Човек убит при стрелба в университет в Хюстън

Един човек беше убит и друг ранен днес при стрелба в общежитието на Тексаския Южен университет в Хюстън, предаде Асошиейтед прес, цитиран от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Човек убит при стрелба в университет в Хюстън | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе тия американци всеки има оръжие, а не умеят да стрелят като хората - какво е това "един убит", "трима убити"... Само хабят джепането... А тръгнали да господстват над Света. Илюзионисти...

Сигурно са го скъсали на изпит.

При 30 000 убийства с огнестрелно оръжие на година в САЩ, как пък избрахте да пишете точно за това?

Тъкмо се чудех тази седмица няма ли да има патаклама някъде в сащ и хоп, новина :)))

Нали знаеш, че една новина е такава докато е нова /от там и понятието/, иначе като вземе да се повтаря му казват ежедневие.

Хайде пак, това стана ежедневие в САЩ. Много добър начин да държиш едно общество зомбирано и немислещо. Покрай затъпяващите ТВ предавания и насърчаване на консумацията, обществото отвреме-навреме трябва да бъде стресирано с негативни събития. Така мисловният процес напълно ще секне.

Сериозно съм загрижен за американската демокрация. Някой трябва да свали диктатора Обама с "умерена опозиция" и "умни" ракети.

Така става, защото на президентът на САЩ е по-важно да обяснява колко бил слаб Путин, както и САЩ да дава/налага демокрация по света, вместо да си види собствената държава на какво е станала!

САЩ не могат да се справят с тежката вътрешна престъпност. Дали не е време да ги окупираме и въдворим ред?

Как да не могат? Ще им изпратим Румито за МВР шеф и за нула време ще им оправи статистиката...

краварско ежедневие- американска демокрация

демокрация по краварски

Тъкмо се чудех кого да наругая рано сабахленка - а то щерев бил тук. Ай да му е честито - инак кофти за убитите хамериканци и съболезнования както му е реда

Какво ви учудва, това са практически занимания по ВТО/военно-техническо обучение/, каквито имаше и в нашите учебни заведения едно време.

А пък Щерев няма топки!

А ТАКА Е В РУСИЯ.ГЛАД. На 12 години затвор беше осъден мъж, обвинен в канибализъм в руската република Якутия, предаде ИТАР-ТАСС, цитирайки съобщение на Върховния съд. Върховните магистрати наложиха на човекоядеца ефективна присъда, отменяйки поставена преди условна присъда срещу него.Бабата сериен убиец от Русия вероятно е яла части от жертвите си. Това казаха руските следователи, които работят по случая, пише в Independent. 68-годишната Тамара Самсонова бе арестувана през юли по подозрение, че е убила 79-годишна жена. Видео от охранителната камера в жилищната й сграда показва как пенсионерката пренася женския труп в черни торби. Отново канибали в Русия 23-годишен младеж изяждал черния дроб на някои от жертвите си, 35-годишен мъж признал, че е убил свой приятел и ял от месото му И Т.Н

Шило

Много стара новина, Шерев, колко народ избиха послед на други места на планетата? Голем си ТРОЛ.

Да наистина-изядените хора вече са в руската канализация.

Време е да се забрани путиновите опорни точки от руските посолства.Създава убийци!

Шило

Време е, Щерев, да се довериш на лекарите.

Опи Щерев, как сме днес?! Пий кайвето и я мятай, че е скучно без теб...

Понеже държавата иста да наложи фащистка корпоратиовна диктатура първо в америка, после и в целият свят, трябва да се принудят гражданите да се разделят зсъс законото си оръжие чрез въвеждане на сътветният закон. Но как да въведеш такъв закон ако няма подби стрелби. Именно затова има такива стрелби ортганизирани от заинтересиованите. Същото важи и за законите срещу тероризма, които въвеждат официално диктатурата на безумците кланящи се на идоли. За да се въведат първо трябва да се създаде тероризма като световно плашило, защото той няма естествена основа а е винаги продукт хора с болни амбиция за власт и със слаби умствени възможности.

Глупости си написал Ванка, точно обратното е. В САЩ оръжейното лоби е много силно.

Правите ли разлика между продажба на лично оръжие и автоматизирани системи за масово поразяване. Всяка диктатура се бои от въоръжено население. По простата приична че диктаторите винаги са параноици със сексуални девиации, мразещи нормалните хора и Божият порядък поради поради комбинацията голямо его и неспособност за конструктивни градивни действия. те обикйновенно са нохилисти по отношение на животът. Доверени слуги на сатана.

Явно този младеж не епознавал божият закон или не го е харесвал. Това е основната причина за такива стрелби. Зомби общество.

Това новина ли е?! Нормални демократични отношения, какво се впечатлявате толкова? При тях си е естествено - не ти харесва някой, вадиш пищоля и стреляш - така е то в демокрациите зад океана ... Полицията постъпва по същия начин, след това установява личността на застреляния - за статистиката ...

"В Русия ще създадат хибрид между слон и мамут"-ето това е положителната новина :)).

Двама души са убити при стрелбите в университети в САЩ Трябва да се обединим като страна, за да предотвратим подобни случаи, каза американският президент Публикувано: 10 окт. 2015, 05:41 Обновено: 10 окт. 2015, 05:41 Разпечатай прочитания: 375 коментари: 0 Вашингтон, САЩ Двама души са убити при вчерашните нападения с огнестрелно оръжие в университетите в Тексас и Аризона, предава BBC. По данни на британската телевизия, един човек е убит, а трима други ранени при първата престрелка между членове на студентско братство в университета на Северна Аризона.

"Човек убит при стрелба в университет в Хюстън". сигурни ли сте, че е човек, а оберменшите? да не се окаже, че е просто гой и после да се радвате по форумите, а еничерчета на антихриста, които ке падне така и така. както и вие ке паднете, а рб/царистите - цензуратори от икономедия?

еничарите от рб/царистите на хасан кукунева, които трият мнения на смена ли сте? искам да ви питам защо сте толку тъпи и още по-злобни, нещастни и продателни. а доказателствата следват...

дичев, левчев за пет левчета няма ли да напишете по една сърцераздирателна еврейска статуя, как еничарите-садисти-цензуратори от икономедия са подложени на сегрегация? щом ви плащат от сащ - защо не, ама сега ги нема онез 500.000 за еничари и сега-какво? а серж?

Oще ли ви прави впечатление?това си е нормално за Aмерика,просто не им обръщайте внимание!

Това май е първият случай в Щатите, в който стрелецът е арестуван ЖИВ. Досега винаги или го застрелват, или той се самоубива. Наистина е забележително, като ги знаем щатските полицаи как бързо стрелят по някого ако се закашля или кихне. Относно тези масови стрелби. Първо проблем е, че там всеки е въоръжен и ако малко нещо не е на кеф, вади бойния си арсенал и се почва. Второ е че самото общество там не живее добър и качествен живот. Явно ежедневния стрес и конкуренцията между отделните хора са твърде жестоки и затова стрелящите възприемат всички останали като врагове. Може и да има връзка, че такава въоръжена, агресивна и стреляща нация се опитва да управлява целия свят и се меси в места като Украйна и Сирия. Показателно е. САЩ доминират над останалите страни по света най вече благодарение на оръжията си.

Той не е стрелец, а заподозрян.

почвам да стоплям. това е новото забавление и мода у университетите.

Обичат да убиват тези американци Дай им уружие и им гледай умразата

Тренировки на джихадисти в реални условия!!!...

Срам и позор за Америка.На това му казват лицемерие-те ,които са свикнали да дават ум и разум , да размахват пръст на ей такива държавици ,като нашата-не могат да оправят собствения си вътрешен ред.Ужасно обичат да се правят на набожни,а стрелят децата си.

И пак "Сефте"

Не им обръщайте внимание! Те хамериканците така си стрелят с пистолети и автомати, а стрелбата понякога дава фира ако на пътя на куршума се изправи някой гласоподавател или данъкоплатец на хамерика.

Това новина ли е за хАмерика?!?

и си преценявай..спрямо кого прилагаш скапани игрички..

Тези писатели, пак са се пообъркали! В демократичен ФАЩ не се случват никога такива неща! По-вероятно града е бил Тула, Твер или Харьягинский? В краен случай Хасково или Търново

А в Шопландия не може ли да стане?

Без коментар...

Това са плодовете, които се берат от ниско качествено кино, в което всяка минута се стреля. И това вече е над 30 години. А сега пък игри със стрелби по чудовища, хора, животни, и то даже в телефонните апарати. ТОЛКОВА ЕСТЕСТВЕНИ СА ПОСЛЕДСТВИЯТА

от гмо-то.

типично по краварски!

Ценностите на някогашна кравария днес са коренно различни от преди 20-30г да речем. Необяснимо е що за мечта е това да излезеш на улицата или в някое публично място въоръжен и да откриеш огън по мирно цивилно население без никакъв мотив и определена цел. Що за ценностна система е това? Не ги ли ги е срам да се месят по света след като не могат да вкарат в ред собствената си кочина.

Това е верно. Но още по-трагично е, че тези "ценности" ссега се възвеличават в България и започват да се налагат.

Краварите да си затварят университетите, щото там стана по-лошо от Сирия-.

По тая логика ние трябва да си затворим пътищата.

по добре жив, отколкото смачкан и размазан