Унгария ще връща икономическите мигранти

Унгария ще връща икономическите мигранти в страната, от която са влезли. Ангела Меркел поиска бежанците да се разпределят справедливо в ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Унгария ще връща икономическите мигранти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никога не съм предполагала че българите са така неинформиран народ - ТЕЗИ КОИТО ТУК ПИШАТ! Хора вие какви НОВИНИ гледате? Какво четете, кой ви е така отровил?

меркел за кои ли път доказва че тази материя имигранти бежанци ие доста непозната и за това никак не е чудно че немците са изпаднали в нок аут по този въпрос тя отново и отново повтаря една и съща фраза от месеци трябвало да се разпределят имигрантите тъи ли не му доиде на някои на акъла да и каже че тук не става въпрос за един ограничен контингент от хора които разпределяме и хоп въпроса е решен а става въпрос за цели два континента хора от които поне половината ако не и повече искат да избягат в европа и ако усетят че има распределение в европа ще трябва да распределяме нон стоп години наред сириици авганистанци етиопци защото тези страни със сигурност ще бъдат определени като не сигурни така че распределение означава покана за имиграция точно това не трябва да се прави

Унгария трябва да върне всичките...

Вчера по RTL гледох как германците ги посрещат с почти с цветя.. Навсякъде имаше транспаранти "Добре дошли в Германия", щастливите и усмихнати германци раздават и помощи и подаръци. Щях да повърна

Да така е. В Германия става нещо дълбоко нередно. Все едно са дрогирани или полудели всички. Притеснителна е властта,която тези хора от Германия имат над цяла Европа.

Напълно правилно, но не знам как ще отсяват от талазите, които ги заливат! Какви бежанци са това бе, хора?! Ако наистина бягаха от ужасите на войната, те щяха да са благодарни на всяко мирно късче земя, което ги приюти, а не да атакуват като орки влакове, автобуси и каквото им видят очите, за да се доберат до "богатите европейски държави"!!! Интересно ми е, че и баба Мер , като видя тълпите, обърна палачинката! Само без тия, фрау - никакви квоти, никакви разпределения!

Няма как да отсеят икономически имигранти от така наречените бежанци. А терористите - те нямат написано на челата, че са такива. Не си представям, как ще ги върнат в страната, от която са влезли в Унгария да речем - на сила ли ще ги вкарват във влакове? Така че ще прииждат нови и нови. Прочетох някъде, че в Будапеща са крещели джихад, дали е вярно не знам, но е правдоподобно.

Проблема е, че тези не са бежанци. Бежанците идват и искат убежище официално, а не минават по козите пътечки. Напълно е разумна позицията да се връщат имигрантит. Какво правят в ЕС хиляди от Пакистан? Там няма война. Тези дето бягат от ИД са ок за убежище, другите са просто гурбетчии

Никога не е било толкова лесно нелегални, престъпници или обучени терористи, да преминават през няколко държави само срещу "честна дума"! Евросмотаняците кога ли ще го осъзнаят...

Никога няма да го осъзнаят! на западняците така им е наредено!!!

Не е далече денят (след седмица, две, три...), когато ще им уврат кратуните на еврогейците и ще кажат най-после бяло на бялото... НАЛАЗИЛИТЕ ЕВРОПА НЕ СА БЕЖАНЦИ!!!! ТОВА СА САМО ИКОНОМИЧЕСКИ МИГРАНТИ И ПРИКРИТИ ТЕРОРИСТИ И БАНДИТИ...!!! КАЗАХ...!!!

Америка е враг на Европа! Те създадоха ИД с цел безогледно да точат нефта на Ирак и съседните държави и да не го плащат. Отделно изпращат бежанци да дестабилизират Европа. Те са наясно,че мултикултурното общество е слабо-то не е единно. Когато навремето през 1997г нямаше какво да си купим за храна, съм виждал цигани да си разпределят само за тях си чували с брашно с надпис Made in USA. Това какво ви говори?

Какво налага разпределение,от къда на къде.без бой да се пускат агресивни,несъвместими с нас индивиди.Защо не се спре причината за преселението.Това е сатанинско,което става.Къде са гражданските общества на Европа.Нали са много будни.Такова смесване не е имало никага и никъде по света.Насилствено,безгласно.Меркел,оланд,предават си топката и нямат мозък за решение.Или са хипнотизирани ,промити

А сега де ? Нали до вчера бяха бежанци , какви са сега тия икономически мигранти ? Чак толко да съм прекалил снощи ? А пък и кого интересува к'во мислели Мъркелщайн , Рахуйевич , Оооохланд , плЮнкер и др. под. ? Важното е какво ще наредят иззад голямото мокро . Дано ми простите неволните грешки , още ми е снощно и пръстите ми залитат ...

и добър кръстник! Айде да тъ напраим министкър на глупаците, кво шъ каиш?

Разбира се че трябва да е справедливо. Всички имигранти трябва да са в страните които с такъв ентосиазъм ги бомбандираха демократично. Иначе казано Германия, Франция и Великобритания.

Не вярвайте на тъпата Тиква, когато се хвали, че в България всичко е наред. Хвалипръцко! Много от нашествениците са регистрирани, като бежанци в България и ще ни ги изсипят отново тук и като се прибавят останалите в страната и многото, които ще минат през рехавата ни граница ще стане катастрофално. Ако са минали нелегално и са влезли в Западна Европа нямат право да ни принуждават да ги приемем, но майкопродажниците ги регистрират в България. Трябва да се спре тази порочна дейност!

В новите демокрации от източна европа не е предвидено да се строят нови големи заводи, училища, университети, болници и каквото и да е . Така, че тези мили хора отиват на запад и ти просто трябва да ги транзитираш натам ....предай нататък ....

Меркел иска квоти...Ето друг вариант за разпределение: изчислява се бързо и лесно коя държава с колко военни и бойни единици е участвала в разрушаването на Афганистан, Ирак, Либия, Сирия и др. В процентно съотношение държавите участници в разрушаването на дотогавашния ред, са длъжни да поемат същото съотношение бежанци и икономически емигранти. Защо не чух Ангела Меркел да изрази недоволство от външната политика на Уса, за това, че като "хегемон" и "световна сила" не са предложили да поемат, поне, хората бягащи от подпалените им страни?

"Защо не чух Ангела Меркел да изрази недоволство от външната политика на Уса..." - Защото никой няма нужда от цветни революции и майдани в Европа, по-добре да сме толерантни с УСА някак.

Cтoлюбoвъ

Ако сме стигнали до там, че в Европа толерантността заради страх е по-силна от чувството за справедливост, то може би е по-добре да се случи това, което се случва.

"Защо не чух Ангела Меркел да изрази недоволство от външната политика на Уса" А , това е лесно - просто не е получила такива указания от Бялата Къща . А и наблизо има посолство на USA . ..

накрая откриха топлата вода...

Хлъзгавия е толерантно приет

Словакия и Унгария - две държави на континента, които имат останал здрав разум. Отказвам да повярвам, че европейските политици са толкова зле, че не осъзнават какво ни чака - ислямизация и превземане на континента и то по мирен път, доброволно.

Ами не умни като нас , коментаторите , та не осъзнават . Нали ? Те кравите по швейцарските поляни осъзнаха , ама не и Меркел ! тъй ще да е ! А ? Да не би пък да осъзнават , и точно това да целят ?

изгубил по път,бомбa удaрилa къщa и т.н всички мaври сa сирийци,всички кaртофи нa пaзaрa сa сaмоковски,всички ягоди сa от Кричим,всеки бос нa сергия нa пaзaрa е производител,a всеки дребен квaртaлен търговец е директен вноситек,всякa рaкия менте е отлежaлa ( в зелен ръждив бидон) Европa е обреченa !

аз не знам, какво толкова се страхуваше ЕС да се съюзи с Русия, след като толкова безстрашно си вкарва буквално вкъщи милиони (да, след точно 20 години) друговерци, които нямат нищо ама нищо общо като религия и морал с Европа?

Нали виждаш че САЩ са против обединена и силна Европа, никога няма да го допуснат. Ако трябва не ще подслушват Меркел, а на каишка ще я вържат, но няма да го допуснат.

И как ще ги разбереш кои са икономически, кои не са, като 90% са с фалшиви сирийски паспорти?

питай американците, те го правят 100 години.. щом паспортите са фалшиви или са без документи и не могат да докажат произхода си - обратно...

Унгария е най-силно засегната страна от бежанския наплив. Само за тази година са постъпили официално 120 000 молби за статут на бежанец. Колко още са там, но ще поискат такъв статут другаде - не е ясно. Така че, когато ги критикуваме е добре да знаем и с какво се налага да се справят. Потока тече през нас, изсипва се в Унгария и Австрия, от където бежанците се разделят на три, към най-желаните дестинации - Швеция, Германия, Англия. Братята англичани, обаче не ги пускат и за сега присъствието им там е слабо. В страни от проблема остават Полша и прибалтийските държави и други. Но ние сме яко в "джаза"..... Нанесете го на картата и ще ви стане още по-ясно. От там и неосъществимите идеи за квоти и разпръскване на бежанците по целия континент. Няма как да ги разпределят така, след като има свободно движение на хора в ЕС. Проблема ще си остане най-сериозен за споменатите страни. Освен ако ЕС не реши въобще да не ги пуска повече на територията си и не помоли другите държави по света също да помогнат.

Населението на земята трябва да е не повече от 2 милиарда.Да пуснем кучетата на изток :)

И защо все за Унгария става дума? Ето например Словакия - "ще приемем максимум 200 бежанци, при това ако са християни". Аргумента (съвсем официално и точно цитирано) е "Защото тук нямаме джамии". Явно няма и да имат.

Също така изследване посочва, че България е силно засегната страна от бежанската криза - повече от средното за Европа. Така че до тук със спекулациите, как ни били заобикаляли и как нямало проблем.

Скоро Ахмед, Хасан и Мохамед ще са повече от Ханс и Гюнтер...

Доколкото чувам от познати в немско, засега немциге подкрепят Меркел. Т.е. страх ги е от циганора, но са готови да го приемат и се чудят на унгарците дет си правят огради. На дадения момент германското общество действително е с практически промито съзнание и колкото и африканци да им дойдат ще ги вземат на отглеждане. На нас това ни звучи като безумие, но е факт. Предполагам в някакъв момент нещо СЕРИОЗНО трябва да стане за да се промени общественото мнение в Герамания.

Доверието в нея пада. Ако не изиграе някой ход за да с иго върне, ще сдаде властта.

Давайте СОРОСИ !!! Малко остана вие евреите от любимата ви Хамерика да разтурите ЕС !!! Доволно протривате ръце ама арабите дето бомбихте 15 години превземат ЕС в МОМЕНТА -БЕЗ Оръжие !!!

ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ,ТОВА ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ ЛИ Е ИЛИ АФРИКАНО-АЗИ-ЕВРОПЕЙСКА БУТАФОРИЯ? АКО ЦЕЛТА Е ДА СЕ ПРОЧИСТИ ЕВРОПА ОТ ЕВРОПЕЙЦИТЕ ТО ЕС ТРЯБВА ДА СЕ РАЗТУРИ,КАТО НЕРЕНТАБИЛНО ПРЕДПРИЯТИЕ И ДР.СОРОС ДА ГО ПРИВАТИЗИРА.-(бурни продължителни ръкопляскания) Другарки и другари, започва се Великата октомврийска революция в Зап.Европа. Който още не е забравил да чете да си припомни . Отново призиви към "пролетариата" .И този път разграбването ще се ръководи от "богоизбраните", а горките зап.европейски бургери даже и не подозират какво ги очаква.Пролетариатът е див,гладен,брадясъл и желае да е бял човек, той помита всичко по пътя си.Но този нео-пролетариат иска помощи,иска бели жени,иска социал-той не обича да работи. Евро-комисарите хапват черен хайвер и не им пука:"След нас и потоп"

РАЗБЕРЕТЕ-ТОВА НЕ СА БЕЖАНЦИ. ТОВА СА БЪДЕЩИ БОЙЦИ НА ИД. ОТНАЧАЛО ЩЕ СИ ПОЧИНАТ И ПОХАПНАТ НА СОЦИАЛА НА НЕВЕРНИЦИТЕ. ПОСЛЕ В ДЖАМИИТЕ ЩЕ ИМ ПРОМИЯТ МОЗЪЦИТЕ С ДОБАВКА НА ДРОГА(ТОВА ЩЕ ИМ БЪДЕ ЗАНИМАНИЕТО ОСНОВНО) И КОГАТО ДОСТИГНАТ НУЖНАТА КОНДИЦИЯ ЩЕ ГИ ИЗПРАТЯТ ОБРАТНО ЗА ДА ПРАВЯТ ДЖИХАД И ДА ПОПАДАТ ПО БЪРЗО В ИСЛЯМСКИЯТ РАЙ. ОСТАНАЛИТЕ ОТ БЕЖАНЦИТЕ СА ЖЕНИ,ДЕЦА И РОДНИН И НА ДЕЙСТВАЩИ ГЛАВОРЕЗИ ОТ И.Д. ,КОИТО КАТО ПОЛУЧАТ СТАТУС МОГАТ ДА ИЗВИКАТ И МЪЖЕТЕ И РОДИТЕЛИТЕ СИ.ТЕ ВЕЧЕ НАПЕЧЕЛИЛИ СЕ (АКО СА ОЖИВЕЛИ) ЩЕ ДОЙДАТ ПРИ ТЯХ ОФИЦИАЛНО СЪС САМОЛЕТ И БАНКОВА СМЕТКА,КОЯТО ШЕЙХОВЕТЕ ВЕЧЕ СА ЗАХРАНИЛИ ЗА ТЯХНИТЕ ЗАСЛУГИ ПО РЯЗАНЕ НА ГЛАВИ И ТЕМ ПОДОБНИ ЗАНИМАНИЯ. (може би има малък процент истински бежанци ,които се спасяват от войната ,но твърде скъпа е тази операция с преминаването през толкова граници???)

Интервю на Дойче веле: Халид и приятелите му са избягали от Сирия, за да не ги вземат в армията. "Защо да воювам за Асад? По-добре да отида в Германия", обяснява той. Запитан защо не е поискал убежище в Гърция, Македония, Сърбия той презрително сбръчва нос и казва: Това са бедни страни. Аз дори не знаех, че Европа е толкова бедна. Преди войната ние в Сирия живеехме много богато. Само за пътя до Белград съм платил 3 000 долара. А до Германия ще трябва да дам още 1 500. Имам пари. Мога да платя за петзвезден хотел в Белград, но не ме пускат там, защото местните власти ни дават само 72 часа за пребиваване в страната. Моята регистрация приключи днес. Дори тук, в парка, плащам за душ и тоалетна. Затова пък после в Германия всичко ще бъде безплатно: образование, помощи, жилище за имигрантите. Там е хубаво. Искам да уча икономика. Когато се устроя, цялото ми семейство ще дойде при мен: двамата ми братя, баща ми, майка ми, баба ми и трите ми сестри, казва младият мъж

Eто че от доста години наред белите експлоататори от Eвропа източиха богатствата на страните от третият свят . Cега е редно да се загрижат за тях . Kакто е тръгнало европе-ската общност ще се разпадне и сигурно след 20 години ще има нова нация , която ще се нарича афроевропеец. Cмятащият се пионер на демокрацията Eвропеец ,трябва да се адаптира с новото положение, като за начало всеки да приеме по едно семе-тво от бежанците.

Няма аспект в живота на тия хора, който да не се е подобрил от досега им с европейската цивилизация. Но така е то, няма ненаказано добро. То само пеницилина спасява стотици милиони животи, но както и да е , темата е дълга. Вервай си, че Европа ти "дължи", нали, по-добре е отколкото да просиш.

Я да си припомним, какво е казал най-големият български авторитет за унгарците? А? А? Е това е то! Мъжка дума! Който се сетил - се сетил! Другите да ходят да си учат уроците!

От Унгария и беж обратно в Гърция да си искат парите от каналджиите за неуспешната операция по висването на германския бюджет.

Българите бягат от земята си, но не щат други да идват на нея. Няма как да стане, малоумници, този прекрасен климат и тази плодородна почва няма да останат ненаселени!

Човек с мозък на кръстопът къща не гради - тва е!

на Ахил дето се е бил при Троя. "и дойде самси Ахила с 3000 души войска,преди наричани мирмидонци а сега българи"-написано от византийски летописец.....та по това време,преди столетия тук може и да не е било кръстопът

Малоумник може да казваш само на създателя си от мъжки пол. А що се отнася до плодородната българска земя: посочи един район в България с плодородна почва, която да не се обработва през последните 10 години, моля? Опитваш се да внушаваш чувство за малоценност и безнадежност, но нещо не ти се получава.

почвата е много плодородна....всяка година от началото на...ПРЕХОДА се сади жито на нея и така вече четвърт век, а тя все още ражда,а би трябвало културите да се редуват....но няма как....В БГ има ресурс само за житните култури,че е най-лесно

Унгарците да млъкват, щото и те са натрапници емигранти и нашественици в сърцето на Европа насред германски-славянски земи! Време е май да ги събираме и да си ги пращаме обратно заедно с днешните емигратни назад към прародината им в Россия при другите угри.

Точно унгарците са последните европейци. Може да са последни, но са европейци! Обликът на Европа е немислим без маджарите. Добри или лоши са европейци и християни!

Кви европейци бе? Диваци от Урал!!! Половината сигани, другата половина с дръпнати очи! Абе че са хубави унгарките - хубави са... ама унгарците са пример, какво ще стане с Европа, ако позволи на още диваци дето не принадлжат към арийската раса да се населват тук!

Кви са тия минуси, българомразци? Знаети ли що зло са донесли тия диваци на България? Заради тях падеме под Византийско!!!

Всичко е от ясно по-ясно! Това е поредният еврейски заговор срещу Европа! Чрез своите марионетки САЩ и Русия световният еврейски синедрион иска да разбие Европаи може да се каже, че го прави доста успешно!

Доскоро, не вярвах на такива завери ... но, вече се замислям!?!?

човек....за всичките тия прошляци е имало добър стандарт на живот в страната им до момента в който САЩ не се заеха да ги демократизират.....а сега .......Целокупния,Велик Евросъюз пропищя от това,че ще му се налага да изхранва някаква си част от всички тях

Преди седмица гледах док. филм на BBC за имигрантите от Еритрея. Това е само мюсюлманска страна, много бедна и показаха лагер за имигранти в Судан, където са ги хванали и там бяха само млади мъже. Бягали, защото очаквали повиквателна от армията и военната служба там била с неопределен срок. Военната служба е патрулиране и строителство/ работа в полза на държавата. И те бягали,...щото не искали да работят това. Не че им падат бомби на главата, но откъде накъде щели били да работят за държавата. И се гласяха за Англия и Швейцария. Никой не говореше английски и бяха неграмотни.

Държавата Еритрея беше "демократично" отделена от християнската Етиопия, по модел-подобие на Косово.

Интересно какво ли ще работят в Англия или Швейцария като не знаят езика на тези държави?

Е как какво ?! Закона им забранява да работят, значи ще го работят безработни. Измислили са го много добре.

Меркел ги излъга, че ги иска, а сега разпределение. Стигат ни мързеливите цигани тук. Да не се допусне влизане на тези фалшиви мигранти в България. Българското правителство да не слуша Меркел. Който си отстоява позициите е по -уважаван.

Ало НАТО, ООН, ЕС, USA и сие ... ако не можете да се справите с шепа диви фанатици, които показно колят и горят живи хора, които "вземат" 9-10 годишни зорноволни булки и тикат /засега хиляди / мигранти в Европа ... как мислите да се справите с главният/ според вас/ си враг ... Русия !?!?!?

Това с "квотите" за имигранти се оказа бита карта. Вече не става въпрос за хиляди, а за стотици хиляди, Меркел направо се излага. От една страна иска свободно движение на хора и стоки из шенгенското пространство, от друга страна иска пропорционално разпределение на тълпите неясни аборигени, от трета страна иска Шенген да се спазва. Ми как така ще осъвместите тези три условия, г-жо Меркел? Поклон пред рационалната и смела политика на Унгария. Но защо ли всички останали "малки" засегнати държави си траят, а не се изявят с пълна подкрепа на маджарите? Докато Меркел хленчи, те действат и дават ясни условия, че не всеки може да се присламчи в ЕС.

Виновната страна, или страни, за бежанската вълна, да поемат бежанците ! Няма нужда, Меркел да пробутва бежанци в държави, които не са учасвали в "ДЕМОКРАТИЗИРАНЕТО" на Арабските държави !

тридесетина годишни мъже,защо са оставили в Родината си,майки,сестри и жени, и са побегнали като стадо зайци към Европата с надеждата да се прикалемят към социалния и биберон.....предполагам че по действащите закони на Сирия,това са дезертйори.....за африканците е по друго

Нелегални пришълци! Ако отидат в САЩ така ли ще ги посрещнат? Още не са заработили и едно евро и пищят, че не им осигурявали нормални условия за живот. А на българските емигранти някой дава ли им наготово? Всичко си изработват сами! Защо пак трябва да има двоен аршин?

съобщи че Австрия предлага да се спрат еврофондовете на страните отказващи да приемат своя дял бежанци.... Меркел намеква че Шенген се обезмисля без квотно разпределение на бежанците... Кво вадис ЕС???????????????

тези страни да вземат да спрат плащането на членския внос

разпад на ЕС...само че мигрантите ще си останат кой до където е стигнал...

Много интересно как се изчислява "своя дял"? Според броя на населението, територията или БВП?

за сведение колко ни се полагат... Да не си мислиш че "наште" ще оспорят методологията на ЕК????

Сега да видим как ще ги върнете. По вероятно е да създадете нови кандидати за ИД.

Браво на Унгария !Мъжка постъпка в педераската политика на Европа !

Браво на Унгария !Мъжка постъпка в педераската политика на Европа !

Умря митът за "сирийски бежанци", доказа се, че всеки арабски нескопосник със осемчленното (минимум) семейството може да живурка в Европа на сметка на работещите европейци, плащащи данъците безусловно и безропотно! Дотук добре (ако се допираме до финанси, ще се преживее), но когато поискат елхата на площада да бъде свалена защото им е пречила, тогава фрау Меркел ще се види в чудо. Нямам нищо против хора, които бягат от войната и искат да се интегрират някъде. Имам против тлъстите и арогантни близкоизточни нерези, които виждам по необработените кадри от Македония, Сърбия и Унгария. Размахващи телефони, псуващи полицаите и бутащи напред деца, които не знаят какво се случва.

Привидяло ти се е ..... тва са добри мюслим, немат ама нищо общо с джихада, искат да учат немски, да стават доктори, ИТ специалисти, да раждат деца, да карат поршета, да развиват инфраструктурата с джамии, да ни покажат "правата" вяра, ценосната система на шериата.

Ам..Няма да нужда да стават..Голяма част от сирийците имат образование и професии..Има хора за 10 месеца, научават немски и вече работят тук по професиите си. А и бтв, бежанец получава по 124 евро кеш на месец и 3 години право на престой, ако ти се одобри молбата. Така че, не се превъзнасайте по хилядите пачки с евро дето ги чакат.