Бъчварова:Няма да има оставки в МВР заради загиналия мигрант

Няма да има оставки в МВР по повод трагичния инцидент със загиналия мигрант, съобщи вътрешният министър Румяна Бъчварова от граничния пункт "Капитан Андреево"

Обратно в новината

Коментари - Бъчварова:Няма да има оставки в МВР заради загиналия мигрант | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Mайко мила,колко е грозна любовницата на тиквата,пази боже да срещнеш през нощта бъчвата.

Оставката ти е задължителна.

БЪЧИ, много ЕВРО-ХАПЧЕТА гълташ и дрънкаш ко да е! Ша психясаш с тая Европа. България има спешна нужда от граничари, картечари и патриоти. ЕС да бяга да дрънка с Елтън Джон..., няма какво да се меси в КУЛТУРНА ИСТОРИЧЕСКАТА САМОБИТНОСТ НА БАЛКАНИТЕ...

от доста време, тъй като бежанския проблем е поне от три години!?И управляващите българската държава, отдавна трябваше да са затворили българските граници с Турция и те да са абсолютно непропускливи!?С плътни и високи бодливи мрежи, достатъчно на брой гранични патрули и пълно видеонаблюдение!Защо ли ми се струва, че управляващите продажни главочи умишлено не са я затворили плътно, в пълна услуга на турската държава!?

кучета винаги са прави

Някой по- надолу се изказват доста остро като пишат за минни полета и т.н ! Според мен една добре балансирана политика с Турция като наша съседка би било от голяма полза ! Това важи разбира се и за другите съседни на нас държави! За нас най-важното в тази сложна международна обстановка е: на първо място да имаме възможно най-добри отношения със съседите , и на второ да водим една сравнително умерена политика спрямо европейската и световна ситуация ! Ние нищо не печелим от това да сме крайни в позицията си : Русофили,русофоби , европейци ит.н.! Ние сме Българи,балканци и ще си останем винаги такива !Времената и политиките се менят постоянно - системите също . Това го токазва и историята , но всяка НЕадекватна реакция в политиката в даденият момент , носи негативи както за сегашните , така и за бъдещите поколения !Така че нека не се делим а да сме по-обединени , защото става дума за самите нас като народ и за нашата държава ! Един обединен и сплотен народ трябва да изисква от СВОИТЕ политици именно това - АКТУАЛНА политика в даденият момент и с мисълта за бъдещето на страната - а НЕ от ден за ден !!!

Е,да де! Но ние сме крайни в позицията си. Или поне президент и правителство.Вчера пак сме отказали коридор на хуманитарен самолет за Сирия. Ами как няма да бягат тогава насам тези хора?Ние сме без никаква външна политика,ние не знаем какво правим и какво да правим...-:( Ние сме най-алогичната държава (ако греша,поправете ме ,назовете и друга подобна)

Да имаме ГОЛЯМ проблем както във външната , така и във вътрешната политика ! Съгласен съм. Но ние имаме и един още-по голям проблем , нямащ нищо общо с политиката: Липсата на сплотеност, национално самосъзнание ( това няма нищо общо с национализма ) и способността да реагираме адекватно на политиците които правят груби грешки и меко казано застрашават както нацията така и държавата с необмислените си и прибързани решения които вземат !Никой не казва че е лесно да си политик - но когато станеш такъв трябва и да отговаряш за действията си ! Но трябва и някой да ти потърси тази отговорност - И ето точно тук се връщаме на въпроса за будното гражданско общество и сплотеността на нацията !Политиците ВИНАГИ ще бъдат хора мислещи само за себе си , докато насреща си имат народ нехаещ или неискащ да им постави неудобните въпроси директно на масата !Днес са едни , утре ще са други - Хората са тези които трябва да мислят и да пазят страната си и ако има пробив в управлението и дупки в националният интерес то те трябва да бъдат запушвани с оставки , наказания и добре подбирани свестни хора, които ще си вършат работата както трябва !И пак казвам - Лакмусът е народа - И вместо да се караме кой е русофил и кой русофоб , трябва преди всичко да знаем че сме Българи и да сме сплотени , защото всичко е за наша сметка ! И запада и изтока си имат и негативите и позитивите , но никой няма да мисли за нашето добро така както ние самите трябва да мислим !

отнемането на човешки живот. А награждаването на убийсвото е варварство, което няма нищо общо с идеалите на ЕС.

Нищо не оправдава това че,не са изпълнили разпореждания на служебно лице. Трябва ясен сигнал към бежанците , че тук е така. Ние не толерираме осрани влакове и спирки превърнати в тоалетни.

Осрани влакове и спирки тоалетни - ние си ги имахме и преди чужденците ! Вината че сме това което сме , не е на чужденците и това го доказва факта че те самите не искат да остават и ние сме в повечето случаи само транзитна зона !Кой е виновен че Родината ни е в такова състояние ?! Ние не можем да предложим адекватни грижи за нашите пенсионери и болни , престъпността цъфти и какво биха искали бежанците от нас ?! Какво можем да им предложим ?????????

Да се радваш на хубавите им спортни фигури или да ти пръснат някой телесни части и да ти наложат да правиш това, което те искат?!

Готови ли сме за срещи с НМО /неидентифицирани мигриращи обекти/?

Pesh0

всичкото НМО да се пресреща с 7,62 Може и с 5,45 ако са се модернизирали .

........и с много амуниции,вагони,вагони

лошо е да си българин и да си пазиш земята от евро-провокатори. даже е подсъдно!!!

Pesh0

Само някой да си позволи да го съди . Такива протести ще вдигнем , че Бойко ще избяга , като пред висока сметка за ток.

А дано, ама надали... Всеки се скатава на топло.

Pesh0

50 Души са си 2 взвода . Както бяхме натренирани навремето , 2 взвода , щяхме да вземем Бургас , за нула време . Е нямаше да можем да го задържим , но .... А как тези малохмници са стигнали до Бургас , без да ги засече никой ?

да убивате тогава, вие само това можете.

Щом се е стигнало до предупредителна стрелба,значи не са изпълнили разпореждания на служебно лице. Трябва ясен сигнал към бежанците , че тук е така. Ние не толерираме осрани влакове и спирки превърнати в тоалетни.

Не мисля , че критиките към БГ са правилни ! В края на краищата гворим за опазване не само на националната граница , но и външна граница на ЕС ! Нали това се иска от нас : Да им пазим задниците - Как точно трябва да стане това - с хляб и мед и винце ли ? Едно време на границата се стреляше без предупреждение - защо сега да е по-различно , нали е пак същата граница , дори ситуацията е по- сложна ! '' Демократичните '' германци много бързо забравиха кака стреляха на Берлинската стена , и колко хора са избили там !!! Полицаят би трябвало да го наградят за трудната му работа а не само да си търсят жертва за двуличниците от ЕС !

Границата ни със Турция,трябва да бъде обезопасена със минни полета,замаскирани ровове със заострени ръждиви колове и роботизирани картечни гнезда,със катечници със много патрони! Така ще се избегне субективният фактор при смърта на нашественици!

А най-гнусното нещо е това,че оповестиха публично името на граничаря. Това в никакъв случай не биваше да става. Поне не и в уважаваща себе си държава (то ние вече не сме такава,де-:(

на полицаите да им вземат постолетите и на им раздадат вазелини, хляб, сол и бели кърпи и да ги научат как да посрещат скъпи гости! да се европеизират значи!!!! сега са диви балкански субекти, които бият и стрелят чуждите агенти и нарушителите! не може така!!!!

Всичко в МВР и граничната ни полиция мирише и това е ясно на всички. Взимат с подкупи, покровителства се контрабанда и трафик на хора, изнудва се и това са доста масови практики. А този случай мирише на следното ...1.Допуснати са дивесантите от незнам си къде да минат на група и влязат навътре в страната и тогава им пращат 3-ма САМО и защо..ами защото не се очаква борба а надлежно ПЛАЩАНЕ!!! но такова не е настъпило в нужния размер и тогава се е стигнало до разправия при което насметен полицай среля в суматохата и трепа джигита. Няма никакви рикошети или грешка в това че се изпращат само трима срещу известни 50+ човека. Никои не е очаквал съпротива. А овчара там си каза че е виждал там редовно да си идват групички и да ги взимат с бусчета. Абе скапана работа.

Напротив -трябва ББ-1 да приеме оставката на ББ-2/Баба БЪЧ/

Защо след като за били засечени технически и наблюдавани по думите на МВР за ареста на тази група са изпратени само трима полицаи!??Защо са оставени да навлязат толокова дълбоко в наша територия!?Защо не са спряни на самата граница??Не лъже ли МВР че охраната е ефективна и докога турската страна ще ни заблуждава че не изпраща "бежанци"и взима мерки!Ако ГЕРБ не може да си ходи от власта!Искаме спокоен и сигурен живот за нас и децата ни а не бомби и престрелки и даване на пари за бандити и религиозни фанатици!

И престъпникът може да действа смело ,но в случая това не е точната дума ,която трябва да употреби уважаемата вицепремиерка и м-р на МВР - да изрази ясно мнението с друга дума -ПРАВИЛНО ли е действал ,според нея полицаят или не.

Pesh0

Нарушаването на държавната граница , трябва да се накавза , е 7.62 в главата . Делото и присъдата , трябва да си изпълняват , от граничаря , на мястото на нарушението. Иначе ще ни изядат живи.

Няма ли някой да поеме инициативата да помогнем на Вълкан Хамбарлиев и семейството му? От МВР ръководството едва ли ще му помогнат... Семейството на 42-годишния Вълкан Хамбарлиев е в шок от инцидента на границата. Майка му и баща му, които са пенсионери, са залостили вратата на дома си и не желаят да говорят с никого. "

Гехерал полковникът глътна вода от кална локва с жабета като каза, че 54-мата нарушители били забелязани как преодолели системата и 3-ма БГ полицаи с по един Макаров ги пресрещнали - демек Ръководството на Държавата ВЖЕМА МЕРКИ, ха-ха-ха. Да се провери щателно моста да не би нашествниците да са сложили експлозив предоставен им от местни помагачи, подпомагани от чужди интереси.

Pesh0

Гнерал полковник ли е тази :) По мое време гранични войски бяхме 120 000 и началника ни гранични войски беше полковник

Костов- на пресконференцията. Фъф Военната академия се учи , че при отвбрана съотношението на силите трябва да е поне 3 към едно демек за нападащия 54 : 3 = 18 полицая. Защо г-н Ген-полковник не спазихте правилото? Коя академия завършихте -Раковски или Кьорсофраджиев и как получихте жвездите на пагона. Или под моста се е случил финансова инфекция и е последвал "РАЗБОР' на финасовия ресутс???

Фашизъм или комунизъм? Предпочитам второто.

А то разлика има ли?

Прочети, ако можеш, книгата на Желю-Жабата, "ФашизЪмЪт". >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Облечи тениска с надпис- ,,Мразя Мусолини,, вземи едно червено знаме със златни сърп и чук качвай се на велосипеда и бегом къл Демократична Република Корея. Аз предпочитам да няма пак 500 години ислямско присъствие

полицаия се предаде токущо.

не са дали парите хората и ги застреляха да се знае.

ГРАНИЧНИ ВОЙСКИ ТОВА Е СВЯТА АРМИЯ ЗАЩОТО ДРУГА НЯМА ОСТАВЕТЕ МОМЧЕТА ДА СА ВОЙНИЦИ.ГРАНИЧАРИ И ДА НИ ПАЗЯТ !!! ВСИЧКО БЪЛГАРСКО ЗАТРИХТЕ И ОМАСКАРИХТЕ ТОВА НЕ ПИПАЙТЕ!! ПОТОМКА СЪМ НА ГРАНИЧЕН ОФИЦЕР И ВИ ПЛЮЯ ДИРЕКТНО В ЛИЦЕТО ЗА ТОВА КОЕТО АФИШИРАТЕ ТАЗИ ПРОФЕСИЯ Е ПАТРИОТИЧНА И НЕ СЕ ГАВРЕТЕ ЩЕ СИ ПЛАТИТЕ ПРЕДАТЕЛИ ТАКИВА !! МОМЧЕТАТА ДА БЪДАТ НАГРАДЕНИ С ОРДЕНИ И ОТЛИЧИЯ А ТАЗИ ФРЪЦЛА СИ Я ВЗЕМЕТЕ БОЙКО И РОСКО ЗА СЪВЕТНИК!!! ЩЕ СТИГНЕТЕ ДАЛЕЧЕ В ПОЛИТИКАТА И ДИПЛОМАЦИЯТА С ТАКИВА КАТО НЕЯ !!!

Добре, че не е имало жени и деца в групата, че резила щеше да бъде още по-голям ако неадекватния полицай беше убил дете.

Ма ти сериозно ли? youtu.be /xQ74Spp-mV4

Що не живееш във виртуалната реалност на компютърни игри. Ами мяташ гов.а насам натам по форумите? А, тъпчо прост? >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Чефо ли си, какъв си, нали няма да имаш поколение?

Каква трагедия, бре ? Дай Боже това да е началото ! Граница се варди с оръжие, не с минерална вода, сандвичи и изути гащи!

Фашизма е забранен със закон.

И преминаването на граицата без документи, през гората е забранено със закон !

Що бе, инфантил ? Ти ислямизма ли предпочиташ ?

МОЖЕ ДА ИЗВАДИ НА КАНАЛДЖИЙТЕ ЗАЩИТАВАЩИ ВЪОРЪЖЕНИТЕ БЕЖАНЦИ IP АДРЕСИТЕ И ДА ВИДИ В КАКВО СА ЗАМЕСЕНИ.МОЖЕ ПЪК И С ОРЪЖИЕ ДА ГИ СНАБДЯВАТ ЗНАЕ ЛИ ЧОВЕК

можеше да се убият наши с този рикошет,човека е опасен,в пандиза бързо.

Бойко Борисов избяга от срам от конференцията в Брюксел и се върна в България.

АБЕ БОЙКО ТАЗИ ПРАТИЯ НА ФРИЗЬОР БЕ ЧОВЕК ТО КАТО Я ВИДЯ А ПЪК И КАТО Я ЧУЯ ВЕДНАГА ОТИВАМ ДА МИ ЛЕЯТ КОРШУМ ЗА УПЛАХ И ДА МИ ПРИБАЯТ БАБИТЕ НА СЕЛО!!! ТО БИВА ГРОЗОТИИ И ТЪПОТИИ АМА ПЪК И МИНИСТЪР!!! Е СТИГА ДЕ!!

Г Р А Н И Ц А Талибан ни е налазил... Кой народа ще опази? Граничаря -наш войник, или Гнома-политик? Границата ни свещенна е отново нарушена... Граничаря -защитава, а пък Гнома го предава! Ех народ-благословен... Ти от Гнома си скопен, ако твоят граничар, поднесеш на Гнома в дар! 17.10.2015г.

затвор за убиеца

Затвор за чалмите пресекли нелегално държавна граница.

границата ни ВЪОБЩЕ НЕ СЕ ОХРАНЯВА,днес го показаха по тв,а и електрониката не работи-за какво говорим-пълно управленско БЕЗХАБЕРИЕ и затра на Б-я.Оставка за безхаберната министърка-много е некадърна.

В суверенна държава се влиза през КПП.Показваш съответните документи и ако всичко е на ред ти пожелават приятен път.Ако има проблем идват специалисти от съответните служби и ти решават проблема.Всички двуноги прекосили нелегално границата на България са за отстрел по най бързия начин.Сигурен съм че много бързо мераклиите да нарушават границата ще осъзнаят риска и ще си търсят други пътеки към обетованата земя.

затвор за убиеца

ЗАТВОР ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ КАТО ТЕБ !

затвор за убиеца

ТАЗИ ПОДМАЗВАЧКА И ВСИЧКИ КОИТО РОНЯТ СЪЛЗИ ЗА УБИТИЯ АВГАНИСТАНЕЦ НА ДЕДЕКТОРА НА ЛЪЖАТА!!!!!!!!!!! ТЕЗИ ВСИЧКИ ЛИЦЕМЕРИ И НЕКАДЪРНИЦИ ЩЕ НИ ОСТАВЯТ ДА НИ ЗАРОБВАТ И УБИВАТ АВГАНИСТАНЦИ И ВСЯКАКВИ ИЗРОДИ АКО НЯМАМЕ ТЕЗИ КАДЪРНИ И ДОБРИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ГРАНИЧНИТЕ ВОЙСКИ!!! ТАВА Е ВАЙНЕК НЕ БАБА МИНИСТЪР!!! ХВА ЛИ МОМЧЕТА БЪЛГАРСКИ ГЕРОИ! А НАШТЕ ПОДЛОГИ И ЕВРОПЕЙСКИ МАЗНИ ГЪЗОВЕ ДА ГО ДУХАТ !!! КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ИМА РЕФЕРЕНДУМ ЗА НЕУТРАЛИТЕТ И НЕЗАВИСИМОСТ НА БЪЛГАРИЯ НИЕ СМЕ ДОСТАТЪЧНО УМНИ И ДОБРИ СТИГА СМЕ ОХКАЛИ И ПЪШКАЛИ ОТ ЕВРО РЕШЕНИЯ ЗА КРИВИТЕ КРАСТАВИЦИ!!!ЩЕ ИЗЯДЕМ И ТЯХ АКО НЕ СА ГМО И ТО БЕЗ КОЛЦИТЕ ЗА УЧУДВАНЕ НА БРЮКСЕЛ.............А В БАНКЯ ДА СЛУШАТ МАЛКО И ЛАВРОВ ЧЕ ГОЛЯМ ЩЕ ГО ЯДАТ ВСЕ ПАК ЛАВРОВ Е ЧЕЛ ДЕБЕЛИ КНИГИ НЕ ПРИТУРКИ ЗА ОГЪНЯ!!!!

границата ни ВЪОБЩЕ НЕ СЕ ОХРАНЯВА,днес го показаха по тв,а и електрониката не работи-за какво говорим-пълно управленско БЕЗХАБЕРИЕ и затра на Б-я

Защо е публикувано името на Полицая изпълнил дълга си към Родината?За да се случи същото като с граничаря ликвидирал чуждия агент и убиец В. А., намерен заклан в трактора на нивата , или като летеца свалил нарушителя на държ граница паднал до Рупите - "нелепо " се подхлъзнал у дома си паднал на стъкло на междинна врата и си самопрерязал сънната артерия? Враговете на БГ не спят и си отмъщават за разлика от спящите бълг отговорни фактори! Прав е бил Чърчил като е казал многократно , че от българина нищо не става освен ратай.Сега мазните скужители от Външно да зберат54-те нарушителя, да курдисат една детска пързалка -високата част в БГ, ниската в ТР и да изпързалят всички нашественици там откъдето са дошли да си намерят документите.Това е отговоно поведение към Родината.

Госпожо министър.Вършете си работата.Увеличете многократно охраната и отбраната на границите ни.Тежко въоръжение.Това му е майката.По границата ни с Турция има десетки бункери изоставени от немците с отлична видимост.Бил съм там лично 2 години и 3 месеца.По 3 силни прожектора на бункер стигат.И по една тежка картечница с 5000 патрона.Всеки ден у нас влизат стотици нелегални мигранти,а вие мълчите.Превземат ни на талази,както в началото на турското робство. Какво чакаме още? Да стане като във Вестфалия,във всяко село джамия а в Кьолн ,джамия-небостъргач! И партийни лидери с арабски имена. До 10 години и нас това ни чака.Турците са отвели 2 милиона унгарци в робство.Унгарското ръководство имаше смелостта да каже-НЕ СТЕ ЖЕЛАНИ В УНГАРИЯ! Имайте смелостта и Вие!

Щом се е стигнало до предупредителна стрелба,значи не са изпълнили разпореждания на служебно лице. Трябва ясен сигнал към бежанците , че тук е така. Ние не толерираме осрани влакове и спирки превърнати в тоалетни.

Сега излиза че са убили водача на групата?! Случайно нали. И каква граница - вие знаете ли къде е средец (грудово) а това село е още на север от там! Какви граничари???

Събувай гащите и заемай поза отрепко! youtu.be /xQ74Spp-mV4

награда за полицая и оставка за бабата!!

Едно е истина. Шматката е толкова неподходяща за министър на вътрешните работи, че в сравнение с нея, Гошо Тъпото си е направо гениален.

Какви оставки ма, суло, полицаят си е вършел адекватно работата, за която е назначен! Защо тази мър-ша изобщо споменава думата "оставка"?! Вместо това - да подсили границата с повече полицаи, да поиска финанси от ЕС и да повиши заплатите им, защото е видно, че тяхната работа е високорискова. Когато влизат тълпи агресивни талибани без документи за самоличност, ти ли, ку-ха лей-ко, ще разпознаеш кой от тях е въоръжен и може да е джихадист? Стрелба във въздуха и след това - на месо, за съжаление няма друг начин за охрана на ДЪРЖАВНАТА граница. Дано да е за урок на други ман.гали, които напъват да влизат.

Огромен натиск от медии и разни говрителки от соросоидни телевизии ,говорят за убийство и не адекватни действия от полицията , за това и получават пари да не бъдат с мнението на по-голяма част от българите ! Пожелавам им да си харчат парите с удоволствие , а на Българщината по дяволите , сякаш не са ги раждали български майки !

Сутринта показаха руски транспортен самоет с храна за Сирия.Значи той няма право да мине над страната ни, а афганите могат да трамбуват, където си искат.