Р.Кънев: Съдебната система е бастион на мафията

Най-важният бастион на мафията е съдебната система Непрекъснато се припомня на Цацаров, че е защитник на лобитата в съдебната система, смята лидерът на ДСБ.

Обратно в новината

Коментари - Р.Кънев: Съдебната система е бастион на мафията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

РЯДКО СРЕЩАШ СЕ ГНУСЕН И ОТВРАТИТЕЛЕН ПЕДЕРАСТ

Г-н Кънев, кой ще осъществи операция "Чисти ръце". Останаха ли читави и смели хора в България?! Хладен ум, чисти ръце и смело сърце - това са задължителните качества за един чекист, според Феликс Едмундович Дзержински - "бащата" на руската ЧК, известна по-късно като КГБ! Предлагам: ако има още такива в Русия да си внесем от там, но само не и Владимир Владимирович Путин. Последният е доста автократичен , а ние един Б.Б. си имаме, не ни трябва още един!

Ей педерасче грозно и тъпо какво говориш ? Кои идиоти гласуваха за теб ? Като те чуя само да говориш ми се повръща толкова си гнусен Не знам защо те търпи още Бойко теб и другият боклук Христо Иванов

Мафиота вика дръжте мафиота! На това ли ви "учиха" на курсовете в Америка?

на частните интереси на Сорос и на собствениците на американските ТЕЦ-ове.

ЗАЩО ТОГАВА НЕ РАЗСЛЕДВАТЕ ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧВА С Т.Н. КАКИ / АМА ЧЕ ПРОСТАШКИ ЕЗИК / ВСИЧКИ ЗАМЕСЕНИ В РАЗГОВОРА - ПЪЛНО РАЗСЛЕДВАНЕ - ИЛИ ТРИ ДНИ ШУМ И ВСИЧКО Е ЗАБРАВЕНО - КЪДЕ СА ПРОДАЖНИТЕ ПРОТЕСТЪРИ...

ало, Протестърче, преди да глътнеш едно цяло яйце, първо го пробвай на ....изхода, не се навирай в мафиотските кръгове,защото си зелен и глупав, там е за тарикати и най-добре да си вземеш раничката от протестите и беж право у дома...

Отворко, а на всички потърпевши от съдебните мафиоти какво ни предлагаш,ние накъде да поемем с раници на гърба?

прогнила съдебна система и защо? Защото е от съдии, прокурори, адвокати кОито са или от преди или деца и внуци на предишните магистрати. Та кои преди ставеше съдя, прокурор - комуняги. Сега са техните деца и внуци. Ама имало и честгни. Боже!!! Това са една 5-10 част от новоназначените които много бързо се научават ДА КРАДАТ.. Трябваше ЛУСТРАЦИЯ - АМА КЪДЕ ТИ!

и се правиме на невинни. Защо само у нас от източния блок сме такива крадци, лъжци и мафиоти. Правим се че не се сащаме - гледаме невинно с питащи очи, дразним се, когато от ЕС, посланници ни го казват - а ние - ама нямат право, няма такова нещо. Ама да им крадем парите имаме право.

Добре е да бъде открит докрай и да каже кой съставлява това мафиотско ядро. Веднъж завинаги да се говори ясно с имена и факти. Стига с недомлъвки и намеци ! Кой ще обясни как 3.7 милиарда лева не могат да се съберат от длъжници и няма ли най- после да се върнем 26 години назад и да видим произхода на милионерите и олигарсите в България ? Иначе за какви Чисти ръце говорим? Най- после нека да видим кой дърпа конците на задкулисието и кой решава съдбите на 7 милиона в България и 2 милиона българи емигранти по света . Кажете истината .Нека да преживеем този катарзис и да изринем боклука ,който ни мачка толкова години и ни разсипва живота и нашия и на нашите деца .

Разбирам огорчението ти, но едва ли тези хора ще ти отговорят. С черпаци са гребали и продължават.

Тия, които скалъпиха записа Ченалова-Янева са много прости - не знаят ли,че това не преде пред съда. Пък и съдийките не си спомнят, дали са говорили това помежду си. Колко са елементарни и тия са били съдийки. Как си мислят, че хората са глупави. Безсрамни са. Че не са чисти, личи от поведението им. Ченалова, питам те, след като разбра,че върху тебе ще се оказва натиск, защо не напусна съдийството? Сега щеше да си спинкаш спокойно, а не да се чудиш как да се измъкваш от ситуацията. Но виждам колко ти е умът, вкарваш все повече и повече между щамарите. Това е достатъчно доказателство, че си голям играч. Парите са виновни. Ах,тези пари!!!

Браво батко, това го знаем и в нашата детска градина " Захарно петле".. Остава да го " научат" и в парламента...

Дълбокото гърло е Пеевски,който поема малкият пълен член на Цацаров всекидневно, след това се сменят. Доживях да гледам как прокурори и съдии пишат срещи Кънев в дира! Много сте слаби и жалки, ще страдате изключително много.

Единствения дето повдигатемата сериозно е Радан Кънев. Другите политици се опитват да заметат случката под килима. Две Каки си говорили. Да така е за мафията в съдебната системаи двете каки са мафиотки, но странно защо не са в затвора, нито Пеевски, нито Цацаров всички сана свобода облеени във власт. Срам е от глупавите Българи, прост и ограничен народ, който не може да се справи с проблемите си.

Съдебната система е бастион на мафията и аз съм нейния Началник , помислете какво пишете !- Радан Кънев !

Е, най-после го махна тоя досадник!!!

Съдебната система от началото на прехода не изпълнява ролята си вДържавата.Видяхме какъв е резултата. Сего трябва да има преоритет-да работи съдебната система и доходите на населението. Това е. Иначе се сриваме надолу и спиране няма. Умишлено беше разградена правораздавателната система и полицията,за да може да се трансформира общонародната собственост в частни ръце лез никаква отговорност. Това е истината.

Радко, от няколко дни насам ти си разобличен от човек с твоята ориентация, даже и от още един такъв. Публично. Ти вече нямаш шанс в политиката, а и не само. Спри да правиш "дълбоки" анализи на съдебната система. Събирай си багажа и отивай в САЩ, там те чака евреинът, черните също.

Съдебната система е с червени другари от БСП и ДС - това е мафията в България.Там се е окопала и забила нокти.

Бръкна в раната Радан.Тази рана е червена,защото е на БСП и ДС.

Костов е най-великия съвременен политик,Радан е негов ученик.Браво , без тях България щеше да е по-зле.

Съд=Мафия Кънеш, това го знаят и децата в БГ. ТИ КАКВО ЩЕНАПРАВИШ ПО ПЪПРОСА, ЗАЩОТО ДЕЦАТА НЯМА КАК ДА ПОМОГНАТ.

БРАВО! НАЙ-ПОСЛЕ ПОЛИТИК НАМЕРИ СМЕЛОСТТА ДА ИЗПЛЮЕ КАМЪЧЕТО. И ЧЕРВЕЙТЕ НА ЛУНАТА ОТДАВНА СЕ ОТВРАТИХА ОТ ДЕЙНОСТТА НА Т.Н. ПРОКОРАТУРА В БЪЛГАРИЯ. ДАЖЕ И ДЖИХАДИСТИТЕ РАЗБРАХА,ЧЕ МОГАТ НАПЪЛНО ДА РАЗЧИТАТ НА ЦАЦАРОВ СТИГА ДА СИ ПЛАТЯТ. ПО-БЕЗОЧЛИВ, НАГЪЛ И ПРОДАЖДЕН ПРОКУРОР БЪЛГАРИЯ НЕ Е ИМАЛА. НЕГО НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА ЗАКОНОСТА А ПАЧКАТА. НА КОГО СЛУЖИ ТОВА НИЩОЖЕСТВО?

петьо чак сега ли разбра.

А причината да неможете да се разберете за конституцията каква е, а затова че определени полит. групи имат изгода да е такава съдебната система кой е виновен.

Гомяло търсене на мафията трябва да падне, брей. Само тия дето им е работа да я разбиват не знаят, че в БГ мафията е държавата, контролирана от съветската агентура. Докато не се изчисти последната - чрез амнистия срещу пропяване примерно - няма да има движение.

ПРИЗНАНИЕТО НА КЪНЕВ Е ВЯРНО!!!СЪЩО ТАКА КАТО КОСТОВИСТ,НЕ ЗНАМ ЗАЩО СЕ СЛАГА ИЗВЪН МАФИОТСКИЯ КРЪГ УПРАВЛЯВАЛ,СЪСИПАЛ,МИЛАТА МИ РОДИНА!!!

На русофил неможе да му е мила родината.

Русофил

ДОКАТО БЯХМЕ ВЪВ "СИВ",ИКОНОМИКАТА НИ БЕШЕ НА 38-о МЯСТО В СВЕТА!!!БЯХМЕ ЕДНА ОТ 10-те ДЪРЖАВИ УСПЕШНО ИЗСЛЕДВАЩИ КОСМОСА,ТОЕСТ ИНВЕСТИРАШЕ СЕ В НАУКА!!!СЛЕД УПРАВЛЕНИЕТО НА КОСТОВ,БЪЛГАРИЯ ИЗПАДНА ОТ ВСИЧКИ ПОЛУЖИТЕЛНИ КЛАСАЦИИ!!!КРАЙНОТО ТИ МИСЛЕНЕ,ВОДИ ДО АБСУРДНИ ЗАКЛЮЧЕНИЯ!!!

Дълбока дълбока,колко да си дълбока,ще се преборим!

ДНЕШНОТО СПОРАЗУМЕНИЕ МЕЖДУ ЕС И ТУРЦИЯ Е ОЩЕ ЕДНО ПОТВЪРЖДЕНИЕ ЧЕ ОСНОВНИЯ ПРОБЛЕМ НА ЕС И БЪЛГАРИЯ СА СИ ОБИКНОВЕНИТЕ ПЕДЕРАТСТИ КАКТО В БРЮКСЕЛ , ТАКА И В БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА :)

Изключително точно и логично изказване на Р. Кънев!За всички нормални хора е ясно, че реформи в съдебната система и смяна на кадрите е необходимо условие за борбата срещу мафията и функционирането на държавата ни!

ДА НАПРАВИМ РАДАН КЪНЕВ ДЕПУТАТ В ЕВРЕЙСКИЯ КСЕНЕТ ! ЩЕ ЗАЩИТАВА НАШИТЕ ИНТЕРЕСИ :))) ....

ЕВРЕИНА РАДАН КОРДОБА - КЪНЕВ - СПРАВКА ИНТЕРНЕТ ....., ДА СИ ХОДИ ПРИ ЧИЧО СИ В ИЗРАЕЛ :) .. А ТУРЧИНА ЛУТФИ НАСРАН В ТУРЦИЯ - КАКЪВ БЪЛГАРСКИ ПОЛИИК МОЖЕ ДА Е ТУРЧЕТО КАТО ЦЯЛОТО МУ СЕМЕЙСТВО ЖИВЕЕ В ТУКЦИЯ ???

За геиовете и Радан Кънев- Ако в БСП- "" всички са олигофрени и геиове""( това е израз на самите комунисти), това не означава че и в другите партии са такива.... Правителството на ГЕРБ, РБ и Патриот фронт Трябва да започнат да уволняват наред Директори и Шефове на Държавни Фирми( Министерства, Полиция, Данъчно, Митница), естествено и Съдиите, защото ПРОБЛЕМИТЕ се НАТРУПВАТ..... ДПС и БСП за една година, сложиха в повечето фирми свои Директори, а от там и свои хора. Така че, ако сегашното правителство иска да прави РЕФОРМИ, трябва да ги махат тия..... Вълк и Овца , не може да са на едно място ...... В противен случай, Правителството, скоро ще ПАДНЕ. Каккто стана с първото правителство на ГЕРБ- направиха доста неща, ОБАЧЕ оставиха Топлофикация да КРАДЕ и Ограбва народа, и като дойдоха и вискоките СМЕТКИ за ТОК, всички пропищяха - ОСТАВКА.

Путлеро-доганските тролове защитават ли упорито цацаратурата от лошия Кънев днес.... 600 коментарчета

Явно е натопил "Трактора". Ама кой пък стреля с гранатомет по Трактора, а Радане, или вие двамата с ББ не сте много по дълбоките умозаключения?

Аз съм Рада Дълбоката ,лижа и гълтам на рязяните

Съдебната реформа ще е успяла, когато ББ бъде осъден и затворен ефективно за поне 3 години.

Не само той, а всички политици от последните 26 год. С тежки присъди и конфискация на всичко откраднато.

тоя нещастник и протеже на мръсника Иван Костов, докога ше говори простотии и ДИРа да ги цитира..

Не обръщай внимание на хулите на ченгеджийницата,рубладжиите и цялата библиотекарско-сарайска паплач. Надеждата е във вас-младите,неопетнените и интелигентни политици...

Политици от нов, евро гейски тип.

някои хора ще уморят други.

Ако съдебната система е бастион на мафията, то как трябва да бъде наричан този, който "си го избра" главния прокурор? Май Капо се вика в Сицилия...ди тутти капи.

С единични изключения, коментарите са потрес! Те са част от хибридната война на Кремъл с/у Б-я, която се води от векове, макар че ББ я отрича. Поел е ангажимент, плаща му се за това, ББ си върши работата. Но и г-н Кънев върши своята. Днес той, президента и други, разбира се, са будната съвест на Отечеството. Хвала на Рад. К., че има ум и очи да види истината, и смелост -да я назове. Нещастни коментатори, онова, онова, което Бог дава, никой не може да му го открадне! На вас Бог е отредил плюенето, а на Рад.К. - по-висши цели. Всекиму според дарбата. Ако Рад. Кънев е на местото на ББ, има надежда Б-я да се отлепи от дъното на нищетата и потреса. Затова, нещастни коментаристи, защитавайте руското човече ББ, Цацаров и сие, защото в противен случай ще изчезнете заедно с тях!

Щерев - ХАПЧЕТАТА!

Браво! Утре пред строя другаря Радан ще ти закачи СИНЯ ЗВЕЗДИЧКА!!! Болшевизма няма край по нашите географски ширини, без значение как се нарича на момента...................

Да, Колега - Хибридната е Ежедневен Факт ! - Мръсна, Долна, АдовоПодготвена, Целяща Много... Саботираща+Инсинуираща+Пропагандираща. Нито сме я искали, Нито 'заслужили'... НО ! - ще я Спечелим ! Ние. Всички. Заедно.

Веднъж да чуя една свестна приказка от този американски агент на влияние.

Другият бастион на мафията е Парламента.

Това смешно момченце започва да става все по-смешно и по-смешно!!! След като подкрепяш едно правителство, след като Правосъдният министър е от твоята партия да ЦИВРИШ, че съдебната система е КОНТРОЛИРАНА ОТ МАФИЯТА е най-малкото проява на лош вкус, да не казвам МАЛОУМИЕ........................

Има ли читав адвокат ? Къде беше по времето когато разпределяхте паричките м/у следствието, съда и прокуратурата.....

и ти си една путка непорабена докопа се до властта стана ти топло бате ти боико те пусна да пасеш трева на воля и забрави за всичко което плямпаше преди изборите. впрочем всички стре едни и същи маскари в този парламент . тоягиии тояги е решението

Куче слез от масарта.Така е.

Да те видя - дълбок го намести . Да те видя - над дребните сплетни. Да те видя - над всичко днес бъди. Да те видя - звездите са звезди.