Бъчварова: Сидеров за пореден път провокира МВР преди избори

За мен е недопустимо някой, дори депутат с имунитет, да посяга на служители на МВР, заяви вътрешният министър Румяна Бъчварова.

Обратно в новината

Коментари - Бъчварова: Сидеров за пореден път провокира МВР преди избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Недопустимо е госпожо в центъра на София и в Студентски град свободно да се продават дрога и цигари без бандерол и то от много години! Вие обаче коментирате не това,а двамата депутати. Сигурно така са ви инструктирали. Да ви се чуди човек как сте се съгласили с това образование и квалификация да поемете такъв пост. Имам чувството,че какъвто и пост да ви предложат;ще приемете.А дали сте компетентни за това не е важно.Колкото по-малко разбирате-толкова по-добре. Така друг спокойно ще ви дърпа конците,а вие ще играете това което ви се свири!

ТОКУ ЩО "бЛИЗУ'СПРЯ ПРЕДАВАНЕТО НА "АТАКА"В ИЗРАЗ НА СВОБОДАТА НА СЛОВОТО ПО БЪЛГАРСКИ! БЛИЖАТ ЗАДН-ЦИ!..

Бъчварова не отрича: "факт, че на мястото е имало акцизни нарушения и се е следяло за тях", но виждате ли: "това не може да бъде повод за подобни случки." Сега цялото медийно внимание е насочено към личността на подалия сигнал. И никакво внимание на това, че държавата защитава контрабандата и наркотрафика! След като нормалните хора не се притесняват, разбира се че с проблема трябва да се захване някой луд. NB - "нормално" означава често срещано, обичайно, типично. "Нормално" не е равно на добро, полезно, законно. Напр. нормално е всеки трети да има хронично заболяване, но не е нормално, нещата да се наричат с истинските им имена.

Г-жо Министър, Никъде не видяхме Сидеров да се държи арогантно и да бие полицай . По всичко си личи , че всичко е направено с умисъл. Получи се много тъпо. Разработката беше трагикомична, а Вашите полицаи си бяха направо жалки.

МВР си е перманентно провокирана... Бойче! Помисли, тук не става дума за Сидеров! МВР е държавен орган създаден за ??????- репресии и борба срещу народа? 1. Полицай застреля в центъра на София момиче при изпълнение на служебния си дълг да громи лошите? - в центъра на София, през деня, със служебния си пистолет, по момиче??? 2. Полицай застреля демонстративно момиче в Ловеч със служебния си пистолет пред приятелите и... в лека кола като куче (да ме извинят от четири лапи)" - Изрода на държавна служба с държавно оръжие и другия изрод от РПУ Ловеч, при когото момичето отишло предишния ден да се оплаче, че живота и е застрашен от държавен полицай... 3. Полицай застреля съседа си в Банско, не му свирил по гайдата??? 4. Полицая със нарколабораторията на морето дето продавал в училища... държавен полицай назначен да получи 20 заплати като се уволнява??? 5. Пътните полицай - 60 екипа при единствената в последните 30 години хайка за корумпирани полицай се оказаха 100% корумпирани - приеха ПРОВОКИРАН подкуп??? 6. Полицая от Оряхово заловен с цигарите без бандерол, защото не пуснал достатъчно на шефа си??? 7. Полицаите по време на митингите дето стискаха студентите за топките и онази полицайка дето бъркаше по дупките на студентката пред придружаващите я полицай??? 8 Сводниците полицай, застявяли да пронституират Български момичета и ползващи безплатни секс услуги за това? БОЧЕ Българската полиция е долна, мръсна, сган оставила без дом, къщи и собственост хиляди българи с бездействие и пряки връзки и пълно сливане и симбиоза с престъпни групировки!

Ето как този проблем може да се каже само с няколко думи. В България се продават огромно количество нелегални цигари. Наркозависимите са стотици хиляди. Смятате ли, уважаеми приятели, че някой сериозно се бори с тоя опасност? Отговора може да бъде само да или не.

МВР за пореден път провокира Сидеров преди избори.

Винаги, когато гербавите са на ръба на провала, те се заяждат със Сидеров. Като че ли няма по-важни теми от него?

Печелиш награда в категория, най-тъп виц

Най-тъпият виц на Борисов, за отвличане вниманието от МЕГА СКАНДАЛА на ЕК за TTIP, генериран от американските мекерета в ЕС. А СИДЕРОВ просто е един "козьол опущения", пачавра с която ВЛАСТ ИМАЩИТЕ да си бършат насраните алчни задници. Нашият мега скандал за контраБАНДАТА започна с управлението на "Борисов 1" и се разрасна вече неимоверно; при "Борисов 2". Всички ПАРТИИ и ФУНКЦИОНЕРИ са в кюпа, само Сидеров се прави на честната Калудка. Онзи цирк в МЕГА МАЩАБ с "доброто" и "лошото" ченге, ни играят Юнкер и Обама чрез TTIP и CETA. /За окончателното поробване на Европа, от американските корпорации. TTIP и CETA са заплаха както за демокрацията, така и за защитата на околната среда, на потребителите и на трудовите стандарти./

Значи за Сидеров, мене много не ме интересува като как ще продължават да си играят театъра, и той и те и всичките политически театрали, ама ... ...Аз сега не разбрах - ако видя някой да продава дрога, да се обаждам или да не се обаждам? И на полицията ли да се обаждам или не? На кака ви Руми ли да се обадя или на Бойчето? /с малки именца щото то нали и Бойчето така вика на Род/ Ако не трябва на тях, на кого? А след като се обядя, после мене ли ще почнат да ме разкарват по прокуратури и съдилища? Та ей такива едни неща сега аз не разбрах ...

Бати, обади се на Таки !

белокосото лилипутче ,пак напомни за себе си, въпроса е има ли кой да го озапти........

Първо моля Ви да не публикувате цинични коментари меко казано,те са просто отвратителни. Второ последните 25г. гледаме на запад и през океана, а когато коментираме нашенските си работи все по бай ганьовски.Ами нали само преди няколко дни същите тези полицай бяха смачкани от същите тези журналисти за това,че задържаха двама пияни.Сега се чудим защо не се намесват да не са луди.Ако сме си избрали психично болни за представители халал да са ни,ако искаме да сме нормална държава да застанем всички зад полицията и реда.Иначе ще си гледаме на запад,а тук ще си останем в анархията.

"У нас, свестните считаме за луди."

Ами какво друго да прави побелелия луд макак, нали трябва да мотивира лумпените преди избори.

Какви лекари ще искат извинения от ВОЛЕН бе умници . Не всички но има гробари него ли не го знаете в АГ болниците се ПРОДАВАТ ДЕЦА -БЪЛГАРЧЕТА и ТИЯ КАПУТИ ЛЕКАРИ искат да обвинят Сидеров за това и даже да се ИЗВИНИ аз съм мед.сестра и се кълня в това

Абе, другарко министър, вместо да търсите под вола теле, по-добре се заемете с нелегалната търговия на цигари и алкохол. Защото тези мушмороци, собствениците на магазина, обиколиха телевизорите да плюят по Болен, но никой не се зае с тяхната незаконна търговия. Прати копоите си да разровят мръсотията в тази далавера с незаконни стоки.

Бъчвата да хваща мангалите дето убиват възрасните хора по селата , а да не се занимава със Сидеров, че времето на ГРОБ изтича.

АТАКА - ПОБЕДА!

Объркала си нещо драга, искала си да кажеш, че МВР за пореден път провокира Сидеров преди избори.

Бах ти и държавата.Сите идиот сбрани да ни управляват.Един се прави на интересен с проявен ''висок граждански дълг'' да извършва лично проверки на търговски обекти и граждани , друг се оказва провокиран но с не изпълнени от повереното му ведомство задължения по неутрализиране буйствата на някакъв си депутат , видиш ли , че кво като е депутат и още повече , като е такъв .Накрая всички заедно представят някакви каламбури на обществото.

Повечето медии се снишават и не съобщават, че 87-годишен старец днес е бил открит мъртъв в дома си в село Чешнегирово. Според лекари от "Съдебна медицина" старецът е бил пребит до смърт. Кой е убиеца, Бъчварова? Пак ли Сидеров?

""Сидеров за пореден път провокира МВР преди избори" - по-безсмислено изречение едва ли може да се състави! Какво общо има МВР с изборите, какво общо има, че някой се заяжда с тях като конкретна връзка с изборите? Просто се хвърлят празни приказки за безмозъчни хора, каквито от ГЕРБ смятат , че е "МатрЯлът им"

Оф, Бъчварова, Бъчварова, с кой акъл се съгласи да ставаш министър и то на МВР ? Престъпността се увеличи, разкрития няма, става все по-несигурно в страната.

Абе какво още ни занимавате с това проруско лайно израно от турски гъз?

Колко лайна си изял, преди да станеш" експерт" по произхода и вкуса им?

Освен собствениците и полицаите се появиха и бити клиенти. Тия от МВР и прокуратурата не си знаят силата в лъжите, които измислят.

дали поне един журналист попита работещите в това мазе "Вие цигари без бандерол продавали ли сте?" Не за друго - просто по елементарните журналистически закони и тези на житейската логика. Изявление от тях трябва да има. Ако се докаже после, че все пак са продавали - значи лъжат и за останалото. В същото време обратното не може да се приеме за доказано, разбира се.

Сн.: ГЮБРЕ НЕС Молля, мнного моля, оставете въпросите! Баба Цецка, Парле- секретарка*

"клекшоп"? Това шопски кенеф ли е?

Щеше ли да се случи това, ако вместо на клекшоп с наркотици, Сидеров се бе натъкнал на - киоск, с ватенки, каскети, сърпове и чукове?

Цялата държава се занимава със Сидеров с надеждата да намалят изборните му резултати,и ако могат да го изхвърлят от политиката. Ако се надява някой че атакистите ще преминат към Валери Симеонов ... според мен грешат. Атакистите ще си гласуват пак за Атака независимо какво се случва на Сидеров.

Това потвърждава версията ми, че тези хора са глупави.

Ако вместо ГЕРБ беше Атака на власт, щеше ли да позволи столицата да се напълни с клекшопове, които да дразнят депутати от провинцията?

И всичките щяха да са на Болния и да са пълни с дрога.

Ако беше взимал поцент от цигаи Презтиж нямаше да е тази патадия

Насила ще накарат хората да симпатизират на сидеров. Честно казано, пъвоначално си помислих, че някой е клекнал в краката на сидеров, докато са минавали покрай мазето-магазин, както често се случва пред тези "търговски обекти" на софиянци. Той е подвикнал нещо от рода - не им стига контрабандата, ами и в краката на хората се завират. Разпознали са го и е започнала провокацията. Той обаче се е усетил и е извикал полиция, да наравят проверка на магазина, откъдето пък са се задействали и протестърите, и "медиите". В такъв вариант кой би симпатизирал на сидеров - просто на всички, освен на атака, щеше да им е безразлично. Но сега толкова се оливат в напъна за очерняне - без всякакво въображение и то - по такава истински важна тема, че Сидеров просто наистина става симпатичен на хората. Демонстрира такава сила - сам срещу властта - че вместо да му избодат очите, май ще у изпишат вежди. Ако пък все пак го осъдят по тези скалъпени истории, безнадежността у хората ще стане пълна. Нито държава, която да работи за хората, нито полиция - която да те пази от дрога и престъпност, нито свобода - да кажеш всичко това, нито съд - да го докажеш. Пълна безпросветност, тотална власт на едно единствено място - в уж "изпълнителната" власт. А какво по-точно тя изпълнява? И аз харесвах повече хора като Явор Нотев - с някаква блага сериозност и компетентност, уравновесени и спокойни при всякакви ситуации. Но явно такива си лежат на местото в работата си на адвокати. А за лидери и политици, при това - в опозиция, явно трябва и повече емоция, макар и да е по-трудно с нея - защото си по-лесен за "компромати".

Имаме нова опорна точка. На българските колонилани роби, комуноиди и обикновени дебили, им е виновен - клекшопа. За тях, клекшопа е изво на всички беди на българина, а българина е както знаете, само един. Долу клекшоповете! Вън, това хамериканско недоразумение, от живота на българина!

На калпавия прошляк наркоман клекшоп с контрбанда му дай!

"Тънка ирония и остроумие"! Ха, така, пази си хляба ( и евентуално наркотиците), които "вадиш" от клек-шопа

и аз съм против клекшопите, и аз сега го научих.Хубаво - вървиш и си купувашш кутия цигари, но само за цигари - набързо, щото пушачите не траят. Но съм пхротив да се продава алкохол, безалкохолно и др.хранителни изделия. Ако не други - то продавачите са изложени на прах, - ще кажите - ами минувачите, да, ама носът и устата им не са на земята.

що се сърдиш на медиите, че вкарали Капка в театъра. А кой я вкара в живота си?

Не си актуален. Той я изкара.

на медиите работата им е да отразяват инциденти, а това си беше дори повече. Ми то е направено да се вдитгне пушилка. Питам аз, когато се натрупат "инциденти" достатъчно, може би повече от пет - всичките без "тежка присъда", та когато са значиелен борй - не може ли езвършителят-депутат да бъде съден?

долу е даден по-лесен начин отменя се нс, отменя се полицията, отменя се държавата, остава само народ и премиер с охрана така се връщаме към пра-образа на пра-хората, където са оцелявали амо "умните и красивите"; то вече си е пак така; няма да има сидеров, няма да има никой, само вожд и матрял, въпросът ви ще се реши; всякакъв съд, прокуратура, полиция и т.н. няма да се тормозят да по правилата и т.н,, че да се тормози вождът как да променя правилата; той ще е единственото правило

Следващия път на някой чобанин ще му паднат капаците и ще имаме случай на смлени дпутати от Атака.

Едно чобанче с капаци барабар с бесепарската Орешарска подлога вече ни ограбиха няколко милиарда

Това на събрание на ГЕРБ ли ви го казаха бе шушлек ... питай бате си Бойко кой обра банката, по може да разбереш нещо смислено...

Едва от тази новина научих термина "клекшоп"! Магазин, на който пазаруваш клекнал.Най-често на тротоара, в краката на хората. Иначе ХЕИ-то изисква при разрешаване на магазини, да има необходимите удобства за клиентите...Човек се учи, докато е жив!

Не това е просто както един по-горе е написал шоп (от трънско), който клечи.

Да не говорим, че тези "шопове" гъмжат от хлебарки и плъхове! Добър апетит!

Абе колкото и да не се вързва човек на Сидеров ... ама след като "вкараха" и Капка във театъра ...

Че в 1,30 през нощта, когато кака Румянка е получила "обаждане от Чуколов", но не му отговорила, че тя вече е получила няколко доклада как вървят нещата! Иначе от къде ще знае обаждането от депутат на министър "правилния" или неправилен начин е?

Можеше да последва мишо бирата

Вината носи клекшопа. Най-вероятно са отказали да снабдят атакисте с необходимото им количество тапи от шампанско, за да се замерят и играят на Червена армия. От клекшопа са се държали кото стюардеси от Луфтхнза и френски културни аташета.

много точно!

А може и да са нямали бело..

Повръща ми се вече от тая безпомощна държавица - един дребничък клоун с десетки доказани престъпления и нарушения прави полицията маймуни всяка година по няколко пъти. Какви са тия анаболни мозъци, които гласуват за това животно! Вкарвайте го в затвора тоя побъркан екземпляр за да ви е мирна главата!

Насила ще накарат хората да симпатизират на сидеров. Честно казано, пъвоначално си помислих, че някой е клекнал в краката на сидеров, докато са минавали покрай мазето-магазин, както често се случва пред тези "търговски обекти" на софиянци. Той е подвикнал нещо от рода - не им стига контрабандата, ами и в краката на хората се завират. Разпознали са го и е започнала провокацията. Той обаче се е усетил и е извикал полиция, да наравят проверка на магазина, откъдето пък са се задействали и протестърите, и "медиите". В такъв вариант кой би симпатизирал... още на сидеров - просто на всички, освен на атака, щеше да им е безразлично. Но сега толкова се оливат в напъна за очерняне - без всякакво въображение и то - по такава истински важна тема, че Сидеров просто наистина става симпатичен на хората. Демонстрира такава сила - сам срещу властта - че вместо да му избодат очите, май ще у изпишат вежди. Ако пък все пак го осъдят по тези скалъпени истории, безнадежността у хората ще стане пълна. Нито държава, която да работи за хората, нито полиция - която да те пази от дрога и престъпност, нито свобода - да кажеш всичко това, нито съд - да го докажеш. Пълна безпросветност, тотална власт на едно единствено място - в уж "изпълнителната" власт. А какво по-точно тя изпълнява? И аз харесвах повече хора като Явор Нотев - с някаква блага сериозност и компетентност, уравновесени и спокойни при всякакви ситуации. Но явно такива си лежат на местото в работата си на адвокати. А за лидери и политици, при това - в опозиция, явно трябва и повече емоция, макар и да е по-трудно с нея - защото си по-лесен за "компромати".

Няколко въпроса към кривосъдната система, проституиращите медии на колониалната мафия и зомбираните идиоти тук. Първо, е ли Сидеров престъпник и ако да, по кое съдебно решение му се иска имунитета? Второ, КОЙ, КОЙ, КОЙ и ЗАЩО съобщи на проституиращите журналя да налазят организирано и за отрицателно време "инцидента"? Трето, откъде налазиха десетките "свидели" на колониалната протестна мрежа? Четвърто, към зомбираните мишлета тук: направи ли впечатление ухилената, победоносна физиономия на "травмираната" собственичката на клека, кое я направи щастлива; това ли е най-важното събитие за държавата ни, в момент, в който по цяла нощ прелитат чужди реактивни самолети над София, когато тече купуване на гласове за изборите, когато тежките престъпления в София са ежедневие, когато кривосъдната система защитава не жертвите, а престъпниците, когато непрекъснато измират хора в катастрофите по фалшивия асфалт на мафията, когато се подготвя ново увеличение на акцизите и населението измира в бедност? Толкова ли сте тъпи бе, мишлета, та допускате да ви вкарват в животинския свят без да се усещате? И накрая, пита ви като човек абсолютно дистанциран от Сидеров, предвид миналото му на седесар, рушител на съвременна България. Айде, цъкайте минуси да преброим оскотелите.

В самолета на Луфтханза нямаше НПО. В самолета за Варна нямаше НПО. На магистрала Тракия намяше НПО. В Брюксел нямаше НПО. И журналсти нямаше. Слаба ви е опорната точка. Защо не поискате нова то Москва? Те по-смело лъжат инай-верото ще каже,че това не е бил Сидеров, а негов двойник с цел да го злепостави.

До НПО - а на теб ти е слаб дяволът"

Ясно. Според българските колониални роби, комуноиди и обикновени дебили, на публични места не трябва да има публика, журналистите не трябв да отразват слчващото се на пблични места, министър е длъжен да вдига телефонповсяк време на всеки депутат от Атака и т.н,, за да са удобни държавата и населението за атакисти, защото и те може би са хора. Някакви.

Това от снимката е поредното ГОЛЯМО НИЩО в управлението на България.

В България съществуват две партии: Атака и всички останали партии. Единствено Атака има смелостта да разкрива престъпните деяния на янките в Близкия изток. Единствено Атака показва техните злодейства по света. Единствено Атака подкрепя Русия - нашата освободителка. Единствено Атака настоява за референдуми за присъствието на България в НАТО и Европейския съюз. Единствено Атака води национално отговорна политика. Единствено Атака се бори срещу вихрещата се корупция в България, както беше в последния случай. Затова всички останали партии, ръководени от американското посолство, са единни в действията си срещу Волен Сидеров и Атака. Това обяснява и последния "инцидент", в който Сидеров се опита да задвижи полицията срещу продажбата на контрабандни цигари без бандерол и дрога. Естествено, това му действие беше възприето като нарушение на реда в България. От властимащите, които, както е добре известно, ръководят контрабандата и нашенските мафии. Гледах видеата на няколко телевизии за този случай и НИКЪДЕ не видях Сидеров и Чуколов да удрят полицаи. Полицаите лъжат, принудени от своите началници. Не се оставяйте да ви зомбират.

Воленчо ти ли бе?

Ти си гений бате, как си прозрял всичко това!

Ето защо Атака не е на власт и няма да бъде на власт. Не зачита законите и не зачита човешкото достойнство. Думите на Атака се разминават с действията. Такава Атака никому не е нужна.

не се действа така само разлая кучтата.Кака се действа ли ?Има компютърен специалист има поблем няма няма поблем има висящ на огадата в затвора казичене бил е поблем е вече не е...

време е за визитация. последният електрошок ти е бил слаб.

Невинен е. Това е инсценировка. Нарочно в уречения час са му позвънили за дрогата, а там вече са били струпани бездействаща полиция и НПО. И най-важното. Всички те са гледали лошо значката на Атака. Човекът съвсем мирно е отишал да извърши граждански арест и граждански обиск, да провери за чужди шпиони, а те не са проявили уважение каквото заслужава подпийнал депутат, извършващ граждански обиск. И той какво да прави? Накарал половинката си да удари някого, за да ги вразуми и гонакарла да нправи филмов материал на - клекшоп с наркотични вафли и лимонада.

++++++++++

Но защо не го провелите Сидеров женен ли и или и още ерген? Има значение.

има значние

Дрогаре! Колкото и да го усуквате, фактите са си факти. Сидераста за Н-ти път прави скандал, придружен с насилие, като винаги някой друг му е виновен, а той все е целия в бяло. Пък и този скандал ще му даде хубаво оправдание пред руското посолство за най-вероятно катастрофалния резултат на Путака на изборите.

Б Ъ Ч В А Р О В А АААА, ПОДАЙ СИ ОСТАВКАТА КАТО НАПРАВИ С ПЛОВДИВСКИТЕ ШЕФОВЕ ! НАЛИ ТАКА СЕ ПОСТЪПВА С НЕКАДЪРНИТЕ В М В Р!!! ВИЕ ПОКАЗВАТЕ ТОВА С ВАШЕТО ПОВЕДЕНИЕ!? ПОКАЖЕТЕ МОРАЛ И СИ ЗАЩИТЕТЕ ПОЛИЦАИТЕ НАБЛЮДАТЕЛИ КОИТО ОТ СТРАХ СТОЯТ И МИГАТ ПРЕД ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ТА МАКАР Е ДЕПУТАТИ!!! АМИ АКО БЯХА УБИЛИ ЧОВЕК!!!!!???????