Руските удари в Сирия предизвикаха паника и дезертьорство

Руските военновъздушни сили са ударили повече от 50 цели на "Ислямска държава" в Сирия през последните дни.

Обратно в новината

Коментари - Руските удари в Сирия предизвикаха паника и дезертьорство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на руснаците-няма лицемерие в тях. Кажат ли нещо-правят го. Сега цяла Европа/народите/, не правителствата разчитат на нея за решаването на мигрантския проблем чрез мир в сирия! Стискаме палци на русите!!!

Братушките си знаят работата,опита им в Чечня е голям!!!

"Според него Съединените щати са уверили руското министерство на отбраната, че в района на действие на руската бойна авиация "няма никой освен терористи"." Това, че бомбадирад ИД, хубаво, ама по-добре да не си взимат информацията от САЩ, че да не стане като с болницата в Афганистан от другата новина, която американското ВВС решило да сравни със земята, че била уж база на терористи.

Руските сили предизвикват паника и дезертьорство в "Ислямска държава" в Сирия и САЩ в Черно море! Всички помним как САЩ офицерите се насраха, като видяха как не въоръжен стар руски изтребител ги прави за 2 стотинки и как зарязаха есминеца си сщом се скриха в Румънско пристанище и си отидоха пеш в САЩ!

от фашисткото американско юдейско робство. ПОСВЕЩАВАМ ТЕЗИ МОИ СТИХОВЕ НА ВСИЧКИ НАШЕНСКИ ТЪПИ РУСОФОБИ, СВИРКАДЖИИ НА АМЕРИКА, КОИТО ВСЪЩНОСТ МРАЗЯТ СВОЯ СОБСТВЕН НАРОД! РУСОФОБИ Русия! Колко ни плени туй име свято, родно, мило! То в мрака бива нам светило, надежда - в нашите злини! Иван Вазов Днес в родината ни мила шайка зла гнездо е свила, банда алчни русофоби, дето въздуха отрови. А какво е русофоба, който пени се до гроба да скверни вековна дружба и диваци да обслужва? Комплексар е русофоба, храни се от дива злоба, и, неук, жесток и нагъл, на продажник се подлага. Вред се дърли и навира и пред фюрера примира, Рус божествена ругае от лъжите си омаян. Разпна яростно страната, плодородна и богата, и на дъното заби я в плен на свойта простотия. Всички знаем - русофоба на фашисти е подлога: въшкав, завистлив, продажен, мисли се за много важен. Стамболов му е кумира, гений в уроди намира: Луков изявен предател, Марков набеден писател са за него идеали. Но народът ни едва ли ще повярва на кретени от подлец възвеличени. Русофоби, русофоби, вий на дявола сте лоби, но пред истината слаби, квакащи, нещастни жаби! Българинът ви презира! Оставете го на мира, хитрините си спестете в напъна си мимолетен! Ний обичаме Русия, тя е нашта орисия! Свързали сме се навеки по съдбовните пътеки, че кръвта вода не става! На Русия вечна слава, тя е нашият спасител от изедник и хулител!

оказва се, че срещу СУ-34 доларите не помагат

години бомбардировки не са улучили нищо друго освен два булдозера...и един мотопед! ХАХААХАХАХАХ

Руският башибузук бомбандира безогледно жилищни райони в Сирия за да усили бежанската война към Европа. Путин беше наритан в Украйна ( няма избори, няма нови кражби на украйнска земя) и е твърдо решен да си го върне на Европа. Време е нови санкции срещу джуджето.

Мале колко заблудени и глупави хора има на тоя свят.

Това се случва само по руската телевизия...ако някой си мисли ,че с 25 стари самолета (и 7 нови) може да победи в каквато и да е война е или бавноразвиващ се, или фен на джъджан....

loyola

Важното е, че американските интруктори са се оттеглили. Вече може да се бомбандира.

Абе,хора, няма ли да се намери някой, който здравата да оплюе Путин? Изключвам двама - трима трола с готови опорни точки от рода на Щерев.

да пишем каквото искаме ,но имайте впредвид,че няма вече истински информационни агенции.Цялата световна преса прерастна в пропаганда -така че се чувствйте като боици на източния или на западния фронт.

са напуснали позициите и се опитват да стигнат до Европа"- да са честити на Меркел - голямата демократка, която немците скоро време ще линчуват!!!

тез наемници са чеченци и кагебе любезно им предостави сирийски паспорти за да влязат в ЕС за да могат да дестабилизират Европа

сега всички тези главорези да ходят в топлите обятия на Меркел и в САЩнатите за да ги култивират а пък ако се разраснаттам споко Русия е на пост ще им реши проблемите

Тоа хуманист и селски земзек ДРЪВОСЕКАЧА като му прочет азаглавието и веднага с изпразване му слагам минуса. Слагайте му го братя минУсА у синуса на ДРЪВОСЕКАЧА.

Браво на братушките! Абсолютно подкрепям! Ако има някъде, където да събират по 10 лв. за техните операции, аз 100 ще оставя. Време е всеки, който си мисли, че изостанали скапаняци от Средновековието ще се барат за шефчета и ще диктуват правилата, да бъде яко разтърсен от няколко тона тротилов еквивалент...

Добре е, че удрят гадините, но за България не е добре. Гадовете ислямисти, дезертьори, арапи и африканци се насочват към нас. Национално безотговорното ни правителство единствено от правителствата на страните от бившия Източния блок не е декларирало, че България не приема никакви навлеци. Паразитите се размножават безконтролно и ще ни унищожат.

Ако направим верния избор през октомври, много ще си помогнем и в този смисъл!

"Напредналите" да вземат един телевизор или компютър да направят.

Тъпак!

stan_posta@

А Су-35 кой да го прави ? Телевизорите и компютрите впрочем нещо не ги правят много напоследък в ЕС и САЩ ....

АМи телевизорите на СУ-то и компютрите му не са ги правили китайците.

Не 100, а 100000 им дай.

Страхотни новини. Само така. Бой по главите терористки. Да ги избият всички до един на Путин момчетата. Само така ще ни спасят от ислямската чума. Бой по манерките безспиране, да не си поемат дъх и да не могат да избягат. И да не се занимават с граждански обекти, да не им пука. Да изравнят всичко със земята. Не искаме мюсулманска измет в Европа и в България. Но няма кой да ги спре, само Путин има сила и решителност. След самолетите да пуска главорезите на Кадиров и иранците по земя за да зачистят териториите.

Тези 50 цели вече не са цели . На парчета са .

какво - за да нямало дезертьори, не трябвало да ги бият яко. Трябвало да си отглеждаме тази ИД, да си я пазим, щото ако рече да капитулира, щяли да тръгнат тези дезертьори към Европа. А вие как мислите, къде ще ходят, или ще чакат да ги уткрепят, пращат по лагери и затвори? Лошото е, че си разградихме границите и ги каним почти насила - елате ни изяжте.

и сега като тръгнат към европа тия 600 терористи кво ще ги правим ви питам -като европа е разграден двор -преди за нас имаше визи а за тая паплач се осигурява вода храна дрехи транспорт и кой където иска там да ходи -това надминава всякакъв здрав разум -меркел да подава оставка ВЕДНАГА!

на следващите избори не гласувай за нея !

За тези 600 терористи, и за следващите, се обръщай с въпроси към Путин!

Ти мислиш ли че Путин го интересува някъв си СМЕШЕВ с неговите въпроси};-)))

там сега са ал кайда кюрдите умерените опозицията правителствените войни на аллах аллаховите войни армията на мохамед идил хамаз боко харам авганците и тнт.! та който и да бомбардират сащ и русия ,човечеството нищо не губи !

Само да те уведомим, нашио, оти американците не бомбардират ни едни от изброените от тебе. Они бомбат сватби, болници и асадовци.

путинските убийци избиват цивилно население в сирия разумните наций .трябва да го спрат и още. българия е в ес.и нато и който не му харесва да отива при империята на злото и путлер

Мочко, пак си се подмочил.. И като какъв раздаваш направления кой къде да ходи!? Да не си туроператор? Или си поросто обикновен глупак ?

А ти, нали се досещаш къде трябва да отидеш!

Мануел

Те ще го закарат с чувал на главата в трюм на кораб далече далече в северен Сибир да отработи парите дето е взел бъдева от американците плюейки Русия

Ти наистина си откачен тип. Толкова ли ти е сивото вещество ? Не виждаш ли България за последните 26 години? Тя пропада с всеки ден. Няма кина, театри, ... Българина стана роб на ЕС. Всичко ценно се разруши и разграби. България се превърна в длъжник за поколения напред. МОже ли да си дадеш адреса да ти дойда на гости?

Първо, имената на държавите се пишат с главни букви, в т.ч. ЕС. Второ, всяко изречение започва с главна буква. Трето пише се една нация - много нации. Четвърто, под нации в САЩ разбират народи или държави. Така че е по-добре да използваш българските думи народ или държава, спорде случая. Заключение - първо учи /и чети/, а после се изхождай за това или онова..

Пък нас кой ни е питал дали искаме да сме в нато или ес. Защо не направиха тогава референдум. Според мен ги беше ужасно страх. И в края на краищата ние сме си в БЪЛГАРИЯ и не сме доколкото знам окупирана държава на ЕС или САЩ. Да не ни харесват измислените им ценности измислените им правила измислената им демокрация. И да колкото и да не ВИ харесва амеракански и западни поклоници масово българите си обичат РУСИЯ. Най малкото защото ни е освободила и най -много затова че сме и дали книгите на коите и ние и те четат.

Тука тролчетата са застанали на абразурата и дрънкат пълни кретении. 1. ИДИЛ бил руски проект - Да бе , бав така е. То затова ние ги събирахме в Правец. Пък снимките на ам. сенатор с лидерите на Идил няма ад ги коментираме щото не ни е изгодно. 2. Путин бил слаб и затова бомбел - Да бе , баш така е. Путин ги започна от 3 дена и те се разбягаха. Силните американци и още 60 гъзолизачи докато ги бомбеха 3 години ИДИЛ си увеличи територията в пъти. 3. Путин бомбел наред жени и деца - Да бе , ама руснаците показаха клипове от безпилотници точно кой бомбят. Аз цивилни обекти не видях. Ма на некои хора като им дадеш 5 лева и почват да виждат каквото им кажеш. Друго си е да бомбиш сватба в Йемен или болница в Афганистан.

Леле, кви тъпанари тролят в дира за каузата на соросоидите и Хамерика за Б-я - не е истина просто! Нещастници, не чухте ли, че и главният ни атлантик - Монито Пасито, вече обърна плочата и сега обяснява по радиа и телевизии, колко много общи врагове имаме с Русия и колко малко общо, всъщност, с идеологията на ИДИЛ и техните покровители?! Ацццки сте изостанали от събитията, бре?! Щом и той вече обърна (резбата) плочата с вечните си вопли за НАТОто, дет щяло да ни пази и за евро-атлинтическите ценности, дето ни докараха до позор и невиждано обедняване - аз не виждам вие накъде повече се пънете?! Айде, спрете се вече, свалете си капаците от очите и слушалките със стари опорни точки, и хващайте да си спомняте руски, че ще ви трябва много скоро! И не за туристически дестинации, че руснаците не искат и да чуят за мизерните ни морета и скъпите ски-курорти, а за посрещане на братушките - за кой ли път освободители на тая проклета с глупаците си територия! ))) И да четете новините за световните събития на руски, че краварите ацццки ного лъжат! (((((((

Не се дери толкова! Тези, които сега руснаците разпръсват от ИД и опозицията на Асад, и се разбягват, може да похлопат на твоята врата. Не бързай да се радваш.

Като ти гледам интелектуалното ниво и съдържанието постинга си казвам: надявам, че това са само кремълските орки от петата колона иначе сме обречени като народ от родени роби и изостанали от другите с поне 500 години.

Кажи мерси на Обама, Саудитите и Турция за това, че ще хлопат на твоята врата. И на гостоприемниците в България най-вече, един от които си ти, явно. Вие си ги и приемайте. ВИнаги съм бил за това, България да има армия, граници и власт, но за съжаление има бутафорна по размер и съдържание армия, разградени граници и корумпирана марионетна власт.

Това, русофобството, си е истинска болест, причиняваща изглаждане на мозъчните гънки.

ние русофилите си ги нагънваме отново със Столичная ма много скъпа стана ве рашките и те веке сухо сакат

путлер хвърля бомби в сирия заради изолацията и ниския с и рейтинг а не да освобождава сирийс. народ а да го зароби както бяхме ние.тежко и горко им какво ги очаква ако не се намесят развитите държави

Наври и рейтинга и собствена си тиква между краката!

Ти кога провери последно рейтинга на Путин! :) Щото големи глупости говориш! Относно мнението на сирийците пак говориш глупости! Гледай си кренвиршите по добре :)

ИД е идеология, всяка идеология ако има почва разраства, в другия случай се свива. Ако имат територия под техен контрол се разраства много, част от запалянковците по света отиват там и се присъединяват. Когато им изчезва ИД като територия, повечето се демобилизират и се завръщат по домовете, само малка част може да продължат с джихата, бомби и тероризъм. ЕС като силен блок и армия може да не пуска повече заселници на своя територия и ИД те няма как да дойдат тук. Ако не е кадърен за това значи не никакъв съюз, да се разформира и всеки поотделно да си защитава границите и урежда държавата.

Раша е също идеология прав си пич ама раша сама ше се съкрати

ЕС, НАТО САЩ също е идеология, толерантност, мултикулуризъм, изчезване на държавите и народите е част от основната идеология Нов Световен Ред и плана Калерги, тя ще изчезне първа, не може и не бива милион ционисти чрез пирамидални васални структури да поробят 8 милиарда гои.

След безогледните бомбандировки на теро-раша над жилищни райони мирише на нови санкции срещу кочината...

Русия размаца джихадистите. Обама е съкрушен и страда, Маккейн окончателно се шашардиса ...

размазал - га укапи шумата - ама ти си стой доволен това ти вдига заплатата нал така ах

Руският башибузук бомби жилищни райони и наистина предизвиква паника , вижте в тубата как се евакуират деца под православните бомби на пусин... Целта на пусин/Башар е с безогледни бомбандировки да предизвикат бежанска вълна към ЕС...

Хаха снимки ала Холивуд Все невинни дечица на снимките Откъде ги намират тия декори ?????

всичките рушки клипчета в тубата за удари срещу идил са американски ...рушнаците само са сменили имената

Руската дезинформация вече е заглавие в дира :)) Онез ги бомбят 2 години и идил са си все още там, а руснаците за 3 дена ги разпердушиниха...само имбецил може да го повярва това

Казва се инбъсил , ама то така става , като не слушате е час по английски . пиши на бългаски . може да се окаже по-лесно .

Много е лесно да се познае кого бомбят рушнаците. Досега само умерените противници на Башар са се оплакали от руските набези... Ислямската държава не е казала и дума против рассия . Може би защото досега бяха съюзници на Башар и заедно воюваха против другите фракции.. Всеки може сам да си направи изводите

Съскай, съскай, брато, най-много да качиш кръвно и да ти гръмне хемороида брато

Ти да не си Укроп мекере мръсно !

това жалко и малоумно джудже ще ни вкара в трета свет. война. но вина за това има и слабия президент на сащ. при някой от предишните Рейгън. буш. старши или младши путин щеше да е в миналото като ссср

Американските супертехнологични оръжия с много компютри в тях имат един проблем: за да се счупи компютъра не е необходим по-сложен компютър, стига една здрава тояга и да се удря яко.

И тоягата ,да е иСделана в СеСеРеТо,нали?!

Според него Съединените щати са уверили руското министерство на отбраната, че в района на действие на руската бойна авиация "няма никой освен терористи". С това изречение руснаците признават косвено че ибиват наред и основно цивилното население и че бягащите очевидно са цивилните.

Направо си доктор на логическите науки . САЩ уведомили и то ,че "няма никой освен терористи" пък руснаците признавали макар и косвено , че избиват наред . Добре де ама чак пък толкова тъпи от къде ви намират?

Кретен!

Да не си бил там та пишеш измислици , скоро и вас ще набием мръсни смрадливи измислени УКРОПИ !

"вие знаете, че режимът на сирийския президент използва варели бомби и химически оръжия срещу цивилните и това не може да се толерира, каза Валс." е пък откъде да знаеме, затова знаем само че казвате че е така, но знаем че имаше много оръжия за масово унищожение в Ирак. Това което със сигурност знаем е че 2 години Барак ги бомбардира а те все растат. И че вчера САЩ са бомбардирали болница "по погрешка", в град който бе завзет почти без жертви от стотина муджахидини. Разбира се муджахидините не бяха унищожени.

хаха реакциата на фалиралите щати била да изпратят още повече оръжия и пари на арабските бойци, т.е на психопатчетата от идил

"Браво" е първото, което ми се иска да кажа по повод тази новина. Руските въздушни удари явно имат ефект и разпръсват ислямистите. Е, разпръсват и опозицията на Асад, но руснаците искат да си го пазят. Обаче, въпроса е, като разпръсват "хлебарките", те къде ще отидат? Да не би заради политическо късогледство, или съвсем съзнателно, да загасят едно огнище, а да запалят 10 в други държави. А, факта, че сами включиха Москва сред целите на ислямистите, вярвам, че са го премислили.

"Около 600 наемници са напуснали позициите и се опитват да стигнат до Европа", каза Картаполов. Вчера имаше бомбени атенти и в Мумбай... Индия, не знам мама Меркел как не ви е поканила още...Тя има възможност да ви приеме всичките...

Не знам в какво се изразяват американските усилия, но знам, че са скъпи и резултати няма. Русия от няколко дни се зае да бори ислямска държава, с далеч по-малко пари, но резултати има. Изводът си направете сами.

Реулнатите са обявени от руснаците, а дали е така не е сигурно

Кретен!

Американците не казват, че няма резултати.

ИД е враг на целия свят, не е проблема че си правят шерият там някъде в Сирия и Ирак, идеологията им е че трябва да направят шерият навсякъде по света, да убият неверниците, включително и нас тук. Няма как да не ме радва това когато някой унищожава ИД. ИД беше създадена от САЩ, ЕС и Израел, ционистите ползват и направляват ИД с конкретна цел, всичко се свежда с завладяване на света и Новия Световен Ред. Незавладяната част от човечеството се обедини и това е крайния предел на НСР, вече ще се свива и страните ще почне да се освобождават от него.

Мой приятел който си гаси компа от щепсела ми разправяше колко страшни били САЩинските полюлеи. Били бъкани с електроника-вай,вай леле ужас. Добре ,че Руските не са по-стандарта на НАТО че на ония и GPS им отказва вече а пилотите се наакват след всеки полет близо до СУ-то

За кукурузника ли,пишеш товарищ?!

Разни уж страшни и въоръжени "съюзници" ни будалкаха: ИД не може да бъде унищожена, няма как, а всъщност казваха не разбирате ли, че не искаме и няма да унищожим ИД! И вместо да се борят с ИД взеха да се борят с България, окупираха ни с танкове и самолети и ни натресоха ислямистите от ИД на мощни потоци от милиони млади мъже в наборна възраст! Мечо помощ!

вместо да са помирители си харчат бомбите които и ние като членки на оон го плащаме нали са велики държави имат барети а в частност са страхливци със самолети

Но защо русия или сащ не ударят директно управителите на сирия и ид а обикновените хора които са пратени мой от тях и сега за да не кажат истината на връщане си ги убиват още там

Ние английските консерватори успяхме да покриям много наши канали за педофили, благодарение на нашите приятели джихадистите! А путкин ни прави сечено сага на нас - каналджиите на свежа плът! Това е безобразие и ще бъде осъдено лично от главния секретар банки муун! Така да знаете!

Ах, летете, МИГ-29 и СУ-34! В устрема ви милиони бежанци погледи са приковали със надежда и любов. почти по Хр. Смирненски