Цветан Василев продава фабрика в Сърбия

Сръбската фабрика за стъкло в Парачин, собственост на фирма на Цветан Василев, е закупена от търговец на оръжие за 5 млн. евро.

Обратно в новината

Коментари - Цветан Василев продава фабрика в Сърбия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Василев се готви да офейка от Сърбия. Точно това показва този ход. Кешира всичко и ще си хваща влака. Съвсем скоро ще потъне в неизвестност като братя Галеви и само ще четем в блога му лъжите и спусканите от него опорни точки. Ако имаме сериозно поне малко останало правосъдие, още днес трябва да бъде предявено искане за екстрадацията на Василев. При отказ, да бъде заведено дело срещу Сърбия, за възпрепядстване на правосъдието и помагане на престъпника Василев да избяга. Това е единствения полезен ход, който могат да напаравят нашите компетентни органи и институции. В противен случай, очаквайте отново поредния измамник да се окаже на свобода с много милиони в джоба.

Закона за забрана да се говори за: 1. Банкери 2. Садийки 3. Проститутки и, 4. Герберастки !?

Този умният има ли един печеливш бизнес?

Ама само на него ли позволиха да се изживява като бизнесмен на гърба на държавата! Колко още "луди" има като него - от всякакъв калибър!

И от там ще ги откраднат!

Ако някой иска да ходи да купува фабриката там, го съветвам да отседне в хотел Орбис - страхотен е, Цецо се криеше там, доколкото знам има и супер оферта за нова година. Интересува ме ия собственост и с чии пари е построен този луксозен хотел в това малко градче, Ако за луковит знам, че е Доган, да не се окаже, че в Парачин е Цецо... ? Иначе хотела наистина е хубав и не е скъпо за Нова година там. Аз бях миналата година и беше супер.

ДОБРЕ, СЛЕД КАТО Я ПРОДАДЕ, ПАРИТЕ ДА ВЛЯЗАТ В ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ !!!!!!!!!

Тази мазна мутра вече открито ни се подиграва! Гаден педал, и ти ли ще идеш в ЮАР при Весето Меджидиева да се "криеш", пък наште професионалисти няма да могат да те "намерят"?

Хора, пазете парите си от банкери.

Баси и кудоша!Тия ,които задигнаха парите от КТБ, обвиняват сульо,че парите са били при него! Виваком- БТК била негова, а част от парите- 13 млн. отивали във "Левски". "Булгартабак " бил негова собственост, а не на Делянчо... Не искали да го разпитат, той си пуска филмчета.Цветан Василев се явява най качественият гръмоотвод.Баси и майтапа!Хак да ви е !

Що така ве Монфи? Що искаш да ни е хак? Ко сме ти направили?

Цветане ,ти знаеш всичко и го дължиш на България !!! Цветане ???

Пичове и пички, не се впрягайте този е като Румен Спасов и Огнян Дойнов. Държавата едно приказва ама на практика е съвсем друго.

Точно този "богат и умен" човек ми се струва, че не е толкова невинен! Така или иначе, той участва в мръсна игра, ощетила българските хора с милиарди.

Винаги се изумявам, когато класически простаци-прошляци, със социалистическо образование от български университет, ръсят простотии за богатите и умните.

на умен...У нас... на брутален ,политическа въртиопашка, а много често и на долнопробен крадец. Капиталист не се става за един ден!

какво се учудваш, то в Б-я останаха само такива със социалистическо мислене, чиито деца сега ще ни учат на демокрация, обаче Господа, в който те не вярваха май започва да ги цака лошо че се им връща на най-милото!!!

Сега дали ще върне парите на хората В КТБ ? Отговор : Никога това е България и далаверите се виждат от народа , но не и от ЗАКОНА , той е някъде в ъгъла .

Този идиотин - е много лесно да изчезне , но преди това трябва някой да го хване и да си разкаже всичко - не знам има ли управляващ от последните 10-15 год. който да не е замесен поне малко в гадните му схеми.... предлагам да го дадем на Румънците да го разследват...

Ще разкаже, ама веднага ще се пресели в подземното царство. А тези милиони трябва да се харчат.

Дългове за ток, заплати,осигуровки...и логична развръзка на банкера на годината, на мистър икономика, на.... а бе не е за приказване.

Изумително, вместо да е в затвора той продава фабрика , придобита от него с крадени пари. Ехоо. Цацаров, Борисов, Бъчварова, къде сте? Къде са загубилите пари в КТБ?

Изброените от теб са изключително заети да се борят с хулиганството по софийските улици. Къде ще им остане време да се интересуват от някаква си банка и нейният богат собственик.

Големия инвестиционен банкер продава за 5, а купил за 35, все едно играе детска игра монополи, само дето парите са нв измамените вложители и оскубаните данъкоплатци! Некадърно копеле!

Не се ли светна че останалите пари са в куфарчета, защото щяха да му ги приберат от Сръбската държава за неплатени осигуровки и газ.

Да не би да са му свършили парите за политическа закрила? За колко ще му стигнат 5 милиона? 5-6 месеца

Цуро Василевич е велики българо-српски айдук. Ке го фатате за камбаните щото сами сте го така дикарале сал да дрънкате камбанките. Юруш!

тоя нагъл сръбски циганин няма ли кой да го очисти от тоя земя

да я закупи собственик на бутик за памперси я..Василев контактува с хора от бос на благотворително дружество нагоре.

ДО ОНЗИ-НЯМА,ЗАЩОТО СА ОРТАЦИ С ВСИЧКИ КРАДЦИ ОТ БКП-Д.С.!!!

Дали(Василев) не си е препродал фабриката на себе си чрез подставено лице?????

Ами те за какво го дътжат цяла година?! Като му вземат и останалите 44%, като си прехвърли известно количество банкови сметки ... и по живо, по здраво ще се чупи в неизвестна посока. Сърбите са търговци :)

На тази мента, няма ли ,кой, да и обръсне мустака,а?!

това е една стара снимка (от личния му сайт) , сега може да има и брада ...