Протест и домати срещу депутатите след края на ваканцията

Депутатите започнаха работа след лятната ваканция. Първото заседание за есенната сесия започна с гаф и протест пред сградата на парламента.

Обратно в новината

Коментари - Протест и домати срещу депутатите след края на ваканцията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей, пак се уредиха депутатите! И безплатно домати им раздадоха!

Американското посолство се отчете, честито на депутатите! Само че тези платени протестъри утре ще протестират против посолството представляващо фалиралият щат Пуерто Рико и фалиралите градове, просто, както казва народа " който плаща поръчва музиката!"

Двадесет безделници и един психично болен.

Този ненормалник БОСИЯ-още ли,не са го прибрали в лудницата,бе?!

Да излизат в неплатена предизборна отпуска, да се запишат в краткосрочни ограмотителни курсове, и да хващат мотиките .

Хубаво е, че Босия е неутрализиран! Яко пипа МВР-то срещу лошите! Любимците на народа се нуждаят от душевен и физически комфорт.Настъпва есенно-зимния сезон на далаверите, и тяхното оформяне под формата на закони.Не пречете!

34 отрицателни коментара за работливковците у пърлъменто! Ами дира скрийте я "новината", че пак нищо няма и не могат да работят поне на 34 стр. т.е. още по-надълбоко!

защо ще арестуват босия - та той е хвърлил храна? а тези там хвърлят по цял народ .. да не казвам какво, защо са на свобода?

А някои на север,унищожават ...тонове храни!...

Така да им върви!

Е, що са арестували босия? Вие сте всеядни и домати ядете или на кочината ви пише "Не хранете животните" и с по-дребни букви (те и без туй са преяли до пръсване)"

Ежедневно и в работно време да изчитаме от край до край всички вестници на наш Делянчо! Които от нас не могат да четат, да спят с отворени очи впити във вестника и без да хъркат! Извън работно време, когато не ходят по любов, гуляи, далавери и сделки с кайвета да гледат канал 3 от близко!!!

"Амбициозна е седмичната програма на Народното събрание, предаде БНР. Точка първа е първото четене на закона за предотвратяване на корупцията сред лицата, заемащи висши държавни длъжности, внесен от вицепремиера Меглена Кунева" Па и Меглена Кунева Йес, Йес ни била вицепремиер?!

""Предстоящият политически сезон ще бъде белязан от съдбовни политически действия и реформи в страната. Но благодарение на усилията на НС и на правителството, България успя да се съхрани като остров на финансовата и политическата стабилност в региона", заяви Цветан от името на ГЕРБ". Значи, от думите на Цв. е ясно, че предстоящото вече сме го преборили и сме стабилен остров! А ние си мислехме, че колунизъма си е отишъл, заедно с партийните секретари!

Цветанов казва истината българите се справихме.

не велики, а най-велики..... на първия ред в т.н. народно събрание все отбор юнаци присвоили милиарди от най-бедната в европа държана /последен обир на държавата и фирмите й чрез КТБ и виновни няма, само нов държавен заем/. тези крадци ни управляват, творят закони, узаконяват си присвоените пари, не връщат кредити за кой ли път. А ние трайкаме, те се хилят нагло, ние трайкаме, такива са великите, най-великите

Че на мошениците ви плащаме борчовете взети от КТБ или, че бг. народ намалява право пропорционално на вещото ви управление, а сигурно, че нещастните сирийски бежанци не искат да стоят у нас и докато им се издадат българските европейски документи ли?

Майка и прасе излязоха чисти от сивия бизнес?! А какви ви бяха предизборните обещания?

и то радикална. всичко друго е незначително на този етап

Радетелите за ГМО и шистов газ са на ход пред парламента! За пишещите има моменти, когато всички се обединяват, за да си запазят държавата, момента е такъв! В моменти, когато се борим да има бъдеще за страната ни трябва да загърбим нещата, които търпят отлагане!

Дами и Господа депутати питайте американското посолство защо пак ви е пратило протестърчета? Може би защото не пуснахте стотиците хиляди ИД посланници в България? Моите благодарности затова, че не допуснахте унищожението на страната ни! Ние закони и полиция нямаме ли, какви са тези дето си мотаят гащите пред българският парламент, имат ли разрешение, не са ли чужди разузнавачи, въпроси, които се нуждаят от спешни отговори, службите да си вършат работата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Крадци

проблемът на края на 30 те години в европа е че ненормалното се приема за нормално в доста страни анонимният донос - соц реалити май става на мода в парламента следващата седмица намерете приликата

Платеният от чужди сили протест пред наши институции, май по ви се нрави на вас?! Туй йе БГ-то кат не ви харесва ходите си дома!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ние си гледаме нази! Не щем нито псевдо демокрацията ви, нито извратените ГМО продуки, не искаме да си тровим водата и природата с шистов газ! БГ-то е държава с история, а не сбирщайн като вашата еднодневка!

Като гледам, на какво унижение и геноцид е подложен народа ни, започвам да разбирам, защо сме търпяли 500 год. робство. Вие, уважаеми колеги, почувствахте ли по нещо във вашият личен живот, че Парламента не "работеше" един месец? Тук под работга се разбира, чесане на езици.

Знаем, че си ром и изпитваш ненавист към българите, но да те светна нашият народ е велик минал е през огънят и пак е оцелял. Нашият народ е фактор в света и ще си остане такъв.

Защо ли "депутат" вече е обидна дума?

Депутат е синоним на узаконен крадец.

все тая...

3 дневна седмица. Най-малкото е смешно.

Какво има да решавате ,неграмотници?Повечето от вас са с купени дипломи.Всяко решение е в ущраб на народа и държавата ,само в полза на вас.Затова от България има повече бежанци отколкото навсякъде другаде.Разкарайте се и без вас живота ще продължи ,може и по добре.Защо тези от ЕС не видят какво става тук?

Дупудатите се завръщат за нова лапачка.

Умно! Първо махнаха от системата нотариусите и ги направиха милионери. Безкористно някак си, "на ползу роду" така да се каже. После махнаха всичко, което носи някакви приходи в системата. Държат таксите ниски, уж "за да има всеки достъп до правосъдие". През това време здравната каса и пенсионната система ни дерат кожите, защото там явно достъп не е нужен!За монополите, които ни дерат с благословията на тунеядците от бялата къща да не говорим. После откъснаха членовете на ВСС от районите им, докараха ги в София и ги направиха зависими от условията, които им предлага столицата-белким забравят откъде са дошли и защо. ВСС и сега е разделен на квоти-на съдийска, прокурорска и следствие (нищо че вече то е към прокуратурата). Тези три квоти пък са разделени на още три-членове по право, членове от съдебната система и членове от правителствената квота! Хайде сега да разделим и целия съвет на две, и да изчислим математически колко ще им стане коефициентът на полезно действие (КПД)? Заигравката на правителствената мафия е толкова прозрачна.....

Народа в България драстично намаля. Неговите представители в парламента обаче, остават същият брой. Интересно защо е така.

Кокалът трудно се пуска, Синьоре! И по принцип парламентът трябва да е съставен от толкова човека, колкото партии са приети. И без това всички важни решения се вземат от ръководителите на парламентарните групи, другите гласуват под строй. Така че няма смисъл да издържаме толкова паразити и техните хрантутници!!!

Циркът се завръща с нов сезон.:)

Ex, тъкмо си починахме малко от тях, сега пак ще се почне една....

Ураааааааааа! Добре дошли на циркаджиите!

Циркаджии ама с големи, ама много големи гуши дето нямат пълнене.