Плевнелиев: Всяка държава в ЕС да има ”гореща точка”

Правото на убежище е основно човешко право. Решението на бежанската криза е в общоевропейско решение.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев: Всяка държава в ЕС да има ”гореща точка” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На тоя да му запечатат устата, че вече много стана!!!! То бива изцепки, ами екипа му къде блее?

...НО ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ ИМАТ ПО ЕДИН ИДИОТ ПОМАЛКО!

Затваряйте му устата бе, още малко остана за да го изхвърлим, но до тогава моля му наврете един чаршаф в устата на малоумника.

Всяка държава в ЕС да надгражда приоритетите!!

У на с не е олигархия, у нас си е мафия и понеже и президента краде покрай тази мафия не смее да се зъби... имаме си и беззъб президент/ едно послушно американско протеже с мисия каквото може да срине у нас и в чужбина..../. Кухи политици, келява държава- това е!

Комсомолецо пак се обади като на тъпан палката, след като шефовете обявиха позицията си по "нашия" въпрос! Ама така е! Който е научен на принципа: "Партия сказала надо, Комсомол ответил "Есть!" няма как да покажа нещо ново! Пък и езиците на някои са претрупнали от употреба не по предназначение и когато действително е необходими нормалното му използване, това се оказва голям проблем. Лошото е, че на тази позиция създаването на проблеми от подобен род касаят всички нас!

Там, където има силна олигархия, има избирателен граждански контрол.Простичко казано-Който плаща, той поръчва музиката! Да ни е жив издрав "президента".

Съвсем скоро всеки европеец ще си има по една гореща, ама много гореща точка изотзад. Вече се е почнало

КАКТО НЯКОИ БЕ ПИСАЛ: ГЛУПОСТА И ПРЪДНЯТА НЕМОГАТ ДА СЕ СКРИЯТ"!

България има две горещи, та чак прегрели, точки. Два хъба, така да се каже. Едната е ББ, разбира се. Другата е Плевнелиев. Извинявай, Митов ...

Докато роССия подкрепя Башар, който умишлено избива цивилното си население бежанците няма да спрат. Разковете азиатската кочина от санкции и скапете армията на Башар от бомби

Гнусен.

Гледайте на нашия президент и ще придобиете представа за визията на САЩ за тяхна марионетка. Ако нас той ни дразни, трябва да помислим всъщност от какво се дразним - от Плевнелиев? Бог ще го прости лично него. Всъщност, нас ни дразни визията на САЩ, как да изглежда идеалния за тях наш държавен глава.

предавам за пари всеки хич не ми пука за България или българчетата важното е да има много пачки по стотачки. Хехе и как се наредих президент и вие пак ми вервате.

Г-н Чехльо, не говерете за всяка държава, длъжноста което заемаш е на една държава!

Този палячо защо не го каже това на Орбан?Един смешник,който найстина си въобразява че е президент.

Тъпотията на този вече не прави впечатление-каквото и да каже имиджът не може да му падне повече!

Това с горещите точки се отнася за бежанците,а не за хоомосексуалистите.

БATKO

Ами нека тоя п-тьо да си направи една "гореща точка" в личния си дворец на Камбаните. А защо не още една в незаконния си дворец на морето. А може и още една в двореца си край Банско. А защо не и в двореца си в Гърция? Може да обгрижва поне 10 хиляди бабаити със собствени средства.

На съветниците на г-н Президента бих искал да обърна внимание на следния общоизвестен факт: Когато Гърция преди около 40 години беше малко над 9 милиона /по-точно 9 млн. и 250 хиляди/, България беше малко под 9 милиона /8 млн. и 750 хиляди/, т.е. разликата беше само около 500 х. в полза на Гърция. Днес Гърция е 11 милиона плюс 1 милион постоянно пребиваващи емигранти, вкл.българи, много от тях работещи и напълно интегрирани в гръцкото общество. България знаем колко е, да не говорим за възрастовия и др. състав на населението.

ПИПО

Няма ли да му свършва мандата на тая карикатура...

И как ще задължи другите държави? Например Унгария или Чехия? Или понеже той се подчинява и смчта ,че това трябва да го правят всички?

Господа политици от цял свят, СПРЕТЕ войните и хората сами ще се приберат у дома.

Мнооууу си тъп 77, това е планирано преселение! Дано "зимата" откаже гаджалите да се заселват в Европа!!!!

Точката да си я направи в президентството.

БATKO

Човека иска да си има гей-точка, какво да го правиш.

Кога му изтича мандата?

като му гледам изражението се питам,има ли някаква мисъл в главата му.Та той изразява несмисленост.Несмислен

Mr.Bean

Муци, а къде е твоята гореща точка? Да слагам ли страп-он-а?!

Дано цял живот да си в траур.

Мурзилке, защо плюеш по президента ни? Само с евроатлантическите ценности ще се оправим.

И кои са тези ценности? Педерастия, кръвосмешение, педофилия? Ако това са твоите ценности, върви се застреляй.

Изказването ти е доста гнусно - да не си дългото водещо на бТВ?

завалията ...освобождавайте го бе

Плевналиев ,никой не ти е дал правото да говориш от наше име неща ,които са против нашия интерес !Подлога американска !

Добре написано г-н Президент! Само че това ми звучи на предизборна агитация,защото нещата в България не стоят точно така с емигрантите. Забравихте българския народ и тръгнахте да "осиновявате" арабите. Те така ли постъпват с нас?

Плевнелиев изнесе данни, че едва около 22-26% от младите българи напускат страната, за да търсят реализация в чужбина, в Гърция този процент е 70 на сто, а в Ирландия - 55%. ПЛЕВНЮ СИ Е ПЛЕВНЮ! АБЕ, БАСТУН ЧИТАШКИ ЗА 25Г. БЛИЗО 2МИЛИОНА ПРЕДИМНО МЛАДИ БЪЛГАРИ СЕ ИЗНЕСОХА ЗАРАДИ ТАКИВА ОЛИГАРСИ КАТО ТЕБ А ТИ МИ СМЯТАШ В %!!ТОУ НАС НЕ ОСТАНАХА ХОРА ЗА СМЯТАНЕ ,БЕ СЕРСЕМИНО!!! !ДА СИ Я ЗАВРЕШ ТАЗИ ГОРЕЩА ТОЧКА ОТЗАД И БЕГОМ МАРШ КЪМ АНАДОЛА,РЕЗНЯК С РЕЗНЯЦИТЕ...ПОМАК НЕЩАСТЕН БЕЗВЕРНИК!!!!

Като му видя мазната физиономия на тоя чехльо ми се повръща.

Даже като се опитва да дава положителни примери пак се излага!!! На 200м. има храмове не на 3, а на 4 религии (има и католически храм)!!! Кога най- накрая ще си уволни съветниците!!!

Значи създаваме пожар и от него си вземаме по малко и създаваме горещи точки! Как се осмисля това - не знам,

това е Роско.

Видяхте ли, мурзилки... Нашия Президент се бори за спазване на евроатлантичесите ценности и с тяхна помощ ще излезем от кризата. Вече сме по-добре от много държави, вижте колко по-малко млади напускат България. Гърците са все по зле от нас... А да го плюят, могат само мурзилките

Мой човек ти си само за психиатрията или ти плащат да го защитаваш!

Аре, да идват следващите президентски избори, та да го разкараме поне този олигофрен, който непрекъснато ни излага, срами и още по-лошо - ни закопава за неясно дълъг период от време!!

Долу Плевнелиев, долу мръсния предател.

Време е да си ходиш !

Плевня с плевня, най-лесно е да замажеш с мятане на произволни статистики. В Ирландия може 55% от младите да имигрират, но там демографски има по-голям процент млади. И за разлика от България, в Ирландия населението се увеличава. България през 2050 ВСИЧКИ прогнози я дават 4.5 милиона и под.. а Ирландия от 4.6 милиона сега я прогнозират да стане 6.3 милиона през 2050. Но най-лесно е да МЕТНЕШ няколко несвързани статистики, мислейки си че хората са достатъчно прости.. А Гърция, наши най-прост президенте, я дават до 2050 да се задържи с сходна популация, не да се ИЗПАРИ като България въпреки твоите изказвания "70/100". За мен, президента ни е национален предател. Това е лично мнение!

Точно се канех да напиша същото: средно гръцко семейство има по 2-3 деца, а ирландското: по 4. Така че, в процент от населението разликата сигурно е потресаващо негативна за България.

Ти си последния, дето трябва да се обажда! Защото беше с първите по предателство на България! Махни се сам, за да не си навлечеш омразата на народа Той вече не те иска, защото ти го предаде!

Пропусна възможност да замълчи...

Май твоето изказване е най-точното и казано без обиди си тежи, защото е по същество.

Долен предател е това нещо на снимката. Но има Бог и той ще го съди.

Този дебил от снимката, само като го видя и ме се повдига! Няма друго такова леке в историята на държавата ни, няма по-голям безгръбначен плазмодйи и подлога от това мекере!!... Направо ми развали седмицата!

NADIA

Като за начало - горещи точки в Англия и Франция! Що само в Италия и Гърция? Италианци и гърци ли бомбиха Ирак, Афганистан, Либия?

Горещата точка е срещата Путин - Обама, а не някакви случайни минувачи като Роската.

да помисли за собствения си български народ? Няма как, нали? За народа трябва да извадиш едни пари , а за бежанците ще ВЗЕМАШ!