата, не го ли виждате всички!

Причината за огромната мигрантска вълна към Европа е неуместното нападение от страна на сащ на суверенна страна Сирия и последващите нападения от страна на франция, германия и т.н. А саудитска арабия и турция използваха ситуацията да си разселят из Европа рязаните изверги. Единствено Русия извършва някакви адекватни действия да защитава християните както в Сирия така и в Европа. нАто да си стоят в усарско и да си се занимават с търговия на наркотици и оръжие...

Колкото повече сирийската армия се приближава до границата на Турция, толкова повече ще пари под краката на Ердоган и Давутоглу. Няма да се изненадам и да се решат да играят ва банк и да нахлуят в Сирия като в последствие се опитат да активират чл.5 от договора на НАТО и да запалят света. Време е да бъдат озаптени неоосманците. Дори ако се налага и с превантивен удар!

боже, тази баба съвсем е изтрещяла!!!!!!! германци, сваляйте я, защото ще затрие не само германия, а и света! хитлер не успя, но тоз бабишкер се пробва отново и за сега - с успех!

берлин и анкара са мерзавци-демагози

Искат, ама не им стиска!!! Ше ядат големия ХУЙ!!!

Ердоган би трябвало да бъде съден в ХАГА за поддържане на терористичните групировки в Сирия! А Меркел, ще бъде съдена , за съучастие в ислямизацията на Германия.

Тея съвсем ни взеха за канарчета. За турция мигрантите са БИГ БИЗНЕС! Меко казано! Ако искаха да спрат потока им НАТО отдавня трябваше да блокира преминаването им по море и суша. Сетила се Мара да се побара. И защо само Турция се финансира? Да не би на България, Македония, Гърция и прочее да ни излиза безплатно да минават през нашите държави? А има такива и които остават.

На снимката: - Бабо Фрау еййй там ще ти го нахендря! Става ли? - Къде бе Давуд Ага? Ей там ли? - Да, ей там!

- Става, но не забравяйте и моите самотни сънароднички, моля ви. - Няма проблеми, ние за хендрене ли е не се скъпим, още повече когато клиентките си плащат.

Хеей го горе изхода.

"колко човешко страдание"......лицемерните западняци,супер лицемелната баба Меркел. От европейските ценности които главно тя налага ,няма време да си спомни за дядо си Хитлер,Гьоринг,Гьобелс,Менгеле, за причинените 50 милиона жертви......какво наистина състрадание към сирийския народ и "неправирните" действия на Русия от само нейна гледна точка.Срам и позор за Европа!

Да имаше късмета Хитлер да се завърне от оня свят само за 6 месеца. Мечта!

Тъпата Меркел не разбра, че турчина има в мозъка само 2 гънки. Първата се казва АЛЪШ и втората ВЕРИШ. Няма да седни на стола и да каже Вижте сега, ЕС е в икономическа криза, никакви мигранти, тези които са тука се връщат, на първо место са европейците и християните и съжалявам много, но на Турция й се затваря всякакъв достъп до ЕС, санкция, заради участието в продажбата на нелегален петрол.

Като вече не са в състояние да се сражават ИДИЛ-ците ще ги пуснат в Турция, а после и в Еврота. Големи боклуци, жалко че използват страданието на невинните за финансови облаги.

Турците са майстори на имитации , когато става въпрос за пари ! Старата психо-болна канцлерка скоро Германците ще я линчуват ! Съсипа ГФР !!!

се прави на глуха. За нея няма бежанци и хуманитарна криза, тя има САМО проблем с доставкана на бомби.

Според мене политиката на ЕС ако изобщо има някаква политика е изцяло сбъркана Ето в България не ги пускат строят огради дори стрелат по тях но веднъж добрали се до Германия бежанците веднага получават социални помощи пари за интеграция право на работа и какви ли не още благинки Според мене ЕС трябва да поеме издръжката на лагерите е Турция.Така е честно и справедливо Но пък всички мигранти да се съберат из Европа и да бъдат пратени в тези лагери Сумата не е малка около 15 милиарда годишно но пък това е нищо в проблемите които тези мигранти създават

защо ЕС да поеме??? Защо една християнска Европа да поеме последиците от размирните мюсюлмани? Те непрекъснато се оплакват от вмешателство на Запада, но постоянно пращат децата си да учат на Запад! Те на свой ред се променят и искат да променят държавите си! Ислямските държави да поемат отговорност, те са си свои да се подкрепят! Трепят се за щяло и не щяло. Турция извива ръцете на цяла Европа в момента, по време на криза за ЕС, искат да я съсипе тотално финансово, това е провокация за превземане! Две СВетовни войни Германия, съсипва Европа, сега е на път да го направи за трети път..... И пак Русия се нагърби да спасява християнския свят от ислямизирани фанатици!!!!

Баба Меркел явно вече хвърля масло, като стар "Вартбург" (или "пръдливият Ханс", както галено го наричаха на времето). Време е да излезе в заслужена почивка и да се оттегли от сцената на международната политика за да спре с грешните ходове и залагането на скрити бомби, които могат да се взривят в бъдеще и да направят големи поразии...

Защо Танте и НАТО не се намесиха 3 години, през които ИДИЛ се разширяваше и режеше глави, подхранван от милионите тонове краден петрол, изнасян в Турция? Ето това е истинската причина за бежанския поток!

скрито подкрепяха Асад, който благородно остави гвардейците на Саддам да изградят ИД в Сирия.

не искат НАТО да контролира турското крайбрежие,което сами трябва да си контролират с голямата армия, а официално да разрешат на НАТО да пречи на Русия.

В гръцки и английски медии публикуват протокол от среща по време на G20 съмита на 16.11.2015 между Ердоган с Туск и Юнкер, в който пише, че Ердоган иска 3 милиарда НА ГОДИНА, като целта му е да достигне 30 (тридесет) милиарда. И е казал на Туск: " Винаги можем да натоварим имигрантите на автобуси и да отворим вратите към Гърция и България" и "Няма да има само едно удавено момче на гръцкия бряг, а ще са 10 - 15 хиляди". А нашите дрисъци-политици се прехласват пред новия падишах и са готови да му целуват обувките и каквото още им подаде.

Той е прав ! Какъв му е проблема да изсипе в България 3 милиона бежанци ? Даже може да заведе и дело срещу България в ООН и да плащаме кръвнина за всеки починал от глад беженец. На Турция наистина трябва да се помогне и сумата за изхранването им наистина е около 20 милиарда годишно Обаче ако тези 3 милиона бежанци стигнат до Германия дори и 300 милиарда годишно няма да са достатъчни Да се чуди човек Меркел как не го разбира това

Значи всеки въоръжен обирджия е прав. Щото, ако не му дадеш телефон, портмоне, пръстени и лаптоп за около 7000 лева и те наръга/застреля/строши главата, лечението ти ще струва няколко пъти повече. Желязна логика.

му насиниха очите. Време е някой да гримира и бабето Меркел.

Гледай ти - бабет се разтревожила от страданията на хората?! А от убийствата на ИДИЛ, от кървавите снимки, от терористичните набези и завземане на територии в три държави не се ли беше разтревожила?! Ама ИДИЛ са си техни хора, хиляди немци има в техните редици, така че - те да си разоряват Сирия, Ирак, Либия - това не я тревожи особено! Нали точно от действията на НАТО и по-точно кравария в арабския свят тези бежанци загубиха всичко в родините си и хукнаха да се спасяват, а тя лично ги покани в Германия, която щяла да ги приеме и спаси?! А Сорос ги финансира щедро за пътуването ... А сега пак се измята! Аман от западняшкото лицемерие и нахалство! Наистина са стигнали дъното, няма живот и перспектива вече в тия прогнили нации! Да се свършват там с всичките си еврогейски ценности и да ги заменят други хора по техните територии! Още повече, че вече доста са и пристигнали!

Имало 30 000 човека,колко влезнаха в Европа?Нека и тези 30000 да влезнат в Турция.Крият и мажат тези двамата нечистоплътници.

Бабичката не е ли ужасена от страданието на хората, живеещи в Сур и бомбардирани вече почти два месеца от турските самолети, танкове и артилерия?

що разгроми най-индустриализирания град в Сирия - Алепо барабар с Асад.

Какво прави Путин в Сирия слабо ни засяга. Имигрантите от Сирия са 15% от влезлите в Европа. Останалите са от Ирак, Афганистан и северна Африка, където Путин не бомбардира. А най-притеснително е, че в съседна Турция се води гражданска война.

Склеротиралата бабичка много скоро немците ще я линчуват!?Ще свърши в някой хоспис,където ще я обслужват мигрантите,с които наводни стария континент.

Вероятно двамцата от картинката ще успеят да включат НАТО в охраната на морската граница на Турция. А военните кораби разполагат със средства, които могат да засичат морски цели достатъчно далече, да се придвижат до тях и да върнат мигрантите в Турция или да пропускат дозирано толкова от тях, колкото им наредят началниците. С две думи, охраната на морската граница може да бъде доста ефективна., което означама, че потокът мигранти ще търси друга дупка в оградата. Най-вероятно мигрантите ще се насочат към сухоземната граница на Турция с Гърция и България. Всички предпоставки за успех при пренасочване на потока бежанци поне за нашия участък са налице - възможност за скрит подход към границата /радиосредства за засичане на групи хора от турска страна или няма достатъчно или не се знае дали ще бъдат включени/, възможност за заобикаляне на турските граничари от опитни трафиканти, незавършената или със съмнителна ефективност ограда по българската граница, малкото наши полицаи като жива охрана, малкото техника за наблюдение, многото желаещи за трафиканти сред нашите хора, обгрижването от властта на "бежанците" след стъпването на наша територия, за да не бъдем обвинени от ЕС, ООН, БХК и други знайни и незнайни човеколюбци в расизъм, антиислямизъм, липса на хуманизъм и т.н. Чака ни недобро близко и по-далечно бъдеще. Дано не съм прав!

Остава ние да се организираме и да не допускаме БЕЗПЛАТНО преминаване на нашата граница. Въвеждаме такса преминаване - 3000евро. 1000000 мигранти - ей ти 3 милиарда чиста немъчвна пара. Тия пари досега ги взимаше Гърция.

Прочетох както информацията,така и безбройните коментари.Почти никой не приема тези двамката и политиката им, която прозира в празнословията им! И съм много доволен!СВЕТА ИМА БЪДЕЩЕ!

Братушките отскоро бомбандират!Доколкото си спомням тази баба ги покани всички апапи на гости.А тогава единствено именно съюзниците от НАТО и основно САЩ се "бориха" с ИД!!!ЕС е много голямо недоразумение,което бавно и методично унищожава Стария континент!

Идва дядя Путин! Пак ще има "Здраствуйте Братушки!"!

Монката Паси и ба4е цар и ДС и комунистите и НАТОвците и кой ли не, искат да ни съсипят, и май ще успеят....

тази немска кучика , която от двама съпрузи не можа да роди и отгледа едно немско дете , иска да съсипе европеиските деца в напредналата си възрст,добре и го каза папата че европа сега е една безплодна стара жена , намекваики за меркел

Ердоган е политик от класа путюто има да му диша праха. Гладни сте и жалки сте Трайте малко остана ще видите кой е пехливана, днес комисия на ООН осьди жабата на путю барабар с жабока за престъпления срещу човечеството кеде баба Меркел стъпи криво та цялата клока на масоните и путю се пенят че застави да приеме или да плаща за бежанците или плана на путю наливайки бежанци на Аслана на изтока да го застави на колене ще има пак международен трубунал само че тоя пьт ще е за вашия идол.

Туеция ще бъде сравнена със землята,Константинопол ще бъде върнат на гърците,а швабите ако много знаят ще бъдат върнати в газовите камери!!!

А вагинутин ще виси от някое бесило със страшна сила.Нали?

Пише се Ерхитлер.

това бабе няма ли най-после да се опомни.

ЕДИНИЯТ ЛЪЖЕ,ДРУГИЯТ МАЖЕ!!!И НИЕ ТРЯБВА ДА СМЕ СЪЮЗНИЦИ С ТЕЗИ АМОРАЛНИ ТИПОВЕ!!!НАРИЧАМ ГИ ТИПОВЕ,ЗАЩОТО НОРМАЛНО ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВО НЕ БИ ИЗКАРВАЛО КЪРВАВИ ПАРИ,КАТО ЖЕРТВА МНОГО НАРОДИ,НАСЕЛЯВАЛИ СТРАНИТЕ В КОИТО ГЛАВОРЕЗИТЕ ОТ НЕЛЕГАЛНАТА АРМИЯ НА САЩ БЕЗЧИНСТВАТ!!!

леко, ще направиш инфаркт бе, серсем

Нелегална кто на путин зелените мириъливи човечета.Които безчинстват в Донбас ли?

Все съм виждал нагли и безочливи хора, но тия двамата удариха дъното!!! Ами когато вие бомбандирахте заедно с американците, не беше ли потресена бабо? Или вашите бомби са демократични и те хора не убиват ? А когато разпалихте тая война не беше ли потресена бабо? Или сега когато руснаците започнаха да вършат работа и далаверата секва, а плановете на турция се объркаха, нещо много взе да се притесняваш?

Руснаците бавно и методично затварят възможностите за трафик на оръжие, терористи и петрол през турско- сирийската граница. Ердоган държи хиляди бежанци в лагерите и сега ги пуска контролирано, представяйки ги като бягащи от руските бомбардировки. Меркел услужливо му приглася, ама защо не повдигне въпроса за избиването и издевателствата над кюрдите в Диарбекир, като е толкова голяма защитничка на човешките права.

Меркел е една ханъма, но времето и като глашатай на Турция, с всеки изминат ден намалява!

Това на снимката явно са Берлин и Анкара. Само не разбрах кой мъжкия и кой женския.

Евала на руснаците, да бият наред "умерените" терористи и да не се съобразяват с наглите слагачи на Америка-Германия, Турция......и вся осталос сволоч!

Усещате ли вятъра?? Нато ще пази морето и всичката паплач ще тръгне по суша... т.е. през България. Пукне ли пролетта ще се чудим откъде ни е дошло...

От твоят государь Путя естествено. Нали той изгаря всеки, който не е тръгнал на поход да бяга към ЕС

Кое време стана?! Я отивай да миеш дупето!

ИД=Турция=САЩ=НАТО=Германия=ЕС=продажните БГ политици!Който не е съгласен или е тъп или сляп!

при тая диагноза човек смее ли да каже, че не е съгласен:)

Cагласен ,заради написанат истина.

- два пъти.

Меркел скача от издънка в издънка. Докато турчолята еднозначно не определят позицията си и не вземат ясна страна, всякакви увъртания около тях им дават чувството за безнаказаност и че могат да правят каквото си искат. А към момента е спорно само едно- турция ли и клон на ИД или ИД е клон на турция.

Браво бре - хитър план !Нато /САЩ/ ще плаща масрафа и ще пази морската граница на Турция , а Ердоган ще обира парсата от ЕС!Браво на кадъната от Германия!

Откакто Меркел прие исляма и стана първа ханъма на Турция , рейтинга и се срути и е решила да се пробва за ООН , тъй като изтърва влака за Германия!

"Кажи Баба Тенкю" от Български преведено на Бежански език означава - Меркел ни покани ... Те по гарите взеха да "лупат" германките ама Меркел крие колко са "лупани" и пред Райстага ще почнат и не само там . Надценихте се правехте се на Велики пред Путин мислехте се за Велики а сега ще ДУхате и Супата и нещо Друго ...