Борисов поиска от Китай да ускори вноса от България

България и Китай ще търсят взаимноизгодни модели за изпълнение на приоритетни инфраструктурни проекти, каза премиерът Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов поиска от Китай да ускори вноса от България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗА КАКВО ХОДИ ЦЯЛАТА ДЕЛЕГАЦИЯ, КАТО БЕШЕ ЯСНО ПРЕДВАРИТЕЛНО, ЧЕ КИТАЙ НЯМА НИКАКВО НАМЕРЕНИЕ ДА ИНВЕСТИРА В БЪЛГАРИЯ!!! ПРОСТО ГЪЗ ПЪТ ДА ВИДИ, ДЕБЕЛАНАТА ДА СЕ ПОРАЗХОДИ, ЧЕ САМО ТАМ НЕ Е БИЛА И ДА ЛАПНЕТЕ ПО НЯКОЯ КИНТА КОМАНДИРОВЪЧНИ ВЪВ ВАЛУТА!!! ГЕРБАДЖИИ - БОКЛУЦИ!!!!!!!!!!

А какво ще изнасяме за Китай? Газ от хъба? По вертикалния коридор?

НЕЕЕ , много ви моля гн. Борисов ,не докарвайте инвеститори . Защото на инвеститорите и приватизацията , им плащаме грабежите ние ,примерите са много ,като ЕРП-тата ,Мариците ,концесиите на злат .рудници и какво ли не още . Вече нямаме пари за да издържаме хрънтутници наречени още инвеститори .

До 3 месеца ще се построи ТОЧНО КИТАЙСКО КОПИЕ НА РЕП-БУЛГ! Само от ТЪПИ ПОЛИТИЦИ НЯМА НУЖДА....

ББ може да не е много учен, но 2 години е бил на обучение при ТЖ. Има усет и и политическа интуиция. Разбра, че с големите началници - Путин и Обама няма да се разбере и потърси навреме бъдещия Голям началник. Между другото колониалистите от Европа, никога няма да дадат пари за пътя Свиленград-Русе. Той не е техния път. Добре действа ББ, но чичо Сам ще му пресече инициативите!

.... Мислех ,че поне мартенички можем да предложим...... И те от там идват!!!

e какви зимидилски продукти ще изнасяме като дори лука ни е от Китай?!

Г-н Борисов като крал на ЦИЕ седи сам на трона си и гледа тежко-тежко. А плебеите около него насядали по 4 и говорят, обсъждат - как да бъдат като Бойко, разбира се.

от Китай да ускори вноса на нашенските стоки.. Ама кат го попитаха - КОИ може да доставяте, взе че запецна... Една не можа да посочи.. Киселото мляко му дойде наум, ама да не прави сечено на кръщелницето си - #КОЙ, че му откри китайскио завод, и за него дума не обели.. Пък дамаджаната с розово масло в Софията забрави, ама видя - КИТАЙСКОТО, кат мина с влака покрай розоварните..

"Всичко, което един турист иска да види и го има в Рим, го има и в София.." Много лъже БОКАТА , в Рим не карат каруци из центъра на града, и нема толкова клошри както в Софтя};-)))

Браво на Бойко, опитва се да направи нещо и да се извърти от мъртвата мафиотска хватка на ЕС и САЩ. Много правилен ход, през Китай на Изток, за да не го дамгосат. А на БСП и СДС и НДСВ голямо "БЛАГОДАРЯ", че подписаха тайно, ПОДМОЛНО предприсъединителни, присъединителни заробващи договори с ЕС. Помните ли коя беше годината и кой беше на власт!?? Никой не публикува условията, никой даже не загатна. Помните ли кой ни навря на тези условия, НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ!!! А сега плъховете се правят на радетели за българите и България!

Колежката е пропуснала в дописката си,че докато Премиера е пътувал със високоскоростен влак е успял, въпреки голямото натоварване да посети и провери тоалетната на влака.Черна точка й се пише!

Погалените поздравяват непогалените с песента "Спи говедо сън спокоен"!И без вашите напъни за хуморески и русофилски частушки ,България ще се развива в ЕС и НАТО,както и с помощта на велики сили като КНР!

Добре,че не ги е нахокал.Можеше и тридневен срок да им даде..... те, китайците точно за тунела под Шипка са се закахърили!

В тази погалена от Господа страна хората живеят ту в робство, ту в "братство", ту в "партньорство". Всички империи минават от тук - римска, турска, руска, американска. Ред е на китайската. Впрочем, доколкото Китай се включи активно в борбата срещу ИД, няма лошо да подобрим обмена с тази държава.

Другарю пожарникар, нали беше за европейско развитие на българия. Сега вече за комунистическо Китайско развитие ли си. Много бързо обърна палачинката. И не слючвай тези споразумения защото ще те напълнят с излишните си зелени хартийки които и за тоалетни нужди няма да стават. То беше едно време когато ни предлагаха да ни изплатят външния дълг. Ама ние трябваше да се пишем демократи и да заклеймим комунизма.

Другарят Борисов е наи-гениалното политик, най-умното и най-красивото за последните 3 000 у нас!

Мирише ми на Първа европейска китайска провинция България. Искам да напомня на господин Борисов, че ако не се харесаме с китайците, ние ще трябва да освободим семейното жилище, по обясними причини. Няма в света сила, която да им се противопостави или да иска да го направи.

Не само това, ние имаме честта да ни управляват едни от най-добрите политици за последните 100 години - ген. Борисов и президента Плевнелиев. Под тяхно ръководство, България ще се развива все по-добре!

Алах е велик!

С хумор ли се занимаваш. Трябва да си много велик хуморист щом ни разсмиваш толкова.

По колко стотинки ти дава другаря Тиквов за една хвалба?

Разбрахте ли, каквото го има в Рим го има и в София. Да не се бъркате.

"Нашият регион е погален от Господа ..." и нашите хора също са погалени г-н министър председател вие знаете кои са...

А аз съм погален по главата с данък лихви, скъпа полица гражданска отговорност, чисто нова луксозна винетка и зимна гума (с дълбок грайфер).

Да погалени сме от Господа , а ти ще го ядосаш , всеки ден получаваш проклятия от нас !

И теб ще погали господ чедо.

С Личност като ОРЕШАРСКИ само може да си изпълнен с гордост и достойнство, че си българин! Сегашните жалки подобия на управляващи, следват всичко измислено от него и заложено в неговата програма, докато беше премиер. Те и затова искаха по-бързо да го махнат, че да използват креативните му виждания и да вървят по трасираните от него пътеки.

Стига с роя Орешарски, вече не е на власт. На власт е Винетко тъпото, него коментираме. А ти като искаш Орешарски има избори и си гласувай за него. Все избирате боклуците на обществото.

Той може и да не е на власт, но никой от тези майстори на вземане на властта не можа да измисли нещо свястно и щат не щат копират изработената от неговото правитество програма. Още нещо, за единия милиард, който привлече го направихте по-черен от дявола, а сега за 16 милиарда, нищо, голяма работа. "Свестните у нас считат за луди" Хр. Ботйов

картофи от Египет, домати от Турция, дини от Гърция, ябълки от Италия, фасул от Киргизстан, чесън от Китай, лук от Полша, правим сирене от африканско палмово масло, лютеница от китайско пюре, луканка от аржентинско замразено месо... БЪЛГЪРСКОТО значи висококачествено.. Класическа манипулация за раноблудни зеленчуци, пиарститутки, окупогореи. А ПРИМИЕРИНЪТ НИ - КАРТОФЕНОТО МОМЧЕНЦЕ НА МАМА!! Дет знае как са сади компиро..

БЪЛГАРСКОТО..

Вчера пред нашия плод зеленчук видях празна касетка, на която пишеше Полски домати. Това ако някой ми го кажеше нямаше да го повярвам, но уви ....

Смилянскио боб и он е от Китай.

Така сме погалени, че от 9 млн. души останахме 7, навсякъде в страната безработица, мизерия, болести, смърт, разруха, обезлюдени села, обезверени хора .... и магистрали.... колкото искаш!

......за чужди хора, не за българите!

Винетко, Винетко, цяла България те присмива. Голям човек а смешен като Тошко Колев, само че той го прави нарчоно а Винетко си е по рождение такъв.

Благодарения на тиквата, софиянци стигат до Истанбул за 2 часа и половина. От крадене е загубиха представа за време и пространство!

на видеото ясно се вижда че наш Магнолийчо е един от многото във влака...и седи на креслото точно както на свиче звънче...

Не се смейте, моля, че г-н Борисов казал: "Всичко, което един турист иска да види и го има в Рим, го има и в София и в България!" Там далеч може и да повярват! Представяте ли си икономическия ефект за нас, ако многобройните китайски туристи се изсипят в София, за да щракат с камерите си фонтана пред Арх. музей, вместо този на Треви, или плъзнат из Женския пазар вместо да бият път до Кампо деи фиори?

В България наистина има изключително много римски мащабни обекти. Наш проблем е, че са под земята, а част от тях са УНИЩОЖЕНИ от нас самите - пример Партийният дом и Мин. съвет в София. В Рим всяка стара сграда е запазена, тук буташ 10 бона рушвет и изриваш всичко с багера. Въпрос на манталитет. Нашият е варварски.

ПАК НЕ СИ РАЗБРАЛ МОМЧЕ, ТРУДНО СХВАЩАШ - НЕ СИ ПОГАЛЕН, А СИ НАКАЗАН ОТ ГОСПОД! И НИЕ С ТЕБ!

Ние ОРЕШАРЧЕТАТА само се гордеем че сме такива!

ГРОБАРЧЕТАТА са срамуваме от ИДОЛА СИ!!

"Оттук нататък трябва да се мисли върху две неща, защото явно инфраструктурата им харесва на хората, но не достатъчно. Трябва да се мисли как да се раздвижи икономиката, да се повишат доходите, да се намали безработицата. Оттук насетне това трябва да ни бъде ВЪВ ВСЯКО ЕДНО ГОВОРЕНЕ". Това е заявил премиерът в оставка Б Б на днешното последно правителствено заседание... ГОВОРЕНЕ, ГОВОРЕНЕ, ГОВОРЕНЕ.. И пак - ГОВОРЕНЕ, БЛЯ, БЛЯ, БЛЯ надежди и химери...

Той, след толкова години на власт, сега ли се сети да мисли, че от един цимент на хората не им става по-добре?

Господ не го е погалил само между краката, тоя банчански бек, за там явно са свършили по-големшките и са останали само от малките, та такъв му дал Господ. Всеки му според това, което заслужава!

Хленчите ли, орешарчета и миковчета мили?

прости ОПТИМИСТЕ, дет в ГРОБището виждаш ПЛЮСОВЕ, вместо кръстове.. Надай си се селскио бег.. Дет ЮНКЕР ПРЪВ ХУДОЖНИК на ЕС го направи, вместо да даде картата му с гЪзопроводи, ХЪБчета, РЪБчета на експертите ..

А ПРЕЗ ШАО ЛИН НЕ МИНА ЛИ, ДА ИМ ПОКАЖЕШ ИСТИНСКО КАРАТЕ, ГОСПОДИ?

Забравил е да каже,че сме дарени от Бога с най-големия БЕЗРОДНИК и ПРЕДАТЕЛ на планетата!!!

Бай Ганьо в Китай...

До шао-лин и назад.

БОКО, ДО КИТАЙ ОТИДЕ ДАЖЕ, НО В ПЛЕВЕН ТЕ Е СТРАХ ДА ДОЙДЕШ, ЩОТО ЩЕ ТИ СЕ СМЕЕМ! АМА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ САМО В НАШИЯ ГРАД ИМА УМНИ ГРАЖДАНИ, ПО ДРУГИТЕ МЕСТА АКЪЛ НЕ ВИРЕЕ - КАК БЕШЕ - И АЗ, И ВИЕ СТЕ ПРОСТИ, ЗА ТВА СЕ РАЗБИРАМЕ!

Така те е погалил, че ти е изгладил мозъчните гънки напълно!

СТИГА ДАЛАВЕРИ НА НАШ ГРЪБ - ДА СТРОИШ МАГИСТРАЛИ! КАКВИ РЕАЛНИ СДЕЛКИ ЗА БГ ПРОИЗВОДИТЕЛИ ДОНЕСЕ?0! САРКОЗИ, КОГАТО ХОДИ В ПЕКИН, СЕ ВЪРНА СЪС СДЕЛКИ ЗА 5 МЛДР. ЕВРО!

Замълчи, Другарю!

"Нашият регион е погален от Господа с морета, реки, планини, летен, зимен туризъм, хилядолетна история - траки, римляни. Всичко, което един турист иска да види и го има в Рим, го има и в София и в България...............но не всичко, което го има в София го има в Рим. Примерно крави и каруци по булевардите. Или паметник на войски, сринали града с бомбардировки"

А така нещо овчари, говедари, берачи на ориз ще трябват ли?

.....освен това бих добавил, ако трябват такива хора де.....нещо каратисти, нинжи, самурай...хонгилдони, нинджаго и др.

"Нашият регион е погален от Господа с морета, реки, планини, летен, зимен туризъм, хилядолетна история - траки, римляни. Всичко, което един турист иска да види и го има в Рим, го има и в София и в България", каза Борисов. Боко на това хората му викат 'Роди ме мамо с късмет па ме хвърли на смет',,т.е всичко това тикви и измекяри като теб колко и красиво да е родено го докарахте до блатясалото дъно,

А защо ББ пречи на Европа да финансира Фотоволтаици за лични нужди на гражданите ? Защо в БГ се лансират монополите ???

Пътя на България за Европа, не минава през Истанбул, а през Пекин, според Борисов.

ПОЗНАЙ КОЙ Е ТОЙ ОТ ПЪРВИЯ ПЪТ Той е харизматичният лидер, който си проправя път с лакти. Той е диктаторът, който унищожава народа си, за да угоди на егото си или на страховете си. Рационален спор с него е невъзможен, заради моралния му релативизъм и склонността му да изопачава фактите. Не понася критика, заради чувството му за превъзходство.Приема дори случайни реплики или действия за персонални атаки срещу себе си и реагира на тях с нарцистичен гняв. Често е замесен в нелегални деяния, защото за нарцисиста не съществуват други правила, освен неговите собствени. Има преувеличено чувство за собствена важност (например преувеличени постижения и таланти, очаква да бъдат признат като по-висш без съизмерими постижения). Обзет е с фантазии за неограничен успех, власт, блясък, красота, или идеална любов. Счита, че е специален и може да бъде разбран само от, или трябва да бъде свързван само с хора или институции, имащи специален или висок статус. Изисква прекомерно възхищение. Има чувство за вродена правота. Егоистично се възползва от другите, за да постигне целите си. Липсва му емпатия (съчувствие към останалите). Често завижда на другите или вярва, че другите му завиждат. Държи се арогантно, надменно, снизходително, или презрително. Изброените по-горе точки са деветте симптома, според Световната Здравна Организация, на Нарцистичното Разстройство на Личността (Narcissistic Personality Disorder). За да бъде определен някой като клиничен нарцисист, е нужно да притежава поне пет от от тях. Ако откривате много от тях в личността на ББ, значи и вие като мен смятате, че настоящият министър председател и най-известен политик в България е всъщност човек със сериозно разклатена психика, чието поведение не се определя от рационално мислене, а от импулсите, на нарцистичното му разстройство.