АНС спира програмата за следене по телефона

Агенцията на национална сигурност (АНС) на САЩ ще прекрати от днес скандалната си програма за събиране на данни за телефонните обаждания на американците.

Обратно в новината

Коментари - АНС спира програмата за следене по телефона | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В САЩ,НИКОГА НЕ Е ИМАЛО СВОБОДА!!!ПОДСЛУШВА СЕ НАРЕД!!!КОНТРОЛИРА СЕ ОТ СЛУЖБИТЕ ЦЕЛИЯТ ИНФОРМАЦИОНЕН ОБМЕН!!!

Подслушванията са необходими на този етап,заради терора.ДИР ,заглавието Ви е подвеждащо и манипулативно.Те АНС,ще си подслушват както и преди чрез ТТ корпорациите.Сменя се само организационата технология за подслушванията в АНС.

Поздравления за точния и обективен , коментар! Но докато "минусите" за такива коментари са повече от плюсовете - българия няма да е нормална държава и добро място за живеене.

у нас тези неща са определени като " хвърляне на пясък"или "мижи да те лажем"

Айде, мурзилажа пак се развихри. Само да ви кажа, че компютрите, от които бълвате повръщня са с АМЕРИКАНСКИ процесори и с АМЕРИКАНСКИ операционни системи - т.е. АНС може да ви подслушва, когато си иска, Айде сега почвайте да се тресете от страх

bira_more

М да - само дето, линукс рулира. И да - и американци са я правили, ама не само. За това, линукса в САЩ може да бъде официално забранен.

лъжа!

колегата си от САЩ, я ми покажи в твоят апартамент поне нещо произведено в САЩ, не можа! Но според мен, имал е американски кондиционер за целият апартамент, без него не може край Вашингтон.

Значи АНС са тествали , одобрили и вече въвели по-мащабна и "брутална" програма за следене, и от тази просто нямат нужда повече.

просто сменят една подслушваща програма с друга, за която в момента не се знае от всички. Който вява на тези измислици си е олигофрен.Защо иначе ще се въвеждат пръстови и ирисови данни? Мислете

Отново грешка! като при бежанците! Подслушвайте мен безопастно! В Англия за месец разкриха 7 атаки на терористи,благодарение на подслушвания на араби!

въобще бива ли да се съмнявате - изключват и Ешелон, хвърлят слушалките в тоалетната чиния и цЕлото АНС под строй отива да бере памук в Алабама.

.Агенцията на национална сигурност (АНС) на САЩ ще прекрати от днес скандалната си програма за събиране на данни за телефонните обаждания на американците. .... --- aма аз ви вервам... ама много ви вервам... и Интернета нема да ми следите... и ще си махнете шпионите от компютъра ми... и ше махнете камерите от улиците, входовете и коридорите... и т.н. и т.н вервам ви... -----

само соросоидите вярват във "великата" демокрация, докато не се появи следващият Сноудън да разкрие истината. Всъщност, АНС ще продължи да подслушва НЕАМЕРИКАНЦИТЕ, тоест целия свят!

+100!!

Стига бе. Ама и Меркел ли няма повече да подслушвате. Тая ще ви спретне един атентат, ако спрете да я подслушвате. Нашия Диктатор го слушате и в кенефа.

Малоумнико, те са 99% емигранти и всяка година идват още хиляди, даже децата на вашите любими комунисти са там

Смех....

Е, това е страната с неограничени вьзможности.

Не знаех,че в страна,каквато е САЩ това е възможно !? Само при вида на статуята на Свободата на картинка дори, изпадах в потресаващ емоционален възторг..

Лъжите са като хлебарките - аки видиш една значи има още. САЩ са лъгали, лъжат и винаги ще лъжат, ще продължат да подслушват, да всяват терор и разделение. Не им вярвайте!

Преминават на цецомобили :-)

Да се разбира: ''Спираме да функционираме под досега известното наименование, ще продължим под ''чадъра'' на друга компания. Как, иначе, ще контролираме всичко и ще сеем ужас и воини по света?!" Алчни, американски мизерници?! Как пък точно вие ще изпуснете нещо : )

Поредния Виц

Барак Обама приветства приемането на "Закона за свободата в САЩ". Следващият президент сигурно ще приветства и приемането на правилник за прилагане на закона, а 2030 г., когато телефоните излязат от употреба, окончателно ще спрат да ги подслушват - на това му се вика свобода.

Е те такова животно нема!

СТАНЧО не се ебавай с паролата ми Като ми я прочетеш сега недей да трепериш.ОТ 1917 ИЗЛЪЧВАМ ТОПЛИНА -та може би затова говорите за климата. ЗАСМЕЙ СЕ ПРИЯТЕЛ -ДРУГОТО Е ОТ ЦРУто

Просто са станали толкова добри, че вече няма да могат да ги хванат и улики няма да изтекат!

Компаниите-провайдери???Дир-вие имате идиоти на работа при вас.Това са доставчици на услуги.

прекратяват тази програма и стартират следващата. голям напредък имат. няма по-голям комунизъм от изградения в щатите!

"...прекрати от днес скандалната си програма за събиране на данни за телефонните обаждания на американците". Нас ни интересува кога ще спрат подслушване на не-американци. А за тях (нас) събират не само метаданни, а самите разговори.

Най-вероятно ще спрат наистина. Казвам го, защото са казали че спират само телефонното подслушване. То е най-малката и безполезна част от цялото чудо ,дето е.

ТАЗИ ТОЛЕРАНТНОСТ ,ЩЕ СЪСИПЕ ЕВРОПА .

Прекратяват в САЩ, но не и по света. А и кой им вярва на тия гниди, които обслужват мосад. Колко атентата и престъпления разкриха, откакто се завряха и в спалните на обикновенните хора? Но пък, когато трябва да се води черен пиар срещу някой, веднага излизат компромати, включително и записани разговори, което иначе не трябвало да правят. Случва се и н родна почва и показва ясно целите на такива програми. Интернет, като изобретение на армията на СЕЩ, е опасно място, или поне в такова го превърнаха, мобилни телефони с GPS и локализация, също. Все още престъпленията на СЕЩ и кукловодите им, са добре прикрити и се подценява заплахата, която представляват за свободата на личността, но няма да е далече времето, когато всяка уважаваща себе си нация и администрация ще има собствена мрежа, която ще филтрира трафика към мизерните им сървъри и центрове за събиране на данни.

НОрмално е ако има подслушване , то да е само за Общестено- опасни престъпления за които се очаква затвор от поне 5 години. Щото в момента, освен разни полицаи, подслушвания правят и разни Доносници от бившата ДС, а също и Мутри. Трябва да бъдат хванати всички които подслушват НЕЗАКОННО. Преди 1- 2 години, приказваха че вътрешния министър- Цветан Цветанов подслушвал с някакви Бусове( с надпис- Полиция), а в същото време и разни Мутри и Доносници от ДС също подслушват с такива Бусове, които обаче са без надписи - Полиция.

Това успя да ме разсмее. При цялото ми уважение към САЩ, ще се откажат от подслушването толкова, колкото свинята от помия.

за американците е. и сигур псуват некой, документирано.

Да бе, и аз спирам гледането на порно.

Който ползва телефон да си вдигне ръката. Така си и знаех. Минали сте на друг вид комуникации. Ще записваме тях.

Глупости.Никога няма да спрат да подслушват.То тук се подслушва а какво остава за САЩ-майката на майките.Освен това и Фейсбук и Туитър,Гугъл също събират данни.

Ето, САЩ се отказват от подслушването, време е Русия да съкрати ядрения си арсенал и да си нареже танковете и подводниците!

И какво общо има едното с другото бе, идиот? САЩ що не си прибират военните бази от целия свят и не си намалят военния бюджет от 607 на 7 милиарда?

Щерев, пак си откраднал лаптопа на дежурния психиатър! Върни го веднага и си изпии хапчетата!

Свобода и демокрация, разбирани по америкнска.

Дори и да е вярно, ще важи само за американците.

O, rly?

пръц.....все едно,кучето на комшията да спре да си яде лната!!!

Бах ти вица...

да бе да-и едно мармотче завива шоколада в станиол.

YCBM

и всички повялвари на "великата" демокрация, и заживели щастливи ..... до следващият Сноудън

Абе тия вярват ли си -Аз-не

Да, бе да!ПОВЯРВАХМЕ!

Това ли е вица на седмицата? Да ,смешно е.

Ааааааааа ха ха ха ха ха ! Освен това от утре ВЪЛЦИТЕ СПИРАТ да се хранят с месо и стават тревопасни животни !!! Само не мога да разбера , тия ТОЛКОВА ЛИ ЗА УМНИ се мислят , ИЛИ НАС мислят за толкова прости ??? А който иска - да вЕрва ! Щото в светото писание пише , че Верующите все пак били БЛАЖЕНИ ...

ама разбира се, че ще приключите...

С други думи събирането на тези данни вече не е право на СНА а задължение на телекомуникационните компании и фирмите, предоставящи интернет. Т.е. са приватизирали подслушването. Голяма свобода в краварника! Вместо само фермера да подслушва ще подслушват краварник по краварник.

А в България кога?

Да бе Барак е цвете за мирисане За това сега е свил ушите защото се насраха навсякъде