САЩ осъдиха арестите на журналисти в Турция

САЩ са разтревожени от арестите на сътрудници на вестник "Джумхуриет", гласи разпространено комюнике на говорителя на Държавния департамент на САЩ Марк Тонър.

Обратно в новината

Коментари - САЩ осъдиха арестите на журналисти в Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да попитам САЩ защо си затварят очите за Украйна. Там е абсолютна диктатура и за свобода на медиите е смешно да се говори.

САЩ осъдиха арестите на журналисти в Турция! Я, каква стряскаща информация! на всичко отгоре и изведена като заглавие?! Не е шега работа, нали така? Че току виж сме повярвали...Ама още много малко ни трябва! И трябва нашите журналисти да помислят за господаря на Турция, че може уплах да получи - не е шега работа, нали така?! Та тогава няма да могат да му помогнат и десетките наши врачки - от телевизията и останалите знайни и незнайни! И...тихо да не чуе Ердоган... И да внимават нашите услужливи журналисти да не тръгнат да питат за казуса и Местан/Павел?! Сакън, не е хубаво - внимавайте?! Защото те са нашите по-първи приятели, нали така?! Умната, ей! Канете правилните хора, така както прави Митко Пъпеша... Ха, останете си със здраве.

България предаде всичко в което вярвах. По-добре роб на северноамериканските корпорации отколкото да гледам как българи се фръцкат и продават на турците, плюейки по освободителите си. Нито един долар в повече няма да изхарча в турска българия.

се целува с убиеца Ердоган?!?

1. САЩ са разтревожени от арестите на журналисти в Турция, каза говорителя на Държавния департамент. 2. Кюрдите са бесни на днешното убийство на кюрда Тахир Елчи, председател на камарата на адвокатите в Диарбекир, ... 3. Русия наложи днес икономически санкции на Турция.... ИЗВОД: ЕРДОГАН НЯМА ДА ИЗКАРА МАНДАТА...

Първо озаптете турчолята и саудите, а след това, без тяхната намеса, по-лесно ще се справите с Даеш (ИД)!

ле-ле-ле "демократичния" свят взе че почна да "забелязва" мърсотиите на ердоган. може би ид трябва да направи атентати и в америка и тогава ще прогледнат окончателно...

ЩОМ СЕ ОБЕДИНЯТ САЩ И РУСИЯ СРЕЩУ ЕРДОГАН - ДНИТЕ МУ СА ПРЕБРОЕНИ.

интереса клати феса. За Турция,Ислямска Държава=евтин петрол,евтини органи на хора а и вероятно сексуални робини+това популязират радикалния ислям,заветната мечта на Ердоганя........

link

явно в Турция се установява абсолютна тирания под диктата на Ердогана и това не остава незабелязано от демократичния свят , сближаването на южната ни съседка с ислямска държава е особено опасна тенденция за световния мир , ако не се осъзнаят самите турци и не се отърват от властния си управник ще трябва да се намесят великите сили както в Ирак , Либия , Афганистан

В Турция, адвокат противник на Ердоган бе застрелян докато дава интервю на улицата в Деарбекир.

Оръжието за терора в Париж е купено с мръсните Пари на Ердоган !

до паисий : че са такава , е вярно , но лошото , че ни превърнаха и нас в същата ... мисля , че не е необходимо да припомням , какво направиха преди две-три седмици у нас и защо !

Ердоган се спуска по една спирала, която в началото е бавна и забавна като пързалка, но прекалено късно ще разбере че скоростта става неконтролируема и накрая го чака бетонна стена.

пак като не са ги гръмнали преди да ги арестуват!- не е късно,това е турската свобода на словото. Ататюрк е бил по-голям демократ.

Нищо ново под слънцето...Един диктатор се взе насериозно...>За нови владетел на Близкия Изток...И създател на новата Отоманска Империя........ А всички ще са рая и роби на новите отоманци..Това му е мократа мечта на Ердоган..Всички да прислужват на турците и да са техни роби..Както е било едно време..Пет века робство стигат!!! Никога повече!! И Майка Русия отново поставя резаните фесове на място!!Както го направи по време на Особождението на България в 1878 година!!!! Долу резаните фесове!! И техните български лапачи на резани пушки!! Продаващи страната си, и рода си за няколко турски лири!!!!

+100 Много точно! И още, вън ДПС от българския парламент!

хм , то да беше само дпс ! ти да видиш , какви ги разправя реф.боклук !!!че било по-добре да сме си стояли под турско робство до сега !!!! дали защото ги е страх от божията справедливост ???

Ей точно зареди тоя тъпанар не се прибирам в собствената си държава.алчността и наглостта му докара Турция до този хал.язък за хората който отгодини бяха и са в затвора.язък за хората които умират всеки ден.краят му се вижда на него, ще плати за всичките неща които прави и той много добре вижда това. За това трепери и е бесен...

Ердоган е зловещ, заплаха за всички и в страната си. За малко повече сигурност, ако въобще е възможно, да не пътуваме до Турция и с турските авиолинии при това положение. На самолетите им стават смразяващи инциденти. Те забраняват на пътниците да говорят за видяното........

Как ще ти забранят да говориш след като кацнеш на територията на свободна държава (и нямаш роднини в Турция)?

Ердогана с простия си мозък разкри далаверата на Тр с СА и УСА с ИДИЛ, явно е слаб за тази работа и ще бъде отсвирен.

Путин е същият като Ердоган. Просто имаме два прости народа, които си избират диктатори. Демокрацията не е безгрешно нещо и не прощава на глупостта на нациите!!!

бахти колко хубаво си ги казал

Руската демокрация да се чете - вождокрация,а турската султано-ислямокрация!

Казано. А и САЩ осъждат, разплакал се сега Ердоган.

"Просто имаме два прости народа, които си избират диктатори." Единият ПРОСТ НАРОД ни е държал 500 г. в робство , а другият ПРОСТ НАРОД ни е дал организирането на почти всички институции необходими за съществуването на държава ( войска,полиция,здравеопазване ,култура.... ) А не като НАЙ УМНИЯТ НАРОД , който си избира УМНИК , ГЕНИИ И МЕСИЯ да го управлява .

Хайде хамериканците да влизат в турция и да въдворят демокрация ане в арабските страни където объркаха нещата

Ердоган е диктаторът на годината, който действа с фашистки методи.

тоя преди беше арестувал журналисти , доктори , адвокати, учители .. и ги държа поне 1 година в затворите без да има присъда , ей така , щото му развалили кефа и бяха изнесли някакви тайни разговори по телефона му .

Ако на някой не му е ясно все още, с една единствена ракета САЩ прекъснаха достъпа на Русия до Европа през Турция и си осигуриха война в региона за дълги години напред. Война е близкият изток означава евтин бензин.

Tочно обратното. Война скъп петрол.

Новината тук не е, че Ердоган е диктатор. Това всеки разумен човек го разбира отлично. Новината е че САЩ му казват "Сърбай си сам попарата". От тук нататука да преговаря с С 400 на руснаците без подкрепата на САЩ.

Ами Путин е такъв?? И С-400 не е чак толкова опасен, има си противодействие и за него!!

Че някой съмнява ли се, че Путин е диктатор. Доколкото знам и той не го отрича. Българите сме толкова смешни в опитите си да търсим някаква демокрация в свят на империи и диктатури.

Тези камиони ще да са "хуманитармата" помощ дето Руснаците разбомниха оня ден а Турците вдигнаха толкова врява, че било отмъщение за самолета ... :)

Е, в Турция поне само ги арестуват, а в Русия направо ги убиват.

Ердоган и сие са смешни, нагли фарисеи. Отвсякъде им показват факти, доказват фалшификатите и двуличието им, а те говорят за борба с ислямистите, каквито са самите те. Трябва да им се забрани всякакво участие в анти-ИДИЛ коалиция и никакво навлизане в границите и въздушното пространство на Сирия.

Ами да!! В Отоманската ислямско-джихадиска империя на Султан Ердоган...Няма място за деомкрация!!! Само за див селскотуркестански феодазлизъм!! Раята и гяурите да си знаят мястото!!! Той Султан ли е да се мисли над всички и да прави бизнмес синчетата му с ИДИЛ..Продавайки петрол за стотоици милиони и милиарди долари а?!Май се взе много на сериозно..Подтиска демократичната опозиция разкриваща далаверите му с ИДИЛ- Петрол срещу Оръжия!! В Отоманска Турция няма място за деморкация!! Светска Турция и заветите на Кемал Ататюрк отдавна умряха! Откакто ислямсита Султан Ердоган дойде на власт!!!

То точно американските медии са едни от най-цензурираните и манипулираните от страна на правителството и показват само информация, която правителството сметне за необходима. А що се отнася до Турция - на всички е ясно, че там си имат диктатура и е само въпрос на време преди да станат като Северна Корея.

Всички знаят, че "и преди това съдилищата и правоохранителните органи (на Турция) са предприемали действия" и че Ердоган вкара в затворите генералите със светски разбирания. Но, през всичките години това не тревожеше САЩ, ЕС и Русия ни най-малко. Всички се търкаха около Турция и се оплескаха. Сега са решили да сменят ислямиста Ердоган с неоосманиста Давутоглу. И замириса лошо.

този ислямист много лъже -плоско,нагло и просташки във всички действия.И е диктатор......,а самолета са го чакали на гюме-предварително е запланувано да го свалят,заради контрабандата на сина му и др........

Оф, омръзна ми от крокодилските сълзи на САЩ и борбата им за "справедливост". Всичко е интереси, ако са решили да свалят Ердоган, това вече е друг въпрос.

този ислямист много лъже -плоско,нагло и просташки във всички действия.И е диктатор......,а самолета са го чакали на гюме-предварително е запланувано да го свалят,заради контрабандата на сина му и др........

и какво е да си етнически нетолерантен а,това че мразя чалмите ли,ами мразя ги да дировци,и ако мога ще направя всичко възможно да бъдат заличени от лицето на земята,това ми е мнението,знам че пак ще бъде заличен коментара ми но ми дреме,пак ще ги мразя и кеф ако мога ще им пращам бомби

Путин света вече има и друг сатрап- Ердоган! А хората които се опитват да им усмирят комплексите на ниския ръст, естествено са педали!Тия джуджета ли са мъже?

Абе "мъдрецо", въобще имаш ли представа какво означава думата "САТРАП"?

чувал съм, азиатска традиция от Персия !Ама все пак просветли невиждащите, като един будител!

Че Ердоган е сатрап е абсолютно вярно но за Путин нещо си в грешка ТОЙ Е НАЙ-ВЕЛИКИЯ ПОЛИТИК НА 21-и век.

според себе си.

а ердоган да си налега пунгията че3 не се знае знае ли се,да не се развее трикольра над света софия

Тъпият фес и фамилията му яко згазиха лука този път. Съюзниците му от САЩ са му бесни защото тъпото копеле даде причина на путин да сатвори Сирйското въздушно пространство. И всичко това за няколко цистерни с петрол от семейният бизнес. Яко тъпо копеле дори не осъзнава колко е дебел краят!

Ердоган ще върне Турция към забрадките, защо не и към бурките.Спомнете си и как смаза протестиращите на площад Таксим ,осъди генералите,вкара ги в затвора.Ердоган=диктатор от средновековието

но и Путин изби реалната опозиция , и отиват на купони! Война между двама диктатори, знае се как свършва за Европа!

Като смениш думите с главна буква,май излиза........

САЩ заговориха за свобода на словото, човешките права в Турция...Мирише мина турска пролет посред зима.

миналата есен в цял лондон цензурираха плакатите на Русия днес link

Превозват контрабандно оръжия на бунтовниците, защото още не са завзели властта. Нали някакви от Африка заплашиха Европа, че ако не ги признае официално като държава ще прати милиони бежанци към нея.

Това не е ли тежък тоталитаризъм?