Окончателно: 30 г. затвор за бившия полицай, застрелял жена

Върховният касационен съд е потвърдил присъдата от 30 г. затвор за бившия полицай Иво Маринов, обвинен в убийството на 25-годишната Ивелина Славчева в Ловеч.

Обратно в новината

Коментари - Окончателно: 30 г. затвор за бившия полицай, застрелял жена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не си направих труда да прочета всичките ти глупости,защото е загубено напразно време.Ивка беше едно прекрасно и лъчезарно момиче,което на никого не беше навредило.Беше добър приятел и човек и не заслужаваше това,което и се случи.Радвам се,че това подобие на човек получи 30 г.затвор,но това няма да върне Ивка на семейството и приятелите.А ти gangnam style си жалък и нещастен човечец.

Sm3hurk0

++++++ Една добра новина .....

В САЩ за подобно престъпление, 30 години си е направо супер лека присъда, а убиеца ще скача от радост ако я получи.

someone

мисля, че момчетата трябва още от семеиството да получават съвети как да се справят с ревност и когато жена ги отхвърля за връзка, за да не се стига до такива убииства от неконтролирани емоции.

дебили като тоя ни тероризират 25 години, думата полицай в бг е равна по значение на същата в Латинска Америка, Африка, Азия и всички бантустантски държави, в които полицай се става с връзки, заради рекета, кражбите и далаверките. В бг между другото можете да видите, че за келепира се става и лекар, и ВУЗ преподавател (нали да оставим митничари, политици и т.н., там си е ясно). Освен че даваме шоф. книжки на малки дебилчета с мозъчни деформации, раздаваме пистолетчета на идиоти-комплексари, военни с промити мозъци, а кво стана с мутрите бе бойко??? Кога ще видим една мутра-бизнесмен, един политик от ранг, съдия и т.н. в панделата?

Ще видим, ако емигрираме в нормална държава. Тук няма как да стане. Отдавна се отказах да се надявам.

Направо не знам как може да пишеш такива глупости. Не ти ли е хрумвало, че близките на тази жена може да влязат и да ти прочетат помиите. Момичето никога не е имало отношения с полицая, който я уби. Харесал я е във фейсбук и започнал да я кани да излизат. Тя му отказва няколко пъти и той започва тормоза. Никога не са излизали заедно, не са били никакви, дори не са се познавали на живо, докато той не започва да я следи и заплашва. Как можеш да говориш за една убита млада жена - образована, умна, красива българка по този вулгарен и противен начин. Що за човек си ти?!!!

Ти там ли беше,че да знаеш всичко,по някой път фактите не са такива каквито ти ги предоставят,както е казано няма нищо случайно.

Да, знам всичко. И се моли да не се ядосам достатъчно, че да почна да те съдя за клевети по адрес на една невинна жертва, защото май си забравил, че за всяка твоя дума, написана тук,макар да си анонимен, можеш лесно да бъдеш издирен и съден. Така че мисли много,преди да пишеш.

Човека е невинен да го пускат веднага,или 3г условна да му дадат домашен арест,както и на другите.

Ехо, модераторите, спите ли? Кога ще спрете безумните коментари на gangnam style ? Никой не е виновен, че жена му е предпочела някой по-умен, красив и успял от него. Така че не сме длъжни да търпим вулгарните му злобни коментари. Айде, свършете малко работа!

Човекът мрази всички жени,ама вече прекалява.

Дано жена не видиш в живота си! Като си помисля, че и тебе майка те е раждала и ми става жал.

виж, ако ги беше прегазил, че и с служебна кола... направо срам е за системата. до живот трябвало.

Ей бившия полицай.Ела чакам те в централния да си те гушкам

Погледнете го тоя хубаво и добре запомнете какви типове служат в българското МВР. Ритат съборени на земята момичета, унижават задържани, качват се зад волана пияни и прегазват бебета, лъжесвидетелстват, взимат подкупи, рекетират, и без да им мигне окото разстрелват граждани на улицата посред бял ден. Спомнете си го този следващия път, когато някой почне да реве да "оставим полицаите да си вършат работата", или самите вие си имате работа с униформените бандити.

loyola

Него, добре, а кога ще съдят онези колеги от полицията, дето са потулили жалбите й срещу него?

Принципно съм против смъртното наказание ,но по икономически причини не е лошо да се изпълни защото ще трябва да го храним този боклук 30 години с нашите данъци ,което на всички нас ще ни струва над милион за това време.

В този случай има неизяснено само едно нещо. Кой е назначил въпросния подсъдим в МВР? И кой е утвърдил, че въпросното лице е психически устойчиво и може да носи оръжие? Тези лица трябва да лежат заедно с него!

Този е действал така - намирал е красиви жени във фейсбук, пращал им е покани за приятелство, а след като те започват да му отказват да излизат с него, той ги е почвал със заплахите, че е полицай и няма как да му се опъват. Справедливото наказание за такъв урод е само едно - смърт за смърт. И то бавна, мъчителна и болезнена.

Много си вътре в нещата, бе? От чие разузнаване ти ги докладват "фактите"?

от дс,в което членува и буда маисъла на банкя

Спомням си много ясно случая. Оказа се, че тоя е заплашвал и друго момиче от гр. Плевен, което отказвало да се вижда с него. Явно е имал дълбоки комплекси. Жалко за прекрасната млада жена - красива, образована, интелигентна. Подавала е няколко сигнала срещу него, но от полицията в гр.Ловеч никой не я е взел на сериозно, макар да са знаели за особения характер на колегата си. Те са виновни точно толкова, колкото и тоя изрод.

в народната милиция всичките са такива,или крадци или имат малък пенис и си мислят да го удължат с оръжието което получават или са изкукали комплексари ,но никои не започва работа в милицията с ясното съзнание че отива да помага на хората и да им служи

Малко му е още 30 доживот трябва

Момичето можеше да чуе колко съжаляваш всичко щеше да е ОК. Но ...

да видим колко години затвор ще получи убиеца на емигрантa.

На теб къф ти е проблема?

справедливост да има .твоя какъв е?

Е ГЕРОЙ, НЕ УБИЕЦ!!! МЕДАЛ ТРЯБВА ДА ПОЛУЧИ, ЗА ДА ИМА СПРАВЕДЛИВОСТ!

няма да ни стигнат медалите за псеводсмелите и псевдомъжете.човека е убил в тила,поне 10г в затвора.

Не е емингрант, а нарушител на държавната граница. Плюс организирана група. Тоест ОПГ. Навремето даваха 2 седмици отпуска и часовник за заловен или застрелян нарушител .

Ива приживе подаваше жалби в...полицията,че полицай я преследва и заплашва. Но никой от полицията не и повярва, полицията не я защити-въпреки многобройните жалби. Пита се-колко полицаи са наказани,че не работиха по жалбите на Ива? Ако на запад стане подобен случай-полицай да убие невинна, като жертвата приживе е подавала жалби и молби да бъде защитена, но не я защитиха-всички-от най-висши началници(вклч не само на местно ниво,, но и в София), до новоназначени стажанти щяха да бъдат най-малкото уволнени.

Това не е вярно! Бил е предупреждаван!

Как ще е бил предупреждаван? Последната жалба на ива е няколко часа преди да я убие сганта-като не е сигурно дали е регистрирана с вх номер, или се озовала в кошчето за боклук. Нищо не е направено. защо не е арестуван? За закана с убийство-защото милиционерът е отправил десетки закани -се носи наказателна отговорност-защо не е арестуван, пратен на съд, и в затвора -заради заканите си, ЖАЛБИТЕ НА ИМА БЯХА ЛИ ПРЕПРАЩАНИ ДО ПРОКУРАТУРАТА-както е по закон. Я отвори НК при закана какво пише. няма наказание "предупреждение".

Всеки "нормален" гражданин е имал сблъсък с държавата в държавата - МВР! Всеки "нормален гражданин на България знае, че всички действия на служителите в МВР минава през призмата на личните им користни интереси, тесногръдо и пошло мислене, безотговорността им пред обществото и ЧОВЕКА, манията им за величие и ненаказуемост и най-вече - ЗАОБИКАЛЯНЕ на всички закони в страната (използват само части от законите за МВР, ранно пенсиониране, привилегии и репресивните части от правилници и разни наредби, свързани с дейностите им!)!!! Служителите в МВР трябва да намалеят до 30 000, заедно с пожарникарите и жандармерията, а не да са както сега - на 80 човека да се пада по един служител на МВР!!! Най-много бюджет от всички институции в България има МВР, а каквито догадки прави министърът на вътрешните работи - почти за 90% от полицаите се знае, че участват в противозаконни форми на забогатяване - организиране на кражби, убийства, трафик на хора и наркотици и какво ли не още!

"Деянието се отличава от обикновените квалифицирани убийства с демонстрираното от подсъдимия пълно пренебрежение към човешкия живот и личните права на личността", бе записано в мотивите на Апелативния съд Значи ако убиеш с" пълна загриженост" към човешкия живот, може и да не лежиш в затвора.

Ако убиеш шофьора на камиона с експлозиви и пирони.

Много малка част от хората осъзнават какво означава това "пренебрежение към личните права на личността". Как да го разбират след като цялата власт не зачита правото на живот и личността?!