Борисов: Всички газопроводи ще са 100% държавни

Газопреносната и компресорната мрежа на България ще бъде сто процента държавна, заяви в Силистра премиерът Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Всички газопроводи ще са 100% държавни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не ме интересува дадена фирма в чии ръце е. Искам аз да съм единственния им доставчик и клиент... Похвата е много стар. Явно консултатните МУ са решили,че овцете вече са го забравили?

Държавата е лош стопанин! Иван Костов

Всички комуникации, честотни ленти, тръби, жици, трасета, кабели, канали, шахти, релси, пътиша , трутоари - трябва да са държавни т.е. нацоинални и стандартизирани. Всички експлоататори да си наемат "трасета" и плащат наем и после да ми предлагат услугите си. То не остана място от дупки по пътищата, градинките , блоковете и апартаментите от хилядите монополисти доставчици на услуги. И нактая - едно БДЖ, едно ЕРП, един кабелен оператор , един Интернет доставчик , дупки много избор на доставчик няма.

"Искам да обещая, че докато ние управляваме..." Обещанието не задължава, а само прави добро впечатление. И Боко строго спазва това.

И после след известно време кой ще я приватизира бе, смешник ангорски... Я вземете и се гръмнете със собствените си бухалки в главите, бе Заради вас си изхвърлих телевизорите глупаци недомислени, защо мислите че всички са глупаци като вас ! Смешници дългокосмести... Бюлетина през крив макарон как се вижда знаете ли ?

На Франция и Швеция и др. държави 60 % от проиводството е държаво , а пък са със добри икономики . Проблема във България се следния , няма законност и не се спазва .

ves

Другари комуняги де разберете се де. Ако ви натаковат ,защо? Ако не ви натаковат, леле тоя не може да натакова. Нали искате всичко да е държавно,или греша искате всичко да е във вашите мръсни лапи.

Това добре, ама като дойде мафията на власт, дали няма да ги открадне.

Ам чи сега туй какво е ?

100% на Герб, ама не со познал, защото много скоро си заминаваш в Банкя, ако не директно в пандиза.

Много приказваме , малко или почти нищо не правим.

Не знаехме ,че Газопреносната система е била за продан ??? Ако не била за продан, КАКВИ ги дрънка този Глупак Боко ! Тиквата звучи като човек ,който се чуди и не е сигурен дали да не шитне газопроводите на България , на своите авери ! Както с много други държавни активи се случи ! Ама от него да мине нямало да го го продаде !!??

Жан Виденов отказа навремето да даде тръбите на Газпром и Рем Вяхирев. Другарите обаче бяха ЗА.

Какво ,какво ? Кой не ги давал и кой ги давал??

Много точно се е изразил. Сидер би ги дал на Русия безвъзмездно. Еторото нещо е че мурзилките пишат глупости и казват че са празни а те са пълни.

Само бате Бойко може да върне на 100% комунизма.

Всички газопроводи ще са 100% държавни...защото са празни.

магистралите на концесия...паметник ще ти издигнем Бочко, като на Тато - преживе. А къде зяпяхте преди 1,5 година , когато Путин предложи на България $10 млд. инвестиции в тежка химическа промишленост,срещу прокарване на Южен поток и работа с руски газ? Хмъ?!

Не са зяпали, взели са мерки. Вече всичко е при тях.

Вижте истината за заплатите на шефовете на БЕХ и "Южен поток България". Сканираните оригинални документи са качени единствено в "Ядрена престъпност" - блога на Георги Котев. Публикацията е от 02. 09. 2015г. и е озаглавена "Енергепийна калинка 1 в кабинета Борисов 1 - документи". Ще останете втрещени!

Пред изборни глупости. Резутат ще има ,когато газта е евтина ,хората имат доходи и държавата да има приходи. За сега това го нямаа или резолтата е 0+0= на кенеф голям. Един пример само ,НЕК също е държавна ,но се източва отЕРП-та и фирми на депутатските хрънтутници , и заспалия народ плаща милиярдите .

В прав текст това, което ви казва Вожда е следното: Само аз мога да внасям, транзитирам и продавам на едро природен газ. Аз се разпореждам с тия дружества, аз назначавам и аз уволнявам. Честита ви демокрация по Северно Корейски! Утре очаквам и нашия вожд, генерал-майор, инженер, доктор, футболист, тенисист, каратист, сенсей Борисов да кацне на Слънцето като севернокорейците.

Ако искаш и Турски поток може да стане държавен, стига държавата да се влее в едни други граници.

Много добре казано... Поздравления, Мелиха Ханъм!

Да се чете: смятайте че са 100% мутренски тея тръби. Да се напънат от предизборните им щабове и да почнат да подават газ сега.

Интересно до изборите колко пъти ще му режат лентата на тоя газопровод, защото за тая седмица това е за втори път?

Още десет пъти да му я отрежат. Че и на другите да дадат да режат. Важното е, че вече го има.

Да бе.... държавна. Туй никъде го няма. Ще ни скочат, че нарушаваме Третия либерализационен пакет, защото не даваме на големите риби.

Тоест, руски. Ей много са мурзилки герберчетата.

''Искам да обещая, че докато ние управляваме, газопреносната и компресорната мрежа на България ще бъде сто процента държавна'' , след това ще си ги взема.

Краткостта е майка на таланта!

когато боко тъпото почне да говори че нещо е 100% дървавно почвам да се притеснявам ...

ВЪВ ВСИЧКИ НОРМАЛНИ ДЪРЖАВИ ФИРМИТЕ, КОИТО СЕ НУЖДАЯТ ОТ ГАЗ СИ СТРОЯТ МРЕЖАТА, САМО ТУК И В РУСИЯ ВСИЧКО СИ ОСТАВА ДЪРЖАВНО!!! РАЗБИРАЙ ПЛАЩАМЕ ГО ВСИЧКИ НИЕ, А ЕДНА ШАЙКА БОКЛУЦИ ПРИБИРА ПЕАЛБАТА И КОМИСИОНКИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ДОЛУ ГЕРБ!!! ДОЛУ МУТРО-КОМУНЯГИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

А битовата газификация към коя фирма я пишат?

На коя държава? На Бг? на ЕС? Или на САЩ?

а стиа ве....ма не думай...и кво шъй частно - магнолийте може би)))))

Боко е любимецът на народа . Построи ни зали и магистрали. Сега строи новия ни живот. Обичаме Те Бочко.Слава и сполай Ти. От клира.

и защо тиквата и калинката-булдог дончев са без каски и не спазват закона в частта безопасност на труда. а, сетих се, защото за мутрата и кликата законът е врата у поле, а мнението се мени на обяд на 180, а вечер, на 270 градуса, и така до 360 ла журне сюувант.

На чугунена кратуна защо и е каска ?!

защото такива са императивните разпоредби на закона, каунът да не би да е над закона. въпросът си е риторичен всъщност.

(Борисов: Всички газопроводи ще са 100% държавни.) Въпрос: А на кой ще бъде държавата?

олеле, не бях видял снимките. на едната политологът-журналист и вицепремиер по фондовете и икономическата политика гледа компетентно, на другата тиквата в типична поза, бръкнал с джобовете, ризата незакопчана, ръкавите също, зяпа строго и уж разбиращо. нищо ново, по цял ден мята шкембе и вее гащи. не се научи както правят премиерите

Много хубаво на думи, но добре знаем, че след изборите ще се "позабрави" това.

дрънкате ей така, държавата е лош стопанин и т.н. булшитове. вижте държавната ВиК компания на австралия, както и рено отомобил какви пазарни дялове и печалби реализират, които остават в съответните държави. или попрочетете малко икономикс, може и политикономия за първи курс

Бойко, стига де! Я върви да нахраниш кучетата в Куч-карника си в Банкя!

Ей, големи йезуити са тия ГЕРБ-аджии! Когато по нареждане на кукловодите трябваше да провалят Южен поток, реваха, че се влияе негативно на околната среда и на туризма, че е неизгоден за България, че не отговаря на европейското законодателство.... Сега, когато руснаците ни отрязаха за него - изведнъж газопроводите по принцип станаха добри за околната среда, а самият Южен поток се превърна по чуден начин в изгоден за България и ще искаме да го мерим с един аршин със Северен поток!!! Ами че къде бяха тия синковци, начело с ББ преди, когато твърдяха, че ще го строят единствено и само според т.н. Трети енергиен пакет, докато в същото време Северен поток за "бедна" Германия не отговаря на него? А сега, видите ли, ще се борим, за равнопоставеност на проектите!? Е, каква е в края на краищата позицията на тия продажни фурнаджийски лопати? И най-после ще се защитава ли българският национален интерес от управниците или не? От друга страна пък и калинките от масовката и в ДИР-а, се объркаха тотално с опорните точки. Сутринта - едно, на обед - друго, а вечерта - обратното......

Другарят Борисов: Всички газопроводи ще са 100% държавни. Тоест в мои ръце!

а, бе, мутра проста и неграмотна, кои газпроводи, кои хъбове, освен твоите след консумация на боб, може и би-кънект, ти за пазарна икономика ли си, за народно стопанство, за смесен тип индустрия. ленти ли ще режеш на газта, същата по интернет ли ще идва, изобщо, пий си хапчетата и освободи поста за някого другиго. някой мислещ и можещ.

Ти гледай как енергетиката ще стане 100% частна при 3 милиарда борч, пък газопроводите - не сме ги видели още ....

Фактите са си факти. Имаме 100% държавен газопровод. Ако бяхме осъществили Южен поток - газопровода вече нямаше да е държавен. Затова пък държавата щеше да дължи пари за него. Неоспорим факт.

А проектната компания ЮП България - оная същата, действаща и към момента, с яките заплати и генерираните за няма и две години милиони загуби - тя какво впрочем проектира и по какъв точно проект за газопровод "работи" ?! Неоспорим факт - там държавата България чрез БЕХ има 50% участие с 200 милиона!

Именно. От 100% държавен газопровод получаваме 50% от новия и едни найсе МИЛИАРДА дълг с 4% лихва. За кефа на кой?!

Какво става с тоз човек , незнам?! Ами като толкова искаш държавна собственост я ми кажи бе г-н Премиер не продадохте ли 67% от ЕРП-тата по времето на Царя, а??? А останалите 33% /може и да бъркам процентите през годините/ кой и кога ги продаде на западняците, а ?? ЕЙ, само за едно признавам Станишев- още не бяхте във властта и позна че сте циркаджии!!!!

humfry

Ние да не сме комунизъм, че "всички газопроводи ще са 100% държавни"? Каква е тази глупости? Държавата е лош стопанин! Всичко трябва да е частно, нали все пак заради това дойде демокрадцията.

Не само частно, ами по възможност и на чуждестранни компании, а те може да имат държавно участие на чужди държави.

Томислав пак се изказа неподготвен!Какви индустрии,какви 5 лева!Та Боко си мени мнението на 180% за 1 час - кой ще вкара пари тук,ако не може да си ги изтегли обратно за 2 дена????

Някой изобщо вярва ли му на думите на Борисов аз лично не!!!Не може сутрин на ставане да казва едно,на обяд друго,а вечер,че нищо подобно не е казвал,при тях първо го правят държавно,и после го приватизират за един долар както Кремиковци,и др.Този е голяма лисица не му се връзвайте.Целта му е да ви унищожи,и Колонизаторите ни Кравари да се настанят на във нашата прекрасна страна със удивителен климат.

Тебе кога пак ще те прострат качулките на цецо в локвата за кражба на алкохол? Докато е Бойко на власт само по пандизите ще стоиш!

васко

Мухльовци като теб,какво ги интересува а????

Именно затова БСП, ДПС и Атака с подкрепата на Газпром свалиха Борисов миналия път. Идеята им беше изцяло държавния газопровод да стане частен.

затова са го свалили.

Абе, то и аз така чух, ама да ти кажа, не вярвам напълно, докато не го подтвърди Винету и то в течение на 3 поредни дни и на всеослушание. Щото иначе пак няма да е сигурно!