Прокуратурата проверява кандидат-кмет с фалшива диплома

Кандидат-кметът на ДПС в Кубрат Гюнан Халил се е записал да учи в Русенския университет с фалшива диплома за средно образование. Прокуратурата проверява случая.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата проверява кандидат-кмет с фалшива диплома | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доколкото знам всички в парламента имат висше образование, но докараха държавата до тук.

Да каже имена на съученици с които е завършил- все ще има някой да свидетелства ако не се енаправил на тарикат фалшификатор

истинска диплома? Дали лудото атакисче -"През 2002 г. започва да учи теология в Шуменския университет, но прекъсва след първата година. Отказва да се яви на изпит за възстановяване на студентските си права на 1 април 2007 г. поради големия журналистически интерес.[6], но по-късно продължава образованието си. През 2009 г. успява да завърши по съкратен индивидуален план за обучение .[7]" Та Лудото за 7 години си купило диплома за поп!?

А бе, дипломата била фалшива! Важното е да са истински парите! Пък и много хорица имат истински, но непотребни дипломи - политология, социални дейности, мениджъри по култура, спорт, развлечения, както и такива, които са завършили някакви измислени колежи и училища! Всичко е менте!

На Мариела дипломата й е подарена от Георги Колев, без да се явява на изпити, явно добре му е полегнала....

Бас държа, че и тоя няма да влезе в затвора. А как ми се иска да не съм прав...

Упорито "злите езици" в Кубрат казват, че въпросният "виден" бизнесмен е изпразнил джобовете и банковите си сметки, за да бъде одобрен от централата на ДПС. Кой му взема парите, като цял Кубрат знае, че няма завършено средно образование. А ако се питате "Кой му взема парите?", излезте и вижте колите със софийска регистрация:) А май фирмата му имала и множко задължения към НАП.

Искаш ли да ти кажа кой подшушна на TV, че няма диплома? Този дето му лапна кинтите.

Именно де:)))

преставям си как владее английски и руски

Novae

Този е аджемия все още.Оплескал името на гимназията си, после сложил снимка на 30 годишен...Не ми се вижда мангал, чист турчин е, но защо излага ДПС по този хамав начин.Заслужава да бъде ритнат от играта незабавно.В БСП казват така: да му се даде линията на партията.

"но защо излага ДПС по този хамав начин" ... Просто та просто, вземаха му парите.

Щото такъв са си взели. Да не съм го избрал аз.

в българия "чист турчин" НЯМА, оригиналите са си у турция и се сърдят като ги сравняват с нашите регенерати

бате, гледай си копанката.

Дреме му на шапката. И на него и на ДПС. Доганя дъпна 1 милка от Цанков камък и какво? Местаня си говори на турски по митингите в откровенно нарушаване на закона и и казва, че не го интересува. Пее Райна Княгиня на турски и какво? Чудо голямо станало. За 3 дни.

Познавам секретарката на общинския съвет в Шумен, която се хвали, че точно Георги Колев и е дал фалшив диплом за завършено "Социални дейности" бакалавър и магистър, като смята да "продължи" и за докторант....

Предполагам, че тази за благодарност му е предоставяла и "социални" услуги.

кажи си бе, кажи си бе:)

Ха сега, да проверят в Шуменския университет колко фалшиви дипломи е издал Георги Колев на делиорманци, които заемат важни постове в различни структури.

не беше ли завършил в Шуменския?

Не знам защо няма изискване кмета да има висше образование?

и като има от шуменския университет дето само от техния сорт неграмотни взимат дипломи - кво прайм

От гледна точка на френологията - чист циганин!!! Лъже не само за дипломата, а и за произхода си!

Ама и автогол на ДПС. Сега ще има "събути гащи".

Този владеещ турски е в началото на образованието си, не е толкова главен.Имаме си доктори на науките, доценти,професори.Все с истински дипломи,без да са учили!

Нобелов лауреат - с фалшива диплома от детската градина! Три висши образования - на пясъчна основа! Къде е гледал Нобеловият комитет?! Смяна на председателя на комитета! Грабай, народе!

Само той ли е с такава диплома?Половината депутати наДуПиСе са с измислено образование.Те дори не могат да говорят български език, а тези го знаят, говорят само лъжи.

Всички от ДПС са такива калинки, во главе с председателите на партията им местьо и доги.

Този го забравете. Никой в града не е и поглеждал на него сериозно. Имаме си богат избор от достойни кандидатури.

Като подправят протоколите за изборите,ще видиш " тоя го забравете"

Няма, няма ... вземали сме мерки. Всичките са само "наши"хора:)

от ДПС ли са и останалите ви кандидати?

Тц не са:)))) то ако можешееее:))

БATKO

Тоя мошеник прилича на една друга калинка без диплома - Делянчо Добрев. Беше бакалавър по културология, а лъжеше че е по икономика. Все същите калинки са и ГЕРБ и ДПС.

От 3г до 8г е затвора за Използване на документ със невярно съдържание,дали ще ходи при Бай Ставри и Пиже и Пастора да си правят компания за 4-ка Белот:)

Това отдавна не е престъпление-според прокуратурата.Да ви изброявам ли колко областни управители,държавни чиновници,в МС, тъй нар. олигарси- всичко е с купени дипломи.Мога да ви посоча такива в немска фирма работеща в БГ, дознатели,прокурори-всички които не са завършили във ЮФ на СУ.Ами икономистите от свищовското училище-черничкия и разни " девици".Докато не гласуваме всички- не е задължително за бивши и сегашни управляващи, ще ни правят на маймуни.Това е положението.Всеки да мисли с главата си!

.....а директорът Георги Обретенов е категоричен, че поставеният печат е "100% фалшив", като изписаното на него име на училището не отговаря на наименованието по онова време. С всеки иминал ден през последните 25 г. нивото на българските политици слизаше все по-надолу, за да се стигне сега до положението , да ни представят кандидатури за кметове и депутати откровенни представители на кримиконтингента , като фалшификатори, цигани със седемгодишни присъди, кандидати за общински съветници, като Бисер Петното и плеяда отрепки от криминалната престъпност Аз имам чувството, че вече за да си политик, независимо от нивото, минимум трябва да си бил в затвора поне една година, или в психиятриата в Карлуково.

искаше за "платформа" да говори, а тя "гадната" журналистка за фалшификация го пита:) Ма може ли така ... А "платформата" е че сметките му са празни ... вече:)

Докато търсите вината винаги в другите,докато чакате някой отгоре да ви оправи живота,както по комунистическо,вечно ще сте недоволни,нещастни и ще ревете,че не сте опрвени.В живота не всичко се дава даром.

Данчо Лечков ония ден беше много нагъл във Предаване за Референдум за Кмет на Сливен,няма по нагъл Циганин от Лечков,за какъв се има това животно,и какво Образование има тоя???чак се гласи отново да е Кмет,за да може да краде от Обществените Поръчки миндила му със миндил.и от коя партия защитава,не беше ли ГЕРБ???

Гюнане, Гюнане, 8-ца тА чака брат. Що не си гледа дограмата, ами кмет тръгна да ставаш? Ама така е, като слушаш Юзджан. Който сА е захванал с него не е прокопсал. Сърбай му сега попарата... ама с голямата лъжица ;-)

Държавата на мафията и нейните калинки!

А концерт ще има ли довечера?

ще пее Есил Дюраааан:)))

ПЕСЕНТА ЗА РАЙНА КНЯГИНЯ В ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ТУРСКИИИИИИИ....

ПРОСТО ГЛАСУВАЙТЕ! Това е начина! Само ТОГАВА индивиди като - Сидеров, батСали, Пиже, Гюнан Халил, Доган, Месан и други подобни, НЯМА ДА СА ОТ ОБЩЕСТВЕНО ЗНАЧЕНИЕ! Със НЕ ГЛАСУВАНЕТО СИ, Вие ОБСЛУЖВАТЕ и ПРАВИТЕ ПРЕКРАСНА УСЛУГА, на горе-споменатите!

И за КОГО???!!! За Боко мутрата и червената продажна пача Пръмовица ли?!

За по-малкото зло се гласува! Не е правилно, но е така! Скоро кандидатите на ДСП няма да могат да говорят български!

Не е задължително за тях!

TIREX

напротив трябва да НЕ се гласува! след като има по-малко зло съвсем пък не трябва, така се узаконява фалшификацията по лесно ако не отиде никой изборите се Касират!

Интересно че и Петното вече се гласи във Русе за общински Съветник,но към коя партия се пита във задачата,и той няма образование и е лежал най малко 8г във затворите след 89г,службите му били измислили прякора Петното,няма грам стаж,защото не му се работило за 300лв като роб,но за 500лв във Общината би работил,защото щял да се бори срещу Корупцията,и Престъпниците,-Мафията:)това са негови думи от сутришен репортаж,а Джипа Подарък му Ауди Q7 си го джитка още,за него лежа една година и нещо във панделата.

1. Поредния с фалшива диплома... 2. Кандидати с присъди в близкото минало. 3. Лекари, които взимат по 30-40 лв. за преглед не знаят какво е касов апарат и защо е необходимо да се използва. Всичите са готови и искат да ни управляват. Никога неспазвали закона но желаещи да го представляват. Много, много жалко и тъжно.

Менте политици - менте държава. Какъвто народа - такива и политиците.

МЕСТАНЕЕЕЕЕ, АГА, много са ти КОФТИ кадрите бре, ефенди!

и какво от това....... както е видно от един тв запис - "от параламента нищо не зависи, аз раздавам порциите в държавата" и това в.т.н парламентарна република... на всичкото отгоре колят и бесят и по места, и в парламента, а от първия ред хихика сомволът на днешната им повсеместна власт -мамин пеевски, докато не си го ликвидират сами.... кво да се прави милинки, виновни са ес и сащ, въпреки че в катебето се разигравха и руски мангизи, медии и фирми

ЦИРК! ПЪЛЕН ЦИРК! Ако не е наАКА то ще е дпс! Добре, че поне бсп поизчезваха от полезрението ни...... но все пак дпс и атака заслужено спорят за приза - най скандална издънка!

той няма средно, а вие сте се загрижили за више образование. съжалявам комунета, но съм стар човек и си спомням, че при Тато за да станеш министър не беше задължително да имаш висше образование.

Ееех къде си Тато?

Никой не е наричал Т. Живков "тато", а бай Тошо. Тато започна да го нарича години след падането му от власт зет му Иван Славков. Но ако търсиш баща си, извинявай, не съм те разбрал.

Лошото е че много от четящите не разбраха тънката ми ирония.

човека иска да учи , пък вие му режете крилете ! като се сдобие с диплома за виШе за какво му е и за средно ?!

турска калинка

Личен избор на Аталай!

Ама пък знае турски ...

Не знае:)))

Прав си! На един такъв "преводач" му сърбах попарата в Турция. Турците му се смееха на архаичната езикова "култура". Тия - "нашите" си говорят някакъв циганско турски вариант на турския език.

ПОРЕДНИЯТ ТЪПАК КОЙТО НЯМА ДОРИ СРЕДНО СЕ ЗАПИСВА ЗА ВИСШЕ И Е КАНДИДАТ...БЛА...БЛА...ЕТО ТОВА Е НАШАТА МИЛА РОДНА КАРТИНКА- СТОЙНОСТНИТЕ ХОРА ЕДВА ОЦЕЛЯВАТ ИЛИ ВЪОБЩЕ НЕ СА ТУК,А ПОДОБНИ НА ТОЗИ ЩЕ БЪДАТ КАНДИДАТИ ....

Абе кво значение има то и без това "вишото" в БГ нищо не струва така че със или без диплома се тая

Вярно е че от 20-тина не струва за нищо, но това е документна измама, а това е човекът които иска да ни управлява(съответното населено масто). Та той е ИЗМАМНИК! И за съжаление на е единствен.

Няколко гербераста също са с фалшиви дипломи, но нищо не се промени, дори си останаха на постовете.

момчето не прилича на цигане с присъди, да се надяваме,че не е "образован" като бат Сали - вече "успешен депутат", канен от всички телевизии. Я стига капиризи. Такъв ни е матрялът. Ама ще кажете ние сме държавата на висшето образование - ето там ни е проблемът - кой допуска толкова десетки университети, как се справят с професорското тяло или са хвърчащи финикийц;и!

Всичко в тази държава е менте и най-паче образованието. С толкова неграмотни (без преувеличения) докторанти съм говорил през живота си, че просто си нямате и на представа за какво иде реч.

Дайте му диплома на цигането,че ще се оплаче в някоя фондация за защита правата на човека . Така е, то да е само той ами то 90% от управляващите ни в момента имат поне по една фалшива диплома. Отвратителна държава!

Тоя трябва да е много тъпа мотика! Неговите аркадаши са с по 3-4 дипломи от различни институти, той тепърва ще се прави на мозък.