Гърция отрече бреговата охрана да е потопила лодка с бежанци

Гърция опроверга съобщенията, че кораб на гръцката брегова охрана се е опитал да потопи надуваема лодка пълна с бежанци.

Обратно в новината

Коментари - Гърция отрече бреговата охрана да е потопила лодка с бежанци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е успяха ли или не са.

Много късно даже я потопиха, да ме прощава Господ, ама ако бяха започнали гърци и италианци от по-рано, много резаци щяха да се замислят дали си залужава да поемат този риск в името на фанатичните си утопии.

Отричайте и потапяйте ! Кристално ясно е , че " бежанците " са екскортирани от турски граничари. Точно както влизащите при нас главорези. Умишлено и планирано ! Едно минно поле ще реши проблема ефективно ;)))

някои вярва ли на турция ваобще,мюсюлманите говорят едно правят друго-справка-доган и местан.

... И Ердоган .

Защо пък не - те италианците го правят отдавна.Нашият херой гръмнал един от джихадист или талибан и световните/на англоамериканците предимно/ ореваха и направиха случката топ новина. Я изпрати една лодка като тази през ламанша до Дувър да видите какво ще направят британците- сега ти връщат обратно на Франция защото Оланд е мек -0 х...й. А гърците ако я върнат турците ще я потопят и ще кажат имало буря в морето,чакаме подобни лодки с вип пасажери и по южното ни крайбрежие- шести флот ще ги екскортира..

За да няма съмнения и манипулации занапред,дали са се опитали да ги потопят или не,по-добре от сега нататък да ги оставят ,да се удавят и изобщо да не се приближават до тях!

Значи Турция свали руски военен самолет,защото видите ли е нарушил въздушното пространство,което още не е доказано,че е нарушил.Тия пишман имигранти също нарушават териториалното пространство на Гърция,така,че би трябвало и тях да ги обстрелват.Забележете само мъже,които са потенциални терористи.

Турски катер ескортира надуваема лодка пълна с бежанци Турски изтребители, или ПВО, свалят руски боен самолет Турски цистерни пълни с гориво от ИДИЛ се превозват за алъш-вериша на султанското кретенче Още трябва ли, за да им се подпали задника на фесовете?!...

Допълнение - и разиграва Европа както си иска.

Именно, каквото си мислех и аз. Също, както е отбелязал и колегата - диверсионни действия спрямо ЕС с пращането на тълпи мигранти и в частност вмешателството в нашата политика!Следвайки турската логика - гърците трябваше да потопят турският кораб заради навлизането в техни води.

оти ги ручахме жабетата вчера, т.е. защшо сте пуснали непроверена информация?

граница Има ли или няма какви са тези лодки?! Бой по тези които не се връщат и тези които мислят да тръгнат ще се откажат веднага... !!!

Някой от удавените ли е публикувал видеото ?

Гадняри. Пречите на Ердоган да вкара Турция в Евросъюза по бързата процедура, през задната врата. Как не ви е срам, да се пречкате в пропагандата му!

гръцка брегова охрана !!!голям смях

Канада няма да приема мади и сами мъже бежанци. Само семейства !!!

А пък русия - само млади жребци. Сега се пада по един мъж на 4 рускини.

ами да, защото колкото може да потопи лодка с бежанци, толкова може и сал с марсианци да обърне гърция. страната не граничи със сирия, а в турция и кипър военни конфликти не се водят. нявсякъде малоумна журналистика, без значение дали ганьовска или византийска. самото твърдение е нонсенс

Турция май се стреми към война, създавайки конфликти първо със Сирия, после с Гърция, Русия, Унгария, Германия, Израел, Китай и т.н.

Yнгария?? Kитаи ???