Пеевски се върна в парламента: Ето - тук съм

Депутатът от ДПС Делян Пеевски пристигна на работа в парламента.

Обратно в новината

Коментари - Пеевски се върна в парламента: Ето - тук съм | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пеевски е егати дебелото копеле. Дебелокожо исках да напиша. Всъщност хем дебело, хем дебелокожо!

Не ни липсвахте г-н Пеевски.

Тоз думуз, защо го връщат в кочината?

Грух, грух - за Коледа ли го угояваме тоя? Ще откажа свинското, смилете се! Изгонете го! Нахален, лицемерен тарикат, олицетворяващ българските идеали от времето на СДС насам.

ЕЙ,ДЕБЕЛАК,ВЪРНИ ВЕДНАГА ПАРИТЕ ,КОИТО ОТКРАДНА ОТ ВАСИЛЕВ ЗА ДА СИ КУПИШ БУЛГАРТАБАК -НЕ СЕ НАХРАНИ БЕЕЕ

Ти или нси идиот, или к-ра ти е голям! Хич може ли току тъй да се краднат кинти за Б-табак, като стотинки да се купи баничка? И щом е нарочен( - а на него му дреме от тая работа явно), ако е престъпник- ще го арестуват и съдят. Вместо това 3 години ни занимават с него като величина от главоломната висота на Биг Брадър..

С риск да е повторя... Не виждам Уикипедия да са му сложили снимката, срещу Наглост? Не са в час с "новите" български тенденции и "политици" явно.

Не е като да си липсвал на някой.

Туй "мазното" изпълзя пак като въшка на чело". И нагло до безумие - "Виждате, че съм тук. Ето - тук съм". Ейй тъй на!!

"Ето - тук съм". Аз - с две дебели очи, а останалото - кокоши мозък и свинска мас.

Под дебела сянка лежи дебело прасе и то си мисли: Аз съм дебело прасе Прасето изрови дмаджана , вежливо се здрависа и си рече: Сега ще я изпия, тя пак ще се напълни, аз пак ще я изпия ...и тя пак ще се напълни, накрая ще повърна и ще пръдна, защото съм дебело прасе.....

и слуховете за неговото ЗДрАВОСЛОВНО състояние са силно преувеличени

Абе, тоя как изобщо ходи? Ей това е наказия - да имаш толкова пари и да си една огромна лавина от мас, отвратителна за всеки. Тоя, ако седне на тоалетната в нас, веднага ще я строши Сигурно неговата е мраморна или железна.

познава и употребата на благородни метали за направата на тоалет. Просто всичко зависи от това какъв задник я ползва.

е задник! Да не вади от него материал за направа на тоалетната!?

не винаги са дебелаци, или дебелооки.. Само да напомня да не ги слагате всички под общ знаменантел с това нещо!

Горкият тои, от притеснение колко много ослабнал

Шопара се върна в кочината :)

Голям сладур ! Евалла пич, ти успя да завъртиш около пръста си цялото българско стадо, вакли овчици !

в екстаз..

И без това си трудноподвижен. Лошото е, че си и толкова нахален.

Явно доста са разширили входа на народното събрание, за да успее да влезе. Човече, напускай докато можеше, че не се предвижда нов ремонт.:))))

Къде са многохилядните протести СЕГА ? Къде е "Протестна мрежа" СЕГА" ? Къде са "Ранобудните студенти" СЕГА ? Къде са всички останали, "възмутени" преди година-две ? Май си пият кафето с цигара, четат "Стандарт" и гледат Канал 3. И са видимо доволни.....

Свършиха парите !

А ти къде си? Май никъде.

I'll be back, каза Пеевски! ;)

и вместо мускули разтърси тлъсто шкембе, изпоти се от произнасянето на изречението, и се изпърдя от напрежението да си отвори устата...

В ТАЗИ ДЪРЖАВА МИСЛЕЩИТЕ И РАБОТЕЩИТЕ НЕ СА НА МОДА!!! В проспериращите държави се правят умно закони и спазването им е подплатено със солени глоби за недисциплинираните! У нас нито първото нито второто е действителност! Журналистиката , вместо да е съвестта на обществото , се е превърнала угодническа, демагогска формация, използуваща тъпи клишета за оправдаване на глупавите управленски решения с единствена цел - получаване на обещаните хонорари. Единствено в обществените форуми може да се чуе част от истината.

Хайде сега моето момченце, подбери си приятелчетата и цялата останала сволоч, хвани си дупенцето в шепичка и обратно извън НС!

Новото лице на фк Леевски.Само ЛЕЕфСКИ.

В ТАЗИ ДЪРЖАВА МИСЛЕЩИТЕ И РАБОТЕЩИТЕ НЕ СА НА МОДА!!! На обществото се ВНУШАВА чрез националните медии че светлото бъдеще на поданиците зависи не от това как работят, а от това дали участвуват в тото, лото и тем подобни игри за БЪРЗИ ПЕЧАЛБИ!!!!!!

питам се защо нито един сайт не е публикувал интервю с Пеевски, защо нито една телевизия не е излъчила интервю с него, нито по радио, нито по телевизии, нито във вестниците, нито във сайтовете. Никой не причаква с микрофон Пеевски с въпроси, ОСВЕН БАНАЛНОСТИ, пред НС или там където живее. Пеевски го има, но сякаш го няма. Защо така господа уж журналисти, собственици на сайтове, вестници, телевизии и радиа? ЗАЩО ВИ Е СТРАХ ДА МУ РАЗВАЛИТЕ КЕФА?

Туу само лоши новини: убит в царевичака, хванати пияни и без книжки, заловен трафикант - все крими и най-големия престъпник пак в парламента.

Най-големият престъпник е премиер на България,а този му е първа дружка!

За този дебелия трябва по як стол ,да не го счупи че ако падне на пода трябеат много хора за да го изправят

Ударихме в разврат, в нечестье тънем всички, раздори губят ни, въстана брат на брат, на чуждо иго врат подлагаме самички - безумие владей от хижа до палат! Станахме подли, зли, на робите сме равни, пред златния телец чест, вяра не щадим. Къде са? Де сега Асеневците славни? При тях ний бяхме род велик, непобедим!

Айде, иде коледа! :D

"Елате ни вижте!" - той моли и стене, - вий, мъдри велможи, от нази гоени... На миг напуснете там вашто тържище на шум и на фрази, богато платени - "Елате ни вижте" Вий, дето в покой и в палати стоите, към нас приближете - вий, славни, вий, сити! Зърнете през нашто изгнило плетище и може би вам ще настръхнат космите! "Елате ни вижте"

Имаш чувството, че се прокрадва на пръстета в Парламента! Няма да се плашиш, Грухчо, всичките там сте си от една порода и сте си побратими!

Циганката Майя стана онбуцман, а Йес, йес първа заместничка на Боко! Па и всичките си гласувахте да ви плащаме за държавна охрана! Честито! Всичко това със съдействието на ГЕРБ по точно пак се връщаме на старото ГРОБ!

Кучето си лае, керванът си върви! Това е България.

По точно "Керванът си лае,кучето си върви!"

Вместо в Затвора - Депутат . Що е то ?

DIDA

В затвора; че защо?! Нали това беше най-проверявания човек в държавата и...НИЩО! И кво прайм тогава, освен да си правим душевни чекии по форумите???

Гърмим ,по себе си, щото сме малодуши за по-големи дела. Проверяван, че и мен ако ме провери дружка, ще съм чист като сълза.

Че то има ли грешен отговор?

Това гнусно мекотело дали знае какво мислят хората за него?

с цв. янева си викали ''жирафче'' :D

Прасета... Прасета... Всичките прасета на мезета!...

Ех, къде си Каравелов? Къде си? Да напишеш, да възпееш маминото детенце и голямата любеница майка му. В едно списание бях чел, че в някакво село в Южна Америка наказвали със слюнка. Слагат една бъчва пред къщата на неприятника и цяло село минава и плюе. Хем поучително, хем хуманно. Колко ли бъчви трябват за да мине 2-милионна София?

л---о, което се казва Недялко Недялков и една агенция, която се казва ПИК, финансирана може би изцяло от едно дебело и нагло прасе!!! Тази агенция може би обича прасета - затова най добре да си открие една свинеферма и там да си ги обича, разбира се не сексуално!!!

БОООКЛУК !

Не сте прави за него, и за останалите.Мислим,че те твърде успешно си драпат кайсиите,което е твърде деликатно и интелектуално.Фактически!

Свинеугоителният комплекс "Съединението прави силата" ЕООД, е в пълен състав!

Лошото е, че от това IQ-то им пада, вместо да се вдига...

Истината е, че на този мястото му е в затвора, а не в парламента. Ама май и там не го искат, защото ще заеме мястото на 2 - 3-ма.

Делянчо - лоената топка е за Биг Брадър

ще изяде къщата тоя с гредите, като го гледам

ВЪХ МАМКА МУ И ПРАСЕ

Па той си е избран!И всички в парламента са му колеги,да не се срамят и странят от него?Дреме му на дедовия кво си пишете,той си е народен представител.Ако някой твърди,че е айдук-има си прокуратура.

А когато и прокурорите са айдуци какво правим?

Квото и досега!

условие да влезеш в бг парламента: да бъдеш голям(дебел) крадец с червена главичка ....

То не мяза на главичка, по скоро кратуна ...

Работят хората , не си играят . Имат по няколко фирми , увеличиха си безочетните - на 2000лв. Имат дялове в банки.

Мафиотът Пеевски се подиграва с парламента и народа.

о, то да беше само той !

С това наднормено тегло след 10 години /най-много/ хипертонията му е сигурна, която в комбинация с вероятния диабет ще го прати в пенсия /в най-добрия случай/. Така че, въпрос на време е да се оттегли.

прокуратурата защо не го прибира? той чака да го съдят, плаче за затвор... Еееех Румъния...

Смешен плач се лее тука ,лаят ли лаят кучетата по мамин прасчо ,ама както си лаят всеки ден оставят милиони в лафките ,телекома ,техномаркетите на прасчо и той ще вземе от притеснение да свали половин килограм.

Дорде е тлъстичка свинята - елате да се съберем така и да и строшим рахата свободни да се назовем!