Кой какво обеща за предотвратяване на екологична катастрофа

В навечерието на конференцията за климата Cop21, 170 страни представиха на ООН ангажиментите си за намаляване на емисиите на парникови газове до 2025-2030 г.

Обратно в новината

Коментари - Кой какво обеща за предотвратяване на екологична катастрофа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз обещавам от утре по малко да пуша!!!Обещавам да обръщам повече внимание на всички жени и така ще допринеса за глобалното не за топляне!

САЩ изнесоха производството в Китай и по този начин изнесоха производството. От друга страна Китай няма да намалява нищо. Единствените които ще намаляват и то жестоко са продажните политици от Европа. Освен това не се казва тези страни с какво ще задължат останалите страни. И разбира се остава въпроса че мерките ще са задължителни за Европа и првпоръчителни за САЩ.

банките на обещания - не вярват. лихви, глоби и ти взимат имот и здраве. само кьорави не виждат, че крадени ни пари са в китай.

Декларацията на Турция не е допусната за Медиите , в нея пише - ако се наложи ще ползваме ядрени бомби , те са наши на НАТО , така ще подобрим генофонда на Аллах .

пушете сигари и ни са плашете, че ша ви отровят.

Хората трябва да се лъжат, да им се обещава! Това искат, това получават!

Хапнаха, пийнаха и така до следващия форум.

"Неуката" се развива бързо, ледниците се топят още по-бързо, ескимосите ще започнат да карат само на " Макдоналдс" и .. турски консерви!..

Какви турски консерви, бе? Кисели краставици праат ли?

Произвеждат ги в Булгаристан, щото в Кюрдистан остана само за ..праз!?

Русия пък защо е на 5 то място? Нали нищо не произвеждаше, а само добиваше природни ресурси и продава?! Давам думата на соросоидите.

щото хабят газа със стари машини с КПД под 5%. Ма нали имат много газ - не им пука за КПД. Разбира се, че не произвеждат нищо. И ти нищо не произвеждаш, ама замърсяваш здраво форума с простотиите си.

magit@abv.bg

Аха, ти си с фракинг метод. Замърсяваш от вътре, не от вън. Ти за това ли си толкова мръсен от злоба?

НЛО, ще спаси планетата. Излита от водите на океана. Оказа се МИГ -41.

Добра е машината и ... името!..? А? Добре е да не я мерваме дори и за Миг!?

Като гледа човек статистиката, най-развитите и трошащи страни-гиганти са и най-големите вредители и лакоми вълци! Пък нас дребосъците гледат под лупа за някаква си там "Марица-Изток" и някакъв си ТЕЦ"Варна", че бълвали отрови и пушеци. И какво да прави народът по средата? От едната страна дебне годзилата "ЧЕЗ", от другата - първобитно отопляване на кюмюр и дръвца като през 17-18 и част от 19-ти век. Хората вече се канят да се изселят на Марс или по-нататък, за да ни оставят да си дишаме мърсотиите сами. До това дередже ни докараха - вземат ни левчетата и секат ли, секат и препродават с тирове, ако можеше - и с галактични кораби-крейсери щяха да разпродадат и майка си.

ПРОБЛЕМА СЕ ОТЛАГА, НО НЕ СЕ РЕШАВА. НЕКАДЪРЕН СВЕТОВЕН ЕЛИТ!!! Планетата се управлява от ИДИОТИ!!!

Има само един проблем - въглеродния двуокис /диоксид/ не е вреден ! Тои е естествен газ, който подобрява фотосинтезата на растенията. През по-голямата част от историята на Земята е бил в по-голяма концентрация от сега. Цялата теза за човешкото влияние върху климата е изсмукана от пръстите. А учените, които не доказват "глобалното затопляне" просто спират да получават финансиране за проектите си.

като се гори, не се отделя само СО2 ами и СО... който си е доста вреден и се отделя при тлеене (непълно горене). Да не говорим за другите типове газове които се отделят. Ти говориш за чисто горене на въглеводороди което го няма никъде. щото ако беше така колата ти нямаше да има нужда от катализатори и нямаше да се замерват вредните и емисии. нали така?

Поне както е описано много ми прилича на обещания за дарове на циганска свадба