5 влака блокирани по линията под Ламанша заради мигранти

Стотици пътници се оказаха блокирани за часове в 5 скоростни влака "Евростар" по линията през тунела под Ламанша снощи заради набези на мигранти.

Обратно в новината

Коментари - 5 влака блокирани по линията под Ламанша заради мигранти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От всичко ,което чета ,си вадя заключението ,че ЕС е на прага на разпадането си. Противоречията ,които емигрантите пораждат м/у членовете ще съсипят съюза.Меркел е заблудена овца съсипваща Германия и всичко изградено до сега.

Ехоооо

м ?

Ми нищо, стори ми се невъзможно 2 часа да няма коментари. Приятен ден на всички.

Ами трудно се вербализират някои негативните тенденции, а и няма белези за промяна на бруталната реалност през това време. Дано да е за добро.

Това е организиран хаос от марионетката на Москва- сириеца Асад. Путин иска да създаде хаос в Европа за да се разпадне Е.С. и малките зависими европейски държави - да прилапа към т.н. Евразия.

Болен! Кой християнин би допуснал ТОВА до вратата си?!

Вчера имаше мнооого човечни коментари, колко са нещастни имигрантите. Хубаво е авторите им да погледнат друга страна на медала, да кажат, дали им е жал за пътниците в тези затворени влакове и други местни, които сигурно се страхуват от тези диваци.

Мигрант = скитник ! Тоест скитници са спряли влаковете.

Днес се сблъскахме с истински миграционен потоп. И всеки път, когато един незаконно влязъл получи законен статус, даваме сигнал на 10 други, които искат да влязат незаконно на френска територия

А не ви ли идва на акъла, че тази ненавист към мигрантите някой нарочно иска да се насочи към тях, а не към тези, които са станали причина за наличието на бежанци, или просто си седите пред компютъра и си пишете,щото така е по-лесно, отколкото да станеш и да отидеш да свършиш нещо полезно за хората.

това с този наплив под формата на "бежанци" на всякакава паплач от цял свят към Европа да не дело на нашата Кристалина (извинявам се Сталинка) Георгиева, еврокомисарката и вице на Световната банка, дето искаше чрез тях да подобрява генофонда на българския народ?! Така трябва да е, сигурно така е, щото видя че при нас може здраво да си изпати щото нашия генофонд е твърде здрав за такива нездрави опити и желания като нейните та за това е решила да го приложи на другите от Европата като им набута всякакви араби и африканци!!!

Излиза,че най-сладкия живот е бил в Западна Европа по време на Студената война и Желязната завеса -висок стандарт, социална държава и никакви навляци от Изток. Но "мандалото хлопна", сиреч завесата се вдигна и край на сладкия живот.

Спомнете си предсказанието на Ванга - мюсюлманите ще дойдат в Европа без кръв, но когато бъдат принудени да си отидат ще потопят континента в кръв! Единствена Русия ще се противопостави. Тогава и завещава да се държим за Русия. Кой ли слуша!

Това казвала ли го е или е някаква интерпретация? По принцип то се вижда, че натам отиват нещата и без да го е казвала Ванга, не разбирам защо ЕС е такъв щраус и не затвори границите си, що за простотия става тук?!?

Не е точен цитата, защото е по памет. Продължението беше, че за добро или лошо България остава леко встрани от тези събития и жертвите тук ще са по-малко, благодарение на нов управник, който ще се опита да стабилизира страната. А краят е, че накрая "жълтите" ще управляват целия свят, възползвайки се от почти изпразнената Европа и от сериозно пострадалата от природни бедствия Америка.

Катя

А аз си спомням за две от предсказанията на Нострадамус: "Великата камила ще пие вода от Дунав и от Рейн." "Онзи със синята чалма на главата ще бъде спрян едва когато двете велики военни сили си подадат ръка." За мене това са САЩ и Русия. Но кога ще си подадат ръка? Дано да не е едва след като видят Европа удавена в кръв.

Може би вече са започнали? Русия праща самолети в бази в Сирия да бомбандират ИД. Естествено, на хамериканците това не им харесва, но няма как да протестират

отново, както през 1941-43 година, ще има ешалони от Германия към Русия, но този път няма да са с войски по посока руската столица и крупните й градове и промишлени райони, а ще са с "бежанци" по посока незаселените части от тайгата, в най-добрия случай, и тундрата, като най-вероятно, на Сибир.

Не се чувствайте гузни ако пребиете някой НЕЗАКОННО преминал границата. Това не е престъпление, а защит на родината ! Всеки има право да се бие за родината си ! Това, че тия страхливи чалми бягат като момиченца вместо да хванат оръжието и да си освободят родината си е ТЕХЕН ПРОБЛЕМ !

Правилно мислене. Всеки има задължението и привилегията дори да се бие за Родината си.

Манталитета на правоверните е винаги един и същ: той идва и раята му е ДЛЪЖНА: да го храни,да му дава жените си,да го обгрижва. На печелившите-честито.

Трябва да знаем и нека всички тайни служби да кажат ИСТИНАТА, КОЙ ПОДТИКВА ТЕЗИ хора да се натискат за Европа и по-точно за Германия??? Кой ИМ Е ОБЕЩАВАЛ, че там ще им гледат децата -БЕЗПЛАТНО? И кой ги е заблуждавал, че там ще живеят ЗА БЕЗ ПАРИ??? Защо Меркел не каже КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ ГИ ИЗДЪРЖА БЕЗПЛАТНО??? Ако се уточнят тези ИСТИНИ, ще разберем и истината на ЗОМБИРАНИТЕ - ислямо изповядващи и тогава няма да съчувстваме, А ЩЕ ГРАБНЕМ и то като доброволци ОРЪЖИЯТА и сме на границите си, за да им отупаме перушината....

Петролните шейхове от катар и суадистка арабия дават пари на паразитите и те им уреждат дори корабите да идват насам. Всичко се прави умишлено и целенасочено. Хамерика знае много добре какво става но си прави прави пас и гледа идиотизма на глупаците от брюксел които вземат решенията относно вълната на орките. В крайна сметка колабирането на еврото и европейската икономика ще дойде добре на хамерите. За нас обаче остава 'дървото' и проблемите които сганта носи със себе си.....

поредния, пример доказващ некъдърноста, непукизма и безхаберието на управниците от Евросъюза. Нелегално преминали гтаниците навляци застрашаващи сигурността, икономическата и политическа стабилност на страните от ЕС, са подтиквани донякъде и от неразумното (да не кажа безотговорно) решение на управниците от ЕС. Решение, че бежанците от Европа, Африка и Азия, могат да бъдат приети в Евросъюза, да им бъдат осигурени средства за настаняване, прехрана и най-елементарни условия на живот, с цел интеграция е меко казано утопия! Господа управници, п(р)огледнете най-после до къде стигнахте със самарянщината си! Резултата е повече от ужасен. Хиляди бежанци загинали (защото знаят, че ще бъдат приети!) в желанието си да достигнат Европа, за по добър живот. Господа управници, ако не сложите стоп на безразборния наплив към ЕС, ще бъдем свидетели на все по-голями и по-ужасни трагедии. Лек ден.

"набези на мигранти" Това вече се случи в моята империя и тя се разпадна. Да видим новата империя "ЕС" колко ще изкара.

ЕС-то е мъртво от както си продадоха задниците на хамерика.Но каго ще го разберем ние за да се махаме от този зомби съюз това е другия въпрос.

Преди няколко години се случи така , че работих няколко месеца с няколко чужденци като мен в Германия. Двама от тях бяха негри от Гана и по цял ден се мотаеха с уолкмени и слушалки. Един ден попитах единия от тях каква музика слуша и останах изумен от това което ми отговори. Оказа се че слушат коран !!! По цял ден !!! На език който не разбират НИТО ДУМА !!! Оказа се, че коран може да се слуша само на арабски ! За мен това е абсолютно зомбиране ! Спомняте ли си къде са живяли повечето от атентаторите от 11.09 ? -В Германия ! Немците явно не са са си взели поука....

НЕ ИСКАЛИ ДА СЕ БИЯТ ЗА АРМИЯТА НА АСАД И ДА СИ ОСВОБОДЯТ ДЪРЖАВАТ АОТ ИСЛЯМСКАТА ПАПЛАЧ И БЯГАЛИ, АМА НЕ КЪДЕ ДА Е АМИ В ГЕРМАНИЯ, ЩОТ ОСТАНАЛИТЕ ДЪРЖАВИ НЕ БИЛИ ДОСТОЙНИ ЗА ГОСПОДИД СИРИЕЦА ВИДИТЕ ЛИ... НЕ СЪЖАЛЯВАЙТЕ ХОРА, КОИТО САМИ СА СИ ВИНОВНИ З ПОЛОЖЕНИЕТО В КОЕТО СЕ НАМИРАТ !

От тези 10% са сирийските мекерета,останалите са алкайдистите.

Още дошли недошли и блокираха жп транспорта в Европа. А това е само началото. Толерастите ще докарат европейците да не могат нормално да излизат по улиците, но ще предизвикат и отпор от местното население, от който свят ще им се завие. Колкото и да ни размекнаха, слава Богу все още не всички сме страхливи бабички. И понеже във всяко зло има и добро, това е началото на разпада на ЕС ССР.

Разни младежи им раздават минерална вода и сандвичи без да осъзнават,че хранят палачите си.

Дано да е така! Но се боя, че прекалено осигурения и охолен живот е заличил естествения порив за самосъхранение у голяма част от "богатите европейци"! Подозирам, че в по-голямата си част още не се осъзнават какво им се случва! И съдя по реакциите на хора, които живеят там от дълги години, а иначе са си нашенци!

Живота за обикновения гражданин в ЕС далеч не е охолен вече. Поинтересувайте се за истинските народни настроения там, потърсете видео информация в тубата за протестите в Италия на коренното бяло население и ще се уверите сама. На хората им е дошло до гуша от мизерия, толерастия и лицемерие

Има велики цивилизации които в крайна сметка са се разпаднали. Днес Константинопол се нарича Истанбул. Така че нищо ново под слънцето. Охолният живот и великата власт, когато продължат прекалено дълго време, причиняват упадъчно поведение. Нашите луди управляващи назначаваха конете си за римски сенатори, а вашите луди управляващи строят джамии за пришълците. В моята държава дадоха римско гражданство на всички желаещи, печатаха пари (намалиха съдържанието на злато в монетите), водиха разорителни войни, и тя взе, че се разпадна.

кой ли ще ни освободи този път и след колко ли години

Смотльо ти от кои писачи си: - От бивша Турция настоящ Кюрдестан? - От гладна Русия без почивка? - От фалирала Гърция? - От Индийското кралство? - От Немският Халифат? - От Френска Северноафриканска република? Вземай българско поданство докато можеш и се спотайвай, че това ти е шанса да живееш в готина държава с бъдеще, като България! Вие сте лузъри! Политиката за "България лошо или нищо" се провали!

След като държавата няма воля да се справи с проблема трябва да се справим сами ! Трябва да се отасяме зле с НЕЗАКОННО преминалите границата, да не им помагаме по никакъв начин и да подаваме своевременно сигнали в полицията когато забележим такива лица в парковете, по гарите и т.н. НЕКА ЗАТВЪРДИМ МНЕНИЕТО ИМ, ЧЕ НЕ СА ДОБРЕ ДОШЛИ ТУК !

Държавата има воля и се справя с проблема, но няма нищо лошо в това да и помагаме, нали сме българи!

Австралия изхарчи милиони долари за видеоклипове, претъпкани с всевъзможни ужасии за сплашване на потенциалните бежанци - като крокодили, акули и отровни паяци. Дания - за голямо огорчение на изолационистите, не може да събере също толкова впечатляващ отряд страховити гадини, но е подготвила за пришълците от ислямски страни цяла серия "свинщини". Ужасът пред прасетата, ще бъде подсилен от орязването на финансовите помощи за мигранти. Сега всеки пълнолетен несемеен бежанец получава към 11 000 крони месечно (малко над 1000 евро). От 1 септември сумата пада на 6000 крони, т.е. около 500 евро.

ДОКАТО НЕ ЗАПОЧНЕМ ДА СИ ОХРАНЯВАМЕ ГРАНИЦАТА КАКВОТО ЗАКОННО ПРАВО ИМАМЕ ТОВА НЯМА ДА СПРЕ ! ИМА ЕДИН ЕДИНСТВЕН НАЧИН ЗА ПРЕМИНАВАНЕ НА ДЪРЖАВНА ГРАНИЦА - ПРЕЗ ГКПП, СЛЕД ПРЕДСТАВЯНЕ НА НУЖНИТЕ ДОКУМЕНТИ ! ВСЯКА ДЪРЖАВА ИМА ПРАВО ДА ОТКАЖ ЕПРЕМИНАВАНЕ ПРЕЗ НЕЙНАТА ТЕРИТОРИЯ НА ЛИЦА, КОИТО ИЛИ НЯМАТ ДОКУМЕНТИ ИЛИ НЕ СА СПАЗИЛИ НАДЛЕЖНИЯ РЕД ! КОГАТО ДАДЕНО ЛИЦЕ СЕ ОПИТВА ДА ПРЕМИНЕ ПРЕЗ ЗАГРАЖДЕНИЯ НА ГРАНИЦАТА ВСЯКА ДЪРЖАВА Е В ПЪЛНОТО СИ ПРАВО ДА УПОТРЕБИ СИЛА ИЛИ ОГНЕСТРЕЛНО ОРЪЖИЕ ДА ГО СПРЕ ! ТОВА Е ЕДИНСТВЕНАТА ИСТИНА !

Ти луд ли си да даваме пари и ресурс да пазим границата ,да влизат свободно ,само трябва да ги транспортираме конвойно до северната граница за да не правят поразии по пътя ,те са всички за на запад и един няма да остане тук.

Винаги съм имал едно убеждение, че колкото по-лесно е направено минаването на границата през официалните КПП-та, толкова по-трудно трябва да е минаването на граница там където няма КПП. Всяко минаване на границата не през официалното КПП е криминално престъпление и следва да се наказва. Всеки пресякъл границата не през КПП-то трябва да се разследва защо го е направил. Ако опашката от разследвани е голяма, просто ще чакат повече. Бежанец е човек, дошъл на законното КПП и поискал убежище от властите. Всички останали са незаконно нахлули.

Хайде европейци ,чакаме ви ,още има имоти за вас ,като свършат ще ви построим ,така или иначе няма да издържите дълго съжителството с мюсулманските братя и черните им приятелчета ,побързайте защото англичаните вече бая имот накупиха ,те първи се усетиха ,че държавата им заприлича на негърско гето.

верно е,че така блокират и нормалния живот. Но страшното е,че ни ПРЕВЗЕМАТ, щото сме тъпи,милостиви, щото не ги посрещнем ние като стена и тогава ще им се види истинския лик. Виждаом по телевизията как издигат юмруци, как ЕДВАМ СЕ ЗДЪРЖАТ да не се юрнат против полицията. Ама знаят че при меле, ще се промени и отношението не само на хората ,но и на държавите към тях. Стискат юмруци и чакат да ни залеят като скакалци.

Катя

Бежанци ли?! Бежанци са били прадядо ми, брат му и братовчедите им - бягали са от Беломорска Тракия. По чудо са успели да се спасят от клането в Булгаркьой. Били са само с дрехите на гърба си, понякога са се хранели веднъж на 2-3 дни от подаяния. В рода ни все още се говори с ужас за онези времена. А господа африканците - не само с пари, мобилни устройства (голяма част от тях), но и с претенции.

Да и моите деди са бежанци от беломорието ,но са бягали от българско в българско ,а не от Африка в Германия ,съседните страни на тия талибани са по-богати и от Германия и от Франция ,да бягат в Кувейт ,Дубай ,Катар ,ОАЕ ,СА ...все страни с най-висок стандарт.

Катя

100 +

И моят прапрадядо е бягал оттам заедно с дъщеря си. Явно само те са оцелели от семейството. За да прекосят Арда, е трябвало да плува с нея на гърба си. Спрели са чак в Северна България - край Попово. Те наистина са били бежанци.

А сега слушайте вие, хора от НАТО!

 Вие бомбардирате стената, не пропускаща потока от африкански емигранти в Европа, стената, спираща терористите отАл-Кайда. Тази стена беше Либия. Вие я разрушавате. Вие сте идиоти. За хилядите емигранти от Африка, за поддръжката на Ал Кайда вие ще горите в ада.И така ще бъде! Аз никога не лъжа. Не лъжа и сега.

Да бе, те четат в дира и ще те чуят.

Това е радиообръщение на Кадафи в предпоследния му ден,ако правилно си спомням.

уважаеми кадафи, само през Либия да минаваха бежанците, щяхме да те държим жив още 100 години. Лек ден.

по сложените, минуси виждам, че много от колегите, освен че не са наясно с географията на Света но също така и с политическите събития....! може би вие уважаеми, четете новините за бежанците само от Италия?!? хайде, погледнете малко по-далеко от носа си уважаеми. Лек ден.

Отворете сайта Гласове и прочетете статията "Забравете Европа, която познавахте някога"! Там всичко е казано както си е.

Ние сме я чели, но това не променя нищо, освен още повече да се притесняваме. Мама Меркел е тази, от която зависи всичко. Но тя лично не се притеснява за никой и за нищо.Тя е охранявана и всичко и е подсигурено.Не мисли наследниците си, защото ги няма.

Вчера нямаше усмивка, гледаше като сещате се. Сигурно й дойде акъла в главата.

5 влака блокирани по линията под Ламанша заради мигранти.Страшното е че ще блокират нормалния живот в Европа!

Те вече го правят. Но западните медии промиват мозъците на гражданите си, че са ДЛЪЖНИ да помагат на тези хора. Който е против, веднага бива заклеймяван като ксенофоб и дори расист. Криворазбраната толерантност ще унищожи Европа. Дано не сме и ние в кюпа.

Всеки почна за щяло и нещяло да лепи етикета "расист". Ако "расист" означава, че ми пука къде и как ще живея, че искам децата ми също да имат нормално бъдеще, че законите са еднакви за всички, че не може да очакваш социални придобивки от една държава, без да си допринесъл с нищо за обществото й, че най-общо казано - не може гостът да има претенции към домакина как да си подрежда къщата ... ами ок, значи съм "расист".

Ужас! Бетер марокански скакалци - откъдето минат, трева не никне! Никой не е в състояние да ме убеди, че тези хора са "страдалци от войната"! Който бяга от война той ще е благодарен на всяко мирно късче земя, което го е приютило, а няма да драпа със зъби и нокти непременно за "богатите европейски държави". Медиите - спрете да изкривявате реалността, като ни показвате шалварести жени и сополиви деца! Показвайте тези млади и здрави мъже на по 20-30 години, които са болшинство в тълпите, атакуващи граници, гари, автобуси и каквото още се сетят!

Здрави, прави, чисти, с телефони, видимо доволни. Кого да съжалим? Децата, да, но те няма да бъдат вечно деца. Има една показателна снимка - дете държи кукла, която има счупени и превързани крачета, манипулация за чудо и приказ.

Точно манипулативните кадри, целящи да предизвикат състрадание, ме дразнят най-много! А който е гледал внимателно репортажите, вече е наясно, че имаме проблем - голям проблем с млади, здрави и нагли и арогантни мъже и жени от чужда на нас раса, религия, манталитет, които нахлуват в Европа с твърдата увереност, че сме им длъжни! А нашите мушмули се правят, че нас това няма да ни засегне. Грешка! Вече ни засяга!

Бритиш музеум има следните отдели: Ранна история и Европа Близък Изток Египет и Судан Гръцки и римски антики Африка, Океания и Америка Монети и медали Гравюри и картини. Както виждате пълен е с богатства от земите, от които са мигрантите. Несметни богатства, които са ограбени от страните донори. И това само исторически ценности. Само мумиите са повече от 50. Онова, което са ограбили от недрата, природата и труда на онези народи е многократно повече. Само от туристическия поток идващ да посети Бритиш музеум, британците са спечелили толкова, че да могат дълги години да издържат мигрантите. Ами да го направят! Споменах мумии. Помните ли - българин и поляк през 1978 г. откраднаха тленните останки на Чарли Чаплин (поклон пред гения му). Оскверниха гроба му. Ужас, българите са диваци и варвари! Добре, направихме грешка. Колко време след смъртта на човек може да му вземем тленните останки и това да не е диващина? Защото мумиите са точно това - тленни останки. И още нещо - всяко стадо си има мърша. Българин оскверни гроба на Чаплин, но нито българския народ, нито тогавашната комунистическа власт, нито следващите некомунистически власти в България одобриха това варварство. И ако мумиите са взети от хора, които са на нивото на осквернителя на гроба на Чаплин, то мумиите са изложени в най-престижния държавен музей на Британия, носещ нейното име.

Коментарите са излишни, хората разбраха чия политика изпълняват лидерите на ЕС. Ако тези лидери не бяха троянските коне на САЩ в Европа, досега щеше да има единна политика на ЕС за охрана с оръжие на външните европейски граници и разумни решения за настаняване на истинските бежанци в безопасни зони в Сев. Африка.

това е началото на края на европейската цивилизация.Края и ще настъпи,когато всичките тия орди си потърсят "правата",и най-вече когато решат да си ги вземат от "неверниците" със сила.......да вземем например само колко джамии ще трябва да бъдат построени в ЕС за да може паразитите да прекарват деня си в тях,докато белия роб работи,за да може арабина с петте жени и шкембето да трупа мас по задника. Когато настъпи този момент сегашния ръководен "елит" на ЕС ще започне да бяга към САЩ,а тези от него които не успеят да го направят ще бъдат разкъсани от измамените европейски тълпи.Процесът е динамичен и краят ще е скоро

Отговарям на комбат по повод "бъди сигурен, никой няма да остане"! ааабе няма да остане! то навънка може да спиш и нито змия ще те ухапе нито скорпион ще те плази. Варелите пълни с храна, вода на всяка крачка може да намериш, никой няма да те спре да си направиш някоя барака в някое изоставено село! Ами дааа, каквото боцнеш става, плод дава. Тва не то е пустинята!

Ти за луди ли ги смяташ ,да строят колиби ,да садят реколта ,тия не работят ,те отиват на готово ,да лапат помощи ,никой няма да остане тук.

Абсолютно се съгласявам с коментара по-долу! Тези тълпи СА ЗОМБИРАНИ и на всички нас е ясно, коя е религията, която ги фанатизира и сатанизира! АКО СЕГА държавните глави не ПРЕДПРИЕМАТ НАЙ-СТРОГИ МЕРКИ та дори и с ОРЪЖИЕ да се спрат тези ЗОМБИТА ще стнат носители на ОПАСНИ ЗАРАЗИ!!! ЕВРОПА да се опомни и който им съчувсва да се смята за враг на стария континент!!!

Да ама в Брюксел се води кампания за нашето унищожение!

Маймуните нападнаха Европа, как ще се отърваваме от тая напаст, нямам представа.И никой не се и замисля.

А недоволството на обикновените граждане на Европа, а не е на техните лицемерни политици, още повече ще засили омразата на стичащите се от все и вся фанатици, които още с по- голям кеф ще взривяват, ще колят и ще бесят.

Интересен въпрос има по-долу. Наистина, защо ЕС не приеме 50-100 хил украински бежанци? Има ли война - има. Бежанци ли са - да. Или обяснението е, че за да минат от размирните райони през западна Украйна трябва да имат голям късмет да останат живи. И затова им се налага да бягат в Русия - дето много квичат как не приемала бежанци. Приема бе - десетки хиляди украинци е приела. Но зомбираните не признават украинците за бежанци - трябва да е мазен арабин неясно откъде идващ.

"Бежанецат" трябва да отговаря на следните условия за да бъде одобрен за такъв: Мисюлманин, да умее да борави с нож, да умее да стреля с различни видове оръжия, да е физически здрав, и редовно да чете корана! Ако не изпълнява някое условие го режат тъй като не отговаря на евро директивите!

Полаш е дала убежище на 2 /двама/ бежанци от Украйна за 2 години /откакто почна войната/.

Всъщност в Полша бягат мъжете от западна Украйна, който не желаят да воюват за хунтата. Понеже обаче не са араби, който ужким не желаят да воюват за Асад, то не им дават убежище. Поради което тези които не искат да воюват и от западна и от източна Украйна пак бягат в Русия. Това са фактите.

Могат да приемат семействата им, но само ако мъжете отидат да воюват с Донбас.

Вчера пуснах подобен текст, моля за извинение тези, които вече са го прочели! Със сигурност има истински бежанци, защото има от какво да се бяга. Възможен подход на ЕС в случая с бежанците: 1. Обявява се ясно, че подслонът на бежанци е временен, до омиротворяване на страните с военни действия, след което всички приети по тази причина ще бъдат върнати обратно. 2. Обявява се, че всеки влязъл в страна от ЕС през нерегламентирано място ще бъде третиран като престъпник и ще му бъде отказано убежище на бежанец. 3. Охраната на външните граници става приоритет за съюза и вътрешните държави се включват със средства и хора в помощ на външните държави. 4. Всички кандидати за убежище остават в първата държава , където са влезли, изолирани и под охрана, докато се разреши техния конкретен случай. 4.А. Когато границата е морска, ролята на такива центрове изпълняват кораби на ЕС, където кандидатите за убежище изчакват решаването на случаите си. 5.При извършване на престъпление на местопребиваването, ако не подлежи на по-тежко наказание, лицето се лишава от бежански статут и незабвно се депортира без право доживот да влиза в ЕС. 6... И още няколко точки в този дух, които да откажат от злоупотреба със статута на бежанец и да вкарат случая в някаква смислена процедура. Тогава съм съгласен солидарно да понасям тежестта на проблема.

Пич имаш малко грешка тези мерки може да ги предпиеме само някой който ни миси доброто. А Брюкселските геьове са започна ли кампания по изколването на бялото население!

6. на пълен работен ден в мините!!!!

bmaleev@abv.bg

Работният ден да е 20 часа 365 дена годишно храната коричка стар хляб и много бой!

Хубави идеи, но в сегашния момент неизпълними. Това можеше да стане в началото, може би щеше да ограничи наплива, ората може би щяха да се замислят, че не си струва да идват, щото хич не са добре дошли, ама кой от толерантните да се сети?

Преди два дни минах транзит през Белград- през нощта цели тълпи призраци се разхождат в близост до авто гарата, палатките са опънати направо на тревните площи, мизерия и боклуци навсякъде, а в рамките на 10 минуто на престоя ни на гарата, видях поне три големи автобуса как товарят негри на килограм и ги откарват на нейде.

Да ме прощават либералните и човеколюбивите индивиди, ама това вече прилича на набези на фанатизирани, силно хипнотизирани и насочени с невидима ръка безволеви машини за убиване, които ще се активизират в нужния момент. Те бягат, загърбили чувството на страха- за себе си, за децата си, оставяйки всичко на произвола на съдбата, потегляйки много често към вярната смърт, но с ясното съзнание, че всичките няма да бъдат мъртви и все някой ще продължи "священото" дело, което са призвани да правят.

много е показателно, че ТУК ТЕЗИ СЕ БИЯТ С ПОЛИЦИЯТА, търсейки си някакви "права", а В СОБСТВЕНИТЕ СИ ДЪРЖАВИ НЕ СЕ БИЯТ ЗА СВЕТЛО СИ БЪДЕЩЕ!

повечето емигранти говорят, че в Германия и Англия ще получат ВСИЧКО безплатно. Кой им обещава това преди да тръгнат от Африка и Бл.Изток? Някой ще ни светне ли? Щото и аз бих тръгнал за Индонезия или Бантустан, ако някой ме увери, че там ще живея а сметка на държавата без да си мърдам пръста.

Няма ниша при бг.мафията,цар киро веднага я запълва.Гордост за парламента е,като бат сали подобаващо се отчита.

Българските политици защитиха българските интереси и заеха пробългарска позиция за ужас на американското посолство! Нали ви казвах вече че "с нас не можете да излезете на глава"! Това руснаците си го знаят нали сме близки от миналото и винаги се съобразяват с нашата воля, вие се подведохте по театъра и пушилката! Със смешните протести пред парламента можете само да се изложите и да втвърдите българската политика срещу вашите глупости!

дано наистина БГ политиката се "втвърди" че да не може да й се проникне от към отзад

Мигрантите са окупирали гарата в Буда Пеща....Гражданите протестират...Меркел хем ги кани в Германия,хем настоява за разпределяне по квоти...В немския печат:България е приела "недостатъчен брой" мигранти...Премиерът на Хърватия:Няма да следваме указанията на "големите"...А Бойко-ще удържи ли фронта....

Бойко вече удържа фронта, затова го атакуват и от Русия и от САЩ и от Германия, което ме навежда на мисълта, че тая тройка играе общи игри срещу останалата част на света! Налага се да си го подкрепим!

добре, но как да го подкрепиш бе льольо, с писане тука и чекнене в кревата над младо гадже ли? Вземаи пушката и отивай на границата! Има места които трябва да се наблюдават, десетки метри има до които не може стигна граничар.

Аз ще го подкрепя да се пенсионира от политиката на следващите избори.

Нищо не е удържал, просто се покрива, докато мине стихията, както съветваше едно време др. Т. Живков - "да се снишим, за да ни отмине..." А иначе, той сам си признава, че чака какво ще кажат "началниците", за да го изпълни безпрекословно. Като ни определят квотата, тогава ще стане ясно кой какво удържа.

Щирлиц заварва в кабинета Мюлер в лошо настроение и умислен. Какво става Мюлер, да не са дошли в покрайнините на Берлин. Стига си се майтапел Щирлиц, сънувах странен сън, че сме лятото на 2015г. Представяш ли си? Имаме жена за канцлер. Първи приятели сме с Англия и Франция. Изпълняваме заповеди на чернокожи от САЩ. Изплащаме обезщетение на евреите. Плащаме дългове на Испания, Италия и спасяваме Гърция от фалит. Сирийци идват с влакове без да сме ги товарили ние. Руснаците воюват с Украйна, а ние им се молим да престанат. ДАА големи небивалици си сънувал, Мюлер.

Искам да попитам украинците: е как е, как е? Как е да си разрушиш държавата срещу едни голи обещания за безвизово пътуване и в същото време да гледаш как европата праща влакове да приема всеки чалмалия, които му е скимнало да тръгне натам? Ако ви е добре, продължавайте в същият дух!

Е как е да те управлява ПУДЕЛ спуснат от Кремъл - да те тегли към Азия да бачкаш за 100 долара месечно, да не можеш да пътуваш и работиш в ЕС, Путя да ти пуска заповеди директно КАК Е????? Да няма демокрация и руските олигарси да се гаврят с ТЕБЕ КАК Е??????????

истината боли, а? всъщност това което си написал е по-добре от колкото да те управлява пудел от веросъюза, икономиката ти да е разбита напълно, да нямаш и 100 евро заплата, и да не те пускат да ходиш в европа но да те залъгват с обещания, като в същото време милиони чалми са приемани ежедневно.

КОга,казваш заплатата в Украйна е била 100 долара? Малко вероятно е,да се познаваш с повече хора от Украйна,отколкото аз.Може би си пропуснал една нула. Защото точно хиляда долара беше преди 10 г. заплатата на една моя позната,билетопродавачка в цирка,и то това й беше основата,а отделно някакви начисления имаше. До майданско време,в Украйна за всяко новородено ,"кремълския пудел" даваше по 10 000 (десет хиляди) долара еднократно възнаграждение,след майдана новите го спряха това. Досега,зимно време навсякъде беше толкова топло,дори сам човек в апартамент,3-4 стаи да има,навсякъде жега,врати отворени и т.н. Евтино парно,имам предвид. Подиграваха се на нас,че у нас в Бг е много студено зимата,навсякъде е студено и в жилища,и в транспортните средства,в магазини и т.н. (което си е вярно,разбира се,в сравнение с тях).Сега заплатата спадна драстично и е,както ти казваш,клоняща към 100 долара.Учителките са си на 2000 гривни, други служители също,а някои хора получават до 3000. В източната част имам позната на 1700 гривни,но жилището й е от предприятието и т.н. Ти си смятай -доларът сега е около 23 гривни. НО сега им са увеличили цените на енергоносителите,съмнявам се идущата зима в жилищата им да бъде толкова топло,както досега.

Искам да попитам европейците: е как е, как е? Как е да си разрушиш държавата заради САЩ и тяхната геополитика срещу Русия и Китай

Хайде народе, искам на границата, нито един резак в българско! ..... имат си нафта, имат си територия 10-кратно по-голяма от нашата, имат "стара" култура азиатска, какво е това преселение на народите! видяли тука че станало хубаво, хаиде и ние да дойдем живеем "у вас"! Това вече е прекалено! Искам на границатааааааааааааааааааааааа!

Че то никой не се е засили насам... на хубавото;)

Стига глупости ,нека влизат колкото искат ,само трябва да ги извозим до северната граница ,бъди сигурен ,че и един няма да остане тук.