Полицай и бизнесмен са обвинени за търговия с влияние

Софийската градска прокуратура привлече като обвиняеми Иван Братованов и Матей Димитров за търговия с влияние, извършена в съучастие.

Обратно в новината

Коментари - Полицай и бизнесмен са обвинени за търговия с влияние | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Със сигурност не са симпатизанти или членове на ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ БЕРБ !

Пазарна икономика! Всеки търгува с каквото може.Сега искат да купуват нови самолети, ама нямало пари.Ами вземете си парите от онези,които продадоха стотиците ни самолети,нека да направят ресто поне за половината.Защо ги жалите,няма да купуваме самолети по пет пъти.

Новите хора изпоназначиха в мвр бая недоправени.То си е нормално- коя престъпност иска силна полиция!

дребни риби - 500 лева, 1000 лева. Дайте тези дето краднаха МИЛИАРДИТЕ. Сега ще отчетем пред Европа 2-3 дребни риби, а големите хайдуци ще продължат да ни грабят.

още от край време , попа , кмета , даскала и плицаия били най почитаните. Как се кара ново БМВ с тая мизерна заплата ,а за съдиите да ме говорим - Мерцедес по пора4ка и 4 етажна вила близо до златните !!!!

Нормално тя влъста си е мафия!!

че откога влиянието не е стока за продан??

kirchevo

В 3-то РПУ от толкова много работа с мангалите са се циганизирали.За това препоръчвам ротационен принцип ,та и другите РПУ-та да се циганизират.

Това което пишеш, може да е станал защото са сложили някой Началник на РПУ-то Циганин, който е решил да домъкне всичките си роднини от Циганската Махала- само цигани, учили до 5- клас, но защото знаели ""ЦИГАНСКИ"". Ако е така, Трябва Митинг и Протести пред РПУ-то за махане на такива Шефове. В Реформаторския блок май има една партия, която точно това прави, и май те са накарали Бойко Борисов да им вземе лаината за Началници на РПУ-та, а после тия Цигани- Началници домъкват още много такива лаина.

ОТ МНОГО ГОДИНИ, ЗА ТОВА ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИЦИ СЕ РАЗХОЖДАТ БЕЗНАКАЗАНО И ПРЕСТЪПНОСТТА Е НА НИВО СОМАЛИЯ И Т.Н.

се чудите? Полицайте "вкарват и изкарват" ;) и си плащаш като поп ") Да не мислите дето само лекарите взимат парици и тия общинските бюрократи всеки път когато ти се наложи да контактуваш по някакъв повод с тях??? Мен ме "вкараха" в 1-во дето като него няма второ без да знаят защо и даже не ме питаха нищичко .. плаща някой вкарват те :) После започват да те изнудват за пари в моя случай 1400 левчета като те плашат все едно си новобранец в казармата :) Цяло чудо е че няма маса изпоизтрепани полицейски фатмаци дето "работят" по спомени от казармените си години :))) и заработват добре ... Всички юристи знаят какво става, ама си мълчат от години .. Просто така работи системата ...

1. Незабавно уволнение; 2. Военен съд за уронване устоите на държавността, държавна измяна, национално предателство и клетвопрестъпничество (от 20 г. нагоре без право на замяна); 3. Никакви ранни пенсионирания (хахаха), никакви 20 заплатки накуп (хахаха), никаква максимална пенсийка (хахаха); 4. Редуциране категорията на натрупания трудов стаж от 1-ва в 3-та. Па да видиме, дали останалите посрани копойчета ще се заиграват в такива едни пиески ...

"""Явно има некадърни и Корумпирани Служители в ДАНС, а и други Агенции, които се занимават с Класифицирана информация. В момента, ако има Сигнал за Корупция или Кражба, Вместо да направят проучване за какво става въпрос, и да Арестуват хората заподозрени в Корупция или Кражба, тия Агенции ИЗПРАЩАТ Сигнала директно на заподозрения по Пощата, да напише дали наистина е Крадял и вярно ли е написаното. Някъде да се е чуло, Крадец, сам да изпрати по пощата Признание че е корумпиран или Краде ??!! Трябва да има Оставки !!!"""

Журналята, Матейчо е собственук на хостели не на хоспис. Като употребявате чуждици поне им научете значението или викате Австрия, Австралия- все тая!

не е все тая ,в Австрия говорят австрийски , а в Австралия -австралийски и те така те бухахахаха

Искат 1000 лева подкуп за да оневинят човек, нанесъл средна телесна повреда?! Представяте ли си за какво иде реч в родната полиция? Колко ли искат за прикриване на убийство? Колко ли са поискали ония от Пловдив от бащата на шофьора, убил човек? Бащата е приличен бизнесмен в района!!!

Това прочете ли го, или журналистите лъжат: "Отбелязва се, че данните в преписката, по повод на която са поисканите парите, не сочат за извършено престъпление от общ характер. "

mi kwo presyplenie? nqma takawa rabota, samo biznes...

Как? Още в 1873 година, Васил Иванов Кунчев е написал в Предсмъртното си писмо, какъв трябва да е НАКАЗАТЕЛНО ПРОЦЕСУАЛНИЯТ КОДЕКС: "... За такива злоупотребяващи с народни пари, наказанието е само едно Смърт , смърт и пак смърт, както гласи и уставът ни. За тези, които петнят името на отечеството ни наказанието е Смърт, смърт и пак смърт. За тези, които се възползват от непросветеността на народа ни и го грабят, уж били по-умни и учени, а всъщност лукави и хитри наказанието е Смърт, смърт и пак смърт. За тези, които насаждат омраза между хората живеещи в нашето мило Отечество, било на етническа или верска основа, с цел докато се избивате по-между си, те да трупат богатства, наказанието е Смърт, смърт и пак смърт. За тези, които обещават много, само и само да ги изберете да ви управляват, а после се отметнат от думите си, като кажат, че времената били трудни и те видите ли не предполагали че такова е положението, наказанието е конфискуване на имуществото и изгнание извън пределите на Отечеството ни. За тези, които под булото на родолюбието, градят закони, а самите те не ги спазват или пък ги използват с цел своето облагодетелстване, наказанието е Смърт, смърт и пак смърт. ..." Ако аз съм прокурор или съдия в ново изграден НАРОДЕН СЪД, нима не бих могъл КРИВО ДА СЕДЯ и ПРАВО ДА ОТСЪЖДАМ, по този НПК на Васил Левски? Сега поне има скорострелни системи ... и като в "Катинската гора", за отрицателно време ще се реши въпросът с корупцията по различните й "етажи". КАКВИ КОМЕНТАРИ ДА СЕ ПИШАТ ПО ТАЗИ ТЕМА, ОСВЕН АКО ПРЕДВАРИТЕЛНО НЕ СА ИЗПЛАТЕНИ ХОНОРАРИ ЗА НАПИСВАНЕТО ИМ.

Викам, да не са забранени коментарите на тази статия. Толкова време - и нищо.

Абе още 89-а трябваше всички милиционери да се разстрелят за да се почне на чисто...

И сега не е късно, дори индиготата от първоначалното училище, ще са готови след едночасово обучение, за работа със стрелковото оръжие.