Ненчев: До 1000 военни на границата, ако се наложи

До 1000 военни могат да се изпратят на границата, ако това се наложи от нова вълна от бежанци.

Обратно в новината

Коментари - Ненчев: До 1000 военни на границата, ако се наложи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато преди Бисер Киров пееше - аз съм само един юноша бледен, сега повечето българи от неговото поколение пеят - аз съм само един папардак беден. И това е защото в България има много самозвани политици, но е и държавници, които безскрупулно и безотговорно водят държавата към дъното.

Ама тези до 1000 военнослужещи (и нито един повече), като ще стоят на границата, с баклава ли ще посрещат "бежанците"? Има ли за всички баклава и локум? Щото, ако за някого не стигне, от Брюксел ще се разсърдят.

Сега Борисов трябва да отиде в Брюксел и да каже- Искам 1 милиард евро за стена. Бетон и стомана- непристъпна. Веднага ще се намерят средствата. С тези 1000 човека- 3 души на километър из нивите няма как да стане. Европа трябва да си изгради солидна бронирана врата към Азия.

3 милиарда, като турците, с които да осигури работа на безработните млади и годни да носят оръжие хора като ги назначи като граничари с над средната за страната заплата, които на ротационен принцип да застъпват в дежурства. Така ще увеличи заетостта и безработицата рязко ще намалее, изцяло ще се прикрият границите ни главно от юг и запад, няма да се хвърлят пари за строеж на заграждения които, по нечие нареждане или виждане, отново ще бъдат демонтирани и не на последно място самият народ ще има възможността да поеме в свои ръце защитата на границите на държавата си.

Не си прав. Безработни има , но много от тях ги мързи и избират. Границата с Турция е рискова, пламват и зарази по добитъка. 1 милиард стигат за добра стена и инфраструктура. Налага се, това е външна граница на ЕС.

На Ненчев проблемът беше да гушни комисионните и да направи персоналната отговорност в колективна безотговорност! От тук нататък боли го...перуката!

Баце ми е обещал, че ако видя зор и той щял да дойде с гранатомета, с който отнесе Чакъра на оня свят! Да се свети името му!

Това се налага отдавна, жалко, че не го разбирате.

МИ ТО СА НАЛАГА БЕЕЕЕЕЕЕ НЕНЧЕФ

Страшно съм разочарован от правителството и президента ,смятах ,че з тези хора ,млади ще загърбят политиката , махленските интриги ,че са национално отговорни и не са нито комунисти/интернационалисти/ нито глобалисти/антибългаристи/ ,а то се оказа ,че са пълни безхаберници и понятие си нямат от национални интереси и достойнство ,трагедия ,пълни лаици ,а това е първото ,което трябва да прави един държавник!!!!!

Не са изпратени, а може да бъдат изпратени. Бай Кольо спечелил Волга от лотарията. После се разбра, че не било Волга, а Москвич и не го е спечелил от лотарията, а го бил блъснал на пазара.

тотална мобилизация

Кой ще бере ягодите в Англия тогава

Най-големия трафикант на джихадисти в България - щял да изпрати до 1000 военни: 1. До сега изпрати 6 военнослужеши да пазят границата ни; 2. Полицията лови и спира десетки и стотици млади, атлетични, обучени, искащи услуги мъже без документи -бежанци??? във вътрешността на България и в София до ЦУ на МВР... 3. Джихадистите се подготвят да атакуват Безмер, Ново село и още две Български военни бази с което ангажират капацитета на Ненчев??? Върши си работата или бягай в САЩ!

Може да прати актьорите от театъра на армията,лекарите от военна болница и агитката на ЦСКА-само който си се купил акций от ЛУПИ.С тях ше станат 1000.УРАААА

1000 войници на границата? Това са 10000 каси бира, 20000 литра ракия, 300 тестета карти, 100 заченали девойки, или младежи?, на границата. Плюс неизвестно количество памперси за възрастни.

"Той съобщи, че през последните дни не е имало нарушаване на българското въздушно пространство от чужди летателни средства" А ако беше имало, какво щеше да направи авиацията ни г-н минисър?

Ще му дам моят дрон на заем+акумулатор VARTA за някой рециклиран самолет или подводница-гордоста на черноморския флот.

Нищо не става и от този , явно баща му е бил голям градинар , за да отгледа такава голяма тиква Може ли един воен . министър да не знае колко американски войници и техника има във България ????

И 10000 военни да пратиш, ако няма кой да им заповяда да стрелят, могат само колчета от оградата да играят. Велики сте в разхищението и нищожни в отбраната.

ненчев, оттичай се в канала! Заповед !

Нямам представа какво става на границата, ухили се другаря Ненчен, но няма повод за безпокойство!

Този оръфлек жив ли е още???? Много жалко ако не е истина!!!

Този, ако знае за какво получава заплата аз ще си ......

този господин трябва да си ходи не е за тази работа .кой му дава право да говори с точни цифри какво ще прави ,ами сега като разбере путин ,че цялата войска е на южната граница като нищо ще ни нападне .едно време номера на поделението беше секретно

"Теоретично е възможно страната ни да участва в сухопътна операция в Сирия" Абе тапир, наеш ли на кой свят си?!

тоя с минуса ще иде доброволец

ненчев, а ти къде ще си? аз ще ти кажа, ти ще си от страната на атакуващите българия!

Пука му на жилетката на тоя случайник за БГ и нейната граница! Нали сгъна пачките комисионна за аеропланите!

Бихме могли, бихме направили..., бихме, бихме. Ами изпращайте, като махнахте загражденията към Турция по "мъдрите" съвети на ДПС, сега ще се чудим от къде минават мигрантите.... много хубаво, няма що!

Ако наистина си служил 2 години, трябва да си наясно, че 3 години служиха граничарите и моряците!!!! От тези 2 години, поне 1 година си беше напълно излишна. Селкостопански бригади по полето със студентите и помаците!!!!!!

Важното е,че е..."служил'човека:)))!!! А за чий го е правил,си е друг въпрос:)))!!!

300+Гвардеиците+Оркестъра пак не стигат до 1000

Те и секретарките и чистачките ... тамън толкоз .... има - няма...

Не ви ли прави впечатление, че всички коментиращи нямат връзка с главния мозък? Отнася се само за тези, които са повлияни от онова нещо, с което пръскат от самолетите. За останалите е ясно, че нямат изобщо главен мозък.

Гяволе е Борисов!Назначи за министри разни недоправени, за да служат за гръмоотводи. И ,когато стане фала- еди кой си е виновен, да си ходи!Ама е важно защо си ги назначил гия.....

Като само 10% гласуват както трябва, кой да ги назначи?

Не знам, какво им става на тия управляващи - те ли немогат да горят, ние ли не ги разбираме. Преди известно време в кооперацията сменяме домуфоните и един демократ казва: Съгласен съм, но без да ми влизате в партамента!. - Да де, ама трябва се сменят и телефоните вътре, няма как, трябва да се влезе поне в коридора. - Не, не ме изнтересува, правете, каквото правете, но отвън, няма да ви пусна в апартамента, обаче искам всичко, да звъни, да отварям врата, да гледам кой влиза и т.н Същата работа е и тук, всички са против ИД, гонят я, трепят я......обаче нефта да си върви, далаверките да не спират, да не се нарушава въздушното пространство, даже и международното.......направо да се чудиш на тоя бърдак......а ние между шамарите.....

А бе неграмотник, първо се научи да пишеш и след това публикувай във форумите!

деер

Алчни гъзове!!! Сухопътната акция е приета, защото са ви заплашили комисионерските сметки, нали? Продажници мръсни...Само България можете да продавате, нали,а не продуктите на нейната икономика? Няма ли да накажем Германия, че позволява да се продават автомати? Ние си затрихме военното производство, а онези на запад - никой не ги пита за нищо? Колко спечелихме в Либия? колко загубихме от Ирак? А, от Афганистан?

хайде стига глупави приказки, че само излагаш мутрата, дето те назначи.

Ако се наложи и останалите 1000 ще пратите.Сичкото кеч на баламатума.

Е, кат си служил 3 г помниш ли как се отнасяхме със скатавките? Примерно някой дето се е скатал от казарма щото имал 10 диоптъра, па след това взел че станал фотограф и партия си основал че и телевизия си има.

Аз викам да се изтеглим до към Дунава и там да им направим засада с тръстики.

Недей да пращаш, за да те плюят, че не пращаш.

Този е много прост и тъп. И тези които са го сложили там са същите като него. Самия той и те са заплаха. Граница не се пази от полиция и редовна войска а от гранична войска. Така е било от създаването на Българската държава. Но понеже ценностите са подменени затова народа ще умира,страда и бавно ще изчезне. Така става когато обърнеш с краката на горе ценностната система и я подмениш с друга несвойствена са народностното съзнание и възглед. Точно и за това трябва да се смени и концепцията за обществена сигурност.Но тъпанарите не схващат тези неща и унищожават всичко. Няма да се учудя ако изпратят гейове да направят един парад по границата. Да ги води Рада - дълбоката и оня внук на убиеца на децата от Ястребино.

Pesh0

Какво значи , ако се наложи ? По 100 човека , на ден признавате , че минават и не се налага . По 1000 ако вземат да минават , тогава ли ще се наложи ?

Още ли не си скочил? Тез продажници разсипаха държавицата ни с плитките си мозъци!

Ти министър ли си? Приличаш ми на келнер или бакшиш. Много плитки тия келнери бе.

несмятате ли че ще отголим софия и региона все пак да струпаш цялата армия от 1000 души на границата си е риск

Ненчеев и да си боядисваш косата по-умен нема да станеш. Не си бате за тоя пост. Бавно мислиш.

В това второ правителство ББ надмина себе си. Половината кабинет са завършени идиоти,другата половина палуидиоти- този е от първите. Всички деформатоски министри са завършени идиоти. Герб се працака с тези деформирани кратуни.

Какъвто тартора такива и бандитите.

Мястото на военните е там, където е застрашена териториалната цялост и суверенитета на България, а не на "топло" в казармите. Ако са искали топли и сухи местенца, да са станали готвачи.

Какво да правиш какъвто си с такива се събираш или търкурнало се гарнето и си намерило похлупака.

Грух, грух коледа иде.

Ненчееев, ненчев бавно мислиш и реагираш, това трябваше да стане преди не по-малко от 3г., сега трябва да пазиш не само границата, но и да ги търсиш в страната и да ги експулсираш. Глупав си бате, като патрона си.

Спри шумното хъркане!

Изглежда не е отбивал редовна военна служба. Тогава да му напомним, че по границата имаше само в едно скромно поделение не по-малко от 1000 войници, а през границите ако преминеше някой то всички в околността бяха вдигани по бойна тревога и започваха да търсят докато не открият нарушителя. Да не говорим, че се стреляше и обикновено войничетата или хващаха нарушителите или ги отстрелваха като гарги. Ейй бай буй сплескан с армията на моите сънаборници не можете да правите сравнение. Въоръжете ни нас старите запасняци и през границата пиля няма да мине и с.с. животни няма да се заразяват от шап и разни други говежди болести.