Обама нарече ударa по болницата в Кундуз ”трагичен инцидент”

Президентът на САЩ Барак Обама нарече въздушния удар по болница на организацията Лекари без граници в афганистанския град Кундуз "трагичен инцидент".

Обратно в новината

Коментари - Обама нарече ударa по болницата в Кундуз ”трагичен инцидент” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НА ТОЗИ ДОКАЗАН ЛЪЖЕЦ,ВЪОБЩЕ НЯКОЙ ВЯРВА ЛИ МУ!!!

Е, за това ще има:"Аллах акбар!"

Америка се извинила - това е огромен напредък. Защото доколкото знам за Хирошима и Нагасаки, както и за пресъпленията си във Виетнам те още не са се извинили.

"Трагичен инцидент" въобще не е извинение! Това е констатация. Няколко пъти през последните седмици "Лекари без граница" са подавали координатите на болницата на американците. И сега вече лекарите, за да работят искат от САЩ гаранции, че няма да бъдат убити от тях.

По болницата са нанесени серия от удари в продължение на 70 минути. Последният е повече от час СЛЕД обаждането на "лекари без граница" че се бомбандира тяхна болница. Американците отлично са знаели кого бомбят. Остават неясни мотивите.

Ето ги истинските убийци. Истерично искат защото Русия подпука и техните "лайт" терористи, а в Афганистан избиха невинни в болница и искат да минат с едно "сори". Уроди фашистки!

А какво каза джуджето за убитите от мужиците мирни сирийски граждани? Абсолютно нищо! Що така?

Няма извинения братче! MSF-международната организация лекари без граница започва независимо разследване за убийствата от американските бомбардировки във болницата бомбардирана от дрогиран пилот! Разследването е за военни престъпления на САЩ!!!

Аз

Не е бил дрогиран. Съвсем нормален си е бил. Ама американец...

Не е бил дрогиран! Просто Пентагона го е дрогирл със идеята да убива болница пълна със доктори и малки деца!

извинението е най-цинично и безмислено, нали сте наясно че никой не вярва в таласъми и особено когато има толкова невинни жертви сем.Обама взели да се молят на Господ, но и в този случай Бог високо, Обама далеко....

симо

Аде бе!!!!!!И само това.Няма вой,няма човешки права,няма лош диктатор наредил да се води война на майната си.,,,,ИЗВИНЕТЕ ,,, и да гледаме напред към светлото бъдеще.А да------ще платим ,разбира се.А воят за,, цивилните,,жертви на руските атаки???????Сякаш тези от ИДИЛ НОСЯТ УНИФОРМИ за да ги разпознаят от ,,центъра за човешки права,,. Но все пак това си е точен удар,с високо точни и хуманни бомби.Просто е ,,,,,,трагичен инцидент,,,,,,,,,,,.......

спомнете си преди години в бившата Югославия дрогираната пасмина на САЩ удари китайското посолство, защото били използвали стара карта, нали е ясно за какво става реч..жалко за загиналите

Най-после ООН започна да влиза в ролята си. Браво! Но използването на такива международни учреждения за прикритие на воюващите страни е тактика, която се използва от десетилетия. Та питам САЩ: защо не беше добре планирана тази военна операция и ще изплати ли обезщетение на близките на загиналите? Ще се посочат ли и ще бъдат ли съдени виновните длъжностни лица или ще се говори пак като за инцидент, като така Обама става съучастник в това престъпление.

Чета коментарите и чувствам че нещо не е така както винаги..! Ами , то ги няма Щерев , пъстър свят, бегееца 112, и еще някои от плеядата соросоидални криви...!

не смеят да напишат някойя глупост пак ...защото е от ясно по ясно , че хамериканците са се о.рали...и ако се обадят нашите блюдолизци, то ще е равнозначно че им мият (б.ижат) одрисканите задници..

все пак е неделя и не вали...

САщ е формирала комисия, която ще разследва унищожаването на болницата, изгорена барабар с лекарите и болните. Накрая ще има заключение : На комисията всичко е ясно, да влязат убитите!"

Трагичен инцидент,приятелски огън,сватбари сбъркани за джихадисти и т. н. и т.н.Това е новият американски глобален ред със сила въдворяван от империята на злото, с войни,цветни революции и пролети.Със сила нищо нестава г-н Обама.

"Стават грешки" казал таралежът и слязъл от четката.

От организацията непрекъснато са изпращали GPS локацията на болницата преди ударите. Именно за да не случи станалото. От организацията твърдят, че 1 час след като са подали сигнал паника, че са бомбандирани....ударите продължавали. Коментарът е излишен....

гого

Обонго ще ни научи на демокрация. А маккейн ще въоръжи терористи за да има от какво да ни е страх .... , ние ще платим на американците да ни пазят .... ще ни сложат и чип за да знаят кой кога ходи до тоалета ... . Да живее демокрацията, добре че сме се освободили от ненавистния социалистически строй.

Аз

Царят е гол, насран и оповръщан. А най-паче окървавен. Ама с чужда кръв. Окървавен не до лактите, ами до ушите, щото е канибал. Това е положението.

Прегледах отразяването на инцидента в руските медии - сдържано , без елементи на каквито и да било нападки , пропаганда , злорадство или нещо подобно , само факти.

Много интересна новина и дошла точно на време на фона на обвиненията че Русия бомбардира в Сирия където им падне. Дори видео имаше как някакви хора гасят отдавна взривен и ръждясал камион. А един "ранен" го пренасяха 4 пъти в различни коли. И най странното е, че никъде нямаше кръв. Гледай как братушките така безкръвно бомбардират да го ева. А в украинската преса се появи новина. "Руската авиация удари болница в Сирия" И там се показват същите кадри от Афганистан. Злобата и завистта нямат граници.

Очавайте разследването да е като при малайзийския боинг!Дълго и безкрайно,докато се позабрави!Лицемери!

Лекари без граници дали GPS координатите на болницата 2 седмици по рано на НАТО. Що ли са го направили? Иначе Обама е пич, извинил се е човека за атаката.

Бъркаш се. Не се е извинил, в момента са го захапали из всички чуждоезични форуми. Единствено е поднесъл съболезнованията си и е настоял за разследване. Лекари без граници пък искат независимо разследване. Другите с официални ВВС в района - англичаните и афганистанците се чудят какво да кажат - англичаните си траят, афганистанците разправят, че от няколко дни болницата била обърната на талибански щаб и се е стреляло на поразия (само дето от лекари без граници казаха, че изобщо не е имало изстрели). Та така.... На Обонго няма да му е лесно, особено като се изцепи срещу руските бомбарировки в Сирия. Интересно, че Путин мълчи, май ще ползва случая да си развърже сам ръцете....

Когато е свързано с американци е трагичен инцидент.Когато е с руснаци-военно престъпление!Бегай на палмата бе!

Те руснаците също избиват жени и деца в Сирия и Украйна и лъжат,че избиват терористи.

Аз

Ъхъ. Те затова американците, с великото ЦРУ, откриха следния ЕДИНСТВЕН повод за критика: руснаците непрофесионално ги били предупредили за действията си. Явно и в тая работа има некви професионални правила, които САЩ спазват, като не информират и не дават отчет на никого. Явно руснаците трябва две седмици преди да ударят някой команден пункт или склад за боеприпаси, да обявят на целия свят къде смятат да удрят, щото да имат време американците да си изнесат от там оръжията, и да настанят някоя болница или училище.

Ти да не си на хранилката?

Аз

========= Шериф Ханлин поясни, че полицията е намерила 14 оръжия, принадлежащи на нападателя в кампуса на колежа, който той нападна, както и в дома му. Оръжията са били закупени легално. Шест са били в дома му, в който той живеел с майка си, а осем в кампуса. Според властите Мърсър е имал психически проблеми, допълва Франс прес. Семейството на Мърсър публикува изявление, в което казва, че е шокирано и дълбоко опечалено от случилото се, предаде Ройтерс. Роднините на Мърсър казват, че мислят и се молят за близките на убитите и ранените в атаката. ==========

Явно си объркал статиите и си разменил постовете.Нищо,случва се и на много по умни от тебе.

Аз

Явно не съм. Това е "културата", която е възпитала пилота на самолета, взривил болницата и избил повече от 200 души засега. Именно ДВЕСТА, не девет. "Културата", според която е нормално откачалник легално да си купи 14 огнестрелни оръжия, а уж нормален човек да ходи с три пистолета в себе си, докато отърчи набързо до дрогерията на ъгъла. "Културата", възпитала пилота на самолета, според когото е нормално да изхвърлиш повредена ракета, така че да падне в столицата на уж приятелска, уж съюзническа уж държава, без да ти пука, че в тази столица живеят милион уж човека. "Културата", възпитала пилотите на самолетите, потопили немската подводница U156, спасила на палубата си стотици англичани, поляци и италианци, вкл. жени и деца, от потопената Лакония. Та не съм се объркал хич, ама четенето не значи последователно произнасяне на звуци.

НЯМА ПО НАГЛИ ОТ АМЕРИКАНЦИТЕ!!ТО БИВА БИВА ,АМА НАС ЗА МАЛОУМНИ ЛИ НИ ВЗЕМАТ??СОРОСОИДИ Я ЗАПОЧВАЙТЕ ДА ЗАЩИТАВАТЕ ТОЗИ УДАР!!ЩЕРЕВ,БЕГЕЕЦ,ПЪСТРОТО,НА ЛИНИЯ ЛИ СТЕ??

Американският президент излиза и прави изявление в което признава грешката на своите пилоти.Във ход еразследване.Така. А руския превзема Крим и лъже.Избива цивилни и войници в Украйна и лъже.Избива от два дена много цивилни в Сирия ипак лъже

Стига си лъгал - до момента Обама само поднася съболезнования и иска разследване. Нито се е извинил, нито е признал някаква грешка, особено американска. Точно като приятелия ти Путин. Чети си инструкциите по-внимателно следващия път.

Какво, пък, толкова! Такъв е тона на нашите медии. Някаква малка грешка е станала, ще мине и ще замине. Ако, руснаци направят такова нещо, това ще е друга работа! Цял сват ще бъде насъскан от американската пропаганда срещу Русия! Сега с руското участие в разбиването на Ислямска Държава на САЩ се отдава невероятна възможност, чрез пропагандата си, да представят Русия в каквато светлина им е изгодно! Те, няма да пропуснат, тази възможност!

Аз

Ае стига са бъзика, ся... Ский, че са ги мъмрили се пак... Бан Ки Мун, тоз-оня... "осъдили" са нападението, таквоз... ъхъ...

Трагична е цялата политика на САЩ в регоина. Опитват се да използват ИД за да свалят Асад. Реално са в коалиция с терористите. Разрушиха Либия, Ирак, Алжир и ги превърнаха в заплаха за ЕС. Сега правят същото в Сирия.

Онуй нещо, което, кой знае защо наричаме президент,не смее да се върне от америка, Тиквун се е скрил в бараката за въглища в Банкя и не диша, Военният земеделец е забелязан да купува от аптека в Младост 3, четири чувала с памперси XXXXXL - ето това е официалната позиция на нашите "управляващи" по "трагичния инцидент" в Кундуз - трагична....

САЩ в момента са жалка картинка! Жалко за загиналите.

Хората просто виждат какъв вой се надига из целия запад, ако такъв инцидент се случи при руснаците и колко разбиращо подхожда същия този запад, когато това се случи на някой от самите тях. Затова се дразнят. Или както е казал Дънов: ако англосаксонците вземат надмощие след ВСВ в света ще властва лицемерието.

Следват незабвани действия срещу своеволията на САЩ! Нужно е Ембарго-търговско икономическо-изхвърляне на долъра от световно обръщение и признаване на еврото за световна валута!

За това си отиде Кадафи.

По скоро САЩ в днешния си вид са "трагичен инцидент" за човечеството.

ако използваме трагичен инцидент следва да се допълни: породен от непрофесионализма на американските ввс и тоталната им некадърност ........

Толерастите Боко и Росица ще ли да налагат санкции

Единствената санкция , която могат да налагат Бочко и Чехльов е че са ни се изтъпанчили на главите.

То не било Кундуз а кутсуз , според американските официални власти.

Тази новина по-бързо да изчезва от челната страница, че пречи на новините за Путин, Сирия и нашите "умерени" опозиционери (умерени от въздушния огън).

Като българин, за мен е важно мнението на нашият президент по въпроса. Интересно, какво ли ще бъде то.

Извинете , чие мнение ?

Мълчаливо съгласие.

подпуквай боклука наред- ислямисти, американци...НАРЕД!!!

санкции кога ще има за обонгото , или само краварите могат да искат санкции , на другите не е позволено

Днеска съм ял отровни гъби с развалени круши и пафках долнопробна ганджа. Като видях какво съм писал във форума ми иде да си тресна главата в някой дирек

А, бе пич като ти прочетох коментара умрях от смях . направо ми оправи настроението . Жив да си :-))))))))))))

Путин е виновен!

И "ЖуЖе",и "ЖуЖе"!!!!!

По последни данни на ЦРУ това не е било болница , а замаскиран лагер на джихадисти. Лекарите са били замаскирани терористи и вместо скалпели и спринцовки са носели под дрехите си картечници и гранатомети . Така , че атаката е била правилна . Америка никога не греши.

Путин е виновен. Той е предизвикал мъглата за да обърка американците. Барак е невинен, макар, че трябваше да изтегли войските от Афганистан. Американците, по вина на Москва, бомбардират болници и убиват лекари

и сватбари , и сватбари

Те сватбарите май са били в самолетите и са пукали сватбарски дето сварят...

Какъв трагичен инцидент. След като с били уведомени че хвърлят бомби върху болница с международен медицински персонал, тия дебили продължили да бомбят още половин час . Абсолютни кретени.

"Когато ние бомбардираме просто се пръждосвайте , щото ако стане някой сакатлък с вас , ние не отговаряме". Американците като някои паленца в едно с англичаните ( естествено) взеха да джавкат , че се бомбардирали " умерените джихадисти ( никой освен американците не може да разтълкува този термин. Вероятно те не режат глави , а "умерено" бесят ). След тоя тотален гаф с болницатя вече не могат и да " джавкат" . Путин е силният и в Сиря ще направи каквото си иска.

обърка държавите тапир

Конфликта в региона е глобален и коментара на човека е абсолютно точен. Касае се за общата политическа, военна и всякаква дезориентираност на САЩ

Вярно , според твоето недоразвито и болно мозъче.

dionisiosd@yahoo.com

Като обърка държавите пишейки по форума,няма страшно бе дебил...:):)) Страшното е,да ги бърка миндилът-Псаки и да бъркат болниците с казармите,дебилите `дето бомбардират бе Пинокио смешен и жалък...:):)))))))

Даааа... Както вървят нещата, до довечера тук във форума някой ще ни докажат, че всичко е плод на късо съединение в електроинсталацията, дето подава кислород на болните... Та такива ми ти работи..Ще поживеем ще видим...

Обама нарече американския въздушен удар на болницата в Кундуз ,,трагичен инцидент" и разпореди разследване. Някои соросоиди забравят и пишат противоречиви глупости