Разкриха склад за контрабандни цигари в Русе

Склад за съхранение и дистрибуция на контрабандни цигари е разбит в русенския квартал "Селеметя" при съвместна операция на митницата в Русе и Гранична полиция.

Обратно в новината

Коментари - Разкриха склад за контрабандни цигари в Русе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На никой ли не прави впечатление: "3500 кутии цигари от марката "Gold Mount"" струват "26 000 лева" т.е. 7,43 левчета Български кутията! Задавам си въпроса: 1.Какво ли "има" в тия цигари, че са по 7,43 левчета Български кутията! 2.Или някой фен на "нулите" (икономист или редактор) е дописал една повече (да има), защото на истина - за една кутия цигари в България, производителя получава максимум около 0,70 лева и то опакована в мастер бокс! 3.Най-вероятно на някой му се е сторило доста малко числото левчета в тая "грандиозна новина" и е добавил една нуличка за тежест.

Голям удар ,голямо нещо.Тоя булдог на митниците няма ли най сетне да си го изпратят на село.Трябва голяма чистка в тия митници.Пълно е с крадливи боклуци.

Само вчера ВВС на Русия взривиха и запалиха 4 тира контрабандни цигари, поизведени в България, за ИД! А нашите плашипутарници, вместо да разкрият и унищожат този трансграничен канал на Дидо Пуевски и ДПС, се занимават с кокошкарски количества на някой цигански бос!

с тези 5 бокса.

Голямо разкритие са направили. Голям склад - 3500 кутии. Това са цигарите на 4-5 семейства за около година пушене. Супер новина, прах в очите на хората! А иначе на женския пазар в София на всеки пет метра някой/някоя мургавел те приканва да си купиш цигари. Пълно е и с полицаи разбира се. Те се заяждат с някоя клета баба, решила да продаде 1-2 кила круши, за да преживее някак си!

Единствената новина тука е, че полицията и митниците са участвали в пресичане на контрабанден канал. Някой вероятно не си е платил отчисленията, където трябва.

Нови играчи на този пазар не се допускат!