Терористът Салах Абдеслам може да е в Германия

Германската полиция издирва търсения за атентатите в Париж Салах Абдеслам след сигнал, че се укрива в провинция Северен Рейн-Вестфалия.

Обратно в новината

Коментари - Терористът Салах Абдеслам може да е в Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Към тоз Шенген ли ни буташе Пръмовица? И тя сбъркана като Меркелица. А тия полицаи да гледат филма "Денят на чакала" и ще проумеят къде е Салахчо. Пълен ташак са.

Тоя дъвка за клинични идиоти я оставете за дебилната част на Европа :))) Салахчо е навсякъде ! Няма граници за анимационните герои ;))))

Търси явно баба Меркел, за да си направят селфи заедно!

Тази информация я разбирайте като : всеки може да си минава граници в ЕС безпроблемно, независимо какъв е и колко полиция в момента е ангажирана с издирването му. От Париж в Брюксел от Брюксел в Германия...абсолютно стабилна мрежа от джихадисти има в цяла Европа явно и си помагат, а ние сме безсилни. Политиците ни ни натресоха това. Дано следващия атентат да е в парламент например, а не да умират невинни хора.

Меркел е казала"уел кам"и човекът отива там!Относно избягването на полицейските заграждение без помощ от службите забрави!Страхът трябва да продължава!Да няма време за антиглобалистки и свободни търговии протести!Мачкайте разумните хора !Келепирът е важен за задморския Бай Ганьо!

Момчето явно е кадърно. Предлагам да го приютим в БГ, да го сложим на режим "средностатистически пенсионер" няколко месеца, па тогава да видим дали ще му е в акъла "радикален ислям", или ще нарами калашника и ще тръгне да търси къде са откраднатите пари за пенсии.

Да го търсят в панталонките на Меркел, мути всичките ще ги защити и приласкае, че тоя ли няма?

Начи хипотетично погледнато тоя терорист обиколи направо Европа, за някви 48 часа, ами новите ни гости примати(терористи) като се угоят добре от помощи и мързел и като почнат да се чекнат наляво и надясно създавайки размирици и проблеми с техния манталитет кво праим питам аз?

На времето Карлос Чакала си живеел в някакво село в Германия. За него се твърди, че е бил и в България.

...и Меркел му дала апартамент ,защото щял да бъде добър германски работник ,а и му платила и уроците ,за да учи по-бързо немски ...!

Ми къде да бъде. Той си е у дома човека! Той се прави, че се крие, те се правят, че го търсят. Тази игра се казва КРИЕНИЦА.

този път не е в русия. този път е в цяла европа. по- квотно разпределение. поздрави и на шведите и на шведките. едно време се викаше шведска тройка, а днес е ганг-банг. една шведка срещу трийсе поканени. това е истината! гей-паради!

Тръгнали да стрижат косата... А бе отрежете врата А иначе, вижте ги "спецовете" от снимката

Отишъл е да им се отплати за подръжкат спонсорството и обучението,,

нека да бъдете поне един път честни и откровени, ако го можете! терористът салахабделсалам е навсякъде, защото както ни е бяхме шарли, така те сега всички са Салах Абдеслам. шах, меркел! елате да ни съдите за "ксенофобия", национални предатели... хахахахаа...

туй гонене.. Един друг с брада май и него го гонеха по света и все не го фащаха... Май от АЛ КАЙДА беше.. Дет сега е от "умерената" опозиция. А не е веч от терористите. Та кат УЖ го фанаха веднага на самолетоносач си го откараха и в океана бърже, бърже пуснаха..

Бил засечен от белгийската полиция ама не бил заловен, много пътища в тая Белгия и ни един не води към Рим. Нали си нямат и гранични застави карай да бега у Джърманито.

Терористът Абдеслам е отишъл при майка си Меркел в Германия на безопасно място!!!!

Ако се добере до меркелката и дружките и добро ще да направи и на християни и на мюсулмани защото това насъскване между двете религии се прави за да не се закачат материалните им интереси

И кво излиза сега? Това Френска, Белгийска, Германска полиция- пълен ташак! А пък всичките в купом ще си скъсат гъзовете акъл да ни дават!

Именно и това е МНОГО показателно колко им е IQ-то на мъдреците от Европа дето все ни размахват пръст и поучават!!!

Да не го намерите под гърдите на МАМА МЕРКЕЛ ;)

Нас ли питате или само ни осведомявате?

И тоя е измислен герой като Осама.

боже докъде я докарахме-един манг.сар,да разиграва цяла Европа...

Възможно ли е един терорист да бъде "по-спец" от всички специални служби в Европа?

един хлапак с IQ под 70 разиграва половин Европа......

Именно и това е МНОГО показателно колко им е IQ-то на мъдреците от Европа дето все ни размахват пръст и поучават!!!

Шенгенско празно пространство.

проверете при баба Меркел.