Черният петък е рай за крадците в САЩ

Дрехи и видео игри са особено популярни сред крадците в САЩ в т. нар. черни петъци, като при разпродажбите биват извършвани най-много кражби през годината.

Обратно в новината

Коментари - Черният петък е рай за крадците в САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

разликата в кражбите между нас и САЩ е че тук се краде всичко и няма определена линия стоки в бг се краде от магистрали природни богатства,електроенергия и дори цели банки и като правило крадците са защитени от закона и основната група от крадците са престъпниците от ГEPБ

"Крадците в САЩ" или "крадците ОТ САЩ"!?

Боклуци има дори в САЩ. Нищо чудно, при положение, че има хора от цял свят.

В САЩ се краде като за световно и Последният ден. Разликата с Европа е, че категории като срам, съвест, достойнство, обществено мнение (какво ще кажат съседите) , изчервяване - НЕ съществуват. Проблемът започва, ако евентуално бъдат заловени - струва допълнителни разходи и се трупа на криминалния рекърд. А съвестта...дори я няма и в холивудските продукции.

Престанете да ни занимавате с тия идиоти, които от люлката започват живота си на кредит.

Ами кой ви кара насила да четете бе, мурзилки? Гасете компютрите и си мечтайте за комунизъм

Много тъпи тия американци, брее... Толкова са тъпи, че дори не се сещат да емигрират в България. Тук могат да правят кражби целогодишно.:)))

То там е рай на крадците , ами като гледам новините за поредния психопат стрелял в клиника и убил трима , и държал заложници! Голям "рай" е там!

Втория мандак е рай за банковите обирджии в РБ.

Кой го интересува този краварски празник та пишете за него??

Мен. Що?

Пропагандна новина, съчинена от ретроградни комунистически агитатори. В Страната на Неограничените Възможности крадци няма, не е имало и не може да има. Там всичко е законно, всички са щастливи и живеят в Американската мечта. Не вярвам да крадат нещо, щом могат да си го купят. Питайте "Отворено общество", ако не знаете....

"Там всичко е законно, всички са щастливи и живеят в Американската мечта" , още малко и ще ти повярват наивниците , който не са ходили!

Ами да четат "Златния телец", или "Параграф22". Впрочем, аз съм ходил много пъти в Щатите, живял съм там десетина години. За това време само два пъти са ме обирали в къщи, един път ми откраднаха телефона и един път- инструментите от пикапа. Трябва да са били емигранти, или в краен случай-афроамериканци....

червеноглави глупако, на запад това не се води кражба а незаконно присвояване и наказанието е глоба

А кое се води кражба, бихте ли пояснили за тези, които са ходили само на Изток?

А не така. Има достатъчно руски гастрольори в САЩ за да има и крадци.

Че то в краварника всички са крадци! Крадат от целия свят!

Ем, значи, празник на цялата "международна общност".

Споко, от теб няма какво да откраднат, най - вече интелект

Ем, значи, празник на крадеца.

крадците в САЩ

То че те боли, боли те, ама не знаеш, че оттам ти иде, ами псуваш биеш хората около теб.