Оланд и Меркел: На война с ИД, Русия и Турция да се успокоят

Франсоа Оланд и Ангела Меркел се обявиха за деескалация на напрежението между Турция и Русия и за фокусиране върху борбата с "Ислямска държава".

Обратно в новината

Коментари - Оланд и Меркел: На война с ИД, Русия и Турция да се успокоят | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...другарката Меркел, МОЖЕ ДА БЪДЕ по-полезна, малко късно, но сега му е времето да ПОДГРЕЕ ГАЗОВИТЕ КАМЕРИ и ДА НАПЪХА всичките АГРЕСОРИ, че ИДВАТ ОЩЕ!!!

продалжават да ни хварлят прах в очите, не смеят да признаят, че се води воина на религиозна основа и че злият дух на ислямската религия излезе от бутилката, това за което мечтаят от векове мусулманите да стигнат и да превземат виена, рим, берлин, и да сасипят целия христянски свят вече е на пат да се случи, като ние сами си вкарахме в "крепоста" троянския кон-мигрантите или така наречените "бежанци"(филма"троя")мусулманска инвазия и ако има тук-там някои християни между тях те по патя ги убиват, всеки ден в италия погребват тела на християни които морето носи на бреговете. парво ги убуват в корабите и после хварлят телата в морето, италянската жандармерия има филми в които показват следи от изтезания. мажете веднага се убиват и ги хварлят в морето, по тях има следи от насилсвена смарт а не от удавяне, вратите в палубите в които даржат християнските жени заключени за да ги изнасилват преди да ги убият са целите сас следи от удари по вратите и крав. как разбират,че телата са на християни?(ами те просто не са обрязани). и всичко това се крие от нас, защото нали разбирате какво ще стане........престанете да ни правите на малоумници, ако все още малчим е защото стискаме заби и сабираме сили, престанете да ни правите на маимуни за да не видите изведнаж как от 7 000 000 милионна малка балгария ще трагнат 5 000 000 балгарски воиника за "християнска даржава", че тогава и цариград(които откраднахте от християните) ще ви се види тясен!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Кога избяга? Пиши бАрзо, че до довечера ще те вАрнат.

продалжават да ни хварлят прах в очите, не смеят да признаят, че се води воина на религиозна основа и че злият дух на ислямската религя излезе от бутилката, това за което мечтаят от векове да стигнат до виена, рим, берлин, и да сасипят целия христянски свят вече е на пат да се случи, като ние сами си вкарахме в "крепоста" троянския кон-мигрантите или така наречените "бежанци"(филма"троя")мусулманска инвазия и ако има тук-там някои християни между тях те по патя ги убиват, всеки ден в италия погребват тела на християни които морето носи на бреговете. парво ги убуват в корабите и после хварлят телата в морето, италянската яндармерия има филми в които показват следи от изтезания. мажете веднага се убиват и ги хварлят в морето, по тях има следи от насилсвена смарт а не от удавяне, вратите в палубите в които даржат християнските жени заклучени за да ги изнасилват преди да ги убият са целите сас следи от удари по вратите и крав. как разбират,че телата са на християни?(ами те просто не са обрязани). и всичко това се крие от нас, защото нали разбирате кокво ще стане........престанете да ни правите на малоумници, ако все още малчим е защото стискаме заби и сабираме сили, престанете да ни правите на маимуни за да не видите изведнаж как от 7 000 000 милионна малка балгаря ще трагнат 5 000 000 балгарски воиника за "християнска даржава", че тогава и цариград(които откраднахте от християните) ще ви се види тясен!!

А не може ли, ако Башар Асад остане безработен, да го поканим малко да ни поуправлява

Диктаторският алианс избива умерената въоръжена опозиция. Това е нечувано, това е недемократично. Такова нещо прогресивното човечество не може да допусне.

Меркел го увърта - те нямат общ враг! За ЕС и САЩ врагът е Асад, за Русия врагът са джихадистите в Сирия. Колкото до тероризма, никой не мисли да води война с него. Тероризмът няма държава и не е възможно да бъде убеждаван, нито да бъде победен с военни средства. Европа отказа да се защитава от тероризма. Напротив, отвори вратите си и плаща на Турция, която е един от основните източници на терористи и неоосмански теории. Оланд късно се сеща да насочва усилията си към самия източник. Източникът отдавна командва в Брюксел и сега обикаля из Балканите, за да ги приобщава към победена Европа.

Не знам до колко тези двамата стават за лидери при някаква друга ситуация.НО ЗА СЕГАШНАТА СА НАПЪЛНО НЕАДЕКВАТНИ. Несъмнено.Както и обама ,както и хилари е неподходяща за кандидат президент.Заради глупостите които тези които решават на къде да върви света - (не политиците ,а техните началници) натвориха през последните около 35г ,днес света е на този хал.След като се видя колабса на русия,вместо варварската комунистическа върхушка да бъде отстранена и стимулирано разделянето на тази територия на няколко части,"решавачите" решиха да реанимират русия с безумното политическо решение за цената на петрола.Но тяхната глупост не спря до тук(глупоста не признава ограничемия).Тези глупаци не си направиха труда ,ей така от чисто човешко любопитство да се поинтересуват ЗА КАКВО "ДЕМОКРАТИЧНИТЕ" УПРАВНИЦИ НА русия ПОЛЗВАТ ПАРИТЕ ОТ НЕФТА.И най-"неочаквано" днес се оказва че те ги БИЛИ ПОЛЗВАЛИ ЗА ОРЪЖИЯ-най-общо казано.И сега лайната трябва да ги ядем ние.ЗА това сега на цивилизования свят ТРЯБВАТ АДЕКВАТНИ ПОЛИТИЦИ-РАЗБИРА СЕ РАЗУМНИ НО И РЕШИТЕЛНИ.мЯСТО ЗА СТРАХ ИЗОБЩО НЕ МОЖЕ ДА ИМА.Ако днес на чумавите се подаде пръст,утре те ше отхапят цялата ръка ,до рамото.

За това ли даде живота си г-н Хитлер? За една смачкана и поставена в поза партер (задна прашка) Германия? Ужас.

Тъжна картина. Германия е дотам лишена от кадърни водачи, че не смее да се орепчи военно на ИДИЛ. Чака като овца на заколение да приема още бинбинистанци от всякъде, сред които несъмнено има и терористи. Ото фон Бисмарк сигурно се върти в гроба. За оня с австрийския произход да не говорим.

Меркел съвсем се ИЗЧЕРПА и нищо не предлага за решаване на КРИЗАТА, в основата на която е самата ТЯ!!! И в това БЕЗВРЕМИЕ на размотаване, жертви и броене на милиарди на Турция, НИЩО ДРУГО НЕ СЕ СЛУЧВА!!!! Нашето Правителство и Парламент и Президент СЪЩО БЕЗДЕЙСТВАТ по отношение на ВЕЧНИТЕ НЕЛЕГАЛНИ, които никой не спира и на НИКОЙ ОТ ТЕЗИ БЕЗХАБЕРНИЦИ, НЕ ИМ ПУКА! ЗАЩО ЛИ??? Защото НЕ ИМ ПУКА ЗА НАРОДА НИ, защото сме виновни, че с пръти и бухалки НЕ ИМ СПУКАМЕ тиквите и да дойдат човеци, които ще мислят и действат в защита на народ и Родина!

Аз започвам да се притеснявам за целоста на България.И нещо още по-сериозно.Имам усещането, че въртим, сучем, ама май единствения гарант за сувиренитета ни не е общноста, в която сме, а... ще се сетите от тезата ми.А тя е много,много елементарна.И погрешна, надявам се.Та, вследствие на борбата с ИД и ролята на кюрдите в нея не е изключено същите да се сдобият с държава.Позиция-Северен Ирак и части от югоизточна Турция.Е, за тези части се притеснявам.Турската държава хипотетично ще се откаже от тях(и без туй безплодни, пък и размирни).Но, бъдете сигурни-ще иска компенсация.И познайте с чии земи ще бъдат компенсирани-хем плодородни, хем европейски, хем частично населени с турскоговорящи.Предполагам се досетихте-Източна Румелия.Някой ще каже-никой,т.е.преди всичко НАТО и след туй ЕС няма да го позволи.Да, ама примери има-Кипър,Косово.На англосаксонците грам не им пука за православните християни.Дори напротив.Та, изхождайки от структурите за сигурност на нашата държава сме си на хала-ела вълчо изяж ме.Бих искал някой български високопоставен политик да се произнесе по тази хипотеза.

Те наште е без значени колко високо са поставени се са си кухи кратуни.

Прав си. Единственото, което би могло да спре този план е желанието на европеците да не са външна граница с турция и да са толкова близо до нея, колкото ще са, ако турция прибере български земи и ги мюсюлманизира

Защо не го кажеш просто: "България е била с гарантирана териториална цялост единствено в състава на Варшавския договор". Просто, ясно и разбрано! И вярно.

И то не напълно. Цялата сценка с това, че сме щели да ставаме съветска република е била, защото Тито е имал сериозни претенции пред Москва за западни части от България.

още по-точно казано - Варшавският договор даде възможност на България да има собствена армия и военна промишленост, за да си гарантира сама териториалната цялост.

Двамата главни подлоги на сащ за затриване на Европа седнали акъл да дават на Русия ана турция милиарди европейски пари???Като давате акъл на Русия да не взема при сърце атентата на турция тогава вземете да отидете наистина НЕ като Русия в тяхното въздушно да ви гръмнат по един два самолета и после покажете колко добронамерени ще бъдете към турция,

Кон върху Меркел, Топ върху Меркерл, Офицер върху Меркел ...всички върху Меркел!

Този нещастник Оланд, изобщо не трябва да бъде допускан до Москва ! Е гати и нещастния президент! ...

ли да има толкова тъпи лидери Европа? Продължават да пълнят гушата на Ердоган и другия резняк Давута! Ми те използват парите да им организират транспорта, да ги оборудват за плаванията им, само и само да се изнесат по-бързо от Турция! Последният им дерт е скапаната Европа. Та тя е заприличала на клоака! А и още по-зле ще става. Ще започнат да се стрелят и по улиците. Няма да смеят да ги спират дори и за проверки!

ами че че русия е спокоина, истроична е турция (което е и естествено, сега крадеца се опитва да вика "дръжте крадеца!") . освен това, реакциите на меркел също изглеждат истерични всеки път като не стане неината, да оставим настрана че са неадекватни. по същество двамката на снимката са отговорни за кризатра в европа, отдавна трябваше да заемат по-реалистична позиция по сирия и да стегнат разпасалия се ердоган (вярно че е трудно, даже америка има проблем с него, но трябваше да се направи, а ако германя, франця и америка заедно не могат, то този ердоган ще да е като господ). да не говорим за неадекватните реакции на меркел във връзка с украина, там те краи нямат....

Турците не показаха, че съжаляват и не компенсираха Русия за сваления самолет над Сирия. Турците постъпиха подло и арогантно затова че руснаците им спряха далаверата с петрол от ИДИЛ, в която сина на Ердоган извлича ползи. Няма други такива двуличници, подлеци и античовеци като ръководителите на Турция, САЩ, Германия и Франция. Те заедно с НАТО стоят зад ИДИЛ, търгуват с джихадистите и са виновниците за ислямизирането на Европа. Но народите им няма да им простят алчността и лицемерието. Нека Меркел и Оланд да обяснят на роднините на загиналите при атентатите в Париж, че техния съюзник Турция свали руски самолет и пряко подкрепи ИДИЛ. Заради сина на Ердоган сме пред прага на Третата световна война.

Турция не си е виновна - тя си гледа интереса и религията. Въпроса е ние къде зяпаме ?

А ние се нуждаем от пари и промяна на базисните отношения в обществото !

не беше ли фразата ,,добре дошли,, на първо място. сега ква война ви е в мръсните долни усти а. я проявете малко толерантност и гостоприемство. война щели да водят.

ЛИЦЕМЕРИ ДОЛНИ,в съюз с подкрепящата тероризма Турция сте ,а ще се борите срещу тероризма.

И ВСЕ ПАК НАЙ ПРАВИЛНИЯ ПОДХОД ПО ВЪПРОСА ИМА НЕГОВО СВЕТЕЙШЕСТВО ПАПА ФРАНЦИСК-"МЕЖДУРЕЛИГИОЗЕН ДИАЛОГ ".ЗАЩОТО ДУМАТА ДЖИХАД Е ВЗЕТА ОТ КОРАНА КОЕТО ЗНАЧИ СВЕЩЕНА ВОЙНА.СТАВА ЯСНО ЧЕ ДЖИХАДИСТИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПРОБЛЕМ НА РЕЛИГИОЗНИТЕ ВОДАЧИ ПРЕД КОИТО САМИТЕ ДЖИХАДИСТИ СЕ ИЗПОВЯДВАТ.В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ЧЕ ТЕ ГИ НАСЪРЧАВАТ!

Разбира се,че те ги насърчават,след като ги обработват психически.

Меркел "След като не можем да убедим ИДИЛ ще приложим военни средства"!Кой си искала да убеждаваш?С терористи приятелство НЯМА!!!Абсолютно неадекватна" лидерка"!!На убития във въздуха пилот "умерените "бандити му отрязаха главата!!Продължава да пълни Европа с чалмари без да пита хората!Удави Париж в кръв!Тези двамата са за лудницата!Да вземат и Обонго за цвят на компанията!

какво коментирате? На Меркел вяра да не би да имате? Покани арабите в Европа сега се гърчи! Оланд ако не бях атентатите в Париж още щеше да се услушва! Къде е Митеран, Къде е Кол? Големите политици липсват в Европа и затова сме на този хал! Меркел няма връзка с централния си модък което я прави аут на следващите избори!

но явно всички решения се взимат задкулисно от други,а тя просто повтаря...

Как да стане, ако ИДИЛ е Турция?

ШОЙГУ ИЗБУХНА: Можем да превърнем Турция в разтопено радиоактивно стъкло за по-малко от 10 минути

Тая изкукала немска баба и тоя френски малоумник-на първа линия в битката с ИД!!! Тия ненормалници докараха на Европа нашествие и диви резаняци!! На съд и в затвора двама глупци!!!

Волен ако дойде на власт, и ако окупираме Европа, това ще се случи, вервай ми!

За съжаление, преобладават неадекватните коментари. За да успеят съюзницине, първо трябва да е ясен противника на коалицията. Дали е само ИДИЛ, или дали е ИДИЛ +. Примерно етническите кюрди, или тюркмени, или арамейци и прочие. Докато това не се случи, всеки ще защитава собствените си интереси в Сирия, а те не са еднопосочни!

Именно! Не е проблем да се "прегази" Сирия. Проблемът е кой ще вземе властта след това. Споменът за "сатрапите" Садам, Кадафи, Мохамед Реза Пахлави и пр. е жив. Бяха много лоши, но след тях дойдоха още по-лошите.

Откакто Русия се намеси в Сирия картинката с ролята на участниците в пиесата ИД започна да се прояснява.На Турция определено не само не и е приятно някой да мъти водата в пограничната зона със Сирия, но и да пречи на явно нелошата далавера с нефта от петрополетата на Ирак и Сирия, експлоатирани интензивно сега от имамите.САЩ, те са далеко и си баят тяхната-Асад е лош, сатрап, химик, масов убиец, кръвопиец, отцеубиец и ... не ми стига въображението да изброя всички грехове, в които го обвиняват.То те си повтарят една и съща приказка, явно предназначена за една и съща, определено непорастваща и инфантилно мислеща, с категориите, действащи в детските приказки за добрите и лошите аудитория.Та, за щатите брадатите определено са инструмент, обслужващ крайната им цел-свалянето на фамилията Асад от власт.Но се опасявам, че алтернативата, която така и не разкриват не вещае добро за ЕС и Русия.Достатъчно е да погледнем демокрацията по мюсулмански, действаща в демократизиралите се вече Ирак и Либия.Визирам тези страни, защото там демокрацията дойде на щиковете на съвременните освободители.Руснаците-те пък използуват терена да подемонстрират мускулатура, нещо, в наличието на която през последните 20 години взеха да се съмняват.Това от една страна.От друга, определено предлагат по-прагматичен вариант-решаваме проблема ИД, умиротворяваме Сирия, после-избори и т.н. Изглежда логично,ама...?След събитията в Париж и изхождайки от общата пресконференция на Обама и Оланд останах с впечатление,че позицията на Оланд повече се доближава(явно някаква еволюция) до тази на Москва, отколкото на Вашингтон.Това разбира се е мое лично мнение.Да,разбира се, тук има още много,много нюанси,но не дир-а е мястото, за които да се пише, нито има достатъчно време.

Питам тези хора в нашия свят ли живеят? Доказа се, че някои от терористите в Париж са влезли като "бежанци" но тези си пеят, че европейците са длъжни да отглеждат чужди натрапници. Който иска убежище, да кандидатства в съответното посолство, да докаже, че има място в Европа и да се интегрира сам! Тази леличка не разбра ли, че насила няма да ги накара да се заселят там, където тя е решила? Избори!!! Да дойдат нови, адекватни на новата ситуация лидери, че тези ще унищожат трупаната с векове цивилизация!

Разбрах от коментара ти, че не знаеш съдържанието на думата "бежанец"! Бежанецът има ли възможност да посети дадено посолство в своята си държава!

Някой направи терористичен акт с турски самолет срещу руски, за да деескалира твърде бързо затоплящите се отношения между двете страни. Сега когато Оланд гледа с любовно-премрежен поглед към Кремъл, да не стане "нещо" и с някой френски самолет!

Съдейки от снимката, Оланд все пак е смелчага и издържлив! Аз не бих устоял ако ме цуне така Бабозавъра!

Сам си я целива и казува, че коги бабата Меркел пръднела, он се насирал!

Цитат от статията: "Френският президент заяви вчера, че на срещата си с Путин в Москва ще каже, че Франция може да работи с Русия, ако тя съсредоточи военните си действия срещу ИДИЛ. Москва е обвинявана от Запада, че насочва въздушните си удари срещу представители на умерената сирийска опозиция, за да помогне на режима на Башар Асад, припомня ТАСС. " Е, к'во да се каже за поредната тъпотия на т.нар. европейски "лидери"?! По какво умерената опозиция се различава от идил - само по мащабите на зверствата, май?! И туркмените ли са умерена опозиция, тези, които обучават децата си на джихад?!

Ако това, което показаха по телевизията са туркменска "умерена" опозиция, не бих искал да знам как ли изглеждат разбойниците. Видът им е на въоръжени с определена цел бандити- башибозуци, които нямат военен морал, а са подготвени само да убиват с жестоки средства.

... Меркел казала "нашият общ враг е тероризмът, нашата обща задача - да действаме решително. Щом ИД не може да бъде убедена, то трябва да бъде победена с военни средства." Тук аз си спомних как преди 3-4 месеца Меркел каза на палестинчето, че няма да издадат разрешение за престой на семейството му и че не може всички да дойдат в Европа. И как тогава журналисти и разни там евроорганизации писнаха за това каква била лоша, че разплакала детето. Меркел обаче не е Тачър и като резултат дойде въпросното willkommen. Някакви гаранции, че и сега няма да си преразгледа позицията? За ислямистки терор. атаки в Европа предупреждения са правени мнооого отдавна, но някаква реакция настъпи едва след гърменето в Париж. А дотогава са провали с убеждения, така ли??? Това само идиот може да го купи! Ако водещите европейски лидери са така лесно управляеми, недалновидни и реагиращи post factum, аз поне не гледам сериозно на декларациите им. Хубав ден на всички!

Катя

По мое скромно мнение Меркел преразгледа позицията си под натиск отвъд океана. За мен тя е просто една марионетка.

Големия враг е пуйката,майка на терористите.

Ха ха ха,все едно бомбаджиите в Париж да призоват властите за деескалация на напрежението!

Тя, баба Меркел до сега се е опитвала "да убеди" ИД да бъдат добрички?! При всичките обезглавени заложници и ред други животински прояви...?

Жалки управници. Тепърва ще набелязват мероприятия, докато други се бият и загиват в борбата с ИДИЛ. Наистина заслужават да ги претопят бежанците, та помен да не остане от тях.

Евро Щраусите пак си заравят главата в пясъка и не искат да осъзнаят , че Турция е проислямистка сила и въобще няма намерение да променя курса си!Ще лъжат , ще се преструват , но ....маската на Турция вече падна и се видя грозното лице на враг на Европа и християнството, враг на Сирия , на шиитите , на Израел .....въобще гадове безподобни!А еврощраусите, Меркел и Оланд , дрънкат глупости "за помирение" ,вместо спешно да изолират Турция от НАТО , като крайно рискова и непредсказуема страна!

и като я изолират от НАТО къде ще си разположат базите, осигуряващи покритие на Сирия, Ирак, Иран, Русия... и ще преместят границата на исляма на границата с България ли? просто Русия трябваше да се възползва и да стъпи на проливите, а не да води "търговска война", от която може и да загуби повече отколкото Турция.

ИД публикува списък на 60 държави, които са им врагове. Сред тях е и България!

Да свалиш самолет на съюзник означава само едно, т.е. че винаги си гледал на него като на враг. Каква обща борба срещу ИДИЛ да има след като Турция толкова очевидно иска да опази терористите покрай външната си граница или просто иска да заграби от територията на Сирия. Алчността винаги е водила до задавяне и умиране, защото това не е нормален природен процес, а човешка изродена черта. Ясно е едно- Турция е имала изгода от съществуването на ИДИЛ, защото им е продавала евтин петрол/ това е да печелиш от нещастието на другите- изроди/ и да гледа спокойно как ислямистите избиват кюрдите- гнусна човешка черта на сган , която може да се нарече само с една дума- паплач с претенции за цивилизованост. За каква "приятелска"страна ще ми говори Местан, след като видяхме истинското й лице?

Не просветения Асад, а фанатика Еродган и пасмината около него трябва да бъдат пратени в небитието.

Баба Меркел заедно с Ердоган ага приюти стотици хиляди в Германия,които създават анклави на тероризма в сърцето на Европа. А сега -война... Ха да му се не види,ние ли сме луди че не разбираме нищо

декларациите...а да праща в Сирия самолети срещу идил.

И без кокошката Меркел и петела Олан ще съмне.

Първо си почистете къщата от гризачи и паразити. Турция е троянският кон на ИД в Нато. Турция трябва да бъде изхвърлена от Нато незабавно. Терористи не ни трябват в Алианса. Те само рушат имиджа и авторитета на организацията.

И никаква Европа!!!!!!

То пък един авторитет!

Светът върви към многополюсен модел. Очакват ни още много такива многополюсни реалности, докато полюсът не се събуди и оправи нещата.

Катя

Те вече го събудиха (полюса).

Сваленият самолет и последвалото убийство на катапултиралия пилот е повече от ''сериозен инцидент", а за висшите европейски политици трябва да е станало ясно, че със ''смекчени позиции и разговори" борба с терористичната паплач няма как да се води. Това, че на някой изгодата е да има подчинен халифат, да им продава скъпо и купува евтин петрол, да свали от власт диктатор, който отказва да се подчини на друг ... самата Меркел неведнъж е побеснявала от наглостта и действията на ''свалячите". Но пък вътрешната борба в Турция все неочакван обрат - разправиха се с опозицията в институциите, но пък от армията пак им дойде ''жега", която ще ги събори.

Откак Свят светува човечеството се бори със злото и все не може да го победи. В момента водим непримерима война с престъпността, с тероризма, с болестите, с вирусите и още и още. Това срещу, което се борим става по-силно или ако го победим, победителят след време се превръща в подобие на победения. Примери от човешката история колкото щеш. Последните две Световни войни и развитието на Света след тях го показват ясно. Войната е установка на ума. В една война губещи сме всички. Нуждаем се от ново съзнание, от еволюция на съзнанието, от осъзнаване, от разум. Онова, което ние хората правим в момента, е проявление на нашата основна дисфункция - Човешкото ЕГО. Това е нашата несъзнателност. Това е изначалния грях, за който се говори в Библията. Днес ние сме пред дилемата да се осъзнаем или да изчезнем като вид, като форма. Разбира се с това Светът няма да изчезне. Вселената, някои и казват Бог, ще си начертае нови форми.

Никога,ама никога не съм чул нашенските турци да крещят "аллах акбар" като разни "крайни" и "умерени" ислямисти от Сирия.И между нашите навярно има вярващи,но слава богу не са фанатизирани и имат почти като нашето гражданско съзнание.Опасността у нас идва от пребоядисващи се ужким "вярващи" цигани.Заради парите те днес са протестанти,утре евангелисти,после мюсюлмани.Само че не знаят,че исляма не е като христианските секти,а хич не е настроен добре към такива които искат да го сменят с по-доходоносни "религиозни вярвания".А утре като се свършат парите от Катар и Саудитска арабия???

Прав си пич, но има една малка подробност, че циганин идеалист още не се е родил. Няма шанс на мангустите да им обясниш, че трябва да се взривят и срещу това ще получат в някакъв имагинерен рай девици и тем подобни щуротии. Те разбират само от суха пара и то в тоя , а не оня свят :)

Бабе Меркелицо, време ти е за пенсия ми се струва, че както си тръгнала ще доведеш Европа до крах ... бегай си гледай старините, ако може и счетоводителя от френско да те последва най-добре ще е.

ли се сетихте,че Меркел е предрешения Хитлер в пола,когато цяла южна Европа ревеше от немския ботуш с измислената й криза на Адолфа Меркел вие си живеехте добре,заплатите ви стигнаха до небесата,махнаха ви данъците и злобеехте срещу другите народи,сега като ви опря ножа до кокала и на вас се сетихте,че Меркел май не ви етакъв приятел за каквато я мислехте,оправйте се,ваш ред е

"Трябва да насочим усилията си към самия източник" Ами бой по краварите тогава!... Ама не ви стиска, дрисльовци