Жалба за младост на Елизабет ІІ в Малта

Канадският премиер Джъстин Трюдо накара британската кралица Елизабет Втора да се почувства остаряла.

Обратно в новината

Коментари - Жалба за младост на Елизабет ІІ в Малта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изключително "дипломатично" от страна на Трюдо! Просто нямам думи.

направо ГАФ от страна на младежа с дългия нос.

Старата кралица и много стара и много мъдра. Такива като канадското премиерче е виждала много. Колкото до въпросният премиер, аз мисля, че е искал да изрази респект към нея с това си изказване.

Ама не знае как!

Ами сега кралицата има право да възложи на английския генерал-губернатор да накаже министър-председателя с 10 пръчки на голо!Министър-председателят на Канада може да се избира чрез парламентарни избори,но е подчинен на английския генерал-губернатор!А иначе канадците са много независими!?

мумия

Младият демократ явно е от народно потекло, пресен в политиката. За истинска изградена личност се искат поколения и поколения учене и трупан на умения. Тоя се е изцепил по голо дупенце. Кралицата го е шляпнала по голото дупе, на високото, дето обърканите времена са го покачили със събути гащи.

И къде са тия поколения в днешно време, че не ми е ясно? Повечето политици и у нас и в други страни не произлизат от семейства на политици.

Че за това говоря я!!

Младо пиче е. Има още много хляб в нея.

той и правописа е на изчезване

Монархийте са на изчезване и остават в миналото.

Гледам монархиите да са в настоящето, освен че и са едни от най-стабилните държави и с най-осигурени граждани/поданици. А мокрите ти сънища нямат май общои със здравия разум. Оправи си правописа, че си личи колко образование си получил в немонархична народно републиканска среда. Един от недъзите на републиканската демокрация е, че средното и ниското ниво на култура и интелект започва да доминира, при което последствията са тежки и мъчителни за нациите. Всъщност средното ниво е най-трагичното, защото е трудно различимо, особено за хората от самото средно ниво. А то имено, ако излезе водещо, нещата стават зле за дълго, понеже води след себе си и ниското. Ако като при комунизма пък ниските прослойки завладеят общественото управление, тогава поне бързо рухват, че то е баш видимо и баш бездарното. Докато средното е нито рак, нито щука, не знаеш от къде по-напред ще се пропука. Изненадите в тези общества са много, проблемите натрапчиви, дълготрайни и с по-тежки последствия. Друга тема завистта, пряко свързана с горната. Ако имаш капацитет, замисли се кое е водещият ти мотив. Един вид, ако може внукът ти да избира къде да живее, дали би избрал твоето общество, или това, градено от други нации, непогубили аристокрацията си. Предполагам, сигурен съм, че твоят ген ще препика набързо твоите постижения (поради уродливостта им) и ще избере онези, постигнати в аростократична и монархическа държава. Понеже там има запазен модел, а моделут и примерът са онова, което води най-добре човека и обществото. Не измислените дрънканици на разни потресаващо генно лишени "демократи". Монархиите са по-демократични от всяка демокрация, защото се грижат по-добре за народа си. Да не е очевидно, разбирам, но е очевидно, та ще ти извади слепите очи.

Папата да ослужи молебен за вечна младост и вечен живот на баба Лизи.

Много В.

тая бабушкера ще окичи даже и Путин.

Че лъжа ли е??? Тая мухлясала баба защо не се оттегли и не си гледа старините... Чарлз така и няма да дочака да царува....

Чарли е хомосексуалист и не трябва да пирпарва до короната, но пергаментовата бабиерата е вече време да отиде в пенсия.

злобна женка!

канадеца ми се вижда доста изумен.

тя е кралица и такава ще си умре,преди нея ще умрат много цървули за щастие.

Нейно Величество може да опита дует с Джъстин Бийбър...

време ѝ беше.