Германия удължава контрола по границите

Германия ще запази контрола по границите си до 31 октомври. Мярката бе въведена на 13 септември заради масирания наплив на мигранти.

Обратно в новината

Коментари - Германия удължава контрола по границите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-добре да започнат строителството на нови "крематориуми". Иначе ще строят нови джамии. Дали ще сработи защитния механизъм на немската нация и да се появи един нов чичко с мустачки - "пеперуда".

Мястото на ислямистите не е в Европа! С тях никоя демокрация не може да се справи, затова да се ориентират към други мюсюлмански държави. А диктата на Меркел, по отношение на другите държави за "бежанците", трябва да спре! И да понесе отговорност за неразумната си политика!

Какво като се съберат поне 100 000 души-някой да ги е карал да идват?? Като поседят-и на тях и на новожелаещите ще им се поизпари желанието за пътешествие ТА ТАКИВА ЗОНИ СА НЕОБХОДИМИ- НО ТЕ ЩЕ РАБОТЯТ САМО ПРИ НЕПРОХОДИМИ ГРАНИЦИ ИНАЧЕ ЩЕ СА "ВРАТА В ПОЛЕТО" Общо взета: "ДОБРЕ ДОШЛИ" ?!?

маи меркелица имаше апетит за нобеловата награда за мир, та затова покани сулио и пулио. а сега ще и сърбаме попарата. попара без мляко и без хляб...по новибългарски - гола вода.

То като ти пресъхне кладенеца... и акъла ти пресъхва

Слугинята на ционистките вампири - малоумната крава Меркел е решила докрай да съдейства на талмудитските бандити да изцедят Германия!

тия затова създадоха европейския съюз за да ни държат в подчинение-хвърлят ни някакви пари за магистрали и после искат пълно подчинение на глупостите им !тая меркел сега като видя батака ще ги натири към нас ние да и сърбаме попарата -колкото по-бързо падне от власт толкова по-добре

Не мога да разбера Швабите Тяхната велика АНГЕЛА се изказа мнооооого неподготвено по екрана на ТВто-----заповядайте в Германия,ни ви очакваме и се започна ВЕЛИКОТО ПРЕСЕЛЕНИЕ,,,,,сега като видяха ОГРОМНАТА СИ НЕПОПРАВИМА ГРЕШКА Е ВЕЧЕ МН КЪСНО в момента си нямате и на идея какво се мълви м/у самите Германци ,,,,,,,,,,

Какво? Кажи ни?

МАКЕ или ПОМАЧО, какво общо има Меркел с малият народ на швабите? Тъпи ли са тук писачите?

Някакъв "гений" по-долу обяснил, че тия рояци от млади мъже бягали заради обявения "секс джидад" срещу жени и деца в Сирия. Ами ако беше така, щяхме да сме свидетели на тълпи от жени и деца, не мислите ли? Освен това мнозинството регистрирани бежанци в Европа дори не са от този район. Колкото до ключовата фраза "секс джихад". Май рояците точно са войни пратени на романтичния фронт :)))

За 2-3 мес. Германия загуби ореола си на суперсила и пропада сериозно. 1. изключително простата и недалновидна политик на кравата Меркел. 2. Грандиозният скандал с Фолксваген, който като смесена частно-държавна компания, показа германците като мошници. 3. Доверието в Германия ( индекси, износ, производство ) е рязко надолу. И като се има предвид, че Германия си е доста противна ( климат, швабска дисциплина, студенокръвие ), картината е сива.

Те са на път да загубят дори единството си. Поставени пред подобни неразрешими проблеми - всеки щат ще играе за себе си.

Прибави и ненормалния пилот, който уби над 150 човека...

Oще при случая с пилота нещо ме бодна, казах си щом и германец изперка значи нещата отиват наистина на зле, но наистина не очаквах чак и Меркел да изерка толкова с тези "покани" към имигрантите да идват в Германия.

май излезе точно сега заради споразумението със САЩ. Така удобно ще имат един доста силен довод американците.

Тия немци явно им е сменен чипа. Цяла Европа е наопаки заради една жена, която трябваше вече да си гледа старините. Сега тя си гледа протмонето и няма отърване. Поканила бабата хората, а сега олеле. Не виждам изход от немските простотии. А така преди ги харесвах...

Бре, нагли хора са това Германците: собствената им баба-канцлер създаде проблемът с бежанците в цяла Европа, а сега се опитват да го натресат на други. "Томас де Мезиер продължава да работи и по идеята си за създаване на транзитни зони за бежанци около границите на ЕС." Критикуват се Гърция и Турция, че не можели да наложат контрол на Егейско море. Ами да го наложи Германия този контрол: само 100 хил. евро да инвестират в рекламна кампания в Близкоизточната преса, която да опвести, че НИТО ЕДИН бежанец в Германия НЯМА да получи пари в брой, а само храна, подслон и много основна медицинска помощ и вълната ще престане!

Никой в Европа не ги иска, скоро ще има СЪД за политиците!

Предполагам, че ще е най-евтино и за самите бежанци да ползват самолети до Германия и Скандинавия.

Със шлепове ще е най-ефективно.

Масирания наплив на мигранти - ми как няма да е масиран.Нали Меркел ги покани - все едно да поканиш гости обаче половината да ги държиш пред вратата на дома си и да ги отпратиш.

И още повече - когато ги канила ги е канила в Германия а не в ЕС и не е слагала лимит.Така че който говори без да мисли да не натриса проблемите от безмислиците си на други народи.

Вина имат също всички правителства, които приеха квоти, същата огромна вина като на тая ....

Лицемерие е територията от Лисабон до Хелзинки да се нарича СЪЮЗ , нищо общо с действителността!

Държавите от ЕС не могат да си контролират грпаниците. Това е извода.

"транзитни зони за бежанци около границите на ЕС"-още една недомислица на Меркел!!! И пак ли НИЕ (BG) ще се вържем?! За да сме винаги послушни и изпълнителни. Нищо, че вътрешната ни министърка показва спокойствие относно нежеланието на "бежанците"да минават нашата граница.

Това е все едно да поканиш хора да ти гостуват и да не им отвориш входната врата.

Вчера на митинга на ПЕГИДА в Дрезден са се събрали над 9.000 човека, като е имало приготвени "бесилки" за Меркел и за шефа на СДП Габриел. Днес германската прокуратура е е започнала разследване и е повдигнала обвинение по този повод. Странно, ако направим паралел със Сирия или Украйна, пак става дума за двойни стандарти...

Източно-германците не са толкова облъчени от западната пропаганда и бързо вдяват че англосаксоните искат да унищожат европа като я удавят в ислямска пумия ...

2011 -212 година имаше такава върла зима, до -30 градуса. Сега пак жадувам за такава - тарамбуките на виелица ще се върнат оттам, където са дошли.

преди година ...не си спомням кога точно, едно девоiче писа във феiсбук :"еди кога си имам рожден ден! елате на този адрес, наивно момиче: на този ден дошли не само съкласниците и, ами още около 1500 непознати, които прочели поканата. цяла германия се смя!!! ето, че и меркел направи същото.сега ще идват милионите, било от нигерия,ot мали iордания - отвсякъде където има воiна или воiничка - всичките уж преследвани. hop хаиде, за германiя, че там дават папо! по-точно даите да лапаме от социялната манджа. старите българи казваха: направи добро, та изяш ла.но!..умен народ - цвеtисти изрази!хе-хе!

поговорката си я бива, де

лаладжиите! Когато чашата е пълна - всичко друго остава отвън! Тъпотията е безплатна и е свободна за всеки. Алоооо!

В бараките на ДАХАУ настаняваха навляци... Още колко лагери си имат да си ги приютат... Та и ГАЗ си осигуриха допълнително със Северен поток 2... Остава древната израелска мъдрост да си припомнят - По-добре руснаците да ти спрат газа, отколкото немците да ти го пуснат..

премълчава от "блюдолизните" ни медии.. Най-висок процент в МИГРАНТИТЕ ДЪРЖАТ КОСОВАРИТЕ!!! От супер ДЕМОКРАТИЧНОТО КОСОВО.. Изкуствено създадената от УСА и ГЕРМАНИЯТА държава... Ама сега - въх, въй в общия поток от МИГРАНТИ...

В Германия канцлера е жена.. от Източна Германия. В Щатите - президент негър. Ами как да им вървят нещата на западняците? Още сега мога да кажа, че в Германия без яки бунтове няма да мине. Нацитата няма да си траят и да работят, за да изхранват мързеливци от Африка. Това е 100% сигурно ! Може и гражданска война да има.

Броят на умните намалява

В неделя вечер в Германия в новините в 20 часа по телевизията съобщиха, че се вдигат данъците на германците заради бежанците :-)

После Меркел го отрече.....Тия се оплитат като пиле в кълчища....

е нали точно Германия ги покани да дойдат, сега не ги искат, дошли им башкъ. ние ли да ви ги дундуркаме сега?

Не, вчера Меркел е заявила отново, че "бежанската криза е европейска отговорност и не може само 4 държави да приемат бежанци." Скоро ще има ЕС "среща на върха", където вместо да се види как ще се спре потока отново ще се обсъжда как колкото може повече дора да бъдат прехвърлени към Източна Европа...

Евала, ашкулсун г-жо Меркел! Вие си ги поканихте, вие си им берете грижата сега!

Събуди се Германио!!!

,,..По-рано Германия призова Гърция и Турция да решат двустранните си спорове в Егейско море. Говорителят на германското правителство Щефен Зайберт посочи, че обстановката в района е такава, сякаш границите между двете страни са отворени. Така, според него, трафикантите могат да правят каквото поискат, а това застрашава живота на много хора..,,??? да видиш ,,нашата,, с турция колко е ,,затворена,,!!! ловджиите като тръгват сега на лов се хвщат на бас какво ще излезне??? ,,емигрант или дивеч,,!!! плъзнаха и ,,ромски,, ловци по горите!!! уж за гъби , но като им се случи някои ,,чужденец,, го тарашът и него ,,за гъба,,!!! абе!!! това е свобода!!! кои каквото си иска прави тук!!! това е право само на ,,мигрантите,, и популацията!!! другото колониaлно население,, трябва да спазва законите и наи важното да работи и плаща данъци !!! иначе как ще живеят ,,свободните хора,, и политиците им!!!

кой ти пречи

този проблем нямаше да го има тъпако както го нямаше години наред докато тази наивна женица меркел не реши да ги кани наи учтиво без да си има пониятие с какви хора си има работа тука става въпрос за диваци със съвсем други расбирания манталитет и култура с немците е свършено до 50 години ще бъдат асимилирани защото всяко арабско семеиство има минимум 4 деца при едно 1 или без деца при германците сметката е проста

Хаха, докато не сложат КАРТЕЧАРИ и не пуснат огради с поне един Киловолта по тях, няма да спрат похода забрадките !!! Германия е канала вече ...

Късно е мамо Анджи! Всичко продадохме остана ни само Германия!

Тия Германци до кога ще я траят тая комсомолска Меркел!!!

Аааа, не сме съгласни другарко Меркел, видяхме посрещачите в Мюнхен с табелите "WILKOMMEN", видяхме как се прегръщаше за селфи с мургаляците, видяхме и на посрещането как сънародниците ти ги посрещаха тези мургаляци със сладкиши, чувахме призивите ти другарко, "Елате, всички ще Ви приемем", НАЛИ ТАКА? И сега колко струва думата на ЕДИН ГЕРМАНСКИ КАНЦЛЕР, колко и колко ВРЕМЕ ТРАЕ ТАЗИ ДУМА, другарке??? Не се отмятай от гостоприемството ти, на което цял свят е свидетел и НЕ СИ ЗАТВАРЯЙ ГРАНИЦИТЕ, ще става все по-лошо...ама то ще се види скоро...!!! Само дано българското Правителство е вече събудило се за повратите на тази криза създадена от "велика сила", но после да не си забършат великите сили МЕКИТЕ ЧАСТИ с нас-бедните, малките и заблудените!!! ВНИМАНИЕ!!!...

2020г, Мюнхен, мараня, минарета, мюезин, мазни миндери... Меркел маа ми..ет на млад мюсулманин...Машала Меркел, машала

дано 100% идат в Германия! Няма д ани липсват!

Абе нали тяхната баба ги покани? Сега що пискат? Ама то едно е да ги чакаш и друго да ти дойдат нали?

ебаси диктатора е тая Меркел. Веднага да маха границите и да приема бедните бежанци! само на приказка е много ларж, иначе е по голям диктатор от Асад!

правителството на бг ограби старите хора,болните деца това са наи големите еничари 25 години избиваха народа ни, сега са прости..тутките на ес и фащ ама проклети да са децата им месата им да окапат ега. изроди долни пукнете от рак.

Ще се наложи това, което измъкнаха изпод ноктите на Източно-еврпейците да го връщат, но виждаме накъде ще отиде. Немците винаги са ме отвращавали през всичките години на възхвалявания им възход. Те винаги са били хора, които не се усещат.

...и се изпущат...

Кораби и самолети и всички към топлите и демократични САЩ. Чувал съм, че в Алабама много обичали имигранти от всички начионалности и етноси и ги посрещали с дълги бели роби и качулки.

след като меркел говори за ,,горещи точки,, грешка в арабският превод ги направи ,,джи,, точки!!! от тогава наплива на араби се увеличи??? всички те търсят ,,точката,, на меркел!!! на стари години ,,късметлиика,,!!!

защо чак в Русия бе, и жена ти не отказва,ама ти ахмака не знаеш !!така ,че им е под ръка!!

нормално за един ,,политикопроституиращ,, да казва че другите са ,,к.рви,,!!! жена му може да е ,но по важното за него е че и ,,другите,, му се ще да са такива!!!

Прикривайки се зад НАТО,....САЩ прецака ЕС ,както никой досега.

,,... Германия призова Гърция и Турция да решат двустранните си спорове в Егейско море,,. Добро утро! Сетиха се.