Путин: Свалянето на руския самолет от Турция е удар в гърба

Катастрофата на руския Су-24 в Сирия е удар в гърба, нанесен от подкрепящите тероризма, заяви руският президент Владимир Путин.

Обратно в новината

Коментари - Путин: Свалянето на руския самолет от Турция е удар в гърба | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко за момчетата.който с нищо неса били виновни.каквото и да е станало ,те са изпълнявали заповед

Всеки трябва да знае, че е наше международно право и национален дълг да предприемаме мерки срещу всеки, който наруши въздушните или сухопътните ни граници, каза той. Колко трябва да са тъпи тези турци,до оня ден през границата влизаха и излизаха хора даже без документи сега взел тоя да се прави на палячо,много важна била границата му,сега ще видиш ти като ти останат курортите празни...хахах.Сега е време нашите тъпанари да се възползват от ситуацията ама не вярвам.

нарича се "Стокхолмски синдром"

та той ги разбира най-много ударите в гърба - на нас колко ни го е завирал - непрекъснато. Ама и ние упорити - Путя , та Путя. Кажете ми едно добро което Путя е сторил за нас - не говоря за откритите подигравки които той и неговия министър ръсят против най-обичащите ги в света! И това ако не е удар в гърба - не говоря за цената на газта.

Ако не са руснаците по морето ни от глад сме умрели брато,да не говорим за това че те са единствени който останаха на пазара ни и на имоти и всичко останало.Разбирам че не ги харесваш ама това са фактите.

За глада по морето търси причините не в руснаците,а в софиянците, в софийското ти мръснишко управление вече 26 години, което позволи да се натрупа там мутро-бетон, руската мутро-мафия да изкупи цялото черноморие,а самите шопски търтеи да си забелват задниците по гръцкото море! Така че нямаше изобщо да опреш до руснаците, ако трънско-байловските цървули не изоставиха нашето море и като структура, и като инфраструктура, и като перспектива! За съжаление вече е късно тая шопска Нане-Вутевска държавица София да промени нещо в друга посока освен в затриване на България!

не е възможно 2х2 км да се вземат за 17 секунди при 1000 км в час. това е в официалното писмо към съвета за сигурност. за да стане това, самолета трябва да лети с под 400 км/час. а това е скорост при кацане. на 6 км височина?!? тюркие е навлезла в гръцкото въздушно пространство 2274 пъти за 2014. за 2015 - над 1300 пъти до сега...

Реакцията на Путин към Ердоган повтаря 1:1 реакцията на Сталин към Хитлер - като на ощипана мома! А, изненадан съм, удар в гърба!!! Тръгнал си на война със света, пък някой ще те изненадва в гръб! "Жертва съм" е удобна поза за всеки сатрап. Путин плюеше българите точно пред Ердоган като ни препредаваше на него, при положение, че нищо братско нямаше у руснаците до тоя момент към българите нито икономически, нито политически. За съжаление нямаме адекватно правителство да може да извлече изгоди от руско-турския конфликт не за себе си, а за българите като цяло!

Османците, а сега турците, са вековни врагове на руснаците, и Путин да се прави на наивник че фесовете са им приятели, ударили ги в гръб, е меко казано тъпо, но пък е смешно!

Турците не показаха, че съжаляват и не компенсираха Русия за сваления самолет над Сирия. Турците постъпиха подло и арогантно затова че руснаците им спряха далаверата с петрол от ИДИЛ, в която сина на Ердоган извлича ползи. Няма други такива двуличници, подлеци и античовеци като ръководителите на Турция, САЩ, Германия и Франция. Те заедно с НАТО стоят зад ИДИЛ, търгуват с джихадистите и са виновниците за ислямизирането на Европа. Но народите им няма да им простят алчността и лицемерието. Нека Меркел и Оланд да обяснят на роднините на загиналите при атентатите в Париж, че техния съюзник Турция свали руски самолет и пряко подкрепи ИДИЛ. Заради сина на Ердоган сме пред прага на Третата световна война.

Ердогаг към Путин: Бъркаш, мой човек, не е удар и .... е по-долу от гърба.

До Путин: Само открийте фронт срещу резан байрям нейбан радан доган и Българската Армия ще нахлуе до Цариград.

Това е "великия" самолет! Гола вода! Пилотите не знаят английски, самолета си лети сам накъдето си иска, няма сигнализация, че го преследва ракета! Ми той може да воюва и да бомбардира само мирни беззащитни граждани! Предвиден е да бомбардира невъоръжена опозиция в Русия! Ама нук нещо не случи!

ердоган!!!!!!! Загиналият руски пилот е Сергей Александрович Румянцев. Бог да прости душата му! Той умря за вас. За нас. АЗ СЪМ РУСИЯ!

абе ти да не гледаш огледалото срещу себе си!!

МАЙ МАЛКО КЪСНО ГО РАЗБРА ВОВА!! НИЕ МОЖЕ И ДА НЕ СМЕ ИДЕАЛНИ КАТО НАРОД. НО НЕДЕЙ ЗАБРАВЯ.ЧЕ НАД85 ПРОЦЕНТА ОТ БЪЛГАРИТЕ СА РУСОФИЛИ. А ТИ НИ ОБЪРНА ГРЪБ!!

Фесовете настъпиха мачето по опашката сега руснаците ще пазят сирийското пространство като свое вече го казаха, досега фесовете си правеха каквото си искат, тая свърши , а пък за разни газови потоци да забравят завинаги. Сега е момента да забравим дупедавството и да подновим нашите преговори за южен поток , ама и за тая работа трябва малко акъл какъвто изглежда липсва тотално на настоящите български управници, жалко.

Путин гледа като насран

Удар,казваш-а когато се прегръщахте и се гледахте влюбено?!...

Venko

Не е удар в гърба. Ако беше в гърба, Путин нямаше да квичи, ами щеше да се обърне и да реагира. Ударът обаче е бил една педя по-долу.

Еее чичо Пути недей така. Нали със султан Ердоган бяхте дружки. Канихте го на намаз в Москва, целувки прегръдки, плашихте България от Анкара. А сега, удар отзад. Ти чичо Пути внимавай с турските атаки отзад, че болката е малка а срамът е голям. Иначе, думнаха самолета, взривиха и еидн хеликоптер, убиха двама а вие само плачкате. Така е това не е Украйна товариши!

Абеее ... руснаците гърмяха едни цистерни ... те интересно КЪДЕ ли бяха тръгнали да разтоварват ... дали не на едно пристанище ... и от ТАМ на корабче и ... КЪДЕТО трябва ... е малко паднал руски самолет ... еми пропускайте по някоя и друга цистерничка ... и няма да падат самолетчетаааа ... ... поуката от приказката за вас децаааа...

КЪМ РУСОФИЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ..РУСНАЦИТЕ НЯМАТ ЛИ ПО ГОЛЕМИ БОМБИ .КАТО ПУСКАТ В СИРИЯ ТА ДА ПУСНАТ НЯКОЯ ДА СТИГНЕ ЧАК ДА БОСФОРА.СВАЛИХА РУСКИЯ САМОЛЕТ И ВЕДНАГА СРЕЩА НА НАТО...КАТО МАЛКИ ДЕЦА ...ПОД ПОЛАТА НА МАМА...САМО СВИНСКО ЗА ТУРЦИТЕ КАЗВА СЕ ДОМУС

От кого изпадате в паника, лоши хора??? От кого треперите в несвяст, кой ви разбърква и без това заплетените мисли, от кого криете лицата си? От бедните, измъчени, просещи,, окъсани, дрипави и нещастни хорица ли, протегнали ръчици към студените ви души? От бягащите в галоп от тоталното опустошение и духовен землетръс ли, търсейки малко покривче над изстрадалите си главици, коричка хлебец от отрупаните ви трапези с ненужни меса, сланини, шпек, свинско със зеле, гювеч, бахур и шкембе-чорбица? От жъдните за капка винце или блага ракийци устици, шъпнещи... още

: ) За коричка хлебец, пишеш, идвали азиатците, от които бежанци се оказа, че само 1/5-та са сирийци. А, откъде имат по 1500 евро, да платят на трафикантите, на всяка граница?! Не бъркай емоциите си с международните споразумения и закони! Грешката на Европа е, че не ги връща тия, фанатизирани изпълнени със злоба племена от Азия, които не носят нищо добро с допотопната си религия - замръзнала в 10 в. Като популации от диви прасета да се придвижват тези икономически емигранти! Вие турците, защо не ги нахранихте, ами ги бутате към Европа?! Къде са им паспортите, визите, легализираните дипломи, къде са им обноските?! Къде им е благодарността?! Нагли, мръсни, необразовани и изпълнени със злоба племена. Носят списъци, коя държава плаща повече помощи и там се мъкнат. Размножават се, като животни, живеят като животни, а погледни как са о*али нявсякъде, където минат. Кой нормален хомо сапиенс, ще си хвърля децата през оградите, по границите, че да мине?! Орки! Стойте си в Азия, че европейците се усетиха и иде ловния сезон. Или, вие турците се уплашихте, че ще ви секне бизнеса с трафика им?! Вие как се държите с тези хора, че да бягат и от Турция?! Като гледам вие мюсюлманите - се изтребвате помежду си. Та, преди да съдиш нас, се погледни в огледалото!

Робът никога не може да мисли свободно!Лъжци и комплексари

Турци, като сте недоволни, кръгом и към Aнадола!

....Русия е голяма освободителка! Сега е тръгнала да освобождава и Уkрайна и Сирия????Турция Cвали гащите на .Русия .

той Путин се е объркал нещо - мислил е, че нарушава българското небе, щото те си правят с нас квото си искат. Напр. защо ние плащаме най-скъпия газ и имаме най-много русофили? Ама плаши Путин - не знае бли, че Турция има най-голямата армия и съвсем не е бедна? Не съм туркофил, напротив, но е хубаво,че се намери някои да се опре на Путин.

Всеки трябва да знае, международно право и национален дълг да предприемаме мерки срещу всеки, който наруши въздушните или сухопътните ни границиToчка

досега всичко беше брилянтно. Русия и Турция в едно - в един паток, в една борба против ама не съмсем изяснето точно против кого. В едно с летуващите руснаци в Турция, то и българите не са малко, ама... Мен ме боли, че тук виждам ама много русофили, де са българофилите? Аз мъ-ъничко се радвам,че може да живне нашия туризъм, но под сурдинка, щото като ме наскачат русофилите!!!

въпреки здравия разум, еврейските господари на парите нямат друг избор - трябва им война, иначе губят властта над гоите, еврейски или други, добитъка им ще се сабуди и ще се разбяга, само външен враг, само стадо вълци може да им събере стадото в кошарата... май е време да се ползват гилотините, световни народе?!!!

не хорошо да се трепат хора и то млади, обучени, да се трошат пари, но-о трябва на някои да се покаже, че не могат да си правят квото си искат против правилата. Имало е ноти от Турция да не се навлиза в нейното пространство, имало е и други случаи.

FUCK TURKEY ! СВОБОДА ЗА КИПЪР,НЕЗАВИСИМОСТ ЗА КЮРДИСТАН,МИР В СИРИЯ,ДЕИСЛЯМИЗАЦИЯ НА ЕВРОПА,ОГРАДА ЗА БЪЛГАРСКАТА ГРАНИЦА, СПИРАНЕ НА ОТРОВНИТЕ ДОМАТИ ОТ ТУРЦИЯ,СПИРАНЕ НА "БЕЖАНСКИТЕ "ОРДИ КЪМ ЕВРОПА-ВСИЧКО ТОВА Е MADE IN TURKEY. ИМА ВИДЬОВ ДЕН, ДАНО СВЕТЪТ СЕ СЪБУДИ И СМАЧКА ТОЗИ ТУМОР ТУРЦИЯ,

Абе настъпиха не котето,а л..ното,май?!

Cега, ще има отговор и то,.. "чок гюзел",..;)

та една мечка,ама гладна....нали знаеш гладна мечка хоро не играе

мечката, може и вас да нахрани, ама не със мед, а със "гъби", от ония големите...! ;)

"Краткосрочно нарушение на границата не може да бъде повод за атака" Ердоган - 2012 г., коментирайки решението на Сирия да свали турския F-4 Phantom над своята територия. Някой да му напомни какво е казал тогава !!!

Путин трябва да се научи,че освен негови има и други интереси по света-например Български-и да ги уважава

тебе, ердоганя ще "уважи" маиче, почакаи и ще бъдеш добре "уважена" навсякъде!! ;)

турция е велика,силна държава с традиции в държавноста и политиката,знае как да пази границите си,не е баиганиовска държава свикнала да робува някому,а турския народ е велик и прозорлив,не е тъп като българиския които винаги е бил роб

Пази, пази ама май бая пропуска. Цистернички, разни въоръжени джагали и има нема стотина хиляди пешаци- бежанци. Та даже ни ги извози с автобусчета до нашта граница!

Настъпи момента в който РУСИЯ юе НАТИРИ изостаналата турска фанатизирана терористична орда от ЕВРОПА!!! КОНСТАНТИНОПОЛ ще ВЪЗКРЪСНЕ отново!!!

Много правилно! Въпрос на време е, цивилизования свят да се прочисти от ориенталската - неграмотна сган :-).

ке възкръсне ама на куково лето,константинопол отдавна е погребан.....да живее истанбул,столица на новата турска империя

Този акт доказва, че на мюсулмани Никога не трябва да им се вярва!

А теб сигурно те е яд, че дори и в "братска" турция, където вероятно родителите ти са те завлекли след възродителния процес, не те приемат за повече от втора ръка човек, прав ли съм ;-)?

Мехметчо, щото сте много прозорливи ви се е разпаднала империята, а сега инфантилът ви Ердоган показва ненужно мускули. От това ще страда турския народ, но важното е да се показват мускули. Сега хубаво прочети историята на България, която съществува векове преди твоята държава и е имала писменост, устроени градове и закони докато вие още сте били племена. Айде, пий си кафето....

Мюсюлманите са едно слугинско племе, на слугинята Агар незаконните потомци. Те са тъмното оръдие на евреите в борбата им срещу християните. Затова сега ги насъскват и срещу Европа. Като им свършат мръсната работа ще ги избият и ще ги свият в границите им. Юдите не си поплюват.

Аре върви на майната си=>

Фесове, дирете пилотите, че ще напълните кюлотите!

Оказа се, че Сирия и Изтока е МНОГО ВАЖНО МЯСТО, СВЪРЗАНО С ПЕТРОЛА. След като Русия се намеси с военни дийствия на 30.09. т.г. веднага се намеси Франция. Двете държави бяха наказани от ИД с атентати. Сега, преди да спрат военните действия по въздух за т-г., поради изчерпване на сезона, непозволяващ военни действия до лятото по въздух, поради пустинните ветрове и пясъчни бури, буквално в последния момент ще се намеси и Англия, за да има пръст в бъдеще при решаване съдбата на региьона. Чудна работа- Турция не издържа, буквално в края на сезона на военните действия. Нарушавайки редовно гръцкото въздушно пространство, при второто нарушено от Русия нейно пространство тя премина във военни действия, събаряйки срещата на високо ниво след няколко дни с Русия, събаряйки договор за газопровод с Русия, събаряйки бъдещите си огромни доходи в туризма от Русия. ЗАЩО ВСИЧКО ТОВА? ИЛИ взривените от Русия цистерни с петрол от ИД, МНОГОКРАТНО НАДХВЪРЛЯТ печалбите от газопровод и туризъм, или влизат в нечий джоб и не е важно какво печели държавата, или някой им издава заповед за такива действия. Които все пак мисля, че можеше с твърда дипломатическа нота да се решат. Или има какво да крият на терена си веднага след граница.. Но от там прелитат и пътнически самолети, така че криенето е надали причината.

всички предположения са верни. Но има още нещо за Русия - ислямът напредва много близо до границите на Русия и бившите републики, които са ислямски и естествени съюзници на ИД. Изведнъж Русия може да се окаже по много дългата си южна граница съсед на ИД и налазена от ислямисти в цялата си територия. Тя води Отечествена война отново.

И ЩЕ ПОБЕДИ, ОТНОВО!

След ден-два положението със сваления самолет ще стане ясно. Сателитните снимки ще изяснят всичко. До месец Турция може да очаква ожесточена гражданска война с кюрдите. Доставките за Иран на С 300 може да се забавят и Турция да забрави за влизане на нейни самолети в сирийското въздушно пространство и бомбардиране на кюрдски бази. Икономическия отговор ще бъде първоначално повече нито една цистерна петрол, а през следващата година и по сериозни санкции. Не случайно Д. Камерън е призовал турския си колега да намери път за преки контакти с Русия! Не изключвам и някой бушон(генерал) да гръмне и изгори във формално извинение за сваляне на самолета!

След изказването на ерманагал бушона ще е той лично!!!

Вече е ясно - има записи от ръководството на полета в базата Хмеймим, има сателитни снимки, има план на полета и за връщането в базата - ясно е като бял ден, че самолетът на руснаците не е навлязъл в турското пространство, летял е по една дъга точно заради това "полуостровче" от 5 км. широка турска територия в планините (където никой не живее и няма нищо друго, освен чукари!), а изтребителят няма как да го е предупреждавал десет пъти, защото няма такова време, дори и да беше прелетял тия 5 км ... Ясно е дори на американците - и те са шашнати от случката и я наричат "голяма грешка" и с други подобни формулировки, а от държавния департамент мрънкат, че "случят се разследвал и нямали още достатъчно точна информация" за мнение ... Ердоган ще гризне големото дърво - това е положението - и напълно заслужено!

путин, даваи напред и удряи подред

Туй на ЕСПЕРАНТО ли,го написа,бе?!

БЪЛГАРИ И РУСОФИЛИ? ДНЕС Русия разбра, че съюзник в Исляма и Запада не може да търси. НЕ Е ЛИ ИСТИНА, ЧЕ РУСИЯ ДРАЗНИ НАШИЯ НАРОД като не признава, че 8 патриарси са българи в нейното въведение в християнството, прието от нас, чрез нашата писменост - св. Киприян, Цамблак..., че КИЕВСКА РУС е създадена от брата на КУБРАТ, ПРЕДИ ДА Я ИМА РУСИЯ, че са умирали да копират богатата и устроена Волжка България и че са поканили и приютили избягалата им аристокрация в Москва, Петербург и Литва и че царете им са се женили по няколко пъти за българки и ТЕ-българите са основоположници на най-известните руски имена на царе, военни началници, учени, писатели и композитори - родът Романови-династия, Годунови, Жириновски, Жданов, Аксаков, Кутузови, Толстой, ,Тургенев, Корсаков..... заедно с фамилните гербове на българските родове.ЗАЩО МИНУСИ ОТ БЪЛГАРИ, НЕЗНАЕЩИ ИСТОРИЯТА, ЗАЩО???? ДАНО днес Русия осъзнае, кой забива нож в гърба ѝ!И с какво руските военни заплашват българския народ, забележете- не политиците. Те, които са наши деца, а винаги са ни внушавали, че ние сме техни творения и длъжни да ги слушаме безропотно, дори когато са ни намаляли границите в близкото минало, заради руски интереси. Но българинът им е простил- даже не знае историческата истина.

ЩО ПАК МИНУС, БЕ БЪЛГАРИНО???? И БОГ НЯМА ДА ПРОСТИ ДА СЕ КРИВИ ИСТИНАТА. И ако ни се натрапва нашето Освобождение като акт за роболепието ни - БОГ НЯМА ДА ГО ПРОСТИ НИТО НА ТЯХ, НИТО НА НАС. Руският войник си е дал кръвта за нас, руският дипломат е нахлул тук с владетелски намерения. АКО ИСКА РУСИЯ да е благословена от БОГА, нека да не застава срещу брата си български от който е получила вярата, писмеността си и мн.др. За да не получава удари в гърба като на днешния свят ден - СВ. Екатерина мъченица. Освобождението си го платихме повече от тройно. Желая и успех в политиката и мира.

Още малко и швепс! Свободни съчинения. Неблагодарник! Що не понапишеш малко и как западните сили са гледали от близо мача между Османската империя и православния български народ цели петстотин години, без дори и с половин уста да се възпротивят на нечовешките зверства на които сме били подложени?!

Гледали са баташкото клане от разказите на известните на историят чуждестранни писатели и журналисти. и когато се е надигнала в Европа темата за нашия народ, тогава се е намесила Русия. Чети историята, дори социалистическите учебници, ТЪПАКО

Да обичаш Русия или да си благодарен, не значи да си тъп или антибългарин. има много исторически факти. РУСИЯ Е ДОШЛА НА бАЛКАНИТЕ И ТОВА СЕ смята за голяма нейна мународна победа, но цар николай е съсипал тези позиции, отказвайки се от България и Батенберг-братчеда му. Стамболов, Раковски З.Стоянов и хиляди руволюционери-хъшове -русофили изживяват дълбоко антибългарската политика. Светът признавал обединението на Източна Румелия и Тракия, а РУСИЯ - НЕЕЕЕ!

ТОЛСТОЙ, ТУРГЕНЕВ, ГОГОЛ, МЕНДЕЛЕЕВ, ....... ВСЕ БЪЛГАРСКИ КОРЕНИ

Аха! И тримата мускетари. Ама аз сериозно. И на там отиват някои от Аспаруховите братя.

Виж ся! Ва'ще се осра.а стига си се пънал ми земи се покрий,че ставаш смешен. Не се напъвай да не оцапаш гащите.

"Един път стомна за вода, два пъти стомна за вода, на третия път се счупила." Защо руснаците реват. След няколко провокации към турците какво очакваха. Все на някой път на някой турски пилот нервите нямаше да издържат. Да не говорим, че за руснаците това е нормално да провокират други държави с минаване на самолети близо до или малко в тяхното въздушно пространство (прибалтийските републики редовно, дори няколко пъти и България).

да, формално е така. Хайде да си спомним колко пъти самолети на НАТО нарушаваха нашето пространство през 1999 г. когато бомбардираха Сърбия. Дори една тяхна ракета разруши втория етаж на къща в Горна Бания. България свали ли натовски самолет?! Оставихме ги да си правят каквото искат, ние не бяхме в НАТО тогава. Италианците тогава редовно информираха, че има по десетки нарушения на ден и натовски самолети пускат бомби в Българска територия, независимо, че България е поставила светлинна индикация по границата си. Та, каква е разликата с тогава и сега? Разликата е, че Турция е бясна, че може да им се спре кранчето от ИДИЛ, ако няма ИДИЛ. Турция не я е грижа, че после тези от ИДИЛ ни избиват нас в концертни зали, ресторанти и по улиците - колкото повече, толкова по-добре за Турция. И вие ми коментирате как "това си било тяхно пространство" Ужас!!!!

Медузите за преживяли стотици милиони години без да имат мозък.Дори нервна система нямат. Ти си като тях. и не забравяй! който подкрепя подобно престъпление е ислямист.

УФ, хаиде стига с тия пропаганди!!! "нашите военни водят героична борба с терора, не жалейки себе си, не жалейки своя живот" - е какво да жалиш, когато сипеш бомби по партизански формирования, без ПВО и авиация?! Пък и то не може да пратиш някой да убива па после "ОЛЕЛЕ"?! Това ми мнение е относно изказванията на великия КГБ-истки манипулатор, като ОБАЧЕ КАТЕГОРИЧНО не споделям, че беше нужно да се сваля руския самолет от турците, но все пак: 1.Турция гони намалението с тоя конфликт да разчиства кюрдите явно. 2.Руснаците трепят някой в тоя район (там формирования на ИД по много мнения НЯМА), дето вероятно върши работа на турците срещу кюрдите. 3.Руснаците ловко използват цялата ситуация да направят голям плацдарм в Сирия, както и да помогнат на кюрдите - все пак Турция е в НАТО и колкото повече проблеми има, толкова по-добре. Та в тия геополитически игри +САЩ, +Саудитска Арабия, +Асад, +Израел, +Евтин петрол, +Долар, няма начин да не стане разправия, само дано е локална, че нас тука ще ни отвее преди да преброим до три - ни армия, ни гранична полиция, ни нищо.....

а да избиват хора без оръжие по влакове, самолети, кафенета,..., улиците е чудно, нали! Дори и платен трол да си, днес просто замълчи поне от почит към паметта на невинните избити граждани по света - те война не водят, но са също така жертви. Турция днес показа очевадно, че тя поддържа убийците! Русия е единствената надежда този кошмар да спре!

Първосигналното мислене е адски дразнещо - тоя (терористичния) кошмар вече НЯМА да спре - само ще ескалира! Всичките тия пришълци из Европа са потенциални бомби, дето не "дали, а кога" ще гръмнат - дали реално, дали демографски - все зле! Ако не са те - има и други кретени - терористи да искаш! Конкретно ако руснаците имаха за цел да прекратят конфликта - досега да са го сторили, заедно с армията на Асад! Колко са тия ИД бре - да не са милиони - има няма 30 000 - 40 000! Всичко обаче е геополитика - всеки си има нещо наум!!!

на фесовете лошо им се пише! ще си получат заслуженото най после!!

дай боже!

Руските ракети с ядрени бойни глави могат да достигнат Истанбул за 90-120 секунди.

Руснаците така и не разбраха, че светът не е техен...все едно украинец да бомбардира етнически руснаци на границата с Русия и после да направи едно завойче над Русия.... Прочети още на: link

Айде стига! Турция свали гащите. Официално си признаха: " ...не знаехме,че самолета е руски..." Това е пълно осира....е. Самолета е бил 17 сек. над турска територия и то ако GPS данните на турците не са фалшифицирани. За 17 секунди е взето решение да се вдигнат изтребители и да се свалят нарушителите,без да знаят чий е самолета,при положение,че САЩ и Русия имат споразумение за предупреждение при авиационни инциденти над Сирия и прилежащи съюзни територии. Сега да видим кой е престъпника....