Москов с нови обяснения за пръстовите отпечатъци

Лекарите и аптекарите няма да събират лични данни на пациентите чрез пръстови отпечатъци.

Обратно в новината

Коментари - Москов с нови обяснения за пръстовите отпечатъци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този е ебси тъпия цървул. Наистина ли до сега си е мислил, че изображенията се съхраняват във вид на снимки в някакви съндъчета, в които ги подреждат от малки циганчета, скрити в компютъра.

с една дума,който не иска да даде отпечатък, за него няма лекарства от аптека, а недай Боже да е с Протокол или пък лечение. Москов, да вземеш да ни убиваш,по-хуманно е

Pesh0

Той допълни, че по този начин много отдавна се отключват смартфони и компютри. Тоест няма нарушение на закона за личните данни Смешник МАЛОУМЕН. Как ще си отключвам телефона , компа и къщата е едно. Как ще ме идентифицира една институция ,е съвсем друго. Москов , моля не сменяй толкова често наркотиците , карай си на едни ...

Тъкмо се бях притеснил, че тарикатите ще започнат да режат пръсти за да заобиколят системата, а то се оказа, че не било точно така. Споко, тарикатите ще намерят цаката и на цифричките. Направете системата да работи на "честна дума". Вярвам, че никой няма да излъже.:)))

не може да си оставят пръстовите отпечатъци - ще си оставят портмонето, банковата сметка и трудовото възнаграждение

Не е необходимо Москов да дава допълнителни обяснения за пръстовите отпечатъци. А трябва да даде обяснения защо цял свят няма нужда от пръстови отпечатъци и измислени кодове в болници и аптеки, а тук има. Да обясни каква е обещаната му далавера от цялата тази търговска афера (то е ясно). И да даде обяснение бил ли е освидетелстван наскоро от лекар-психиатър.

В ред банкови системи се влиза с пръстови отпечатъци за електронни услуги. И не намирам лошо в това!! Даже е много добра практика. Пръстовият отпечатък е като снимката на лицето. На практика се държим като индианците, които като им направят снимка, смятат, че са им взели духа. Представете си на какво интелектуално ниво сме!!

са убедителни като теб...

Я се скрий! Не говорим за банки, а за болници и аптеки и сега кажи къде по света се влиза в болница и аптека с пръстов отпечатък. Сега разбираш ли ти на какво ниво си или и това ти е трудно да разбереш?

Веднага да се снеме пръстов отпечатък на Москов и да се вкара в черния списък на пръстовите отпечатъци - за хора, които не трябва да бъдат назначавани на отговорни постове.

симо

Този иска да постави лого на България,и на него да има надпис ,,,,ОСВИЕНЦИМ,,,,

Трябва да се вземат отпечатъци на Москов и хората около него, но за пандиза, че той и хората около него са за там - разсипаха здравеопазването ни и узакониха кражбата от здравната каса на лекари и болници.

Москов съвсем се оплете в реформата. Чуди се какво ново и оригинално да измисли, но все не става. Тук не трябват екзотични промени, а човешки. Д-р Москов играете си с хората и здравето им. Опасно е! Нагледахме се на вашите пози и оригинални хрумвания. Стъпете на земята.

да ми бесняваш. чупката у митницата, полюцията или де другаде има паре. ай , с.р

чи са осра бързо. иначе.. кото бех обещал, ..на такъв. за мен въже щеше да е. бегай от политиката момченце. и сполай ми помни. не си за тва.

А бе Москов,ти откри топлата вода.какви отпечатъци,бе човек,това да не ти е FBI,CIA.Това е Б-я,бе човек.Ти съвсем си изперкал.По-добър контрол на продажбата на дрога на улицата и със зелените рецепти.Отпечатъци,на 80 год баба!!!!

Москов,спри да цъкаш минуси по коментарите! Знаем, че си ти!

Здравна карта за всеки осигурен! Дава я личния лекар!отделно за деца и пенсионери също личния лекар!!! много просто но риформаторите не

Толерасти!!!

при българските условия !!! тази система ще се разпадне до 3 месеца - бабички с компютри правят електронно правителство

атаки....се опитват да тестват населението дали ще клъвне.....

добавка: нормално за евреин!

Сатанист.

Всеки български гражданин получава идентификатор щом се роди и това е ЕГН (цифров код,щом на Москов това му звучи наукообразно). Сега да ни обясни как неговия цифров код(от отпечатиците) ще пребори врътките на болниците и фирмите,предоставящи медикаменти на презавишени цени по-добре от ЕГН-то.Абе,Москов, може да сме кофти мат'рял, но не сме тъпи!

абе кого баламосваш бе,ми всичко е в бинарен код--да не мислиш че всички са простаци--има и то доста и то по умни от тебе.

през първия мандат на боко, оная пица му изяде главата.... сега пък тоя москвич ще му яде главата.

Тези съвсем ни взеха за канарчета!Разбира се, че когато сложиш палеца си на екранчето на смартфона, компютъра или някакво друго четящо устройство, вътре в устройсвото няма камера, която да ти заснеме "папиларната картина" на пръста, а го преобразува в код и така го разчита или запаметява! Дали ще го наречеш "биометричен код" или просто код в двоичната система, все тая, важното е, че от код картинката на папиларите на пръстчето винаги може да бъде възстановена...и да се види точно така, както в полицията и по филмите, по думите на Москов!

Все повече се запетлава в простотията, която измисли! Поне да беше се поинтересувал, че отпечатъци се вземат само при издаване на международен паспорт!А и вчера бях в аптека, в която всеки втори вземаше лекарства за ДРУГ, който или му е трудно да дойде до аптеката, или просто не може!

Който не може да отиде до аптеката, Москов лично ще го обслужи, Малоумник

Москов непрекъснато се стреми да измисля тъпотия, след тъпотия. Човек ще си помисли, че се напъва да спечели конкурс по простотии. И щеше да е смешно, за съжаление е много жалко. че такива дебили ни управляват.

Сцепи мрака! Направо разби простомера. Явно отвътре му идва. Представи си какъв хаос е в главата му.

Този глупак много се изложи и не се засрами!!!Ние не сме глупаци.Я не му обръщайте внимание.

Как не те е срам изобщо да се появяваш пред обществото с налудничавите си идеи? Я вземи въведи мерки против лекарската корупция. Ама май и ти си от тази мафия, дето се чуди как да източи държавни пари и да прибира комисиони!

Настоявам Москов да мине освидетелстване при психиатър по бързата процедура. Как в цял свят не се налага снемане на пръстови отпечатъци в болници и аптеки, пък било то и за някакъв въображаем код?!?!?! Москов или е луд, или иска да смъкне голяма комисиона от въвеждането на тази апаратура за пръстови отпечатъци, която можете да си представите колко голяма ще бъде, ако се въведе във всички болници и аптеки в страната.

Д-р менгеле вчера в банката ми дадоха с лична карта 5000 лева ,това е официален документ в европейския съюз .Минавай по често на психиатър ще ти помогнат!!!!!!

Касата се точи не от пациентите, а от лекари ,лаборатории, и фирми свързани с болниците.Да си чувал за Тонев-Кадурина или искаш още примери.

ръчички и обмислят схеми как да се възползуват от безумието на министъра.... Един говореще по БНР че ако се докопат данните,могат да се извършват имотни и всякакви измами.. Москов дава ли си сметка? Не трябва да му се разрешава това.

в МВР ли ще ги вземаме?

Защо е необходимо да се генерира десетцифров код след като барна някаква джаджа? Не може ли направо да ми татуират баркода на предмишницата и в аптеката, при джипито или в болница просто да запретна ръкав? Май някой преди около 80 години се беше сетил за таз работа, та не претендирам за авторство, ама след като е работило - защо да не го приложим пак, а д-р Москов?

Дай да го дообмислим! Защо на предмишницата? Не е ли по-добре направо на челото? Да се вижда отдалече;) Тоя е луд за връзване

Д-р Москов. на тези простаци 100 пъти да им го обясните те пак ще серат, а после ще питат защо няма пари за лечение

Какво да ми обясни 100 пъти бе? Я да обясни що се стига до тук а? Щото примерно на 20 цигани се осигурява един и с неговата карта пазаруват всички и ползват всякаква мед помощ затова ли? Ама не го обяснява!

ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ СЕ ОПИТВА ДА РЕКОМУНИЗИРА СТРАНАТА И ДА СТЪПИ НА ВРАТА НА НАРОДА ТОЧНО, КАТО В РУСИЯ!!! ПЪРВО ГОВЕДОТО ЦОКО ПОДСЛУШВАШЕ НЕЗАКОННО ПОЛОВИН БЪЛГАРИЯ, СЕГА ТОЯ ПЕДЕРАСТ, ЩЕ НИ ВЗИМА ПРЪСТОВИ ОТПЕЧАТЪЦИ!!!!!!!!!!! ДОЛУ ГЕРБ, ДОЛУ МУТРО-БОЛШЕВИШКИТЕ ПОДЛОГИ НА МОСКВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Нерде ГЕРБ, нерде Москва. Усещам тежка шизофрения, жалко, нелечима е...

Това за Москва го е написал ей така...за благозвучие. Иначе с другото съм съгласен.

Този работи в цирка./психар/.

деер

Бананова държава, а и не се говори за промяната от февруари 2016 с определени пътеки и как се унищожават държавните санаториуми....

все още има почтени юристи и съдии които ще спрат това безумие. За тези безумни предложения... е редно Борисов да се замисли,кого е назначил за здравен министър.

Ма много си тъп бе, адаш! Ко шъ прайм сига?

Тежка форма на кретенизъм - не подлежи на лечение.

Аде бе! Верно?!? Пък аз си мислех че е от газовете за анестезия и като го проветрим малко ще му мине.

Така ще бъде, след като психиатриите са недофинансирани и си пускат пациентите на свобода.

Психиатричната помощ се финансира от МЗ.

"Отпечатък за код ще може да бъде снет при първия контакт на осигурения със здравната система - при джипито, при влизане в болница или в аптеката"! И после?! Има хиляди тежко болни и неподвижни хора, чиито лекарства се купуват от близки, съседи, добри хора и т.н., само не и от тях поради очевидна невъзможност - ТЯХ какво ги правим?! Сещам се за мама ( светла ѝ памет) - 4 години беше на легло и кой, ако не ние, да ѝ купи лекарствата?! На цялата рода ли кодовете ще събирате и вкарвате ?!

и каква полза ( нерегистриран ) 09.10.2015 16:02 . Москов иска да контролира приема на фиктивни пациенти. И как ще го направи, като спокойно ще си оставя отпечатъка и пак няма да лежа в болница реално, а само по документи? Принципът за контрол трябва да се смени, не техниката.

Не искам да ви плаша, но последните данни са че най-надеждна идентификация става при сканиране на ректума и лееко туше (следят се звуците които издаваш) Така че - стягайте се....

Много си глупав,време за смяна ЗАСРАМИ СЕ. ПСИХАР.

Имах очакване, че ще направиш реални реформи в здравеопазването. Разочароваш ме. Ще ти кажа само, че ИСКАМ ДА МОГА ДА ИЗПРАТЯ ДО АПТЕКАТА ВСЕКИ - БЛИЗЪК, СЪСЕД, КОЛЕГА И Т. Н. На всички тях (повечето не знам кои точно ще са) ли трябва да им регистрирам отпечатъците? Значи, няма регистриран отпечатък, няма лекарство ... няма болен вече.

Лекар и министър на здравеопазването или изживяващ се като велик диктатор с полицейски мераци психично болен?!

И тоя велик реформатор се изчерпи. А бе, Москов, а бе, умнико, пациентите ли точат касата, че ще им вземаш пръстов отлечатък или пак става въпрос за уреждане на фирма с държавна поръчка?

Не мог ада разбера - вече документи за самоличност няма ли да ни трябват? Ами хайде тогава и в общината, и в полицията, и навсякъде, където трябва да се легитимираме да ни искат пръстови отпечатъци. Защо да плащам за издаване на лични документи? Пък за по-лесно дани имплантират и по един чип, а и поедин наморник , електричаски да ни сложат, та като не слушаме веднага да ни пускат ток....

вместо ток постоянно ни пускат по някой ценови или законов шок!

позволи на физически лица и частни структури каквито са джи пи тата,аптекарите и голяма част от болниците да събират биометрични данни от гражданите. Егати резила!