Пиян помощник-машинист подаде фалшив сигнал за бомба

Помощник-машинист от Петрич е бил арестуван в събота вечер, след като подал фалшив сигнал за поставена бомба в товарен влак на жп гара Кулата.

Обратно в новината

Коментари - Пиян помощник-машинист подаде фалшив сигнал за бомба | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лош матриал...

Смятам, че на такъв човек, трябва направо, ако не доживотно поне за 5-10 години да му се забрани да кара влак и автобус. Т.е. да му се забрани да вози хора - такъв човек е бомба по влаковете и пътищата. А БДЖ, трябва да го уволнят дисциплинарно.

се бе!!!Айде млъкни и ти.

Дървени философи, братко. Няма спасение от тях. Че и оперирани от чувство за хумор. Аз лично се посмях на шегата ти от сърце.

Е, сега вече ще "машинира" други неща на друго място. Що се отнася до това какво ще прави после, ми после може и да опита да "открадне банка" ще я вземе цялата с отвлечения по-рано влак.

като се казва Николай как да работи на Никулден.

И този реве, че му е ниска заплатата, другари.

в затвора ще се изучи и следващия път направо ще сложи бомбата и няма да се обажда...на никого! Ей това ще стане!

щетите щяха да са много по-големи , ако беше решил да се опита да машинира с двата промила +канабиса !защо никой не ги проверява за тези неща или наистина са решили да ни сринат възможно най-скоро ?

От тези коментари излезе най - новата дума в българския език и тя е - " да машинира !!!

Малко настроение все пак.

стандартът противоречи на демокрацията !

Тъй като при обиска у помощник-машиниста е открито и малко количество канабис, му е повдигнато и обвинение за притежание на наркотици. След като и наркомани са машинисти, то тази държава директно е заминала в "калта".

от самолета в Бургас го пуснаха по живо, по здраво за същия фалшив сигнал. И нашият да го пуснат, хем е 3 пъто по-млад! Иначе ще излезе, че се прилага чифте стандарт....

не е била бомба, а канабис. И не е бил във влака, а в джоба. малки неточности

Не разрешават да се пуши на закрито, но пък може да си пиеш да припадък - кое от двете е по-страшно!

и тоя ходи между нас, има право да работи, да гласува, да се размножава и се води "нормален" (т.е. хетеросексуален) Това ли са тия..."нормалните", дето се водят по-голяма работа от "ненормалните"

Ти да не си гей ?!

Не, не съм. Но виждам, че ти имаш интерес. От двете изречения само това си разбрал. Пробвай по сайтовете за запознанства

Познавам го! Хомо е.

loyola

Е, поне със сигурност няма вече да ходи на работа... Жалко за човека де, сега ще му съсипят живота. Поне да беше откраднал банка или да бе извършил валутни престъпления... Или поне да уговоряше бартер на наркотици между мафията и терористична групировка в Спартак, та да му се размине... Даже да се беше ... изплюл в шадравана, ама на - взел че се обадил от собствения си телефон на 112 и после си признал. че е излъгал. Нямаше ли кой да го посъветва, да каже, че съвестен гражданин с мустаци и тъмна шака му казал, че е видял съмнителен пакет във влака?

аха ..надявай се ...пак ще си го върнат..просто и в тая сфера както навсякъде,няма кадри,още по-малко пък свестни..

Изглежда се опитваш да ни убедиш, че щом има неосъдени за по-сериозни престъпления, значи тоя тъпчо трябва да се порицае и да му се прости?

ДА!ТАКА МИСЛЯ!НА ФОНА НА ДРУГИ НЕЩА КОИТО СЕ СЛУЧВАТ,ТОВА Е КОКОШКАРСКА ИСТОРИЯ,НО ЗНАМ ,ЧЕ ТОВА МОМЧЕ ЩЕ СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО ЗА РАЗЛИКА ОТ НЯКОИ ДРУГИ!

Казвал съм го, но пак да кажа - цялото население на запад от

Е как мислите, че /ще/ се кара влак със 160 км/ч?!

Хубаво де, ама тия от 112 като са чули глас в телефона, нещо от рода на "Ссслушшайте ме ссяя, иссскам да сссъопшштя за бомба фъф флака....", дали не са се усетили?

Николайчо М.ама, веднага та усетихме! Нал си те познаваме отдавна.

И да са се "усетили" - какво? Има си процедури, при ключови думи като "бомба", които се задействат. Независимо колко си пиян, надрусан или ненормален си... Дано този мързеливец разбере това!

Материала...

Материала, чалга поколението !

Сега ще пасе патките на село

А къде е машинистът-титуляр?

Сигурно по това време е бил на работното си място.

Да му шибнат 2г ефективно за назидание на всички подобни мърльовци. Отделно колко е прост.

И ние си мислим, че пътуваме с надеждни машинисти. Какво заблуждение само, да трепериш при пътуване. Тоя катил заслужава ефективна и на топло.

кат тебе се возят в товарние вагони

Каква е гаранцията, че машинист на влак с пътници няма да се напука с алкохол и да се напуши с канабис, ааааааааааа

мързелив народ

Изключително проЗД...тоя пич май ше вземе приза "тъпо парче на годината" :) От еднат апростотия се прецаква за години напред....

...Много отрано е започнал да празнува ....Николай...Сега ,като остане без работа ...ще има да ....ПРАЗНОвааааа....Тъпак !

Сега и да му се ходи на работа, вече няма да ходи.:)

Помощник-машинист от Петрич е бил арестуван в събота вечер, след като подал фалшив сигнал за поставена бомба в товарен влак на жп гара Кулата. Явно , че бомбата е била" коктейл "Молотов от една бутилка водка, каса бира и две чаши вино. Действително доста мощно "взривно" устройство