Извънредно положение в щата Южна Каролина заради наводнения

Американският президент Барак Обама обяви извънредно положение в щата Южна Каролина заради наводненията, причинени от бурите в резултат на урагана Хоакин.

Обратно в новината

Коментари - Извънредно положение в щата Южна Каролина заради наводнения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И в България дереджето не е по -розово . Трол до трола , мила моя майно льо, някои от които идиоти , които се мъчат да оригиналничат .

казваме лег ветрец за тях е ураган! Веднъж бях в Джефферсон Лаб , по радио такава паника бе заради такъв "ураган"

четем лек.

по добре не говори глупости като не знаеш. нямаш си никаква представа какво е 250 км/час вятър. голям си ехперт...

ама кога ще ги стигнем американците.То вече и спомен няма от голямото земетресение в Холивуд, та няма за какво да се радвате - те се оправят блестящо, както казва и този по-долу.

щото такива бедствия са почти ежедневие там. Свикнали са да се справят - там всички са застраховани, даже се раздвижва икономиката.Получават пари от застрахователи, почват строежи на нови, по модерни сгради, пътища и комунакации - работни места - кипи живот в икономиката. Важното е да няма жертви.

и сега може да се наблюдава как работи религията... половината свят се моли урагана да завие малко по назапад... ако може направо да стигне до холвуд....

Шило

Дано да няма други жертви, освен тези от кораба. Дир, имам едън въпрос-колко е дъръг "Шарл де Гол"? Че този опит за сравнение е леко неудачен. Едва ли може да се приеме като отговор "Малко по-дълъг от изчезналия кораб"

Към 2 - 2,20 м. Там някъде.

Кой го интересуват негрите от Алабама ...

тежки дни за хамериката бе да еа, направо им се ебва стръка, нема 6-5. А след празниците кво ги чака... не е истинка..

гледам снимките, в България си имаме такива наводнения, че и доста по-големи през месец. Някой да ги занимава хамериканците с тях?

Вие явно не сте наред. Изключително опасно но и страхотно е да преживееш ураган 3-4та степен.

Тия журналисти да бяха прочели какво са написали! 200 милиона американци по източното крайбрежие??? САЩ са около 250 милиона, не знаех че всички са се преселили на източното крайбрежие.

и ти. Население на САЩ 2015г. - 325 млн. Малко повечко от 250 , нали?

милиона население на сащ - статистика от 2014 г

всички писали до тук по темата са по голямо бедствие от този ураган ! всеки един от тях по отделно !

Ти, обаче, надминаваш всичките тях както поотделно, така и заедно! ;-)

се е объркал - пак смени посоката, изобщо не иска да ни зарадва, както винаги наказва бедните и беззащитните - няма ли смелост да се развихри на север и да откъсне тумора веднъж завинаги

белият дом..... кога

господ ги наказва световните терористи

Да се потопи целия Краварник и бункера на началниците най-вече.

А дано да е потопил самолетоносача им дето кисне на патриот поийнт!

Това е една от големите им военноморски бази! Бог си знае работата! Удрят болница и ибиват невинни/а вземете сега този ми ти потоп!

бедствено ще е положението когато започнат да се давят местните - демек индианците. в момента положението е трагично, защото още 350млн мелези трябва да се издавят, а сме далеч от тази цифра.

Всяка година е така в Америка. Пустош без планини позволява срещата на арктическите студове с тропическата жега.

200 млн. американци по източното крайбрежие? Посмали манго, посмали малко...

Племето е Хопи, не Апахи.

Може би си струва да помислим, докато не е станало безнадеждно късно! През 2009 г. в Интернет се появи информация за съхраняваните в Библиотеката на Конгреса на САЩ Предсказания на племето Апахи. До тогава беше изпълнено само първото от тях: Земята на гладната смърт и Болестта на маймуната. Това бе Голямата суша през 80-те години на ХХ век в Африка, довела до смъртта на милиони деца и болестта СПИН. .................... В древнокитайски ръкописи: Небето се наведе на северозапад. Водите бушуват. Земята се превъртя. Слънцето се измести. Херодот: Откак Египет е царство, Слънцето 4 пъти не изгрява от обичайното си място.

И Ванга се върти, ли върти в гроба....