ООН позволи на ЕС да конфискува каналджийски кораби

СС на ООН прие резолюция, даваща право на ЕС и други страни да конфискуват каналджийски кораби за превоз на мигранти в международни води край бреговете на Либия.

Обратно в новината

Коментари - ООН позволи на ЕС да конфискува каналджийски кораби | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще мръдне напред пазара на лодки!Отново се отваря ниша за правене на пари!Цената на трафика се вдига и пак печелят каналджиите!"Бежанците"не ги връщат в Либия а си ги превозват в Италия или Гърция!Връх на тъпнята или режисирано заселване на мангусти в Европа!

От трибуната на ООН нищо не чувам за десетте Божии заповеди. Изглежда като трибуна на хуманизма и човешките закони, които са дирекнтно противоречие със законите на Творецът. Ако взимаш принудително от имащите з да дадеш на нямащите това е класическа кражба спред Божия закон, но според хуманистите е добро дело. Ако направиш аборт спордд Божият закон това е убийство, но според хуманистите това е право на човекът.

Хората според кои закони ще бъдат съдени?

С грижа за нелегалните - да си преминават границите, защото имат права и да бъдат третирани по човешки. Законите - за тях не съществуват.

Отдавна го споменавам като една степен на превенция. Светът е станал седянка на туткави баби...

объркали са заглавието ! да се чете оон позволи на ЕС да потапя каналджийските кораби !

дебилата кукунева , това триене ви е за последно!!! илио поне за мъжа ви педераст от партията майчица...

защо царистите са демократи в лодката на милен кънев? имате ли отговор?

Това добре. Могат да ги ползват и за да ги връщат обратно.

дайнов ме е изтрил, което аз не бих си потволил с негово сртание сращу народа който не е така пъ

ех, защо. им направих толкова добро! нека де е както си е: всекиму своето и на евреите . холокост!!! това бе. след като не ме разбраха!!!

израелците се оказаха единствените разумни хора, и вдигнаха стена от бетон, 700 километра дълга и 8 метра висока, за да се избавят от тази паплач мюсюлманска

тогава защо евреите критикуваха и нападнаха европа с едбна снимка на дете? да не би да имате нещо общо с педофилията, а другарко холокост на мненията от името на евреите дебили? аз казвам само факти, вие с какво ме атакувате, а зелени? след като ви спасих дори от путин, с какво се отблагодарявате? а нещастници

получих два минуса от цензурите на царистите! и защо така? а триещите, царисти? ще ви спукам!ще ви спукам и в отвъдното, царисти!

царистите на съд!!! време е!

Гледах по телевизията Пешо Коня Стоянов! Дрънкаше небивалици в типичен ръкомахащ стил ни "убеждаваше" как трябва да приемаме бежанци и емигранти и да им дадем шанс да работят в България, защото над 2 млн. българи били в чужбина! Не зная кой му плаща за тези идиотщини, но не си ли дава сметка, че тези над 2 млн. са офейкали заради такива, като него, а останалите в страната българи живеят най-мизерно в цяла Европа! Тоя все едно не е от тази държава и направо призова пришълците да "запълнят генофонда"... Давате ли си сметка за какво призовава Коня?

пешко коня.. искате да го избирате, или да ви цензурира?

Онзи ден видях П. Стоянов, лафеше си интимно с портиера на Курортно Управление на София, бул. Васил Левски 54. Преди 2-3 дни срещнах и един позабравен "политик", Ал. Джеров, комшия ми е, няма да забравя как ми назряза и 4-те гуми на Рендето, пред гаража си, представяйки се за брат си, уважавания ортопед проф. д-р Д. Джеров, беше си лепнал и докторски стикер на Ладичката, уж, че бил лекар (дето не я изкарваше от гаража по 2 години) Това беше по времето на СДС ;-) Спомени, минало и настояще...

При тази висока безработица в България? Поне така се огласява официално,не сме чули досега от властта, че има недостиг на работна ръка в България. Чудно е и за Германия. Защо няма програми от някои европейски страни, които имат проблем с безработицата да се насочват хора към други такива, които имат недостиг на работна ръка. За тях езика и интеграцията ще бъдат в пъти по-лесни отколкото за новопристигащите в Европа.

не спамя: защитавам се от демократите на икономедия:Аз не бих потопявал! въпреки, че мене рб , дпс и нещастниците евреи и педофилите от зелените ме потопявяваха благодарение на дългата ръка на евреите. но ще ви кажа пак: хората се раждат там, където са. те не са виновни. те не са виновни за това, че са ограбвани от мега концерните на уса! те не са виновни, че са преселвани благодарение на еврейските доктрини, за да бъдат обезлюдени техните богати на ресурси и на хора колонии. те не са виновни и за това, че нас ни трият заради истината, която за новия световенред твърди, драги ми рб подлоги на сатаната: ВОЙНАТА Е МИР. СВОБОДАТА Е РОБСТВО. НЕВЕЖЕСТВОТО Е СИЛА.

В един по-прагметичен свят вместо да конфискуват каналджийските кораби щяха да ги потапят. Може да звучи на пръв прочит ужасно, но ако се вземе решение всеки каналджийски кораб да бъде потопен заедно с тези на борда след 1-2 случая няма да има желаещи да ги позлват. Да направим проста аритметика - сега ежедневно загиват десетки, а годишно хиляди... ако еднократно бъдат потопени 2-3 такива кораба може и да има загинат няколкостотин, но после няма да има повече.

Аз не бих потопявал! въпреки, че мене рб , дпс и нещастниците евреи и педофилите от зелените ме потопявяваха благодарение на дългата ръка на евреите. но ще ви кажа пак: хората се раждат там, където са. те не са виновни. те не са виновни за това, че са ограбвани от мега концерните на уса! те не са виновни, че са преселвани благодарение на еврейските доктрини, за да бъдат обезлюдени техните богати на ресурси и на хора колонии. те не са виновни и за това, че нас ни трият заради истината, която за новия световенред твърди, драги ми рб подлоги на сатаната: ВОЙНАТА Е МИР. СВОБОДАТА Е РОБСТВО. НЕВЕЖЕСТВОТО Е СИЛА.

на мене тази снимка ми прилича на ди дей! хахаха.. обаче над небостъргачите.. още по-хахахааа...

СС на ООН може и да е дал това право, но ЕС няма да го упражни, докато чичо Сам не нареди. Иначе със или без резолюция на ООН, ЕС без да се замисли дори изпраща самолети и бомбардира където чичо Сам му нареди.

Не вървиш.

Ами така мисля! Пък и за бомбардировките е вярно и остава да видим какво ще стане с гемиите.

А, Комисариатът по бежанците към ООН, който се занимава с трафик на хора към Европа, какво каза?

зелените на чело с евреите казват, че за евреите всяко дупе на дете е добре дошло за нео-еврогеите!

и стига с тия нови картини на френската революция без френски рояли и без цици!!!

pastoral ( нерегистриран ) 09.10.2015 20:37 ето отново "рб" и евреите от 15/15 и зелените педофили задействаха своята най-сигурна защита срещу свободното Народно слово, а то е цензурата на диктатурата>:питано бе: защо снимката на удавеното детенце се сравнява с холокостваното от уса? за да се вмени вина у европейците за да продължат войните и да се самоубият? каква е приликата и разликата между еврейските медийни манипулации за печалби между двете деца, едното изгорено от напалм, а другото удавено от баща си!!! вие сметайте защo ни трее слабоумната цензуратотутурутка ot rb/dps/bhk при тия въпроси!!!

Правилно. Сега вече ООН може да разреши конфискация на корабчетата, защото са непигодни за използване по това време на годината. Браво

Африканците- в Африка Американците- в Америка Азиатците- в Азия Европейците- в Европа и т.н. За да няма пак конфликти, за които после горчиво ще съжаляваме (както двете св. войни)

То хубаво, но индианците ще има да се ширят в цяла Америка. Също така афро-американците къде ще ги разпределиш? ;)

Афро-американците - на тръстиката в южните щати на САЩ