Съдът запорира 100 000 лв. на бившия следовател Петьо Петров

Софийският апелативен съд (САС) е запорирал вземания до 100 000 лева на бившия шеф на столичното следствие Петьо Петров, известен като Пепи Еврото.

Обратно в новината

Коментари - Съдът запорира 100 000 лв. на бившия следовател Петьо Петров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ехоо, я пак чети. запорират се вземания

дали ще се самосезира съда.Важното тук е че следовател на заемал висок пост в администрацията на Република България е поставен под съмнение за присвояване на средства/вземане на подкупи или каквото е там. Това ли е Българския следовател днес? това ли е българската съдебна система днес. Как обикновените български граждани да вярват в държавната администрация и да спазвт наредбите и законите?

хайде като пишем, да сме поне малко информирани. Полезно е за самите нас. Съдът не се самосезира.

Нарочно съм написал така! Благодаря!

Петьо няма ли кой да го вкара в затвора? Защо прокурватурата не се "самосезира". Нали съдът е решил, че е провокация към подкуп, а това е престъпление и е наказуемо. Защо чакат ли? И те чакат от някъде рушвет - затова траят.

това е просто милувка

сега загрях 100000/18=.... не му е зле заплатката.Не можете да се мерите с него.Сори няма как

КАК ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ ИМА 100К ЕВРО??? ЕБААСИ ЯКАТА ДЪРЖРАВА....

то само ПепИ да беше, всички началници в МВР-то като се пенсионират въпреки всички изпълнения (уволнен НЯМА, никога!) си вземат заплатите и още на другия ден адвокати. Хем познават контингента, хем познават прокурорите, хем познават съдиите - пари има за всички, с пари винаги можеш да си купиш 'справедливост' в България..

Абе кой е тоя пепи еврото, да не би той да е измислил еврото. Защо съдът е взел еврото на еврото. Нещо не разбирам. Щом е измислил еврото, значи съдът трябва да му даде още евро. Не е ли тъй съга?

подкупи тук,подкупи там...помийна яма е тази наша държава...където и да бръкнеш навсякъде мръсотия...

Цонев, Сантиров и Попов- трима големи Крадци, които бяха пуснати от Върховния Касационен Съд. Горе- долу по същото време( преди 8- 9 месеца), Върховния Адинистративен съд пусна от затвора и разни Корумпирани Митничари. Ето затова трябва да УВОЛНЯВАТ НАРЕД Съдиите. Абсолютни боклуци.....

ДОКАТО ИЗПЪЛНЯВАШЕ ПОРЪЧКИТЕ НА ЦВЕТАНОВ И БОРИСОВ БЕШЕ ДОБЪР СЛЕДОВАТЕЛ!!!!!!!!!

Физиономията и се питаш какво представлява Столичното следствие, щом го оглавява такъв индивид?!

да има законно изкарани 100 000 сегашни лева е въпросът? Колко години ги е събирал, като гледам 50 години няма. Ще рече че за 30 години стаж е събирал по 333 лева на месец.Да каже някой колко е официалната заплата не Еврото и да го оправдаем тука още.

Четете внимателно. Запорът е върху вземания, т.е. налични и бъдещи суми по сметките, а не върху съществуващи такива в момента

Интересно,дасега не съм чел и ред от изказвАне на Еврото,дали медийте изпълняват поръчка да не побликуват нищо казано от него

Пепи еврото... без коментар

pompai

Голям смях само прякора да му имам ама моят е купона ....... :)))

Оставете човеко бе гадове.

Оня ден, от скука почнах да чета имотните декларации в Сметна палата на разни прокурори.Косата ми се накъдри- по младите за има няма 2 години работа ,са направили покупки и влогове за по 100 бона.Те за еврото пишат- па той си е бил началник.

И пеевски ще обезщетяваме, и той е следовател!

Пълна кочина... Всичките са за Сибир..

DIDA

Ало, САС, че тези 100 000 лева са джобните на Пепи Еврото!!!Смешници!!!

има ли нормлен човек, който да вярва , че тройката Цонев, Сантиров и попов са света вода ненапита? Били провокирани да дадат подкуп! Ами то гузен негонен бяга - ако не се бояха за нещо, какво щеше да ги принуди да дават подкуп/

Да де, ама към тази света"троица" прибави и Петьо Еврото , който ги разследваше и картината ще стане пълна.

Чакам обяснение.

Bсичко хубаво, само не ми става ясно КОЙ всъщност целеше омаскаряването на жертвата в това престъпление. КОЙ дава поръчките за омаскаряване, съответно КОЙ е истинският престъпник ??? Колко поръчки е дал, как ги финансира, колко "следователи" СЕГА работят за КОЙ ?????????

кого имаш предвид като "жертва на това прстъпление". Кой е "омаскарен"? Може би този ,дето се бръкна и ей така извади и даде 20000 евро?! Нещо не си у ред!

При напускане на системата следователят трябва да получи и обезщетение от 18 заплати за прослужени години, както и да му изплатят неползвания отпуск От статията не може да се разбере за колко лева е запора.Заглавието е запор за 100000 лева. В началото на статията се говори запор на вземания до 100000 лева, а накрая се казва, 18 заплати обещетение плюс неползвани отпуски. Това ако не е малоумно поднасяне на информация , здраве му кажи.