Съдът остави в ареста Пиже и доведения му син

Кандидат-общинарят от ДПС Трайчо Василев-Пиже и доведеният му син Владимир Андонов, обвинени в нападение над журналисти, остават за постоянно в ареста.

Обратно в новината

Коментари - Съдът остави в ареста Пиже и доведения му син | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде сега Пижо и Пенда в панделата!

а този доведен син от коя менажерия му са го довели ?

Направо ги карайте в некоя кариера тия мишоци, да кълцат камъни до края на жалкия си животец

В първият момент прочетох "камера", пък то било "кариера".

Типичен ДПСкадър. ДПС е антиконституционна етническа партия, изградена на религиозен принцип. Развъдник е на престъпници.

Каква ли ще е присъдата? Най-вероятно тип Цецо Крадецо.

Ха, МихаиУе ти уи ли бе! Ха наздраве!

Значи можело да се респектират такива нагли типове, които се чувстват безнаказани! А дали за това чувство не е допринесла ДПС, създадена от комунистите за да отмести погледа на народа от престъпленията извършени от тях?

аха, значи създадена от "комунистите" ама всички си ползваха ДПС-то и най-вече демократчетата, че дори и Симо Крадливи бая далавери развъртя с тях.

Свидетелство за съдимост ти искат и за да ходиш до тоалетната, ама за да станеш политик не ти искат.

дпс са добри, особено когато са заедно с бсп:) искаме си обратно сергей и доган:)

"Коментарът е скрит, защото съдържа обиди, цинизми или накърнява доброто име"... В случаят чие "добро име" е накърнено? На циганина, или на "справедливия" ни съд?

Да вкарат задължително чисто свидетелство за съдимост за общински съветници и държавни чиновници. От арести видяхме, че голяма полза няма.

До 7-мото осъждане ДПС имат доверие! И като пребият журналисти, тогава свалят доверието!! Ето това е либерална партия от нов тип, както местан се цепи наляво и надясно! Сеа разбрах напълно значението на тази квалификация. Но да добавя, че ДПС съществува благодарение на Луканов (лично е разрешил регистрацията, бидейки питан в коридорите на НС дали съдът да разреши такава партия), а е във властта благодарение на БСП.

преди 700 г турците са ни превзели с подкупи на българите а циганите са им били като помияри които да подриват системата е честито нищо не се е променило а и поука няма б-ългария ще изчезне в парламента всички са се надупили на дпс и там

до всички кандидати от ДПС: внимавайте с престъпленията, на осмия път като ви хванат, ще ви гоним!

"Той бе подчерта, че е крайно време някой да бъде осъден за посегателство срещу журналисти. " ???

Както беше казал преди години един български политик: Ебаси държавата щом бат Сали е депутат, а Пиже кандидат за общ. съветник.

въобще КАНДИДАТ има имунитет? И кога ще има ценз за обществено значимите длъжности? Как може за всяка работа да искат свидетелство за съдимост, а тук не?

На всеки един ГКПП на България да има "реклама". Добре дошли в страната на Пиже, Водката, Ментата /Данчо/ и видния депутатИн бат Сали.

И аз исках да съм влистите, но не съм осъждана и на ме взеха, сега се чудя кво да крадна и кой да набия, че да ме съдят!

Г-н Местан да си каже думата по случая. Какви са тези предизборни побоища? Отново ли светът да ни се смее?

Да видим ще го осъдяд ли и тогава да коментираме. Какво закона предвижда и какво българския демократичен съд ще му даде са различни неща.

Всички цигани в България трябва да бъдат издирени, заприходени в черен списък, арестувани и депортирани в специално създаден за целта трудов щандарт -лагер от закрит тип, който да бъде локализиран в някоя от пустеещите области , например - Странджа- сакар. Разрешение за излизане от лагера- само на циганите, работещи на трудов договор и на учащите( ако има такива). Оградата - 4-метрова бетонна с 2 метра бодлива тел с 1 киловолт ток по нея. Комендант на щандарт лагера- Арлин Антонов. Това е. Ясно и просто.

"След инцидента ДПС сне доверието си от осъждания 7 пъти Василев и поиска той да напусне листата им." Важното е, че са му гласували доверие, за да може да го осъдят 8-ми път. Още от мутрите партиите си търсят точно такива подизпълнители бушони.

Манго-7 пъти осъждан и общински съветник.Ужас! Драги сънародници.Вече се гаврят и подиграват с нас,но ние друго и не саслужаваме,защото сме овце...даже и по-прости от тях...

Нали ония двамата умници от сътрешния блок на Нова телевизия съжаляваха и защитаваха циганите когато им бутнаха копторите. Държавата трябвало да осигури жилища на тези хора, преди да бутне незаконните им къщи.На кой българин държавата е дала безвъзмездно жилище, че е длъжна да дава такова на циганите? Ха сега Викторчо и Анчето да защитят мангала пребил колегите им.

Пийте си биричката и си стойте в къщи на следващите избори. Нищо, ама нищичко не зависи от вас.Тия всите мангусти каде ги видяхте да поступват репортерите, ще си дадат гласа по 2 пъти даже.Ще преселят и съседите от Турция с автобусите както правят на всичкки избори ,щото те си знаят келепира.А вие само си затегнете коланите и ду. е да ви е яко, щото още не сте разбрали откъде ви е дошло(обикновено е отзад) И Пиже щяха да си изберат както доста от тях досега , ако репортерката не беше отишла да го интервюира.Бат Сали и Местан вече имат нови изненади за раята.А вие си стойте у дома що нищо не зависи от вас. То бива бива овчедушие, ама като вашето няма никъде.

И за кого да изляза да гласувам, като от 25 години муцуните са все едни и същи и крадливи? На кого да дам доверието си?

Що за държва сме, що такива цигани влизат в управлението и. Отговор - циганска.

Тоя "Пиже" има вид на голем "капацитет", направи истински "експерт", както и останалите "експерти" в ДПС: престъпник до престъпника!

15 септември 2050 година. Първия учебен ден в България. Учителката проверява класа си. Мустафа Емин Ал Зеери... Тук. Мехмед Ал Кабул... Тук.Кадир Сел Юлми... Тук. Кадир Гюлбен... Тук. Айше Местанова... Тук. Мих Аилма Нев... Никой не отговаря. За последен път питам. Мих Аилма Нев... От последния чин свитичко момче страхливо отговаря. Г-жо сигурно съм аз, МИХАИЛ МАНЕВ. ТОВА ВИ ОЧАКВА БРАТЯ БЪЛГАРИ!!!

това го чака цяла европа, не само нас. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Баба ти я боли дъртата ва...на за Европа. Трябваше да напиша турски и цигански имена ли да съм по ясна?

Господа, да четете нещо за обвинение в организиране на престъпна група, организиранне на престъпна дейност, за организирана престъпност? За задържане не на двама, а на всичките бандити? За бандитизъм - това е ставащото, станалото и което отдавна е става? Не? Няма го! Защо? - Още не му е дошло времето. А то не идва, И защото ние не го правим. Защото не настояваме това време да е сега - където можем, когато можем и както можем. И тук, и в този сайт включително. Не да ругаем цигани и партии, а да искаме дължимата от държавата ни защита на гражданите - на нас. Да искаме да се отмени неприкосновеността на и кандидати - мераклии за власт, и на имащите власт - съдебна, изпълнителна, законодателна, и да отговарят за действията си. От кого е неприкосновеността? От народа ни, от закона, от нас? Стига! Трябва ни да е и по Библията, и по разума, и по закон: - "Всекиму своето." Трябва нам, не на мафията.

Ама този ли е Пиже? Вчера и онзи ден по ТВ друг даваха.

Не искам чез, искам Пиже. При него и най-еФтино.

абе какви са тези смешни глобички, бе 1000лв? трусни му глоба от 50 000лв та да видим ще посегне ли пак да бие!

Искам да си вържа кабелите при Пиже, вместо да плащам 120 лева, да плащам 20.

стария мангал ясно прилича на Костов, ама младия интересно кой го е правил та е по бял от българите

При нас тая Пиже,ще я прекръстим в ЛИЖЕ.

Пиже, Водката.... Е*а ти общинските съветници!!!!! Тези имат ли средно образование?!?! Имат... 7 условни присъди!!!! Е, нЕма такава държава!!!!!!

Седем пъти осъждан се кандидатира за кмет или общински съветник? На тях не им ли искат свидетелство за съдимост? На "политиците", искам да кажа!

Защо постъпвате така с авера Пиже. Толкова добрини имаше да свърши още, толкова телевизии, толкова журналя, а вие в ареста.

Пиже да го прибират и да го водят при Пендо,да си другаруват.

Как ли ще му се отрази на "Пиже" една нова присъда, към неговите седем? Нещо не е напушен, както когато налиташе с цялата махала на репортерка 50кг. с мокри дрехи... Това са мангалите, толкова им е "психиката"!

А КОЙ е прокурор по делото ... не се чудете, г-жа Бецова - щатният обвинител по дела с интерес на Д(п)С. Не бе, иначе ни е съвсем независима Цацаратурата - от нея нищо не зависи, всичко се решава в Берлин ... ама хотел "Берлин".

Очаквам сега бърза намеса на Сестра Галева, в качеството си на омбудсман, да защити доброто момче от лошите съдии.

TIREX

нали джурналя- раз смърдя се а ежедневните побои даже не се съобщават.

г-н Пиже е доказателство за високото качество кандидатите на ДПС... Силата е в техните ръце... за жалост