САЩ с помощ само за проверени лидери в Сирия

САЩ са обещали помощ „с оръжия и снаряжение“, а също „помощ по въздуха“ на опозиционните групировки в Сирия в борбата срещу „Ислямска държава“.

Обратно в новината

Коментари - САЩ с помощ само за проверени лидери в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САЩ за пореден път доказват, че са терорист номер 1 в света.

Защо не се казва, че и ДОСЕГА всички "кандидати" за обучение бяха ПРОВЕРЯВАНИ за връзки с терористични организации? И после се оказваше, че има сериозни пропуски в процедурите за проверка.

и какво излезе-дали САЩедни 500 милиона за да обуат не некадърници ,а непригодни .Има да варианта или тези пари са изписани за някакво измислено обучение и са си ги прибрали,или някой е взел САЩ за шаран и им е прибрал парите без да има идея да изпълнява техните прищевки

"...че Белия дом спира досегашната програма на Пентагона за обучение на умерените сирийски бунтовници заради нейната непригодност." Абе аз какво ви разправях, ама вие НЕ...

ясно, че САЩ създават и подкрепят терористични групи в Сирия.Отглеждаха ги четири годи, но не се получи. Сега ще подкрепят само проверени хора, САЩ е терористична държава.

Американските политици трябва да отидат на трибунал за престъпления против човечеството за разпалване на войни, сваляне на правителства, въоръжаване на бунтовници, емиграционна криза. Още не озъзнаваме, но мащабът на техните поражения не е по-малък, ако не и по-голям от ВСВ. Един нов Нюрнберг ще дойде добре на целия свят, за да си дойдат на мястото общочовешките ценности.

Проверените лидери, след като получат американското оръжие, какво ще търсят из териториите, контролирани от ИД?!

"САЩ с помощ само за проверени лидери в Сирия" изсъхна му работата на Барак Хюсеинович. Няма вече да му помагат.

Глупаци ,кого заблуждавате ,къде ви са проверените лидери в - Афганистан ,Ирак, Либия ,къде са ...или целта е пълната разруха на тези държави ?

Министърът на отбраната Аштън Картър даде указания да се предоставят пакети от снаряжение и оръжие на подбрана група проверени лидери и техните отряди, за да може след време те съгласувано да се придвижат из територията, която все още се контролира от ИД - за да има какво да предават на ИД.

Американците ще разберат ли някога че най-непригодния елемент в тази война живее в една голяма къща в Вашингтон.

И най-непроверения. Въпреки че носи името на внука на пророка.

В близкият изток има само една светска държава, верно диктатура, но светска с права на жените, който в другите арабски държави просто са забранени по дефиниция (ислям). Така че това, за проверяване на опозиционните лидери е малко смешно, инфантилно .

А какво да кажем за ливан,йордания,дубай?да не би там жените да са по-зле от жените в сирия?явно не си бил в близкият изток , за да даваш такива заключения .

Канал 1 от тази сутрин арабски специалист го каза, журналист живеещ в България, мисля, че е сириец.

Проверени лидери значи :) "Умерената опозиция" отдавна се е доказала като непотребна сган, която сее хаос и разруха. Не виждам какво повече има да им проверяват.

Американците ще набиват пари срещу суверенни държави и правителства докато не избие цялата помия на света и не залеят с нея Европа!

Безкунституционните монархии - Катар, ОАЕ, С. Арабия, където думата демокрация е забранена и се наказва със закон финансират т.н. "демократична умерена опозиция" на Асад! Т.е. "демократизират" Сирия по техен образец под командването на ФАЩ! Нека коментират НПО-"мозъците" тази идиотщина!

Страшно смешна новина. Не мога да преценя само дали е от превода или от политиката. Мързи ме да търся оригинала.

Рядко се случва но превода е доста подобрена версия на оригинала. Поне най тъпите твърдения са загладени.

Иракското правителство протестира пред САЩ,че на местата,където са отблъснати ИД са открити парашути от армията на САЩ,с които са хвърляни помощи на терористите.

Трудно могат да се посочат по-красноречиви примери за АНТИЧОВЕЦИ от световните кукловоди с база САЩ. Та те са си РОДЕНИ УБИЙЦИ. Но дори ужасяващата им медийна машина, потапяща милиони в дезинформация, няма да им помогне. Истината е по-силна от всичко и светът вижда уродливите им образи.

САЩ признаха, че са похарчили 500 милиона долара за тренирането на ОПОЗИЦИЯТА. Когато ги попитали "Колко се бият в момента и съществуват?", висш американски генерал отговорил...."Малко са....може би 4-5 човека" ! Излиза, че по 100 милиона на човек са инвестирани на човек. Проверете го сами в Youtube, такъв майтап трудно бих измислил :)

A те САЩ и в Украйна подкрепят избирателно и пак ще ядат бой заедно с избраниците си. Да се фокусират в Холивуд и да намалят стрелбите по университети, училища етс.

Не е лош и стрелбите по болници и сватби да разредят сащ и сие.

Живи да не останат тези пуганци до един да ги избият . Време е Одрин и Царград да станат Български

На гърците ще ги дадат.

При всички случаи американските летци ще ударят или по някоя болница или не там където трябва и президента им после ще трябва да се извинява.Толкова войни направиха,а не се научиха къде да си хвърлят бомбите.Както когато обстрелваха по въздух Югославия си "изпуснаха"някоя и друга бомба и в България.

Бомбардираха и китайското посолство в Белград.

Поредната американска тъпотия - "умерен терорист"???Няма такова животно !Щом си влязъл в чужда държава , нападаш , убиваш , превземаш нефтени кладенци , продаваш евтин петрол на янките, оръжия на ИДИЛ и т.н. значи подлежиш на ликвидация като всеки терорист , няма значение че си в алъш - вериш със САЩ!Обама и Ердоган нещо са се объркали, даа - руснака ще им отвори очичките!

"Умерените" пекат жертвите си от сирийската армия преди да ги ядат. "Неумерените" жулят сурово.

Карл Маркс определя Русия като тюрма на народите.

Еврейчето маркс,спонсорирано от еврейчето ротшилд?И взели,че натрапили социалният експеримент комунизъм-големият кибуц.

И еврейч`то ротшилд с братята хамериканнци сега създават поредния нов световен ред!!!! А баламите соросчета му пригласят.

....и затова прати събратята си талмудисти да прокарат "великите' му идеи 75 години, там където дишаха най-свободно тъпанарино.Руснаците са нещо мнооооого различно от съветско -марксистките ти събратя,кавал.

Ти чети Бисмарк какво е казал за Русия, тоя плагиат го остави.

Вуте се връща от партийно събрание, на което разказвали за Карл Маркс и Фридрих Енгелс. Пена го пита: - За какво ви говориха? - За двама, единия Крал Мас, а другия Фиркал Наекс..

По умерената опозиция,с умерени бомби!

Руснаците сме морално-деградирала нация, с мания за световно величие и нямаме сетива за история и култура.

Какво общо има това твое изказване с темата на статията?

ТОВА КОЕТО СИ НАПИСАЛ ПОДХОЖДА НАЙ ВЕЧЕ НА МАРИХУАНСКИТЕ ПРИХОПАТИ ОТВЪД ОКЕАНА . ЯВНО СИ ПРОЗДЪ СОРОСОИДЪ

що копираш един и същи пост на 4 места? Трол-соро сте морално-деградирали, с мания за световно величие и нямате сетива за история и култура! Глобал безроден!

"Даеш се крият в джамиите защото там руснаците не атакуват(видео)", публикувано в Мондиализасион, 7 октомври, 2015г.

Абе нека се покрият там още малко. На Кадиров малко му трябва, за него това е оскверняване на храм.

скоро няма да има на кого да помагат....

САЩ ще подържат само отделни хора на умерената Сирийска опозиция , които имат нещо общо с Усам Бин Ладен !

"Във всеки един руснак живее по един Путин" и затова не трябва да остане жив нито един крепостен мужик, а светът ще си отдъхне.

В теб живее една Кончита Вурст и е време да си го признаеш !

Сърпа прилича на полумесец.

СЛАГАШ ЛИ СИ ПРАШКИТЕ И СУТИЕНА НА СЕСТРА СИ ?

Само съветските хора обичат Путин и комунизма. Руснаците нито обичат Путин, нито комунизма !

Фашист е твоя дядо Партизанин , който е арестувал хората ?

Да не си ги питал?

Няма нормален човек, който да се възхищава на фашиста Путин и неговата агресия. У нас като наследство от комунизма останаха много ненормалници, които боготворят кремълския сатрап и смятат това за проява на патриотизъм.

Вятър ли правиш или свирка любителко на ганг-банг.

Искаш да кажеш, че 80% от населението на света са ненормални ли? Че вече и Американците одобряват Путин много повече от Обама...

Дядо ми вижда стария сценарий от ВСВ.Направиха десант когато видяха че СССР обърна войната и после взеха 2/3 от Европа, коятоа сега искат да унищожат.И тези групи са за това-след време да могат да се разпореждат.Този път номера няма да мине-ПРОСТО ЗАБРАВЕТЕ.Ще трепем наред всеки който има допир с вас обонги, защото вие сте родители на изрода Ислямска държава.Такова нещо може да се роди само във вашите глави и съвест по-грозна даже от съвестта на Хитлер.

Руснаците сме морално-деградирала нация, с мания за световно величие и нямаме сетива за история и култура.

Ще помагат и въоръжават на кукуво лято. Кадиров само чака да чуе "Дръж!" Кьорав боклук няма да остане ни в Сирия, ни в Ирак

В смисъл че Тези "проверени" като ония, проверените във самолетите, не решат скоро да сринат, защо не и "Чичо обонговата колиба", и това да се пробута на Света , като една Варварска акция на Путин, и Русия? Матриал от таз- сутрешния "Чпигель"

На езика на дипломацията това означава: а) спираме финансирането - средствата са хвърлени на вятъра, операцията е неуспешна; б) сваляме доверието от подкрепяните групи, очакваме на лъснат неприятни данни за тях пред света.

Това означава, че даваме оръжие на тия дето могат да се движат свободно из територията на ИД, да "гърмят" по руските самолети и по тия дето настъпват по земя, ама за пред света ние не помагаме на ИД. Двулични измекяри! За нещастие народецът им е доста заблуден (добре са поработили над това) и няма да се вдигне да ги измете. Иначе светът би бил доста по-добро място.

на алкохолиците русофили сидеров и чукалов им писна да пият в самолети и клекнаха до клекшоповете

хлъц зарежете сащ те ще се опавят и без вас ходете да спасявате руската пионка сидеров хлъц борецът против контрабандата хлъц

Ние обсъждаме тяхното влияние у нас. Хорицата, които се възползват от него и резултата за страната и обществото от бутането им напред. Що паплач измести всичко читаво и грамотно за тия 25 години.....

Демек вече ви трябват свестни хора и няма да финансирате всеки, който е готов да действа деструктивно в съответната страна? Айде тогава да си оптимизирате и групичките у нас, че и те не са много читави.

Спират помощите за ГЕРП, БСП, ДПС и пр. измет? Не може да бъде! Обама се оказа върл камуниз!

По едно и също време една и съща идея. И аз това си помислих - иде ли края на финансирането на местните банди?

Ако им трябват "проверени" хора в Сирия, могат да намерят много в България - Боко, плевню, митов, младенов... паситата... Проверени да искаш. Е, тука по форума само колко има, разни "щеревци" и други "геевци". Да ги вземат, да ги пращат, да формират една стабилна "умерена опозиция", която в близко бъдеще да вземе властта и да установяват демонокрация в Сирия.

Да-а.. Дойде есента и цената на тиквите взе да пада-а...

Руснаците сме морално-деградирала нация, с мания за световно величие и нямаме сетива за история и култура.

Плащат ли за подобен елементарен и плосък офтопик?

Дрън, дрън! Вече всички разбрахме, че САЩ оборудват, обучават и подкепят от въздуха ИД. Сега се чудят как да прикрият това и измислиха някави "умерени групировки".

Заглавия от алтернативните френски медии: "Изненада, ЕС сменя посоката. Юнкер: Вашингтон да престане да диктува отношенията между ЕС и Русия", Ле брен дерб, 9 октомври, 2015; "Терористите се спасяват със самолети", Резо ентернасионал, 9 октомври,2015; "Откакто започнаха руските бомбардировки Саудитска Арабия увеличи доставките на оръжие за терористичните групировки като Ал-Носра в Сирия", Льо блог сам ла туш, 10 октомври,2015; "Война срещу Даеш: Путин не се шегува-Пандора Тв", Резо ентернасионал, 9 октомври,2015; "Дойче банк очаква загуби от 6млрд. евро, първи от 10 години", Резо ентернасионал, 9 октомври,2015; "Мистерията с хилядите камионетки Тойота на ИД", Резо ентернасионал, 9 октомври,2015; "Според Лекари без граници 33-ма са безследно изчезнали след американските бомбардировки над болницата в Кундуз", Льо блог сам ла туш, 10 октомври,2015; "Сатанинският Папа Франсоа целува ръка на своите господари Дейвид Рокфелер, Джон Ротшилд и Хенри Кисинджър", Льо шмен де левей, отпреди седмица. В нета е пълно с линкове към снимките, но повечето вече не се отварят.

А дали ще окаже влияние върху терористире? В Ирак тази система се прояви много добре. С две думи САЩ искат да завземат територии, които най-вероятно са нефтените кладенци. Не знам дали обаче ще се стигне до там. Русия са закарали ТОС-1 Солнецепек. А между другото защо нищо не се споменава за поредната издънка от тази нощ на дрОгаря Сидеров в София?

А каква е издънката на бившия глашатай на ДемокраДция?