Баварците искат съд за Меркел заради бежанците

Най-богатата германска провинция - Бавария, планира да въведе самостоятелни "спешни мерки", включително връщане обратно на бежанци в Австрия.

Обратно в новината

Коментари - Баварците искат съд за Меркел заради бежанците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Госпожа Ангела Меркел се преумори. Най добре ще е за нея да си стои до съпруга и да се грижи за него.

НЕма страшно!Стрина Руми обеща безусловно подчинение на Меркел.Ние няма да поставяме условия! Йес!

Ето мемента ДА СЕ ДОКАЖЕ как се ИНТЕГРИРАТ примати! Следващата Нобелова НАГРАДА ще е за Германия, когато ни докаже НЕВЪЗМОЖНОТО! Иначе е лесно отстрани да се дават съвети, нали така?

Ще я съдите за подривна дейност, или ще я освидетелствате? Трябва внимателно да проучите казуса!

А защо емигрантите ще се връщат в Австрия? Австрийският канцлер не ги е канил, а Меркел се снимаше с тях и нейните подлоги опъваха плакати "Добре дошли", сега да си ги отглежда, а ако не им стиска на баварците по-евтино ще им излезнат ако ги натоварят на кораби и ги върнат олбратно на Турция. Защото Турция ги допуска нелегално на нейна територия и ни ги разпраща по суша и море. Като не ги искат там да не им разрешават преминаване на границата.

СЕГА Е МОМЕНТА ВСИЧКИ РОМИ ДА СЕ ОРГАНИЗИРАТ ЗА ГОЛЯМА ЕКСКУРЗИЯ ДО ГЕРМАНИЯ. ДА ИМ ПРЕДОСТАВЯТ БЕЗПЛАТНИ АВТОБУСИ И ДА ГИ СТОВАРВАТ В МЮНХЕН БЕЗ ПАСПОРТИ. ЮРУШ ВСИЧКУТУ СИГЪН В ГЕРМАНИЯ!ВСЕКИ С УДОВОЛСТВИЕ ЩЕ ДАДЕ ПО НЯКОЙ ЛЕВ ЗА ТОВА НАЧИНАНИЕ. сега модата е една прави се на бежанец, иди в Германия

Арабски емисари от Саудитска Арабия и Катар обикалят бежанските лагери и вербуват платени бежанци. Целта е Европа. Те и затова са така агресивни взели са парите и път назад няма. Всичко е организирано с местните арабско-турски общини в Зап.Европа където Социала е окупиран от тях. Социала плаща квартира-обзаведена,могат цял живот да учат немски,да се правят на болни,инвалиди и т.н. Също като наште цигани са само ,че по-хитри и богати. МАМА МЕРКЕЛ МОЖЕ С ЕДИН ПОДПИС ДА ПРИКЛЮЧИ КРИЗАТА-като приравни помощите на бежанците с Българските детски помощи (по 35лв. На дете) МОМЕНТАЛНО ПОТОКЪТ ЩЕ ТРЪГНЕ В ПОСОКА ТУРЦИЯ. НО ЯВНО МЕРКЕЛ Е ПРОГРАМИРАНА НА ГЕНОЦИД НА ЕВРОПА.

инфото ви е невярно, най богатата провинция във ФРГ е Баден Вюртемберг, мерцедес. бош. сещаш се все яки фирми.иначе Бавария си е друга бира те отдавна си имат собствени закони и самосъзнание на отделна държава.

Салцбург - назад към баварското кралство! Хахахаааа! Защо някои "европейски държави" имат право да са цели, а на България се отне това право? Сега да сърбат кисели хазарски попарки! Кефя се! Ама много ми е кефффффф!

Това какво отношение има към подадения иск?

А най-бедната провинция Северен Рейн-Вестфалия е отказала да приема емигранти. В Кьолн и околностите не може да се види бежанец, а богатите провинции като са се съгласили сега да духат супата.

Да ни е честита новата Европа!Смееха се на бай Ганьо,че ходел с потури при тях и сърбал шумно супата им-да му ядат таш.....те.Сичкото сиган на корабите и на някой безлюден остров вИсландия или Норвегия-да измръзнат,да си отиват при любимата им ИД.Що се отричат от ИД-нали техни братя стрелят там.

Германската кранта съсипа европата!България трябва да въведе визов режим за новите германци мюсюлмани защото са потенциални терористи.

Източноеврапейска еврейка е...както Мадлен Олбрайт.

Истина е сма нашите управници са лайнари и подлизурковци

Имам повече общи неща с бездомните кучета и дори с марсианците,отколкото с тези брадати,грозни и примитивни пришълци от арабските сърани.Живея повече от 30 години извън България и си спомням с носталгия за годините,когато хората бяха възпитани и повечето имигранти бяха от източна Европа,гърци,италианци и тук-там някои латиноси.Сега е ад навсякъде из стария континент.Държавата в която живея се е превърнала в някакво ужасно гето и хората се чудят от къде им е дошло.Трагедията е пълна и необратима.Скоро тази политика ще има много тежки последици.

За коя държава говорите, коментара Ви направо ме шокира?

Баба Меркела си осинови цял азиатски легион : ) Иска да ги храни с чужди пари! Кой ще издържа тая паплач, да я питам аз?! То, аз, да ида да питам съседите, ще може ли да правя купони у тях, всеки петък, ама те да поемат сметките : ) Меркела, приключи с политическата си кариера, каквото можа, омаза, време е за съд и затвор... Или направо да се мести в някой от бежанските лагери.

Най-доброто решение за Бавария е референдум и като Крим, да се присъединят към Русия! Нема майтап. Помислете добре!

Преди малко съобщиха, как марксистката бабичка е стегнала обръчите на баварските селянчета. Никой не може нищо да направи срещу нея, т.к. основните обществени процеси са задействани от години. Само ако се погледне къв огромен държавен апарат има, с колко треперещи служители, бизнесът също е на нейна страна. Така че не се гласете толко рано, голямо шоу няма да има, но чанч за хората - да!

Мами мурклел-еврейско лесбийско говедо!

Началото на края на националните държави, може би е за добро?

Обаче, като всяко зло.

Колко ли пъти вече се е обърнал Хитлер в гроба,какво става с чистата арийска раса г-жо Меркел???????

N. S.

Много пъти........ невероятно много пъти.

Споко, стара чанто Меркел, вземи пример от мене! Цяла България ме плаши със съд, ама съдът го реформирах и е мой, да си пищят колкото искат!

С Мерке е свършено, както и с идиотския неолиберален модел за ЕС.

С всички европейски "модели" е свършено.

Нека Меркел си зададе простия въпрос и да не се прави на майка Тереза. Ако в целия арабски свят има войни или северна Африка, както винаги е имало, всички ли трябва да ги приюти в Европа.

Трябва да се разследват за престъпление против европейците и слугинаж на онези .

Лудата Меркел е само върха на айсберга. Нещата замирисаха още началото на годината когато няколко страни изпратиха кораби да "спасяват" бежанци в морето. Още тогава се разбра че това преселение не е случайно и е подстрекавано. От последните 25 години разбрах че не съществуват спонтанни протести, революции и бежански вълни. Всичко е режисирано.

Бедата е в това, че който е финансирал преселението, утре ще финансира настанилите се в Европа ислямисти най-малко за протести срещу европейските праветелства и тероризъм.

Бавария е толкова провинция във Федералната република колкото и България е провинция в ЕС. И преводът ти е фалшив т.е. неточен! Провинция с правителство и министър президент -ха, ха.

Германия е ФЕДЕРАЦИЯ ! всяка част от която си има собствени правителства и закони, освен тези които са общи за цялата страна !

много дълго й търпяла простотиите. Почти всички държавни глави /не визирам Плевнелиев, щото той въобще е без глава/ вече открито говорят, че е неадекватна. Нищо чудно, при толкова посещения в САЩ шизофренията й е в кърпа вързана. Сега Бавария, а малко по-късно цяла Германия, а след това и цяла Европа, която иска нормални ръководители , които водят национално отговорна политика!!!

В Германия и Австрия - Данъкоплатецът НЕ се шегува. Никога. ..и да Не 'забравяме' Основното : - Потопът мигранти Не пада от небето, а идва по Земя ! , т.е. Вече Е преминал ...приоритетно България (което Най Ни интересува) по 'Необясняем' начин. ...отделно - Величината и Синхронността на този Потоп - са Невъзможни БЕЗ сериозна логистика и 'чадъро'Осигуряване.

Чудо, Ти изказа цяла мисъл, при това логична. Сега да кажеш и кой помогна с логистиката...

+

Е крайно време беше и немците малко да се осъзнаят. То сирийци ама те черни араби цигани шиптари пакистанци сомалийци - абе измет от цял свят дойде там а и минава през нас. То не че тука не остават ама за сега всички са за там. Но и за тука це дойдат ама после. За всички има и с и без квоти. Затова не трябва да се допускат. Сириец айде обратно веднага. Та да визим тогава колко са от Сирия. Който иска на ИД който не на Бащар и да се оправят. Ние не сме им нищо длъжни. Не може българи да тънат в мизерия а ние да харантутиме тези.

Меркел била номинирана за постигането на мир между Русия и Украйна. Хе хе, абе дир неграмотни ли сте или просто некадърни. Война между Русия и Украйна няма и не е имало. Ако имаше, Русия щеше да има обща граница с Полша и Румъния сега.

+100 Много точен коментар!

Меркел на съд за това че съсипва цяла Европа със глупоста си. До Нова Година Меркел ще бъде свалена от власт насилствено. Никой няма да търпи тази кокошка дълго

То в Дрезден не случайно скандират Меркел за Сибир, Путин във Берлин. Тази ще затрие не само Германия а и цяла Европа. Ама агентите на стази какво друго могат. На съд ама не при нас че може само с глоба да се размине.

Изглежда, че имигрантите прекратиха политическата кариера на Меркел. А те продължават да идват в Гърция, дори повече. Между другото, онзи ден четох - 23 милиона европейци са БЕЗ РАБОТА. Ако толкова има нужда Германия от работна ръка (както тръбяха медии и политици) - защо не се обърнаха към ЕВРОПЕЙЦИТЕ първо? Сигурен съм, че и без социални помощи, щяха да отидат и работят в Германния хиляди европейци.

Правилно. И с езика, интеграцията и ценностната им система нямаше никой да има проблеми.

Не ги върнат обратно в Сирия! Понеже всички, които бягат от там твърдят, че са сирийци, може да се окаже така, че в Сирия да бъдат върнати четири пъти повече хора, отколкото са я напуснали! И лесно и бързо ще се справят с ИД, и с Асад, и с който си поискат!

Ангела Меркел няма стойност. Тя отдавна вече е зомбирана и пробита. Има достатъчно ефективни технологии, особено при гостуванията и преспиванията в САЩ. Няма защо да се чудят германците от нейните неадекватни и негермански действия. Трябва да бъде сменена. Има достъчно и окултни техники, и техничарски. Но понеже германците са с техническо и рационално мислене, стават съвсем лесни за зомбиране и управление. Това не е ново. Първо се пуска лидерът да набере популярност. после се прихваща. Така е било и с Наполеон и с Хитлер.

Да ви направи впечатление, че Путин дойде за речта си в ООН и веднага отлетя от САЩ. Не стоя повече от ден.

Хубаво е повече хора да си дадат сметка колко сте прав...

Чудите се защо си изоставят децата по пътя и има толкова много самотни деца в Унгария изоставени от родителите им? Това всичко е план, за да могат да влязат в Европа и да ги приемат и всичко е организирано. Тези бежанци не са техните родители, а са събрали децата по пътищата, за да минават с тях през границите на Европа, а после ги захвърлят. Помислете кои са те.

планът на царистите! евреите и боклуците!!! като триещите мненията по форумите!!

Последно? Бягат от путин или са тук да ни анексират? Преди време някой от вас ( с малка буква ) писа, че туристите са тук с автоматите и само чакат сигнал. То човек вече и боклук не може да ви нарече. . Щерев ( нерегистриран ) 09.10.2015 20:34 500 000 руски бежанци бягащи от режима Путин живеят в България и не плащат данъци. С тях кво правим-утре може да анексират част от България..

тази статия няма нищо общо с истината

с коя истина нямат общо? с желаната от от царистите, или с манипулираната от демократите? или с цензурата на двете?

царистите на съд. на баварски съд!!!

"мерки за самозащита", "властите са смазани"- точно това направи ЕДНОЛИЧНО канцлера на Германия. Много дълги години ще живеем в страх, ще се ослушваме, оглеждаме и разминаваме на "безопасно" разстояние. И злото, което тя направи няма да може да се изкорени - визирам обучените млади "атлети", на които само тя им се радваше! Жалко, жалко, жалко!

Путеноиди стига сте злорадствали! По важно е защо бягат бежанците към Германия не към прехвалената ви путинска Русия..ха..ха

очакваш отговор ли? всички няма да получавате нищо!!

"Числеността на тази група е нараснала зрелищно през последните 18 месеца", заяви Никълъс Расмусен, ръководител на Националния център за борба с тероризма." "Групировката "Ислямска държава" е вляла нова енергия в израсналите на наша земя екстремисти", добави Расмусен." Бих добавил - координаторите вече са в Европа, за което много отдавна писаха англичаните. Знам, че питаш и отговор не чакаш. Мисля, че не си толкова елементарен.

дали ми слагаш единственото си минусче, царистката от рб - също е без значение в случая! вие ще бъдете съдени! аз се надявам най-благородно да не е по шарият, по кожто са ви се наточили доста от вашите... зелени...

дали скриваш коментара ми е без значние. рб. вие заедно с царистката сте аут.

не не, това е вече прекалено! Не може за 5 седмици да ти се изтърсят 220000 и да стоиш като препариран! Просто да ги връщат, имат си нафта, топло е, храна ще им се даде, това е! Да спират с тази фанатична религиозност, и да почват да си бачкат като всички нас. АКО трябва от цял свят да им отправят предупреждение, че ще им ликвидират ИД-то ако трябва с атом, но спират да усложняват живота на хората , защото вече е прекалено!

Решението с бежанската криза е лесно, просто и хуманно...но опира до това, отново пак Русия да спасява Европа, така както почти винаги е ставало. Ключа е в Путин, да отидат всички тези да му се извинят и поклонят, начело с наш прецендент и да го помолят за следното. Да осигури въздушен коридор до новата военна база на Русия в Сирия, както и кацане и излитане на самолети на гражданската авиация. Следва товарене на самолети на всичките тези бежанци с полицейски конвой и от Европа, директно обратно откъдето са дошли. Нали почти всички казваха, че са сириици, а пък и паспорти за връщането им няма да са нужни - там всичко е под контрола на руснаците, те ги приемат и пускат по живо поздраво...Или по-добре ги пориемат военни коменданти, и който е годен за войник директно отива в сирийскат армия да брани родината си. Които е бил престъпник или терорист също си отива по направление...Но най-хубавото на всичко това е че на руснаците никой нищо не може да им налага, как да процедират и какво да правят.

мечтиии!!!

Какъв СЪД??? Та вие си имате газови камери.Тя заедно с избирателите си сте абонирани за душегубките!

Тази църква е нищо в сравнение със СТЦ.Значи американците са по големи комунисти и от руснаците.Много по големи....

Бездетна бабушкера от Източна Германия- изкукала от самота, без перспективи в/у живота след нея (какво и пука в какво състояние оставя Германия след себе си- нали няма деца?), на нея и трябва власт и компания СЕГА, а после- кучета го яли (света). А, и нас ни управлява един бездетен дето живее ден за ден и само харчи и също не му пука какво ще става след него! Те може би затова и толкова си допадат- двама социопати лика-прилика, бивши комунисти и двамата.

Проблема е че тези не са марсианци а са издигнати и избрани от мнозинство! Така че ако искаш промяна започни от себе си!

Борисов има дъщеря.

която не в България

"...по неизвестни засега причини се сбили около 30 мъже, сирийци и афганистанци ..." Това е вярно, сбилите се едва ли ще се сетят защо точно са се сбили. Това е чисто животински инстинкт при някои бозайници, когато станат прекалено много и живеят пренаселено. Мъжките стават силно агресивни и се трепят помежду си, включително избиват и малките. И така докато станат в нормално за живеене количество. Та така и в тези пренаселени лагери, като животните са.

очаква се интегриране! мвреркел ще го въведе, чрез слабоумните си и продажни пулитици!!! хахахахааа