Синът на Ердоган замесен в нелегален трафик на петрол от ИД

Синът на президента на Турция Ердоган има "определени интереси" в петролния бизнес, а зетят на Ердоган оглавява министерството на енергетиката на страната.

Обратно в новината

Коментари - Синът на Ердоган замесен в нелегален трафик на петрол от ИД | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички твърдения и нападки на запада към когото и да е било все произлизат от анонимни източници. Нито веднъж не казаха нещо, което е реален факт, а само празни приказки от анонимни източници. "Това съобщи Ройтерс, позовавайки се на двама американски служители, пожелали да останат анонимни"

A путлерчо е чист като сълза и няма връзки с мафията и олигарсите :D

В такъв случай шопа казва :Яз не бешох,сино ми беше!. Явно ,че турците отмъстиха за взривените цистерни с петрол,като унищожиха руския самолет и сега искат да се подпали чергата и да ни завладеят

Руснаци,не ги мотайте!Почвайте ги с дебелата тояга.Ядрената.

А, ми тя и Русия купувала от Даеш и продавала на режима на Асад! Замесени са руска банка и шахматният бос Илюминатов. Западът вече им наложи санкции.

Не е нелегален трафик, а съучастие в грабежа на Сирия и продажба на оръжие на терорирстична групировка. Международен съд за тези международни престъпници. Унищожиха Сирия, прокудиха милиони от домовете им. Турците много варварско и долно постъпиха към съседите си.

Няма да е лошо да си въведеш ред във знанията/ако ги имаш де/има един писател Цончо Родев попрочети нещо от него!!!!!!!!!!!

Така е meto, историята е хубаво нещо и показвао нещата както са се случили 1822 год. Дибич наречен Задбалкански стига до Одрин но нищо не се случва, а да руската армия подкарва като стадо овце над 250 000 българи и ги заселва в пустушта в Украйна , на тяхно място Турция приема черкези - това е и една от причинвите Раковски да ненавижда империята на злото русия, Кримска война Турция победител, 1887 - 88 год., Турция губи....следвайки хода на историята в следващата война КОЙ ще е победителя???

И кога Крим е бил турски ?Забравяш, че Турция винаги е била в коалиция - основно с Англия а Русия е сама. Да забелязваш, че англичаните нещо се разбързаха в последно време ? Толкова много държави искат да се включат да бомбардират ИДИЛ, че нещо отесня въздушното пространство над Сирия. Втория българоубиец е прехваления Чърчил. Хайде не чети историята отзад - напред.

Загуби на съюзниците: 374 600 . Загуби на Русия :143 000. Войната се прекратява с предателството на Австрийската империя, която пази неутралитет но в последствие подкрепя съюзниците.

Заради $100 000 на синчето Ердоганово. Турция ще загуби $100 милиарда. Никога турците не са печелили срещу Русия, историята винаги се повтаря а ние пак сме на грешната страна.

Турция Империя на Злото.

турция е филиал на задокеанската империя на злото

Да ги дадем на Хага тия Ердоганови боклуци.

Гледайки тея двамацата на снимката няма как да не си помислиш следното. - Вова, к'во е това нещо??? - Печена пуйка (turky)...

денят на благодарноста в сащ пемина в печене на милиони турци(turky) и руснаците ще довършат печенето след празника

ас съм ви казал да държите америка далече и да не споделяте с нея....не и казваите нищо, просто дръще америка далеч ако не искате да имате проблеми за в бъдеще....турця е наи покорната и наи послушната мусулманска държава на америка. доверен васал на запада....защо??? всяка година америка прави финансова инжекция на турця безвъзмзно.не съм точно сигурен за сумата но мисля че е около $230 до $250 милиона. някои ако се поинтересува по дълбоко ша намери точмата сума.

Не ме интересува Путин ,а унищожаването на ИД.В този момент и сега Русия,Франция,Германия и Великобритания се бият с ИД.Както винаги християните са разделени,а как бих искал поне веднъж пред лицето на такава опасност да ги видя в един юмрук.Нека Ердоган не се сравнява с най-мъдрия човек в Р.Турция-Кемал Ататюрк-той е бил умен и честен човек.

Путин страда от изолофобия и клептофобия за това има такова отношение към съседните му държани и те му нямат никакво доверие. Руската агентура може да си го хвали колкото иска но той си е боклук.

не ти ли харесват "горе" девиците. Ами то е защото "замина там" на преклонна възраст. Обещанията са само за младите канибали. Споко, не се "обозначавай" и не ръси глупости. Най-големият политик сега е Путин. Е те ТОВА Е!

башибозук =ислямска държава = нерегулярни военни формирования нищо ново за 500 г. тоя път ще разделят атома и ще приключи проблема завинаги

Тъй като г-н Путин знае всичко, може ли да ни пише кой е Бойко Методиев Борисов?

тоя вапрос трябва да си зададе българският народ

криминален престъпник закрилян от медиите и дпс

Въъх далаверата се разваля -колоните с краден нефт ще вземат да намалеят,заквичаха хиените от Турция,Исраел и сащ.ох,че сладко е краденото,ефтиноо,шекер.шекер.Май се напълниха болниците с ранени джидахисти,които без пари се лекуват в туркиа???Скоро ще има парад с пленени чалми в Дамаск и те всичко ще си кажат:и кой им дава пари и кой прави далавера с тях.идва часът на истината.

Турция не е наследник на Османската империя,Турция е последнатта освободила се държава от Османската империя, Ще бутам минарета на джамии,защото вдигат шум и ми пречат на Виенските валсове,които искам да звучат в Турция, Турция вече ще бъде приятел с Русия и никога няма да воюваме с нея,Aко някой се чувства султан или член на султанското семейство ,то той ще бъде изгонен от Турция, "Ислямът е разлагащ се труп, който трови нашия живот както вонящата мърша" -Думите са на най-големия реформатор в историята на Турция - Кемал Ататюрк. Бащата на турците е виждал в религията на пророка Мохамед една от основните причини за пълния упадък на Османската империя.

В учебниците им пише друго.Няма нация,която да не се гордее със своето минало-например Гърция със Византийската империя.Проблемът е,че в учебниците им и съвременното им виждане за Балканите те искат територии,които вече не са техни.Времената са смутни и утре Република Турция може да поиска цяла България.Никой не обвинява обикновените турци, а само политиката на Ердоган-тя е настъпателна.

ИД са добър бизнес партньор на Ердоган,ЦРУ и МОСАД. Добри главорезчета -продават нефт за по 10зелени на барел,крадени артефакти,чов. органи и др. на смешни цени. ИД-гайс се лекуват в турски болници,държат си парите в турски банки. Сега бате Ердо ще ги накаже като бомбандира кюрдите??

ако е така, е секнал част от доставките на Илюмжинов и сие за Асад.

Когато преди една година Путин трябваше да удари България заради Южен поток, той възхваляваше "надеждния партньор" Турция и големия държавник Ердоган. Днес обаче от Москва плюят здраво по него и фамилията му (не без основание). Това ми напомня един стар виц от времето на соца. БКП-то решили да разширят своето влияние след малцинството. Решили да приемат Асан за партиен член. Събрали се на партийно събрание и почнали: "другарят Асан е такъв добър човек, отговорен, честен, следва партийната политика, помага на колегите, грижи се за семейството си и все в този дух. Гласували и той станал член на БКП. След време Асан нещо се провинил и решили да го изключат от Партията. Събрали се пак на партийно събрание да го изключват и почнали: "другарят Асан е лош човек, безотговорен, краде, не спазва партийните решения, разваля трудовия колектив, изневерява на жена" си и т.н. И докато го клепали отпред на трибуната, отзад на задните редове старите цигани цъкали с език и мърморели: "Брей, какъв хубав човек ви дадохме, а какъв ни го връщате!".

Песков с часовника за 300,000 евро и Пу с дворжите за Император обвиниха Ердоган. Присмял се хърбел набщърбел

това българската завист и злоба ни докара до тук. Това и ще ни унищожи - нито турците, нито руснаците - само злобата и завистта дето се излива масово и навсякъде в БГ ни разказва играта. Вместо да се размислиш как и ти да постигнеш нещо - гледаш в канчето на другия. Егати простотията !!!

човекът просто прави сравнение.

Днес по обяд чух изказване на Обама.Той нарича сирийските и всички територии тук на европейския и азиатския континент - наши, на САЩ територии. Също и турските са техни. Но не къде са натовски, а САЩ управлявал. А вие,които пишете тук си правете изводи,

Звездите ли ти го говорят?

не.Българско национално радио! Информирай се,не стой тук вързан за коментара

Това , че Ердоган е оцапан, не прави Путин по чист, нито ще го окъпе чуждата помия. Напротив, затвърждава жалкия му и грозен образ, вместо да търси икономически средства и сътрудничество, за да позакрепи сриналата се от новите цени на нефта икономика и положението на народа, той се надпреварва да съзфава външни врагове на Русия, за да крепи диктатурата си. Така Късото краче лишава народа си от единствения шанс да не мизерства- бизнес сътрудничество и технологии в следващите 13 години ниски цени на нефта, какъвто е нефтения цикъл на цените, за да си крепи мегаломанското его на власт.

Всички знаеха, че Ердоган е оплескан, ама години наред Путин, Обама и Меркел не бяха гнусливи.

В никакъв случай не съм русофил.Не харесвам нито Путин ,нито Султан Ердоган , но в случая съм на страната на Путин ,защото другия е голям наглец ,назначил роднините си на високи държавни позиции ,разрешава да се пропускат тъй наречените бежанци през Б-ия и Гърция а синът му прави бизнес с главорезите на ИД. Путин няма да му прости.

Това че, Турция предоставя територията си в услуга на терористите, беше съобщавано в медиите още от началото на сирийската пролет, когато въоръжените групировки се изтеглиха от Либия в Сирия, а терористите бяха само "бунтовници" и "мирни" граждани. Това не пречеше на Обама да има Ердоган за добър партньор, не пречеше на Меркел да го кани в ЕС и да му плаща, за да отглежда "бежанците", не пречеше на Путин да побратимява руския и турския народ и да му строи атомни централи и газопроводи. А сега: ама, кой ми ср... в гащите!

платените тролове- ЕВРОФЕКАЛИ!!! АБЕ ВИЕ ИЗОБЩО БЪЛГАРИ ЛИ СТЕ?!!! ИЛИ МОЖЕ БИ МНОГО И СЕ ОСЛАЖДА РЕЗАНАТА ТУРСКА ЛАНГА А?! ЗА НЯКОЛКО ТУРСКИ ЛИРИ СТЕ ГОТОВИ ДА СИ ПРОДАДЕТЕ И ГАЗА, МАЛ:КО Е БИЛО ЧЕ РЕЗАНЯЦИТЕ МАЛКО СА ОПЪВАЛИ 5 ВЕКА ВАШТЕ МАЙКИ А?! И КАТО Е ТОЛКОВА ГОЛЯМ ЕРДОГАН..ЩО ВЕДНАГА СЛЕД ТОВА ЗАПОЧНА ДА ЦИВРИ И ДА ПЪЛЗИ НА КОЛЕНЕ ДА СЕ ВИДИ С ПУТИН А......И СЛЕД КАТО КАЗА ЧЕ Е СВАЛИ РУСКИ САМОЛЕТ......ЩО ПОСЛЕ КАЗА ЧЕ НЕ ЗНАЕЛ ЧЕ Е РУСКИ БРЕ МЪРШИ НЕЩАСТНИ!!! СЕГА ЩО ПАК СЕ НАДУПИ ЕРДОГАН КАТО ВИДЯ ЧЕ РУСНАЦИТЕ СЛОЖИХА С-400 В СИРИЯ А?! И ЗАЩО ПАК ИСКА ДА ХОДИ В РУСИЯ ДА ПРАВИ СВИРКИ НА ПУТИН А?! НАЛИ УЖ Е СУЛТАН ЕРДОГАН..ПЪК СЕ ПОСИРА КАТО КРАВИТЕ ОТ ДОНАЛ ДЪК!! И ТОВА МИ БИЛ СУЛТАН!!!

синът на ердоган.. а синът на прехода? какво направи? направи цацаров и сие, ноооо ще умирате!

Ти па за кво се бориш

След една година провокации срещу НАТО, включително и срещу България, рашките си получиха заслуженото. Вместо да се обясняват пост-фактум като в Украйна им думнаха самолета и сега ще се замислят. А Пути в кво е замесен, или пос скоро в какво не е замесен. Когато Ердоган открадне 40 милярда долара, тогава ще говори. Това е само от Сочи. Да не говором за Газпром, докато е бил кмет на Ленинград и други многомилярдни золуми.

САЩ ще изхвърлят Турция от НАТО и на нейно място ще поканят Русия. Русия е по предвидима, след като Путин доказа, колко велик политик е. Ние ще спечелим най - много от това. Най - накрая русофили и евроатлантици ще могат да се обединят.:)

Нищо чудно и да се случи.Никой няма полза от такива конфликти, защо в крайна сметка не се знае кой може да го отнесе.Унищожавайки исляма и ислямистите се открива спокойно копане на нефта след като хлебарките около персийския залив и близкия изток бъдат дематериализирани и изпратени при любимия им Аллах в чието име вършат жестокости.

САЩ няма да изхвърлят Турция от НАТО и на нейно място не ще поканят Русия, тъй като според тяхната военна доктрина Русия и Китай са техните евентуални противници. Затова Русия е обградена от американски военни бази, част от които се намират и в България.

Ето къде си бил, Волене!

Какво им се обяснявайте на резанняците!!! Меткайте вакумната бомба над РезанДоган и да се приключва!!!

не е толкова просто, ние не сме оззи дебила на костов. ние имаме чувства към ограбените народи! и не ги изтребваме ей-на- така. както го правят костовашките помияри!

един немец беше казал че като чуе думичката комнизъм и се хваща за пистолета ,сега 90% от Българите правят същото ,като чуят думичката демокрация

не виждам за кое сте си сложила плюсчето, неграмотната от дпс- радан куневите пачи? изразът е : като чия за култура и започвам да трия повсеместно!" това е, дебил! после се питайте защо кунева, бокова и кристалинка са политички без топки?

За никакъв пистолет не се хващат, а емигрират в истински демокрации на запад, не стоят в пост соц имитации на демо, доминирани от соц изчадия и не щат да стъпят в диктатури и путлериски ченгеджийници.

на изборите ни пистолета може да изкарате, ни да го приберете.

За петрола стана ясно , цялата истина обаче е че ИДИЛ е проект на Ердоган, подкрепен от СаудиАраби и УСА, още когато Ердогана встъпи на поста беше известно че е краен ислямист. Крайно време е Путин да разбере че досега е живял в заблуда.

Проекта Идил и най вече конфликт Русия- сунити е на ЦРУ и Саудитска арабия и другите държави от залива,Турция е въвлечена в последствие .Русия прави голяма грешка ,че не успя да привлече Турция като съюзник ,като не успя да привлече Иран де факто,Русия няма нито един траен съюзник / само на думи/и е в отчайващо икономическо положение....

Личи си че познанията ти за Русия са от форумите , просто не знаеш за какво говориш.

Русия има много повече проблеми от Турция- Сащ сериозно оказват влияние на Кюрдите и процеса на създаване на кюрдска държава която да обедини кюрдите в Ирак,Сирия и Турция може и да се забави,но да Ердоган има проблем именно защото не е интегрирал кюрдите достатъчно и е диктатор.За Путин проблемите са много повече- Украйна - Русия загуби влияние там ,а това е огрома територия а и успя да предизвика омаразата на украинския народ,да Путин афишира като победа анексията на Крим но и преди това в Крим се разпореждаха руските военни так или иначе.Така че Путин намали някои последствия и запази геополитическо присъствие в Крим и Донбас с цената на огромни икономически последици / нищо ,че пропагандата говори друго/ руснаците с пари почнаха да продават имотите си в чужбина за да оцеляват масово и картината тепърва ще се разкрива...а за Сирия и нагоре към Русия ислямската дъга там огъня и цената тепърва ще се плаща....ако съм руснак веднага бих емигрирал и изнесъл всички активи които имам от Русия...

нищо ново под стряхата на лаборантина с лилявирте венци - кражби, ктб и приматизация на населението!

Само за приматизацията съм съгласен. Ти си типичен пример на този процес. За ускоряването му помага русофилската заблуда и вродена, наследствена тъпота. Ти си безнадежден случай. Гледам праскаш най-тъпите коментари.

Каква Грешка Само - Бил КУПУВАЛ ... КУПУВА и СЕГА. Какво направиха "фесовете" за Европа, от как Стъпиха преди Векове в тази същата Европа. Съборени Храмове, Батак и Пепелища. Друго да са направили, даже и с Кемал "Турския Син". Може ли някой да ми каже, и да ме просвети, мен - Невежия гяур?

Tи си психиатрична паталогия , трябва редовно да ходиш на сеанси при психиатър. Cлед 10 годишно лечение ще влезнеш в ремисия и тогава съм сигурен че ще си промениш мнението за турците.

А дали след 10 години ще има турци, защото как са я подкарали, нещо ме съмнява

Ако Путин продължи да губи приятели със същата скорост, най-накрая ще е принуден да обяви сам себе си за свой враг.

оззи, абе да те питам, барато: преди да триеш както в упадащия сега и медияпул! ето: остави го путин. ти с колко се нагуши от ктб? а вашия циганин от драгалевци?

Ако Путина назначи Жириновски за главнокомандващ руските ВКС, проблемът ще се реши веднага. Владимир Волфович ще навре Ердоган в аспуха на Мурджо без никакво колебание ... заедно с Давутоглу и целите им нефтени кланове

Тез американци, все анонимни, неназовани:) При руснаците обратното. Излиза човек и казва директно. Мисля че всеки може да си направи изводи.

Значи русняците те лъжат в очите и те застрелват, ако не вярваш, другите са по-рафинирани.

ердоган и кланът му, както и кланът на давид-оглу не правят нищо ново под слънцето! те крадат отвсякъде. но най-първо от балонът, който на западъртък вече се пукна и се нарича "строителен бизнес!", не виждам какво ново е открил ердоган, че дпс да съществува?

И така да е това не е работа на Путкин и Песов.

Сбъдва се най-черният сценарий за Ердоган. 14 милиона кюрди се готвят да обособят република Кюрдистан. Свалянето на руския самолет ускорява събитията. Последвалата унищожителна акция на руските ВКС и сирийската армия срещу убийството ма руския пилот и морския пехотинец, разчисти терена за новата държава.

Ще последва референдум и присъединяване към руската федерация. Тарикат е Путин.

И ще спечели с 110%! После ще ни убедят, как това е исконна руска земя и рейтинга на Путкин ще подобри някакъв си рекорд , ФОРБС ще го обявят за личност на хилядолетието и .................................................

Кюрдите са 40 милиона. 18 само са в Турция, а останалите - в Сирия и Ирак. И всички са му набрали страшно много. А кошмарът е още по-черен. Вече открито се говори за изключване на Турция от НАТО - вече и от доста американски генерали (от запаса). А без НАТО зад тях... я хамилата, я хамиларя, както се казваше...

Стига бе, Обонго се е светнал. Той навярно е последния, който разбра за турските мурафети. Никой не вярва на старата им задруга. Гърците са им сърбали попарата, ние също.

Миналият октомври Дейвид Коен, който води отдел към Държавния департамент за подкопаване финансовата сила на Ислямска държава", обяви, че терористичната групировка печели по 1 милион долара на ден от продажба на петрол. Според наша информация Ислямска държава продава петрол на значително ниски цени на различни посредници, включително на някои от Турция, които след това транспортират петрола за препродажба, изтъкна той. Коен добави, че има случаи, при които Ислямска държава продава петрол на кюрди в Ирак, който после е препродаван в Турция.

журналистите от дира се събудиха ???? тея неща стават от 2008-2009 г насам, от момента в които турция започна да обучава и воъружава тоя башибозук а бизнеса с тях е просто производна

Само дето ИД се появи преди 2 години от нищото, ама нейсе.

миличките ми американци, сега ли се сетиха че през турция ид се "захранва" с пари и хора...и баш турция ли трябва да контролира това да се прекрати. всяко американско изказване напоследък е нов анекдот!

Русия е лесна жертва ,колкото и странно да звучи за такава мощна ядрена държава.Защо смятам така- никой няма интерес освен временно и за някой конкретен проблем да и е съюзник.Украйна вече е враг и това е украинския народ един братски християнски народ,ЕС е враг защото Русия пречи на интереса му да се разширява и развива на исток и създава нестабилност,Сащ отдавна имат желание да сложат марионетка в Москва .Китай и Япония две мощни икономически сили точат лиги за Сибир и природните ресурси като за японците съм сигурен че могат за 20 години да построят рай там .Самата Русия е вредна за себе си и за собствения си народ защото повечето хора не могат да си реализират потенцияла и да живеят нормално а освен това олигархическата клика е неспособна да разработи ресурсите и да създаде технологичен напредък,Русия изостава безвъзратно в повечето сектори ....може още много да се каже,на мене ще ми е неприятно ,че именно мюсулманите ще запалят искрата и ще дадат началото на края но това очаквам.Естествено после големия конфликт ще е между ЕС и САЩ ,Китай и Япония за разпределяне на влиянието и кой да ръководи парада в Москва и на необятната руска територия...

Помниш ли как братска християнска Украйна ни накъса знамената Плевню като ходи в Киев?

Защото ги сбърка с руски, тъпако!!! Русия ни накъса държавата, но ти това не го знаеш. Руска измет!

Добро утро, тетко Маро! Ни е тук във форума ги знаем тези неща от година -две.

Коя от тези две държави е по - демократична? Която е по - демократична, на нейна страна мисля да застана.

те демократите обикновено избират средният, но тва няма нищо лошо проблема е че искат да наденат на него и всички останали