Челен удар рани трима на пътя за Банско

Трима пострадаха след катастрофа край Банско и бяха транспортирани по спешност до болницата в Разлог.

Обратно в новината

Коментари - Челен удар рани трима на пътя за Банско | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно всички пътища водещи към Банско са прокълнати,защото в този район стават най-много катастрофи.

Има още един генерален проблем, масов и сериозен. А именно, по-малко от 50% от водачите в София използват някаква индикация накъде ще карат, ще спират ли, какво ще предприемат. Лошото е, че като карам пък извън София тоя процент е близо 90. Е... как да няма произшествия? Изобщо не искам да коментирам как са правени пътища, отбивки, ускорителни ленти, които въобще няма.. пълен абсуд е да се шофира в БГ.

трябва да има...."чело" или "чела" /поне единият да може да мисли!/, но уви - поредните кретени. Хак да им е и нека това да напомни на мераклиите, че не са сами по тази земя, пък и зимата дойде и да си сменят консумативите и гумите на трошките!!!

кретен е този, който коментира, защото не е запознат със случая. Гарантирам, че софиянци са най-коректните шофьори-извън София е страшно!!!

коку

За един челен удар, за друг страничен... Ако беше челен нямаше да са в болница... От снимките по-скоро прилича на изпреварване, като предната кола е решила да прави ляв завой...

То влизането в тази бензиностанция от страната на Банско си е чисто приключение, всеки път! Много кофти се влиза!

Ами кофти се влиза защото е забранено ако не си забелязал.В посока Разлог има знак който указва движение само направо и надясно.Колкото пъти си завивал,толкова пъти си вършил глупави и тъпи нарушения.Точно заради такива като теб е станало и това ПТП.

Аз съм от Разлог, ти не ме мисли как влизам там, от към разлог се влиза лесно! интересно ми е именна как влизате вие от страната на банско, понеже там наистина си е пълен абсурд да се влезе нормално в тая бензиностанция. С знаци и без знаци, влизането там от към банско си е чисто приключение, кой в насрещното, кой през чакъла, пълна трагедия е ситуацията в случая там. изключително недомислена и недовършена е пътната инфраструктура към бензиностанцията, за от към Банско говоря, понеже както и да влизаш, все си в насрещното срещу колите и от пътя и от бензиностанцията, а от към Разлог пък влизате през чакъла:))) ужас е!

https://link

Липсата на тежко пострадали позволява до някъде шеговитият тон на колегите! Но безумието на събрата шофьор е толкова ВЕЛИКО, че трябва да се предприемат все пак някакви мерки! На пътя Симитли - Банско на такива КАРДИНАЛНИ БЕЗУМИЯ съм ставал свидетел, че минават месеци и години и акъла ми не успява да асимилира и побере тази човешка УМСТВЕНА НИЩЕТА................................

Прав си. Бих добавил, че всички на запад от Пловдив и на юг от София са толкова умствено осакатени, че е цяло чудо как не збравят да дишат ... Първенството се държи от Благоевградската област, по-прост народ аз не съм виждал!

Нарича са инбридинг или близкородствено размножаване. Затова всички са с големи но празни глави, криви крака, слаби в коленете, криви лица и какви ли още не отклонения

Причината е от Берлинския конгрес, който е оставил тия хора в пределите на османската власт. франция и англия с техните демокравии са най-големите виновници за да не може българите да се съединят. В този край на БГ има много подли хора.

Добрата новина е ,че кретените намаляват. Лошата е ,че не свършват.

Шило

Уффф, и си прав и не си прав. Че страдат не само кретените при такива ситуации. Изпотрепахме се. Ма къде пък там са се натресли? Какво трябва да е станало, че да се треснат?

Вижте като не участват BMW и Golf как новините са добри. Щом са в Разложката болница значи почти нищо им няма.

Абе това синьото си е точно голф, а другото - пак си е VW, но по-скъп.

Под Golf да се разбира "пернешки", а под BMW да се разбира "задно предаване".

Браво, че няма тежко пострадали. Ама вече очаквам от новинарите заглавие "Шофьор го засърбя за*ника докато караше"

Мнозина шофьори биват привлечени от тъмната страна на силата.