Ченалова: Янева ми предложи пари, за да не съм срещу Цацаров

Бившата съдийка Румяна Ченалова обяви, че ексшефката на СГС Владимира Янева й е предлагала пари, за да не застава срещу главния прокурор Сотир Цацаров.

Обратно в новината

Коментари - Ченалова: Янева ми предложи пари, за да не съм срещу Цацаров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дават ли ти вземай

По-скоро две махленски клюкарки се пустосват !

Много коментари и нито един не каза тикивте начело на държавата Цецо и Бойко, които дирижират всичко и благодарение на които независима съдебна власт няма как да има, да се омитат. Ама българите си ги обичат, гласуват си за тях и после плюят по форимуте и коментират. Ясно е, че двете свраки и Цацаров не стават, а премиера и Цветанов. Докато те са начело на държавата нищо добро, справедливо, морално не може да има. Защо Цветанов не го осъдиха, защо, защо, защо никой не си подава оставка след толкова смърдене по медиите? Що за глупав коментар от страна на Борисов? А Цацаров защо свива уши и се скътава? Трябваше вече да са си подали оставките. Ама не, ще мълчат,м ще свиват уши да позатихне в медиите скандала и после пак ще си живуркат по старому. А ние ще цъкаме с език и на другите избори пак ще гласувуваме за бат Бо. Еми заслужаваме си го.

Както винаги от Брюксел шикалкавят - от една страна поставят условието, тези които са замесени, бъдат изключени от участие в процеса. От друга страна замесеният Цацаров да не бъде отстраняван.

долни същества, толкова мръсни, че направо ми се гади, като ги гледам, затвор и цялото имущество в полза на държавата, долнопробни твари!!!!

ПОЗОР ЗА БЪЛГАРСКОТО ПРАВОСЪДИЕ!И ДВЕТЕ В АРЕСТА, ДО ИЗЛИЗАНЕ НА ЦЯЛАТА ИСТИНА!

АКО КАЗВА ИСТИНА, ЗАЩО ДА Е В ЗАТВОРА С ДРУГАТА, КОЯТО КРИЕ КОФАТА С ПОМИЯ?

...най-после истината да се каже от тези ,които я "утвърждават" чрез темида.Това е "голямата демокрация",да се вбива клин между хората,да се насажда омраза,да се защитават дори престъпници ц много пари,да не се допуска разследване на последните,че много са им мръсните,вонящи ризи.

Не знам във кой момент ще взема сопата!

Има голяма вероятност янева и съпруг оод да зачезнат при галевите. Чрез тях се контролира търговията с влияние, а това е ахилесовата пета на мафията.

само независими европейски разследващи могат да разнищат тая кочина дето е в съдебната ни система, иначе управия няма, колкото и съдебна реформа се направи толкова и ще има наказания за виновните

има и честни и доблестни хора но в това блато все едно се бориш срещу вятърни мелници, нали щеше да има съдебна рефирма, дигна се шум за 2-3 седмици и пак същите дерибеи, то си има и народна поговорка цацата смърди от към главата, или рибата май беше то е едно и също само дето наща цаца смърди цялата та даже вони

АЗ ВЯРВАМ НА ЧЕНАЛОВА НЕМОЖЕ ДА СЕ КОМЕНТИРА ТОВА ВЕЧЕ ПРЕД ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ АКО НЕ Е ИСТИНА А ЯНЕВА ВИНАГИ МИ Е ИЗГЛЕЖДАЛА ФАЛШИВА

Всичките сте за затвора!

А тлъстият човек какво ще каже по въпроса ???

Абе, тая верно била ГУЕМА сФрака !?

Защо само тая да ГУЕМА Сфрака - де що види човек съдия, едва ли живее на 900 стотинки запуата. Не бива да се тревожим за такива като нея - такива има стотици, които през години са ни съсипвали живота - не че не сме си плащали за теглото. Не вярвам в оправията.

За да стане някакво разследване европейската комисия дето дава акъл за това трябва да изпрати чуждестранни разследващи защото с нашите НЯМА да се получи никакво разследване а само преминаване на едни пари от един джоб в друг,

В България има определени прослойки които са над закона, това са: политици, магистрати, прокурори, полицай, медии, адвокати, лекари и попове.

Прокуратурата да проверява сама себе си? Това е нещо като "Питай брат ми - лъжеца"!

Важното е, че никой не проверява и търси парите в цялата история - та нали всичко е заради пари. В цивилизацията атакуват парите и имуществата на престъпниците и то не в размера на доказаното престъпление, а многократно по-висок. Ето смешката с корумпирания служител на КАТ - процеси, отлагания, разпити, разследвания ... само и единствено на запис за едни 20 лева. Накрая ще го смъмрят условно и ще им ги върне. А колегата му и другите ''ни чули, ни видели" ще са по-внимателни и ... тежко на момчето, което ги е снимало, което накрая прокурорите ще обвинят за ''незаконни записи".

наи, лошото е, че метастазите са плъзнали из цялата страна! не е само в сгс, в провинцията е ужасно! как да си обясня, зам.окръжна прокурорка, чиито баща преди 89г. до 10.11. беше несменяем кмет в продължение на 18 години от бкп, а мъжът и офицер от държавна сигурност и сега е деистващ прокурор и да се иска от нея, честност, безпристрасност или реформа???!! разсипа маса човешки съдби с използването на закона за лични облаги и продължава да е на този пост! не само "ябълките" са гнили, а цялата "ябълкова градина" е гнила, това трябва да се разбере! "Oктопода" е огромен!! ;)

И това са ни съдиите............

Ченалова сега ли се присети за тази ''незначителна случка"? И най-важното за публиката - пак много говорене, а никакви мерки срещу едни хора, които свободно размятат едни пари в брой, пътуват по "интересни" дестинации, отсядат в имоти с "незнайна" собственост, децата им в чужбина плащат семестриални такси и издръжка за година, които са колкото 10-годишните официални семейни доходи. И после поредното НИЩО или следващ скандал-сеир за народа. Примери безброй - къде е Мургина, какво провериха и иззеха на Масларова, и така ... докато в ЕС се събудят и отрежат парите, защото само това задейства властта.

Лоша миризма се носи от съдебната система. Колкото лайно.о повече се разбърква, все по лошо ще замирисва. С проветряване няма да се изчисти мръсотията. Не реформи, а нови хора в съдебната система.

Отиваш неканен и нежелан на гости и каниш домакина в друга стая в собствения му дом. Това само в България и в Ислямска Държава го могат, И двете корумпирани кучки лъжат. а ние чакаме правосъдие от тази долнопробна измет

има още гнили ябълки в градския съд и не може да се спре до тук- трябва продължение!!!

"От Брюксел добавят, че са запознати с призивите, идващи от ВСС, прокуратурата да проведе цялостно разследване." Коя прокуратура да го проведе това "независимо" разследване ?! Тази същата ли, нашенската, която е с пирамидална структура, на върха на която стои Главния прокурор, който по нашата конституция е Бог?!;о) Няма такъв прокурор в БГ, който да не е подчинен на Главния!!! Е?! Айде да не ни занимавайте с ветрови дейности, ако обичате;о)

ПРАВИЛНО ЕВРОПА КАЗА:СЪДА В БЪЛГАРИЯ Е СЪСТАВЕН ОТ ГНИЛИ ЯБЪЛКИ,А АЗ ЩЕ ДОПЪЛНЯ:ВКИСНАТИ!

За да има гнили ябълки в съда цацаратурата трябва да им е предложила ширата от своите вкиснати ябълки защото всичко ЗАПОЧВА от цацаратурата, от разследващите които повдигат някакви обвинения взависимост от човека и когато те паднат поради НЕдоказуемост в съда естествено съда да е виновен а НЕ този дето ги е вкарал там,

Че то ,ако ги изключат от процеса ще рухне държавата,бе!Отвратителни гниди!

Га яди кифтетата мълча! Къде беше до сега ма оуууу проскубана коза такава. Всички мърши сте еднакви. Настъпиха ви и взехте да се плюете една друга! Долнопробни отрепки! И после се надяваш на независим съд! Абсолютен публичен дом.

Всичките в тази система са един кенеф създаден от комунистите и ДС упраевлявани от КГБ за да смачкат българския народ.

Това е най-точният коментар ! Безброй плюсове !

Колко ли змии ще изпълзят още от този змиярник?

Г-жа Ченалова е един честен човек, който заслужава уважение, а другите са една измет, за която може много да се говори, за тези които предлагат пари, за тезци които предлагат и други неща, тъй като са на високи постове, казвам го като потерпевш.

Той хубаво говореше френският посланик за гнилите ябълки, ама се оказа, че и тези, които той ни пробутва, са още по-гнили.

Я как взеха да изплуват мръсните парцали като лекичко се забърза течението! Голяма мърсотия в тая България! Тая на оная взела, дала пари,коли, вили, и ала бала.... А повечето българи немогат да си позволят да се хранят, ходят на работа и не им стигат пари за сметките и транспорта до работа,за лекарства и за елементарни неща.... Сган!

Клоака, пълна с екскременти, долни мръсни уроди, подбирани внимателно. Тези раздават правосъдие!? Реформа щели да правят?! Абе докато не се уволнят до крак, заедно с чистачките, нищо добро не ни очаква!

УЖАССССССССССС

+++

Е, ако бяха 3-4 пачки щеше да е друго. Но две - Нье!!

Мърсотия , мърсотия , мърсотия. Българска институционална действителност. Какво допуснахме и сътворихме , народе български?!

оплетени като свински черва и един дол дренки. затова и няма никакво доверие в съдебната система която за се превърна в най корумпираната и шуробаджанашка структура в държавата. ЧИСКА ТРЯБВА И ТО ОСНОВНА

Намирисва ми на пържена цаца.

От тези гнили ябълки вече ми се повдига. Всички магистрати трябва да се ходят Цацаров, Цацаровици, свраки и др.

Това е същността на цялата съдебна система - подкупи и удари под кръста. И това е система, която трябва да раздава правосъдие за простосмъртния българин.

Има ли още някой "обикновен" българин, който да не споделя мнението , че тази КОЧИНА един път завинаги трябва да се изрине и дори събори?! Работещите в "правосъдната" система са едни от най-добре платените в цяла Българя! И на този фон - рейтинга на същата тази система - 6 %!!! Като се им апредвид, че по брой прокурори сме на 1-во място, а по брой на съдии - на 4-то, няма как този рейтинг да не се образува от самите магистрати и семействата им!;о) Всички останали сме направо ОТВРАТЕНИ!!! Изривайте ги тези стари муцуни и дано с по-млади и не толкова цинични и корумпирани хора да успеем все пак да го докараме до някакво правосъдие!

Мирише ми на лъжесвидетелство,май?!

За мен мерише, на намацана цаца, без май!

На мене ми предложиха пари да стана ЦАР !!

Очевидно не са, щом продължаваш да дращиш тук.

Един път настъпи мотиката, Втори път настъпи мотиката, но, Този път, Цацата, плувна в лайната!

Ама голяма смрад! За масона Сотир Цацаров, смрадта е спътница в битието му на магистрат и гл.прокурор! За пуйките Ченалова и Янева също! Както беше намекнал френският посланник, то от гнили ябълки какво друго освен смрад! Жалкото е, че тази смрад като пандемия е връхлетяла цялата им система! Не казвам съдебна, защото такава в България няма!

Слава богу аз си имам вроден противогаз и нищо не усещам!

бързо трябваше да ги арестуват и съдят двете свраки, а не да им се дава трибуна. Криминален случай. Но в градския съд има още няколко търговци в храма дето не си пишат решенията с месеци и са корумпирани- чистка трябва сериозна...

Евала на ЦвЦв! такъв номер им извъртя на магистратите, че не е истина.. семейната му приятелка успя да вкара в конфликт на интереси гл. прокурор и шефа на ВАС, отделно поне още 3-ма члена на ВСС.

Тиква гений с това прозрение.