Двама са тежко пострадали при възпламенил се автомобил

17-годишно момиче и 60-годишен мъж са с тежки изгаряния след като автомобил се е възпламенил в Бургас.

Обратно в новината

Коментари - Двама са тежко пострадали при възпламенил се автомобил | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Такова е положението в Измекярия със самоделни газови уредби.

газова уредба на автомобил, това означава сериозно изтичане на газ!А сериозното изтичане на газ е свързано със сериозна миризма! Въпросният автомобил сигурно е миришел на развален чесън чак от другата улица, но кой му пука...?

Живеем по циганската схема, сега практикувана от управниците "Тука има, тука нема". Има за цигани, управници, бежанци, няма за българския данакоплатец. Хубавото е, че има избори, лошото е, че ако ГЕРБ загуби има соросоиди, които съвмесно с "Америка за България", решават вместо нас, "заспалите".

?????????

Това да караш кола с бомба в нея,може да се случи само в България.Взимаш такси няма място за куфара ти защото има газова бутилка отзад. Абе изобщо накъдето и да се обърнеш все нещо куца и си заплашен. В трамвая портмонето ти изчезва,слизаш от него падаш от спъване на неравни плочки.Ставаш куцукайки някаква кола минава на червено едва се спасяваш,пребираш се в къщи горкият съсед взели му пенсийката и го претрепали.Седиш си в къщи телефона звъни синът ти бил в беда донеси пари.Е питам се това нормално ли е. Питам ви и вас докога ще се търпят тези неща????

Докато има огромен процент негласували хора и такива които избират по-малкото зло, в България ще е ЗЛЕ! Нещата могат да се променят само чрез пряка демокрация и швейцарски модел на управление, заедно с пълно изчистване в политическата, съдебната система и МВР!

давай,прави партия,гласуваме за ВАС и около Нова година всичко ще е ХИП-ХИП-УРА!!!!

Ха! Ти първо си вържи кундурите и си потегни потурите, виж къде има нужда от кръпки, пък после ми говори за Швейцария! Хи-хи-хи голем смех :-))

За първото си прав, за второто - не.

САМО У НАС катастрофират коли,САМО У НАС има салмонела по яйцата,САМО У НАС вали дъжд или грее слънце,САМО У НАС има мръсни влакове,САМО У НАС баничките са студени,САМО У НАС мъжете са смотани,САМО У НАС жените са меркантилни,САМО У НАС,САМО У НАС,САМО У НАС.........................

Вероятно са опитали да монтират в колата напълнената преди това газова бутилка и да си шетат из района. Разпространена практика сред етноса.

странна новина !

Щооооооооо? Напълно нормална новина за Чалгария.

Колко им е харчила на газ?

Проблема е че колата е попаднала на "майстор".