Руско-френски общ военен алгоритъм за Сирия?

Руските и френските военни обсъждат съвместни координирани действия в Сирия в рамките на общ алгоритъм.

Обратно в новината

Коментари - Руско-френски общ военен алгоритъм за Сирия? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уважаеми съфорумци, най-големия, ако не и целия дял от вината за възникването на т.н. ислямска държава имат САЩ. Това, с оглед сложната ситуация в региона, би могло да им бъде простено, ако впоследствие се въздържаха поне от снабдяването й с оръжие. Но те не спират да ги снабдяват. В момента, главорезите на и.д. разполагат с повече от всякога американски противотанкови ракети TOW и не само. Пътят им от САЩ до главорезите е доста крив, но и доста известен: САЩ -Саудийска Арабия - Турция - и.д. Сбъркана работа на сбъркани хора.

великите вечни победители според комунистите винаги търсят изкупителни жертви за своите политически действия.посочете една битка спечелена от Русия без съюзници .припомнете си 1916 г -Добруджа когато нашата армия разби непобедимата руска армия .Да тя е непобедима в дебелите бетонни глави на путиноидите

В началото, хрисими и кротки, но като надушат, ефтините п.тки, и на мъшко като им позамирише, абе няма спиране!!

РУСИЯ НАВЛЕЗЕ В БЛАТОТО СИРИЯ И ЩЕ СТАНЕ КАКТО НАВРЕМЕТО СССР В АФГАНИСТАН.СЛАБАТА И НЕЕФЕКТИВАНА ПРОМИШЛЕНОСТ СИ КАЗА ДУМАТА. ЯВНО ТУК НАЧАЛОТО НА КРАЯ НА РУСИЯ.

заедно с ДПС-враговете нещо почнаха да съскат. Двата самолетоносача са достатъчни да сгреят Турция за коледа. Летците от Шарл де Гол са потомци на славните летци от Нормандия Неман. Франция почна да отрезнява - шут в гъ.ъ на всички ислямисти оут от Европа - да си правят халифат в Катар и Саудитска Арабия - те не са нужни на Европа - тя си има потенциал за всичко

бе те и рашките са потомци на съветЦите войници ама нямат нищо общо. Не ги ли видя на парада какви са кльощави.

КАЗАХ ЛИ ВИ АЗ ЩЕ ЩЕ ГИ НАМАЧКАТ ЗА СЕДМИЦА И ВСИЧКО ЩЕ СВЪРШИ? КАЗАХ ЛИ ВИ ГО??? АА???? ВЕЛИКАТА РУСКА АРМИЯ КАЗАХ ЛИ ЧЕ ЩЕ ГИ СМАЧКА. КАЗАХ ВИ ГО. ВИДЯХТЕ ЛИ КАКВО СТАНА??? А??? МИИИИИИ.... АФГАНИСТАН ... УПС.... :))))))

Абе нещооо, Ердоганчо и Обонго не могат да си изпълняват задълженията към ИД, да им пращат оръжие и да им купуват петрола. Е що така?

А тайната клауза от руско-френския пакт е да им върнат на Франция Жерар Депардийо.

Прочетете малко история - Антиохия- парчето древна земя християнска анексирана от Ататюрк през 1939г- дотогава в Сирия. Там е роден евангелиста Лука,проповядвал е св.Павел и Йоан Златоуст. Там където сега се намира уса ВВС базата Инджирлик в т.провинция Хатай и границата със сегашната сирийска граница където турците свалиха СУ-24.Мирише на гнило и изгоряло- амбициите на Ердоган за северна Сирия и понататък.

Поредната грешка на тъпият социалистически френски президент! Не разбраха тези хора че с московската орда взимане-давени на трябва да има!

Нещо като мадами, които ще разсейват руските пилоти, да не виждат турските самолети и те да ги опрасват изотзади?

никакъв смисъл от коалиция и глупости докато щатите и турция финансират ислямска държава.

ПУТИН НЕ СЕ ДОВЕРЯВАЙ НА ТЛЪСТИТЕ ФРЕНСКИ КУРВИ, ЩЕ ТЕ ПРЕДАДАТ.

Отзат !

Оланд така и не разбра,че Путин му изпраща терористи..

Докога ще чакаме? Докато се накумят и наканят, ония изроди бог знае още колко животи ще отнемат и свинщини ще натворят. Иска се всеобща коалиция, дори и от Индокитай или Южна Америка, защото нико не е помазан и в безопасност, докато не ги изтребят.

Да, защото Даеш отправили заплахи към 60 страни, сред тях и Мексико.Да плачеш или да се смееш!

СКЕПТИЧНО СЪМ НАСТРОЕН КЪМ УЧАСТИЕТО НА ФРАНЦУЗИТЕ!!!

Къде се е чуло и видяло Путин да командва френски войски???(Руския крайцер "Москва", който е край бреговете в Сирия влезе вече в контакт с френския самолетоносач "Шарл де гол" по поръчение на президента Владимир Путин. )

Путин все си търси съюзници и все си е сам..ха..ха така и в живота..ха.ха Интересно французите дали знаят че са вече приятели на Русия?...ха.ха То не беше Берлускони,то не беше Ердоган ,то не беше китай и накрая само го ползват да държи палтото на първата китайска дама докато САЩ и Китай правят нови договори..ха.ха

французите да фнимават да не свалят някой самальот по погрешка, че ье спрат руските туристи за Франция и няма да купуват френски кашкавал.

А ти внимавай дан ти намъкнат някой бежански кожен бастун ,че пак ще ходиш обиден както през 80те.

Защо? Защо все по трудния начин европейците разбират за истинските неща, а не тези които някои задокеански "приятели" им казват? Явно разумът отстъпва пред розовите очила. Пак ще се повторя: Де Гол прозря и излезе от НАТО, прати хартийките, наречени долари, с кораб в САЩ и си поиска златния еквивалент. Ами Историята е за научаване и за вземане на поука , а не да краси библиотеката само.

Чета новините около Сирия за конфликти, коалиции и какви ли не коментари от какви ли не специалисти и професионалисти и изведнъж осезателно почувствах липсата на становище от Нашия Президент, за да ни успокои и ни даде увереност за още по-усърдна работа по утвърждаване на евро-атлантическите ценности, които неразбираемо защо се подминават тихомълком от всички участници в тази дискусия.

За нашето прецедент изобщо и не си спомняй в сложни моменти! За него най-доброто е да си трае - като мълчи, поне има шанс да изглежда не толкова глупав и откачен, колкото, ако отвори уста и заговори някакви глупотевини под диктовката на някой изкукуригал презокеански ястреб, преседял във виетнамска яма със собствените си екскременти цяла година и напълно изтрещял от страх и ужас! Хич да не се обажда! От него и без това никой отдавна вече не очаква нищо умно, така че - много хубаво, че си затрая поне веднъж!

НАТО май даде фира...

Мечти..мечти...Дед Мороз може да ги изпълни..ха..ха

Сега Оланд ще си поиска хеликоптероносачите от Египет и ще помоли Путин да ги приеме като подарък :)

Алабала Портокала е цялата тази работа.

в момента по НОВА дават един стар филм за тероризма.....за легендарния Карлос Чакала....междувпрочем на фона на днешния ислямски терор,той изглежда като палаво момче,взривило няколко фойерверки в Западна Европа

След Ердоган и Оланд ще прецака Путин само Обама да му нареди.

Това е много хубаво, но смърди отдалеч на нови провокации , а тази коалициа е крехка, дано удържи. Крайно време е Еу да вземе нещата в свои ръце, САЩ нямат работа тук, като партньори да, но до там

Ало, ало!Слушай внимателно, няма да повтарям ... Имате много поздрави от френската съпротива ... и то Рюне!

Доколкото си ги познаваме и едните, и другите - руснаците ще бъдат по военната част, а франсетата по ала-бала-ритъма ... Както винаги си е било! Ако пратят десетина летци на терен, пак чудо ще е - има да се хвалят през следващите 70 години, че и те са летели над Сирия, когато руснаците водели там война с бесни терористи от всякакви банди, фронтове и други краварски приятелчета!

на предната снимка беше същата поза с ердоган , пък какво стана !

Ами Ердоган настъпа мотиката и сега ще си плаща за глупостта. Да внимава следващия - в Случая Оланд.

Общ военен алгоритъм с когото и да е.Без САЩ

В последните 24 часа нито един турски военен самолет не се е отделял от земята! Самолетите на т.нар. Коалиция( глутницата разбойници със САЩ начело) също не летят. Защо ли? Дали случайно, ама съвсем случайно не е свързано с руските ПВО комплекси в Сирия?

Свързано е, и съвсем не случайно! И едните, и другите седят и се чешат по тиквите, а периодически сменят памперси, щотооооо ... не е лесна тя! Комплексите "Триумф", меко казано, удържаха триумфална победа, преди още да са ги разгърнали напълно на терена и да са ги пуснали на пълна мощност! Краварите имат некви идеи да пускат и техните бомбардировачи с изтребители за прикриване, а турчолята от истерия почнаха да стрелят с миномети по Сирия, но от своята територия - за кво?! Още в сряда тези територии, където падат мините им, са превърнати в лунен пейзаж от руските бомбардировки - там едно дърво вертикално не остана, ни една постройка ... Ама не - те да си начешат крастата, да се отчета, че и те водят стрелби някакви ... Пълни нещастници!

Като им опря яйцето до задниците, на великите западни сили, се сетиха за Русия, допреди това - ембарго на стоки и други номера.

пак викате хоп , преди да сте скочили !

Путинова Русия е азиатска дестинация !!!

Не искам да Ви обиждам но бихте ли казали какъв Ви е коефициентът на интелигентност?

Може ли да пишете дьо Гол с малка буква???

Както виждаш можем, че и други работи ще ти покажем :)

Засега Русия и Франция се договориха да нанасят удари само по терористите, а не по групировките, които също се борят с тероризма.

Иска Путин, но него никой не го иска. Бягат от него, като от краставо магаре.

Къде бягат? По коридорите на Кремъл - кой първи да влезе на среща с него?! Оланчо за последния месец колко пъти търча на инструктаж до там, от името на целокупното ЕС и мургавия си покровител?! Тия, дето ги кани в Кремъл, пак са по-добре от един Ердоган, например, на който и телефона не му вдига - и той вече орева орталъка с глупостите си!

Добре че през Франция не минават руски патоци! Иначе досега да се бяха оплюли и бойкотирали.

Май две "жужета" - френско и руско правят за света повече от един черен американски "гигант"!:-)

Не видяли въпросителната в заглавието? Още нищо не е станало. Просто Путкин се надява на пробив в изолацията.

Ако не спре дотук, Оланд може доста да придвижи нещата към общ фронт. Което ще е добре за еманципацията на Европа от Щатите.

Забелязах една дребна грешка в статията, която отредактирах. Да се чете: "Засега Русия и Франция се договориха да нанасят удари само по терористите, а не по ТЕРОРИСТИТЕ, които също се борят с тероризма "

Почна се. Путин е броил капаро на Оланд за два самолетоносача тип Шарл де Гол. Кухненската част ще се изработи в Русия също и електрическите кабели ще са по руските стандарти. За всеки случай ще бъдат дублирани и по египетските такива.

Виж сега, Путин може да си купи всичко, за разлика от Обама - нали се сещаш, че в началото на 2014 той нямаше налични за заплати на администрацията. Когато злобата почне да ти пречи да мислиш, е лош признак. В България бол ибри..и, няма да блеснеш особенно. Путин ако иска, и в космоса ще ги качи Мистралите. Помисли на Обама кога пак ще му се отдаде тази възможност. То и пари требва , и акъл. Иначе си е на гол г...з чифте пищови. Пийни едно и се отпусни.

Путин може всичко! Само, че защо ли под негово управление Русия все повече се изолира и рублата обезценява? Иначе Путкин може всичко!

Някои коментари показват, че има българи, колкото и да е срамно на страната на ИД, те са врагове и на България! Вярвам, че демокрацията в Европа ще намери сили да се справи заедно с Русия с това чудовище ИД, независимо от подкрепата на САЩ и Турция за тези главорези. Ако някои си мисли, че сме защитени е ненормален! Засега Франция и Русия, това е началото, след това и други, които не са свързани с ИД.

не сме защитени. Новата краварска доктрина наистина работи за създаване на неоосммански пояс за да запази фабриките и инвестициите им в западна европа. Ние като държава не сме в ничии сметки, а сме в рамките на новите резнаци. За това дай Боже руснаците да не се отметнат от нас ... поне защото сме православни християни.

Точно защото сме православни християни няма да се отметнат от нас. А резнаците ги пиши бегал.

Най- после идна разумна позиция! Браво, адмирации !!!

Една- техническа грешка, извинете

По стар обичай всички приятели на Русия толкова много е намразван че и стават за винаги врагове. Не се радвайте предварително на френско-советската дружба

ама ти май си нек'ва антика. Советска държава няма от 23-24 години. Или имаш предвид, че Русия е станала още по-светска държава? Олееее ... много малкограмотен народ се е навъдил и пише по форуми ... и брише ..ха..ха

само да ти напомня че кирякстефчовите са мразели русия именно за освобождението , те са си живуркали добре при султана предаваики своите сънародници са трупали златни грошове изведнъж дошли руснаците им развалили раxатлъка

Главният редактор на френското сатирично издание "Шарли ебдо" Жерар Биар разкритикува Кремъл заради критиките му за карикатури, посветени на катастрофата с руския самолет на египетския Синайски полуостров, съобщава изданието "Нувел репюблик". Говорителят на руския президент Владимир Путин - Дмитрий Песков определи в петък двете карикатури на изданието като неприемливи и каза, че те нямат нищо общо с демокрацията или свободата на слово. Той ги нарече светотатство. Според Жерар Биар Кремъл обаче използва "Шарли ебдо", за да създаде полемика там, където тя не съществува, което е обичайната манипулация, до която прибягват тоталитарните режими. "Аргументът на Кремъл, че това е светотатство е абсурден. Предполага ли това, че ние не трябва да отразяваме новините по различен начин и трябва само да казваме: "Това е тъжно". Ако това е така, то наистина има проблем за свободата на словото", каза Биар. Френското външно министерство заяви, че журналистите са свободни да изразяват мнението си във Франция и властите не се месят

Главния редактор на "Шарли" не е Господ,че да казва какво може и не може.Вестник ,който няма свян от божественото го постига наказанието.

картите са за малоумници дето вярват в тях. Путин има спътници, с които намира игла в купа сено. А на изказвания за карта се връзват ... само кухите лейки ..ха..ха